עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by skot,

ניסיתי להחליף רמקולים ולשחק בהגדרות של המחשב הכל על איזון אמצעי ועדין לא מצליח לשמוע ברמקול הימני

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by kobibo,

חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. יש למישהו חוות דעת על מוצרים בסגנון הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=90 איך איכות הסאונד? מתקלקל מהר? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zachbachar,

אני רוצה לקנות את אחת מהשתיים הבאות: AKG K324P ו JBL Reference 220 יש לי פשוט זיכוי בבאג ואני לא יודע איזה מהם לבחור... חשוב לי מאוד באס עמוק ואיכותי איזה יותר טובות...? תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by kobibo,

גיסי רכש כרטיס מסך מדגם HD4350 וכבל HDMI ורציתי לקבל קצת עזרה כיצד ניתן עכשיו לחבר את המחשב לפלאזמה שלו? לפי מה שהבנתי מהמוכר הכרטיס הזה יכול להעביר תמונה וקול ביחד. האם התקנת הדיבר בלבד תספיק או יש להתקין תוכנות נוספות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by Raped,

שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by GGuyZ,

ניסיתי לחבר את נגן הדי וי די שלי, שכולל יציאת VGA מובנית, למסך מחשב 17". לצערי, לא רואים שום דבר במסך. ניסיתי גם לחבר די וי די אחר, מדגם שונה לגמרי עם יציאה דומה - והבעיה חזרה על עצמה. כשמחברים נייד בצורה זו, המסך עובד ומראה את צג המחשב. למישהו יש מושג למה זה, ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום אני רוצה להתחבר לYES בלי ממיר, רק עם כרטיס טלויזיה מה שאני צריך זה בעצם כרטיס טלוויזיה הכי בסיסי שאפשר, העיקר שתהיה אפשרות לראות את מה שYES משדרים אני לא יודע כמה עולים כרטיסי טלוויזיה, בגלל זה אין לי תקציב מדויק.. אבל אני מוכן להשקיע עד 250 שקל אני לא צריך משהו מיוחד, רק כדי לראות טלוויזיה דרך המחשב ובבקשה שזה יהיה מ http://ksp.co.il/ מכיוון שאין לי אפשרות אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by asagoren,

היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by ShayAmar,

בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by Sharon189,

שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קראתי איפה שהוא , שכרטיס קול מובנה לא יפיק את המירב מהרמקולים, ושצריך לקנות כרטיס קול, יש לכם איזו שהיא המלצה לכרטיס קול לרמקולים האלו? זה משנה אם 5.1 או 7.1 ? ושזה יהיה כמה שיותר זול, אבל יפיק את המירב מהרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by yochze,

אהלן, יש לי ממיר של HOT שמחובר למסך DELL 2007FP. החיבור הוא חיבור COMPOSITE רגיל. בעל שני חיבורי AUDIO נוספים (L+R) איך אפשר לחבר את החיבורים האלה למחשב\לרמקולים? האם ישנו מתאם בין החיבורים האלו לחיבור אחד שמתאים ליציאת AUDIO במחשב? פתרונות ועצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה. אז הצרכים שלי: *תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP *זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה) *לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות *שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך *שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית * שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ *שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר *בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT) *והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב. האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו …

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אוזניות סטריאו אטומות עד 1000 שקל חשוב איכות טובה. חייבות להיות אטומות. מה שאני ראיתי שמומלצות אלה HD280 של סנהייזר. האוזניות הרבה מאוד לקאונטר סטרייק אבל גם למוזיקה וסרטים. כרטיס הקול של המחשב שלי הוא מה שבא עם הלוח אם Realtek ALC888 תודה רבה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13

21. הי, איזו מערכת הכי משתלמת היום בשוק ביחס עלות-תמורה? נניח ומשקיעים בכזו עד 1000+-, מה הכי משתלם? יש היום מערכות שניתן להאריך את הכבלים של הרמקולים שלהן? כל המערכות שראיתי באות עם כבל באורך קבוע עם מחבר RCA בקצה, מה הסיפור הזה? אין יותר Clip? ובעדיפות ככל שהרמקולים יותר קטנים יותר טוב לי... תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. מסדרת SOLID STATE, תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by LeverMever,

שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Omer DA,

האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע

25. הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים