עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

2. Started by Kirma,

צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by edbd,

שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. הטלויזיה מיועדת לצפייה בכבלים וסרטי DVD , לא יותר מזה אני צריך המלצה לדגמים מסויימים שכדאי לקנות כי כבר נדפק לי המוח מכל הדגמים שיש בשוק.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. היי, אני צופה בסרטים 1080P, MKV מחובר לרסיבר עם SPDIF דרך מקודד סאונד AC3, והכתוביות נמשכות לסרט דרך FFDSHOW. אז 2 בעיות: 1. הסאונד ש AC3 מוציא מאוד חלש, מישהו נתקל בזה? מכיר הגדרות לשינוי? 2. הכתבויות ממש קטנות. איך מגדילים? אם אני משחק עם ההגדרות ב FFDSHOW זה לא עוזר תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by shtrum,

שלום . יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה שנים וחשבתי לשתף אתכם בתופעה המוזרה הזו ואולי למצוא פתרון. לפני 4 שנים קניתי מחשב. במחשב לפניו היה לי כרטיס טלוויזיה שעבד בצורה טובה, וגם מצלמת אינטרנט פשוטה שעבדה עם המחשב. במחשב החדש הזה, התקנתי את מצלמת האינטרנט, המחשב זיהה אותה, הייתי יכול להשתמש בה בתוכנות כמו מסנג'ר, אבל כשניסיתי (כמו במחשב שקדם לו) לדגום איתה בעזרת ה-MOVIE MAKER הוא החזיר לי אלרט, שאין שום חומרה שמאפשרת לו לדגום. במקרה של כרטיס הטלוויזה. התקנתי אותו והמחשב זיהה שמדובר ב"רכיב מולטימדיה חדש" אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייוור המקורי מהדיסק, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את החומרה הזו על המחשב שלי ולא מתקין בכלל את הדרייוור למחשב. זה קרה לי עם שני כרטיסי טלוויזיה שונים. בעבר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Danny6,

יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ofer1928,

יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by theking7,

שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. שלום , לאחרונה קניתי כרטיס קול X-fi Xtreme Audio 7.1 חיברתי אותו בעזרת חיבור אופטי למערכת ועוד חיבור רגיל לרמקולים השולחניים. עכשיו אני רוצה לחבר את הטלוויזיה שהרמקולים שלה יעבדו כמו השולחננים כרמקולים קדמיים. בכרטיס הקול הישן שיש לי על הלוח אם הייתה לי אפשרות להגדיר את היציאות 3.5 הנוספות שמשמשות לחיבור מערכות של 5.1 איך שאני רוצה, מה שאומר שהייתי יכול לקבוע שכל 3 יציאות ה PL 3.5 היו מוגדרות כ- front speakers. עם התוכנה שקיבלתי יחד עם הדרייברים של Creative אין (או לפחות לא מצאתי) אופצייה להגדיר כל יציאה איך שאתה רוצה, דבר שנראה לי טריוויאלי כי בכל מקרה כל יציאה כזאת מספקת 2 ערוצים למה שלא תהיה אפשרות להגדיר אותם כערוצים קדמיים. אם משהו מכיר את הכרטיס ויודע איך להגדיר את…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by Domovoi,

מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ruff stuff,

היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  17. יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?

21. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

22. Started by benhouli,

שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים

23. Started by ilay22,

מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד? עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details

25. Started by tal_p,

יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים