אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לפטופ שאני מתנייד איתו וכל פעם שאני מחבר אליו אחד מ-2 הרמקולים שאני משתמש בהם יש רעש סטאטי מעצבן כזה שמונע ממני לשמוע מוזיקה או בכללי צלילים מהמחשב כל עוד הרעש הזה מתקיים,האמת שאפשר לשמוע אבל באיכות ממש גרועה. בשביל לסדר את זה אני צריך לשחק ממש עם החיבור בצד של הלפטופ שיהיה בזווית מסויימת כדי שלא יהיה את הרעש, בדר"כ אני דוחף מתחת לכבל עט שתומך בכבל ושם אותו בזווית מסויימת שאין את הרעש ואני יכול לשמוע מוזיקה. בזמן האחרון הבעיה הזאת התחילה לצוץ גם במחשב הנייח, כשאני מחבר את הכבל לנייח גם יש את הרעש ואי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה המקור שלה?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות אלחוטיות קצת יותר טובות מהזבל שמקבלים עם הטלפון, עם זאת השמיעה שלי לא בדיוק מציאה גדולה, ולכן אני לא חושב שיש לי מה להשקיע מאות דולרים/פאונדים בעסק. אודיופיל אני בטח לא. האוזניות נועדו למוזיקה, לא לגיימינג. אם זה משנה משהו אני מקשיב בעיקר לרוק ורוק קצת כבד יותר דוגמאת פרוגרסיב מטאל. סביר להניח שהקנייה תתבצע בבריטניה האפרורית. אשמח להמלצה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את ה-JBL CREATURE 2.1 או את ה-Logitech X230 או את ה-Altec Lansing VS4121
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע אפשרות לקנות אחד משני הרדיו דיסקים האלה , במחיר נורא נמוך. הקטע שעד היום אחר הצהריים אני יוכל , אחר כך , אני יאלץ לחכות כמה שבועות כי הבן אדם טס לחול. אני חייב עצה כמה שיותר מהר :פ הדגמים הם : Kenwood KDC-2024 or JVC KDS 6060 אם אתם יכולים להמליץ לי על דגם מסויים מבין השניים בצירוף סיבות , למה הוא עדיף. את שניהם אני קונה באותו המחיר (400 שקל) אז אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר מה המחיר שלהם בארץ. ובקיצור מה עדיף. תודה רבה ! (אין לי הרבה זמן!)
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים בכללי? Sennheiser HD201 http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500155 או Philips SHP1900 http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SHP1900_00_GB_CONSUMER/Stereo-Headphones+SHP1900-00 מה יותר טוב למשחקים כמו cs לדוגמא? ואיזה אוזניות ישמעו איכותי יותר? והאם שומעים בHD201 חזק?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקיי אז אני כנראה קונה את ה-ATP3 וקראתי כמה דברים על ברייק-אין שהוא משפר את הביצועים וכאלה. אני רוצה לדעת איך עושים כי אני רוצה לפתוח את הרמקולים כמו שצריך שיהיה סבבה לשמוע בהם. אז איך עושים את זה? ואיך זה בדיוק משפר את הצלילים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בסט רמקולים בתקציב של ~1000 ש"ח לסלון. לאחר התייעצות הגעתי לשני הדגמים הנ"ל. תהיתי מי מביניהם עדיף. נכון להיום הייתי מעוניין לחבר לרמקולים הן את ה-ps3 והן את המחשב (סלוני, מיועד לצפייה בעיקר בתכני HD). תודה על העזרה, גיא
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי אוזניות HD555. האוזניות מחוברות ל-Asus Essence STX. אני משתמש באוזניות לכל השימושים סרטים, מוזיקה ומשחקים. סדר עדיפות משחקים < סרטים < מוזיקה. אני רוצה לשדרג. אני רוצה אוזניות מספר רמות מעלה שיתנו לי אפקט WOW. אני רוצה אוזניות שיפילו אותי מהכיסא וימרחו חיוך דבילי על הפנים. אני מאמין שכרטיס הקול מספיק איכותי (הבנתי שיש ערכת "שדרוג" לכרטיס אם יהיה בכך צורך) ותקציב מספק. חשוב לי שאוזניות יהיו נוחות מאוד ובנויות היטב כי השימוש יהיה אינטנסיבי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש אם השאלה שלי פשוטה מאוד לפתרון, אך כרגע איני רואה אותו לנגד עיני. קניתי מסך LED חדש עם מחשב סלוני שתומך כמובן ב FULL HD. המחשב סלוני שקניתי תומך בלוח אם שלו בסאונד 7.1 ערוצים, כמו כן יש לו גם יציאת קול דיגיטלית ואופטית. יש לי מערכת רמקולים ישנה שחוברה בעבר למחשב אחר עם סאונד היקפי (5.1 ערוצים). עד כאן הנתונים, עכשיו אסביר את הבעיה שלי. את המחשב אני מחבר למסך ה LED עם כבל HDMI (לכן הוא יעביר גם את אות הווידאו ואת אות האודיו ). לכן לא משנה איזה חיבור מערכת רמקולים אני אעשה למחשב שלי הסאונד יצא מהטלוויזיה והיא כידוע תוציא לי סאונד סטראופוני מהרמקולים שלה. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים לטלוויזיה ישירות שהם יוציאו לי את הסאונד ההיקפי שאני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב בסביבות 300 שקל ,יש לי כרגע מערת 5.1 של לנקו, אבל היא לא משהו בכלל למוסיקה, ולכן אני צריך 2.1 טובה אבל חייב שתהיה לה כניסת אוזניות
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר. אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט. תמליצו לי בבקשה על 2-3 דגמים שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 וסמסונג 32 אינצ' LAB530 חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה) אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות, פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה על כרטיס קול שיספק לי את המינימום latency ואיכות מעולה ביותר לרמקולים שלי שאותם אני מתכוון לחבר למחשב, מה שאני מעוניין לעשות זה להפוך את המחשב לסטודיו קטן ולחבר את הגטרה אליו לכן האיכות והlatency חשובים לי נורא. עוד שאלה היא איזה ממשק לבחור, שמעתי שכרטיסים חיצוניים הם יותר איכותיים ונוחים לדברים כאלה, אז על מה אתם ממליצים ? תקציב עד 700שח או יותר אם תשכנעו אותי ;]
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לכרטיס קול איכותי שאוכל לעבוד עם תוכנות אודיו תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-