עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול - מה מבין השניים עדיף לחדר? כן, אני יודע שבטח במחיר כזה שניהם מערכות לא מהמצוינות או מהבינוניות, אבל אין לי יותר מ280 ש"ח כך ש... אלו: http://www.dandr.co.il/details.asp?id=857 מול זה http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 והאם חיסרון הסנטר משמעותי כל כך בחדר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arel508,

אני מעוניין לקנות אוזניות תומכות 7.1, השאלה שלי היא האם בישביל להפעיל את ה-7.1 אני צריך שגם הרמקולים יתמכו בכך? כי את האוזניות אני מחבר לרמקולים זולים מאוד שהם מחוברים למחשב. ועוד שאלה, אם אני מחבר אוזניות 7.1 לטלוויזיה שמחוברת לפלייסטיישן 3, האם אני יקבל באמת את הסאונד 7.1? או שאני חייב לחבר את האוזניות ישירות לפלייסטיישן? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Guy King,

קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי לפני כמה שנים מיקרופון זול של לוג'יטק ב-90 ש"ח כדי לדבר עם אנשים בסקייפ, והאיכות שלו ממש על הפנים. עוצמת קליטה גרועה לגמרי (צריכים להגביר ב-10 DB מעל למקסימום כדי שהוא יקלוט משהו). בכל מקרה, חשבתי לקנות לעצמי משהו יותר איכותי, אבל אני ממש לא מבין במיקרופונים. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו עד בערך 200 ש"ח, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.news.com.au/common/story_page/0,4057,12005964%255E15306,00.html אחרי שנים של חוסר תמיכה ב MP3 בגלל הרבה סיבות (והמרכזית היא ש SONY גם מוכרת סרטים ומוזיקה, ומעוניינת שיהיה לה שליטה על זכויות יוצרים, DRM), סוףסוף הם מודים שהם עשו טעות (ואת זה יודע בערך כל מי שקונה נגן MP3 )... רק לאחרונה הם הוציאו את הדגם הראשון לנגן מוזיקה שלהם שתומך ב MP3 ישירות, ה Sony NW-HD3. http://products.sony.co.uk/sony_nw-dh3.asp תמיד אומרים שהשלב הראשון לטיפול בבעיה היא הכרה בבעיה... אולי בעתיד הם יתחילו לעשות מוצרים יותר נורמלים

7. טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yoniby,

שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oren99,

הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברה, באופן כללי- על מה אני צריך להסתכל במפרט של טלויזיה לפני שאני קונה ועד כמה חשוב מאיזה חברה היא? יש לי אפשרות לקנות את הטלויזיה הזאת: AOC l42w98h במחיר של 3,500 כאשר בזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=731230 המחיר הזול ביותר הוא 4,400 אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת כי בזמנו קניתי טושיבה כי חשבתי שהיא חברה טובה והאיכות תמונה הייתה גרועה ביותר. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

13. Started by Black_Devil,

קיבלתי לאחרונה מגבר ישן של Technics מדגם SU-A900. לדגם יש שלט, בדקתי... אבל לי אין אותו. האם ישנה אפשרות להתאים לו שלט אוניברסלי, או אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שלט בשבילו?! תודה.

14. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים

15. אהלן, השאלה בכותרת, מחפש אוזניות IN EAR וכידוע ברשת ובעיקר איביי הל סיני וכנראה גם מזוייף... מישהו קנה ויודע איך להיזהר מזיופים? או לחילופין מה האיכות של הזיופים שם? שווה את הכסף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Culandur,

אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by inbizia,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .

18. עם אקו יפה.. בפורום התמיכה של CREATIVE אין תמיכה כ"כ טובה. יש לי פלייבק ואני רוצה לנגן אותו ולשיר דרך המחשב. המיקרופון עובד אבל איך עושים קריוקי מקצועי עם אקו (רק למיקרופון)? תודה לעוזר\ים. גל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני רוצה לחבר רמוקלים של מערכת סטיראו למחשב, אבל החוט של הרמקולים לא מתאים לחיבור במחשב, יש איזהשהו מתאם ? תמונות: http://img505.imageshack.us/img505/1049/dscn6052nd2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/6902/dscn6053sf9.jpg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מחפש סט רמקולים סט של 5 או 6 רמקולים עד מחיר של 1200 ואם יש סט הרבה יותר טוב ב 200 300 שקל יותר אז אפשרי עכשיו יש לי רסיבר של denon avr-1508 אבל יש מצב שעוד כמה ימים אני יביא מאחי את המגבר שלו Harman Kardon AVR 7500 אז אני רוצה סט חדש וחזק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לחדר ושרואים טוב גם מהצדדים במחיר של 2500 שח יש משו של hair לא? ושיהיה HD . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alexanDer,

שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by monya2007,

שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום! היתי שמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו לMP3 שלי בזמן הריצה! מקסימום מחיר עד 400 שח.הקודמות שלי היו ריפרנס 220 של JBL היתי מאד מרוצה מהם עד שהם הפסיקו לעבוד :-( תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים