עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טלוויזיה 37 אינץ' עכשיו באגדרות בדרייבר יש כל מני פורמטים מה יותר טוב 1080P או 1080I?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AleXGanGSteR,

היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by t d,

שלום, לפני כמה ימים קניתי את IHP 120 שלי. אני לא יודע בדיוק איך לסדר את ה ID3 Tags , ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לעריכה, אבל לא ממש הצלחתי להשתמש בהן... יוצא מצב שלמשל יש לי שיר של alice in chains נגיד would מהאלבום dirt אז כתוב לי את כל המידע הזה בשם השיר : alice in chains - dirt - would , ככה שממש קשה לי למצוא שירים בנגן, אני רק שמתי בתיקיות שלי אמן וככה אני בוחר את השירים לפי אלבומים, אבל אני רוצה שב title יהיה כתוב רק שם השיר... מישהו אולי יכול להגיד לי מה הדרך המומלצת לבצע זאת? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך את עזרתכם במציאת רמקולים לרכב שלי, רצוי משהו זול ועמיד!! התקציב לא גבוה, כ-200-250 שח אני לא צריך טוויטרים או בסים מיוחדים, רק להחליף את הרמקולים הקיימים שהלכו לעולמם. לא צריך להתאים לסיגנון מוסיקלי מסויים יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהגדיל טיפה את התקציב במידה ויש משהו מומלץ.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by גדעון,

[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Chymes,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (‏15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (‏17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maor0079,

טוב אז טלוויזיה ראשונה שאני קונה אין לי מושג מה עדיף LCD ?LED ? פלזמה ? מרחק צפייה 3 מטר תקציב 3-4 אלף שימושים: שידור SD חיבור למחשב כדי לראות סרטי HD

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NIVTOL,

שלום ניסיתי לחבר מסך פלזמה NTSC למת"ב דרך ווידאו ממיר PAL TO NSTC , נוסף רעש לתמונה. הוספתי למחשב כרטיס טלוויזיה, הכניסה היא מהכבלים, היציאה של המסך מחוברת לפלזמה והיציאה של הקול ל-HOME TEATER, הבעיה: יש הפרש בין התמונה לקול, האם יש תוכנות ל"הזזיז" את הקול על מנת ליצור סינכרון? או האם יש פתרון פשוט אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש פלזמה או LCD, אני לא יודע מה נחשב היום עדיף, אני יודע שלפני שנה בערך אמרו שפלזמה יותר טוב לגדלים כאלה. בכל אופן, מרחק הצפייה הוא משהו כמו 2 מטר או 2.5 מטר אז תגידו לי אם 42 אפשרי בכלל. התקציב הוא כמו שאמרתי בכותרת 15-20 אלף, אבל גמיש אז אם יש משהו הרבה יותר טוב באלף או אלפיים שקל יותר זה אפשרי. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoavbd123,

אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dman22,

אני מחפש אוזניות למחשב עם הדברים הבאים: - עם מיקרופון - אלחוטיות - איכות שמע טובה - מחיר בינוני (עד 350 ש"ח) - נוחות עזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש לקנות מיקרופון איכותי עד כ150 שקלים. לא בררן לגבי החנות. אשמח לתשובה מהירה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by finish,

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ok חבר שלי רוצה לקנות איזה נגן mp3 כדי להעביר את השמירות הבעיה היא שהתקציב לא גבוה במיוחד (חייל) האם יש לכם המלצה טובה לנגן בתקציב הזה ? ועוד שאלה ראיתי פעם כל מיני תוכנות שאומורות לנקות כל מיני רעשים בקבצי מוזיקה ולעשות אותם יותר "נקיים" , האם התוכנות האלה באמת עוזרות ? יש לכם המלצה לתוכנה מסויימת ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dman23,

אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכם, רציתי לדעת משהו שדיי מציק לי. יש 6 חיבורים בכרטיס Audigy2, רציתי לדעת מה מחברים לשם. אני יודה מאוד למי שיגיד לי מה מכניסים בכל חיבור, מימין לשמאל. (החל מהחיבור המלבני):

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, ראיתי את המוצר הבא בוואלה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STavuprolyl זה כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB במחשב..עכשיו יש כמה קלטות שאני רוצה לצרוב על דיסקים. מישהו מכיר את הכאבל? איך זה הולך כל התהליך של העתקה למחשב וזה.. צריך כאילו להמתין את אורך הקלטת כדי שזה יסיים להעתיק לא? הרי זה מריץ את הסרט ושומר במחשב או משהו כזה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Froze,

מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי דיוידי שאני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בחדר הבעיה היא שבטלויזיה יש חיבור של 20 פינים שהוא תפוס כבר על ידי הממיר ,ובממיר יש כל מיני מקומות לחיבור אבל נראה לי שזה בשביל מכשיר וידאו או משהו.. ניסיתי לחבר אבל זה לא הציג כלום ,יש איזה מפצל או משהו שאפשר לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Little_AKA_Or,

שלום. סיום שנה, שטויות של ההורים, רוצים לקנות לי מתנה (שטויות מבורכות). אין לי נגן MP3 חוץ מאיזה ריו שרוב הזמן אחי הקטן משתמש בו. חשבתי על נגן MP3 וראיתי שהמון ממליצים על ה- iRiver H10 6GB. נראה אחלה נגן לפי כמות הביקורות הטובות שהוא קיבל. התקציב שלי הוא 1100-1200 שקל גג! כדאי? או שיש משהו אחר מומלץ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים