עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום . אני מעוניין לאתר את היבואן בארץ של המוצרים של חב' - Behringer. מי מכיר מי יודע . תודה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by dudidu08,

חברה אני מעוניין לרכוש DVD נייד עם מסך כדי להעביר את הזמן בצבא אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על אחד טוב הדרישות שלי: -מסך 9 אינץ' -כניסת USB+כרטיסי זיכרון -תמיכה בכל סוגי האודיו והוידאו פרט לHD כמובן (לא קיים דבר כזה נראה לי) -שתהיה לו תמיכה מלאהסנכרון כתוביות נפרדות לסרטים ושלא יעשה לי חרבטיטה בכתוביות. -סוללה כמה שיותר חזקה שמחזיקה לכמה שיותר זמן ללא הטענה -טווח מחירים: עד 800-850 שקלים ראיתי 2 דגמים דווקא שמתאימים לדרישות אבל אני לא יודע איך הם ואיך האיכות שלהם הדגמים: -AKAI DP4003 APEX PDVD933 תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. יש לי דיסק, יש לי FLAC. איך אני עושה RIP לFLAC ? אין אפשרות כזו בWMP.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  6. יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  7. אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by liho,

יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  10. בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by yoav9,

ווואי, שנים שלא הייתי בפורומים כאן... אני באמת מתגעגע... בכל אופן! רכשתי בחופש הגדול דיסקמן mp3 של samsung cd yepp mcd-hm200 http://www.mghusa.com/Products/CD-Players/mcd-hm200.html בכל אופן. הדיסקמן עבד לא רע כלל, וחוץ מהעובדה שאין לו תאורה אחורית ויש קפיצות מעטות בדיסקים רגילים הייתי מאוד מרוצה. אבל פתאום, אחרי שבעה חודשים בערך, המגעים בינו לבין האוזניות השתבשו, לא יודע! מאוד מוזר, הדיסקמן לא נפל, לא נשבר, לא כלום! כאשר אני מחבר אוזניות (ניסיתי כבר מספר סוגים) במקרה הטוב אני שומע רק באוזן ימין וכאשר אני לוחץ ממש חזק על החיבור אני שומע גם באוזן שמאל, ובמקרה הרע אני צריך ללחוץ ממש חזק רק על מנת לשמעו משהו (זה תלוי בסוג האוזניות בעיקר) האחריות של המכשיר פגה אחרי 3 חודשי…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by slavg,

היי, אני לא מבין בתחום המקרנים...ואני מחפש לקנות מקרן הביתה, המקרן ישמש בעיקר לסרטים/הקרנות ספורט וכו'... השימוש הוא לא יומיומי. התקציב לא גדול, לא הייתי רוצה לעבור את ה-5000 שקל. אני מחפש באתר סופטק http://www.softec.co.il יש שם מגוון גדול, רק שהלכתי קצת לאיבוד. התמקדתי במקרנים של היטאצ'י מבחינת מחיר והפידבקים החיוביים ששמעתי עליהם. עצות? המלצות? תודה!.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by andrei21,

1) האם אפשר להפעיל בתוכנה כתוביות חיצוניות בעברית? 2) האם אפשר להפעיל כתוביות חיצוניות בסרטי blu-ray מלאים?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by huber,

שלום אנשים. כששהיתי בויאטנם גיליתי שברב הבתים שם יש מכשירי קריוקי. רכשתי את הדיסק שמגיע עם המכשיר המכיל את כל השירים מתוך הנחה שכל מה שמכשיר DVD/קריוקי מסוגל לבצע, גם מחשב יכול. עכשיו כשאני בארץ אני מחפש איזושהי תוכנה שתדע לנגן את הדיסק ולהתאים בין המילים למוזיקה. ניסיתי את הנגנים הרגילים, כל מה שהם עושים זה לנגן את הווידאו, אפילו ללא סאונד. אני זקוק לתוכנה שתזהה שזה דיסק קריוקי, תחבר בין המילים למנגינה, תתן לי לבחור שירים מרשימה וכו. המכשיר שהראיתי בקישור עושה את זה מתוך הדיסק הנ"ל, תוכנות ניגון ווידאו/סאונד סטנדרטיות (מדיה פלייר, ווינאמפ וכו) לא. 2 פרטים שאולי יעזרו: 1. זה המכשיר בו השתמשנו לניגון הדיסק בויאטנם: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by idanshapira,

יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…

17. Started by ToyMan,

יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by Nihility,

לעוד מישהו הרמקולים האחרים מנגנים את מה שהקדמיים מנגנים בכל הסרטים ביוטוב? כאילו שעושים ביוטוב stereo surround. או שיש אצלי בעיה? עריכה: נראה שזאת בעיה בפלאש

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. קניתי לפני כמה שנים מיקרופון זול של לוג'יטק ב-90 ש"ח כדי לדבר עם אנשים בסקייפ, והאיכות שלו ממש על הפנים. עוצמת קליטה גרועה לגמרי (צריכים להגביר ב-10 DB מעל למקסימום כדי שהוא יקלוט משהו). בכל מקרה, חשבתי לקנות לעצמי משהו יותר איכותי, אבל אני ממש לא מבין במיקרופונים. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו עד בערך 200 ש"ח, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  20. ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  21. שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  22. יש לי DVD XORO 415 והחיבור האופטי שלו לא פועל (אין אור אדום בחור של החיבור האופטי ) ואני לא יודע מה לעשות האם אני יכול איך שהו להפעיל את החיבור או שזה משהו לא תקין במכשיר??????? אני מאוד מקווה שתעזרו לי כי זה מאוד חשוב.........

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by yassky,

??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי לא מזמן iRiver H340 אבל מאד התאכזבתי כשראיתי את השלט שהגיע איתו, שהוא פשוט יותר מדי בשביל נגן כזה מתקדם. אני רוצה לקנות שלט כמו שמגיע בסדרת ה H1XX, רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש את זה ובכלל ציוד היקפי של iRiver.. אני גם מעוניין לדעת איזה אוזניות טובות לנגן במחיר של עד 100 שקל... עשיתי כבר חיפוש בפורום אבל לא ממש מצאתי מידע שעזר לי. אני חדש במערכת הפורומים כאן וממה שראיתי התרשמתי מהחברים פה לטובה, אני מאד מקווה שתעזרו לי. תודה מראש. עריכה: ועוד שאלה אחת לגבי ההטענה של הנגן.. כמה זמן מומלץ להטעיו אותו והאם כדאי לחכות עד שהוא מתרוקן לגמרי? והאם זה טוב להשאיר אותו בהטענה בזמן שאני לא משתמש בו? שוב, תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  25. ברשותי רמקולים של לוג'יטק X-540 רמקולים שאני מאוד מרוצה מהם.... וברשותי הלוח אם של גיגה-בייט P31-DSL3 עד כמה האיכות תשתנה אם אני אקנה כ.קול של עד 300 שקל?? ואם זה כן משמעותי אז אנא תנו לי דגם של כרטיס. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים