אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01374 לכל הפחות, זה מעניין...
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה XP SP2 לאחר פירמוט , התקנתי את כל הדרייברים כולל את הדרייבר של הקול , במנהל ההתקנים הכל מותקן ואין אף סימן צהוב , התקנתי את ה-sound driver הרלוונטי ללוח אם שלי - msi 865pe ובדקתי פיזית את החיבורים של הרמקולים והכל מחובר היטב , בנוסף הפעלתי את ה-winamp והשירים שם רצים אבל שוב.... אין סאונד...... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 22 " שך LG ולא חבל סתם להשאיר אותו בחדר רק בשביל המחשב שאני יכול לראותאיתו גם טלוזיה ? אני רואה בין לבין האח הגדול או ערוץ 2 באינטרנט ..אבל זה איכות חרא טילים אז איזה כרטיס טלוזויה יש לתקציב 250 שקל ,ואיך אני מחבר לאיפה דרך אגב זה ממיר של הוט !!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לראות סרט dvd מקורי במחשב והכל עבד חלק לפתע הסרט נתקע ניסיתי לנקות זיכרון ויישומים ברקע אך כל פעם כשהגעתי לנקודה מסויימת בסרט הוא התחיל לגמגם גם שניסיתי לדלג לנקודה הבאה הסרט גמגם חשבתי שאולי הדיסק סרוט למרות שהוא חדש לגמרי הכנסתי אותו לנגן רגיל והוא עבד מצויין כלומר הבעיה היא כנראה במחשב הפעלתי את הסרט עם פאוור דיוידי,מדיה פלייר,vlc ואותה הבעיה חוזרת המפרט:מעבד סלרון 2.2 2gb זיכרון win xp home צורב dvd +\- L.G לעזרתכם תמיכתכם וניחומיכם אודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שימושים - משחקים ומוזיקה. רצוי באס איכותי. ממה שהבנתי דגם HD202 של Sennheiser הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה... מה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב שלי קצת מבוזבז אז החלטתי להשקיע טיפה יותר... יש לי כרטיס קול Supreme FX II יש לי ממיר YES HD מחובר למסך מחשב - Samsung Syncmaster 245T אני יודע שהכרטיס קול תומך 8 ערוצים HD ואם אני לא טועה, הYES HD תומך בDOLBY או שאני מערבב פה יותר מידי דברים שאני לא הכי מבין בהם ;D בכל מקרה איך אפשר לחבר את הרמקולים כך שינצלו את הכרטיס קול גם כשאני רואה טלוויזיה או איך אפשר שיעבור הקול דרך הכבל HDMI שמחובר למסך כי למסך מן הסתם אין רמקולים אז הממיר מחובר עם בננות לרמקולים ולשאלה המרכזית, על מה ללכת? 2.1? 2.0? 5.1? אם זה חשוב אז המחשב עם שולחן פינתי כך שנראה לי בעייתי הקטע עם הרמקולים כי אני לא יושב במרכז החדר(5.1). ואחרי שבחרתם את הנ"ל ^ על איזה חברה, איזה …
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ו- M2A-VM HDMI וטלוויזיה LCD של טושיבה עם כניסת HDMI. תחילה המחשב זיהה שהטלוויזיה מחוברת דרך ה- HDMI אבל בטלוויזיה לא ראו שום דבר (היא הייתה במצב המתאים) מותקנים דרייברים הכי עדכניים של ATI ועכשיו הטלוויזיה לא מזוהה בכלל (לפני שעדכנתי את הדרייברים המחשב זיהה את הטלוויזיה). מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
השאלה שלי, אפשר לחבר את היציאה של התשתית של יס ישר לכרטיס טלוויזיה? בלי צורך בממיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 4850 של ספיר וטלויזיית Lcd 32 טושיבה חיברתי את הכרטיס לטלויזיה בכבל hdmi רואים מצויין אין תלונות רק שאלתי היא האם שאני מנגן סרט על המסך אני גם אמור לשמוע? האם הסאונד עובר דרך הכבל לטלויזיה? אם כן איך? כרגע יש לי דרייבר 8.10 ואני מעדכן ל8.11 עכשיו
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני הורדתי ASIO ורציתי לדעת מספר דברים בקשר להגדרת שבו: 1.מה הן ההגדרות הנחשבות לטובות ביותר? [bUFFER SIZE SAMPLES] וה-LATENCY SAMPLES OPTIONS האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב? 2.האם השיפור אמור להיות משמעותי עם ה-ASIO? ועכשיו לכ.קול: למוסיקה, מה עדיף: כ.קול מקצועי [כמו לדוגמה ה-Audiophile 192 או משהו בטווח מחיר זה] או כ.קול כמו ה-ASUS D2? בעיקרון כ.הקול הזה מסוגל לנגן קבצים באיכות של 192KHZ 24BIT, האם זה הבדל משמעותי באיכות מול 44.1KHZ 16BIT? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421Altec Lansing - , כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות סט רמקולים חדשים למחשב והבעיה היא שאני לא יודע איזה סט לבחור, קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0 אבל ראיתי שזה לא מעודכן כבר חצי שנה ולכן החלטתי לפתוח את הנושא הזה. הרמקולים הם בעיקר למוזיקה, לכן הבנתי שכדאי 2.1 ולא 5.1... אבל בכל זאת רציתי להתייעץ איזה רמקולים אתם מציעים לי (שוב, בעיקר למוזיקה), גם אם זה 5.1 וגם אם זה 2.1.... טווח המחירים הוא באיזור ה-500 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב שלי ע"מ שאוכל לעבוד עם הויסטה. יש לי 4G זכרון . בהתחלה המליצו לי על ההפיפלאג או משהו כזה אבל לאחר קריאה הבנתי שהוא עושה בעיות עם 4G ותוקע את המחשב. ראיתי כרטיס של לידטק - 3200 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו בכותרת, בעצם. התקציב הוא 140$ או 500-550 ש"ח (כולל משלוח, ומיסים אם יש). השימושים הם בעיקר: סרטים - מד"ב, פנטזיה, אקשן, קומדיה, בסגנון הזה - באמת לא יודע אם זה משפיע על משהו מוזיקה - רוק (קלאסי וישראלי, אם זה משנה) ומטאל משחקים - בעיקר FPS וMMO, כשFPS היא המטרה העיקרית. בעקרון זה בעיקר למשחקים, כשגם סרטים (וסדרות) חייבים להשמע הכי טוב שאפשר. הבנתי שסראונד לא יעזור לי, ועדיף להשקיע באוזניות סטריאו אכותיות. ההמלצה הנוכחית (ומה שאני שוקל לקנות כרגע) - Audio Technica ATH-AD500 (מחו"ל). משיטוט קל באינטרנט ראיתי מישהו שהתלונן שהן קטנות לו - אבל לא הצלחתי למצוא פרטים על היקף - יש איפהשהו? בנוסף, יש המלצות אחרות? בנוסף, איזה מיקרופון כדאי לקנות יחד איתן? (לFPS, סקייפ וקצת ונט…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-