אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב אנשים, אני יודע שלא הייתי כאן בפורום הרבה זמן, אז אם מישהו מהותיקים רוצה לכסח אותי זה הזמן... הסיפור הוא כזה, הרסיבר מת, וצריך חדש. אני בדעה שיד שניה עדיף מאחר ועולה פחות ומקבלים יותר ומהבחינה של שימוש אין את הבעיה של התכלות כמו במוצרים אחרים גם אחרי לא מעט שנים של שימוש. אז מה המומחים והמנוסים אומרים? עוד דבר, מה הסיכוי שאחרי פחות של שימוש משנה נגרם נזק לרסיבר בגלל שימוש מרובה?
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב) התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר) שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין. המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך) תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל. כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי. אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות... השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי. מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות. באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום. יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח…
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-S2H המחובר לLCD. אני מעביר את הוידאו באמצעות חיבור HDMI אבל לא מצליח להעביר עליו גם את האודיו. מישהו יודע אם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן, יש לי logitech-540 שמחוברים למחשב, ועד עכשיו כל פעם שהייתי רוצה לשמוע מוזיקה הייתי מכניס את הדיסק לCDROM... הבעיה היא שעשיתי קצת סדר בדיסקים ואני שומע יותר פתאום אז רציתי דרך לשמוע דיסקים גם שהמחשב מכובה, אבל מהרמקולים של המחשב... אין לי שום רעיון איך לחבר את הקומפקט דיסק ישירות לרמקולים, כי אין להם עוד שום כניסה.. למישהו יש רעיון? זה מאוד מאוד יעזור לי!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כלום! קראתי פה כמה ת'רדים ורשמו פה משהו על זה ואין לי מושג מה זה ואני מתחיל להתעניין בודיו וכל מה שקשור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי! אני סטודנט ומחפש recorder כדי להקליט הרצאות. האם המיקרופון המובנה שמגיע עם כל נגן MP3 עושה את העבודה טוב לדעתכם? יש הבדלים מהותיים בין גמים שונים או שזה "גנרי" ? יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? (ובאופן כללי: מכשיר ייעודי יעשה את העבודה טוב יותר מנגן MP3?) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קצת פרטים: הטלויזיה תהיה מחוברת לממיר (הוט) ולמחשב. המרחק הוא בערך 2.5 מטר. עכשיו הבנתי שהחישוב אינצ'\מרחק צפיה הוא 10 אינצ' למטר, אז מה מומלץ? 26 או 32? ההשקעה תהיה עד 4.5K
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-