עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי פרש מתפקידו. אני מחפש רמקולים 2.1 עד ה 400 ש"ח, כרגע אני חושב על ה JBL Creature , יש אותם לשותף שלי במעונות והם נישמעים נהדר. יש למישהו המלצה אחרת בתקציב הזה? תודה.

2. Started by sagi_10,

אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  3. אהלן חברה, מה נשמע? אז ככה, כרגע יש ברשותי את ה Microlab 6C, ואני יחסית מרוצה מהם - מפיקים אודיו סביר. אני מאזין למוזיקה אלקטרונית בעיקר ( EDM - House,Electro ו Trance ) - מוזיקה שכוללת בתוכה באסים בחלק מהמקרים. חשבתי להשתדרג ולקנות רמקולים חדשים. מישהו בצבא זרק לי מילה לגבי מוניטורים מבחינת תקציב: אין הגבלה, בוא נגיד לא מעל 2500 שקל בערך (מאמין שזה מספיק.. לא?) מבחינת גודל החדר: חדר יחסית קטן, סטנדרטי. מבחינת השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד, אני לא מפיק מוזיקה ולכן המוניטורים שהמליצו לי עליהם היו נשמעים לי מוזרים כי אני יודע שזה רק למפיקים, אבל אולי אני טועה? אשמח לקבל דגמים שאתם ממליצים עליהם או אפילו כיוון - כי כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by tkjbi,

אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by Bartleby,

מיועדים למשחקים בעיקר, אבל גם לסרטים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  9. אני כרגע משתמש בaltec lansing bxr1221 בלי ה subwoofer והן לא 100% תקינות. בנוסף ממש מפריע לי שהווליום המקסימלי הוא ממש נמוך. אני מחפש רמקולים בסגנון דומה. צריכים להיות קומפקטיים לפחות כמו אלו שאני משתמש, ועם עוצמה הרבה יותר חזקה. אציין שאני לא מבחין יותר מידי בין איכויות שמע בין רמקולים, כל עוד הרמקול נשמע סביר ע"י רוב האנשים, לי זה מספיק טוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by alergic,

רציתי לקנות מחשב מהמפרטים המומלצים אבל אני לא מוצא את הרמקולים BXR1121 בצורה חופשית מספיק. יש רמקולים שיחליפו אותם באותו אזור מחירים? (199-399)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by noamb,

אני מעוניין לקנות רמקולים(2.1) בסביבות ה-500 ש"ח(מקסימום). אשמח לקבל המלצות , אין לי שום העדפה לחברה מסוימת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אחרי שרמקולים האחרונים שאחי העביר לי שהיו בבית בערך 10 שנים שבקו חים. אני אשמח לקבל המלצה רמקולים 2.1 במחיר סביר. אני רוצה לקבל משהו יחסית זול, בין 200-300 שקלים. שרון.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Rafi921,

רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב הרמקולים ישמשו בעיקר לסרטים (סרטי HD MKV), שמיעת מוסיקה ומשחקים אם יש צורך וכדאי אפשר לחרוג עד 100 שקל בטווח המחיר הזה ראיתי מספר דגמים: SonicGear EVO 3 pro SonicGear EVO 7 Altec Lansing VS4121 Creative I-Trigue 3220 איזה מהם לקחת? יש דגם יותר מומלץ? שאלה נוספת: הכרטיס הקול שלי מובנה בלוח אם הדגם של ה CODEC הוא ALC888 של realtec האם כדאי לי לקנות כרטיס קול חיצוני? ואיזה? איך כדאי למקם את הרמקולים? תודה

15. Started by kalda01,

אני מחפש רמקולים למחשב שיש בהם כניסת SPDIF. יש חיה כזאת בכלל?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  17. לא חייבים למצות את התקציב, אם יש רמקולים טוביםפ גם ב- 450 ש"ח, גם טוב.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by zuk666,

היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום רב. דודה שלי זקוקה לרמקולים בתקציב של 250 שח, היא לא פריקית של אודיו, ככה שרמקולים פשוטים יהיו בסדר. חשבתי בכיוון של 2.1 כיוון שרמקולים קטנים לא יתנו תדרים נמוכים. על איזה רמקולים מומלץ להיסתכל? אהה ועוד משהו שיהיו יפים למראה, כן המראה של הרמקולים חשוב לה. כמו כן תוספת קטנה על מנת לקבל משהו בהרבה יותר גם ישקל. עריכה: למה הרמקולים הם כל כך חלשים? 6 WRMS? אפילו שהם יהיו בעלי נצילות גבוהה, אני עם זוג רצפתיים ומגבר של 100WRMS, נראה לי אני לא אשמע בכלל את הרמקולים הקטנים האלה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Madridista,

החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by ADIA,

ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.