אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צורב סרטים לדיוקס שלי כבר כמה חודשים בכול הפורמטים ליפני כמה ימים צרבתי איזה סרט והוא כותב שהוא לא תומך בפורמט עכשיו השאלה האם אפשר להתקין לו מקודדים? אני צורב א, הסרטים דרך NERO DATA cd
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 מסכים במקביל (מחשב וטלוויזיה) על אותו כרטיס מסך במצב Extended ולהגדיר DPI שונה עבור כל מסך? המסכים מוגדרים על רזולוציות שונות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אוזניות Razer Orca. האוזניות הנ"ל ללא מיקרופון ואני מחפש המלצה למיקרופון למטרות גיימינג. אני מאוד מרוצה מהאוזניות, לכן אני לא מחפש תחליף לאוזניות שכוללות מיקרופון. חשוב לי הנוחות, צריך להתחשב כי המיקרופון יהיה פעיל תמיד בזמן משחק ושלא יפריע לחוויה הכללית (כמו גודל). אם יש אפשרות להביא קישור לרכישה, עדיף באזור אשקלון. תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גלשתי לי לבדוק משהו באתר של IRIVER ופתאום ראיתי שIRIVER הוציאו דגם חדש (רשום פלאש) של H10 שמכיל או 512 מגה או 1GB... הנה לינק: http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=68 נראה קצת דומה לרעיון של IPOD MINI לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שיהיו מאיכות בנייה טובה מספיק כדי לשרוד ריצות (והזעה נדיבה) אוזניות כפתור היו לי עד עתה הכי נוחות. ( מIN EAR כאבו לי תעלות האוזניים, אולי כי ראשי הסיליקון היו לא מותאמים מספיק?) בכל מקרה, התקציב הוא 300 שקלים, אני מוכן לקנות גם באינטרנט אם צריך כבר הרבה זמן שלא התעניינתי בספירה, ואין לי בכלל כיוון אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלביזיה לסלון (42-50 אינטש) תשתמש כקולנוע ביתי (צפייה בסרטים fullHD). כמובן שאני לא רוצה לשלום הון תועפות. מהסתכלות בפורומים עושה רושם שניתן למצוא טלביזיה טובה בטווח מחירים של עד 5000 ש"ח. האם זה נכון? על איזה דגם הייתם ממליצים? כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות... תודה,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי לקנות אותו, או שיש המלצות לנגנים יותר טובים עד 500 ש"ח עם 512MB?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות אוזניות IN-EAR עם בידוד סביר ואיכות שמע טובה עד כמה שאפשר, התקציב הוא 100 ש"ח עם חרגיה ל150. אחרי ישיבה ארוכה ברשת הגעתי למסקנה שבארץ אין טעם לקנות בגלל המחירים המופקעים ושהכי משתלם מבחינת עלות ביצועים יהיו הM9, למישהו יש "קונוסים" לדגם הזה? המוסיקה שהוא מתכוון לשמוע איתן היא מטאל ופופ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם השלט מדיה סנטר של הXBOX 360 יכול לעבוד במחשב עם עינית http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6153 http://cgi.ebay.com/MCE-IR-Wireless-Receiver-Windows-7-IR-Emitter-Wire-/120596374957?pt=LH_DefaultDomain_0 ואם אחת מהעיניות בקישורים יתאימו?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 00:07:54 הקישור הראשון לא עובדhttp://www.st-lab.com/products.asp
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע איזה לקנות...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס OB די ישן ויש לו רק 3 חיבורים עכשיו רציתי לדעת כמה כבלים בסה"כ מיתחברים לכ.קול עצמו? אמור להיות רק כבל אחד לא? כי הרמקולים מיתחברים לסאב ומהסאב יוצא כבל אחד אל הכרטיס קול לא? האם המערכת תעבוד טוב עם כרטיס OB? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 23:44:04 סורי על הדאבל אבל אני ממש חייב תשובות כי אני יוצא עוד שעה בערך לקנות!בסוף מסקאי פיסי אחריות ושירות משתלמים יותר!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ישמש אותי למשחקים,סרטים,ומוזיקה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש הנ"ל התקציב בגדול עד סביב 500 (עדיף עד 300, אבל אם יש משהו משוגע נגיד..) בגדול היום אני עם akg q350 עם הפלאפון (מקור המוזיקה העיקרי שלי) ובמחשב אני עם Tt eSPORTS SHOCK בגדול אני כבר מזמן רוצה אוזניות קשר נוחות שאני אוכל להסתובב איתן גם מחוץ לבית (אני כל יום שעה וחצי+ של נסיעות) יש לי אוזנים + ראש דיי גדולים, נכון להיום האוזניות מחשב שלי לא מאוד נוחות לי אחרי שימוש מאסיבי... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי Logitech X-530 והבעייה היא כזאת, הכבל של הרמקולים האחוריים אינם מספיקים לי עכשיו רציתי לדעת האם יש מתאם או משהו שמסוגל להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים... והאם הארכת הכבל תפגום באיכות הסאונד של הרמקולים שאליהם אני מחבר את הכבל המאריך...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי אוזניות steel series siberia elite למי שלא מכיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19589 אגב, אשמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת קצרה על האזניות בכל מקרה, לאחר התייעצות עם חבר הוסבר לי שהאזניות האלה מיועדות לגיימינג כבד ולא מתאימות לצרכיי... צרכיי הם 100% מוזיקה, כוללת באסים ומשחקים שלא כוללים יכולות גבוהות של שמע, ובאמתהדגש הוא על חווית מוזיקה מדהימה, (יכול להיות שהאזניות האלה דווקא יעבדו טוב וישמיעו מוזיקה טובה ולכן אני גם מתייעץ כאן מכיוון שלא שמעתי אותם עדיין..) התקציב שלי הוא בערך המחיר של האזניות האלה (כ800 ש"ח) ויש לי יומיים להחליט האם להחזיר את האזניות ושתמליצו לי על אזניות איכותיות למוסיקה או להישאר עם האזניות האלה ושתגידו לי אם באמת אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש משהו איכותי אך לא כל כך יקר, לנגן X5L. עריכה: חשבתי על אלה, מה אתם אומרים? http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/62?osCsid=10e48e7ec004197e04866b5ab2f2cc52
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחדר ושרואים טוב גם מהצדדים במחיר של 2500 שח יש משו של hair לא? ושיהיה HD . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלויזית LED של SONY דגם KDL-40EX700 עם מעבד BRAVIA 3 וצפיה בוידאו דרך אינטרנט. לינק: http://www.bestelectric.co.il/Product.asp?Pid=KDL-40EX700&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=42&aff=Zap〈=he מרחק צפייה 3.5 מטר, אולי בהמשך ישמש ל-PS3 השאלה היא האם זו קנייה חכמה, הרי יש בו את כל הטכנולוגיה החדשה, או שזה סתם בזבוז כסף? גלישה באינטרנט דרך טלויזיה בסלון זה דבר די נוח, הוא שווה את המחיר לדעתכם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-