עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. אתמול לראשונה חיברתי את המחשב למערכת קולנוע ביתית סוף הדרך עם רמקולים ריצפתים עוצמתיים במיוחד . שיחקתי ב-GTA SAN ANDRESSE בשעה לא מאוחרת ובעוצמות קול לא מוגזמת לטעמי ובכל זאת לתדהמתי ,שכניי היקרים החליטו שדווקא אצלי, 2 כנופיות סמים יריבות החליטו לערוך דו-קרב אקדחים ביניהן. .... שכניי הזמינו משטרה שלמרבה הפליאה הגיעה תוך זמן קצר . לצערי לא שמעתי בזמן את דפיקות המשטרה בדלת ,כך שנאלצתי בסופו של דבר לתת הסבר ארוך ומייגע ולשכנע אותם שקרטל הסמים הקולומביאני לא התנחל בדירתי הקטנה . הסיטואציה בדיעבד נראית משעשעת אבל החלטתי "עד כאן" . בפעם הבאה אני עלול להיתקל בשוטרים פחות סבלניים ולכן החלטתי לרכוש אוזניות שמסוגלות לדמות סביבה של 5.1 ערוצים בצורה מיטבית . החיבור צריך להת…

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Marokai,

אהלן, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על טלוויזית LCD שתחובר למחשב (שיזרים סרטי HD בעיקר), וקצת לצפייה בטלוויזיה רגילה (יס). הטלוויזיה היא לחדר שלי וגודלה צריך להיות 32 אינצ'. הסתכלתי על דגם של 32LG30R : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 אך כמה אנשים אמרו לי שהוא לא משהו... הומלץ לי הדגם הזה : http://d.zap.co.il/model.aspx?modelID=688694& Panasonic TX32LX77 אך אני לא מוצא עליו מידע כמעט באינטרנט מלבד בזאפ ובאתרים בודדים, אפילו באתר החברה הוא לא מצויין (פנסוניק). האם אחד מהדגמים האלו שווה יותר מהשני או שיש בכלל דגם אחר ששווה יותר משניהם? תודה!

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by Shmoolik,

אהלן , אני נוסע למזרח ואני רוצה להתפנק על רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר בסכום הזה.. חריגה של כמה שקלים תיהיה בסדר אבל לא הייתי מעוניין להשקיע יותר מזה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by goodspeed,

אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by אבשה,

שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום אני מעוניין בטלויזיה LCD שתהיה משתלמת וסביב במחיר בכותרת. חשוב לי בעיקר צפייה בטלויזיה ותמיכה ב HD. ושאלה נוספת: האם מומלץ לקנות מחנויות כמו מחסני חשמל וכו?. תודה בן

9. Started by poza,

אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.. האם קיים מפצל כזה מיציאת DVI של הכרטיס מסך ל SVIDEO ? אני מעוניין לחבר את היציאה לטלוויזיה שיש בה רק חיבור RCA ישלי כבל מ SVIDEO ל RCA קיים מפצל כזה ?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by dudidu08,

חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? קניתי כבל SVIDEO TO RCA, באופיס דיפו. הכבל עושה לי קצת בעיות, כשאני מחבר את הלפטופ לLCD או לטלויזיה CRT, המחשב מזהה שמשהו מחובר, אבל לא רואים כלום בטלויזיהי שינוי רזולוציה או חיבור, גורם לקפיצה כזו בתמונה, אבל לא עובד SVIDEO TO SVIDEO עובד מעולה ומצד שני, הכבל הזה, הSVIDEO TO RCA, בחיבור אל המחשב הנייח ולטלויזיית הCRT עובד מעולה. יש למישהו רעיון למה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי הכ"מ 5200fx (לצערי הרב) ורציתי לחבר את המחשב לטלוויזית LCD (32"). עכשיו, הטלוויזיה אינה תומכת לפי מה שבדקתי בחיבורים מאחור ב-DVI (יש HDMI, VGA, S-VID).. אז כמובן שאני יכול לחבר באמצעות VGA או S-VID.. רציתי לדעת אם הבדלי התמונה ניכרים בין S-VID שיותר נחות לעומת VGA, כמה עולה כבל מכל סוג, ומה הרזולוציה המקסימלית שאפשר לסחוט מטלוויזיות כאלה? (PILOT 32 inch.. הדגם לא משנה). תודה.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by J S Bach,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני מתלבט איזה..התפקיד הוא בעיקר למשחקים [85%]. דבר ראשון רציתי לדעת האם ישנו הבדל בין הכרטיסים מהדגמים הבאים, או שההבדל הוא רק בבאנדל איתו הם מגיעים, מה שמעלה את המחיר..: -Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion -Creative Sound Blaster X-Fi Elite Pro ואלה עוד כרטיסים עליהם חשבתי: -Creative Labs X-FI Xtreme Gamer Fatality Sound Card -Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Sound Card כנראה שבאותו הזמן בו יהיה לי הכרטיס אני אשתמש באחת מהאוזניות הבאות: -AKG 601 -Sennheiser PC350 -Sennheiser HD-280 -Beterdynamic 880DT

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע ביתית שתיתן לי חווית סאוונד ניפלאה אני מעונין במגבר + 2 רמקולים ריצפתיים קידמים 2 רמקולים אחורים תלוים וסנטר מומלץ שכול הרמקולים היו מאותה חברה ומגבר נחמד שיעשה את העבודה מצויין תקציב עד 2500

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. מקווה שהבנתם... יש לי DVD משולב עם מגבר נחמד, הצלחתי ''לעשות'' ממנו מגבר אבל זה עובד רק כשאני מכניס דיסק לDVD ומפעיל אותו ואז לוחץ על STOP. משהו מוזר ומשונה מאוד חחחח אשמח אם תעזרו לי להפוך/להסביר לי איך לעשות את זה, את הDVD למגבר נטו, חשבתי לנתק את הכונן לגמרי, לחבר את הכבלים של הווליום ישירות לפלטה שאליה אני מחבר את הרמקולים. חשמל אני מבין, ככה שאשמח אם תסבירו לי בכל צורה. תודה!

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by etay34,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס קול מובנה 5.1 וכאשר אני שומע מוזיקה אני שומע רק בסאב + 2 רמקולים. כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים בלוח בקרה (זה וינדוס ויסטה אם אתם צריכים לדעת) אז אני עובר כל רמקול וכן שומע בהם את צלילי הבדיקה. מישהו יודע מה הבעיה? כאמור המחשב מעודכן לזה שיש 5.1 רמקולים דרך אגב הכרטיס כמו שרשום בלוח בקרה הוא של REALTEK HD ולוח אם של GIGABYTE.

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by michaelgr,

שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by Roy.T,

יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by alberto86,

שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח

22. שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by BeNnYBoO,

שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים

24. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים