אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצות לכרטיס קול דיי איכותי במחיר סביר שיתחבר למערכת קולנוע בייתי דיי קטנה של NORMANDE (אם כותבים את זה ככה...) אני ישתמש בכרטיס למוזיקה ומשחקים אם זה משנה אז אני שומע בעיקר רוק פאנק מטאל אלטרנטיב גיל.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הת'ראד הקודם שלי לא זכה ליותר מידי התייחסות, אבל ננסה שוב הגעתי למסקנה שכדאי ורצוי להחליף גם כרטיס קול אם אני הולך להשתמש במחשב כמקור למערכת אודיו. די ברור לי שכרגע אני זקוק בעיקר ליציאה לסטריאו בלבד, ואולי אולי אולי עוד יציאה לשני אחוריים בעתיד היותר רחוק, כלומר שאני מעדיף להתרחק מכרטיסי 7.1 ודומיהם. בנוסף יכולת הקלטה יכולה להיות נחמדה, כי זה נושא שאני מתעסק בו, אבל לא צריך שום דבר מיקצועי מידי. אני מתעסק המון במידי (מבחינת כתיבה, לא הקלטה), ויהיה נחמד אם הכרטיס ישמע נורמלי בנגינת מידי (או בכלל יש הבדלים בין הכרטיסים, סטייל הסאונד פונטס של קריאייטיב). בנתיים קיבלתי המלצות לאודיופיל 2496 של אמ-אודיו ולמיה (/מיה מידי) של אקו. אם יש רעיונות נוספים, אני אשמח לשמוע ובנושא א…
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה 40'-42' LCD/LED/PLASMA השימושים בעיקר סרטים (1080p/720p) וקצת משחקים (PC) מחפש איכות תמונה גבוהה, שחור סביר ו- lag נמוך. תקציב עד 7000 אבל אם לדעת הפורום זה מיותר אז אחסוך בכיף.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום.. אני מחפש מערכת סטריאו טובה לחדר, בין 1000 ל1200 ש"ח. משהו שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווליום מספיק, ובאיכות טובה יחסית.. כרגע הדרך היחידה שלי לשמוע מוסיקה היא במחשב שלי, שנמצא במסדרון, עם רמקולים שעלו 30 ש"ח. אז אני בהחלט צריך משהו שיתעלה על זה.. אה, ולא, אני לא רוצה דיסקמן, או אוזניות טובות, או נגן MP3.. אני אוהב לשמוע מרמקולים, לא מאוזניות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. אני מעוניין לרכוש נגן אמפי 3 למוזיקה בלבד, כלומר אני לא רוצה תמונות או ודיאו או כל פיצ'ר אחר שלא קשור. אני מעוניין בנגן בעל נפח של 4 ג'יגה...של חברה עם שם ומחיר הוגן. אם תוכלו להמליץ לי על נגנים לפי הכתוב אני אשמח מאד. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן MP3... עד 1200 שח... כמובן שאפשר למתוח אותו כלפי מעלה אם ממש יש צורך בזה... אני צריך נגן איכותי עם צליל איכותי! הכי איכותי בתקציב!! מקום? 1G מספיק בהחלט... מוכן "להחליף" רדיו ורשמקול שבנגן, בעד איכות צליל... רצוי שהנגן יבוא עם אוזניות טובות! תודה רבה לכם!
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה, ואני מעוניין להוסיף לה גם מערכת סראונד. אני מחפש משהו לא יותר מדי זול ומנגד גם לא יותר יקר.. לא אודיופיל, אבל שומע היטב השאיפה היא למערך של 4 סאטלייטים, ורצוי גם באס וסנטר. אני לא בטוח אם צריך רסיבר (השימוש הוא רק בטלוויזיה וב-DVD), ולכן גם אין ברשותי רסיבר, ולטלוויזיה עצמה יש כניסות AV IN, COMPONENT IN ויציאה אופטית. אשמח להמלצותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ממ... לי יש מערכת קולונע ביתית אני תמיד מחפש סרטים, שיחפרנו אותי בסראונד... אני לא יודע אם זה המקום המתאים (אני מקווה שכן) ונראה בכלל רעיון נחמד לתת המלצות לסרטים עם המון אפקטים.. מקווה שתשתפו פעולה (: אני רוצה להמליץ על הסרט HERO סרט יפני, שקניתי ת'מערכת קולנוע ביתית ראיתי ת'סרט ושמעתי ונדהמתי מרמת האפקטים (:
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קורא לכרטיסי זיכרון מסוג (הזיכרון שקיים במצלמה שלי, אולימפוס 765) שיוכל להתחבר לנגן MP3 (אייריבר 120) ולהעביר אליו את התמונות, ממש כמו כאן: יש למישהו מושג? המלצות? אולי המלצות לשיטת חיבור אחרת בין המצלמה לנגן (מן הסתם בלי להחליף את המצלמה\נגן...) שלא חשבתי עליה ? חשבתי אולי על מכשיר בסיגנון הזה שמאפשר חיבור ישיר בין המצלמה עצמה לנגן (שניהם מזוהים בתור כונן עצמאי [uSB Mass Storage device]).. יש למישהו ניסיון עם מכשיר דומה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות טלוויזיה 32אינצ' בטווח מחירים של 1000-1500 smart וwifi תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-