אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השמועות נכונות? http://www.engadget.com/2006/04/13/real-video-ipod-delayed-by-display-problems-studio-talks/
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי לקנות אותו, או שיש המלצות לנגנים יותר טובים עד 500 ש"ח עם 512MB?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש בכיוון של לקנות את ה Z5500 של LOGITECH לאחר התיעצויות במספר פורומים. היות וזו מערכת שנשמעת אידיאלית לצרכים שלי (חדר קטן, ובעיקר סראונד לסרטים ומשחקים) וגם לתקציב שעומד על סדר גודל של 2000 ככה שהבנתי שהיא ממש יושבת עלי טוב. אני רוצה לעבור לפרטים הקצת יותר טכניים עכשיו. קודם כל היציאת אודיו מהמחשב שלי היא יציאת S/PDIF . ובPS3 שלי יש יציאה שנראת דומה ואצלה כתוב DIGITAL OUT ומתחת כתוב OPTICAL. ככה שאני דיי מבולבל. היציאה נראת משהו כמו : בצורה של המסגרת של הכבל הזה, למרות שלא ראיתי מקום לכניסת הפין הבולט. אז אני לא ממש יודע אם זה OPTICAL או DIGITAL. הייתי שמח אם תסבירו לי קצת מה ההבדלים, איך כל אחד נראה, ואיזה כבל אני צריך לקנות בשביל זה. בכל מקרה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD עד 5000 ש"ח, גודל 32" יספיק. אני מתלבט בין כמה דגמים. שימושים: משחקים וסרטים באמצעות המחשב. שידורי HOT. מרחק צפיה:2.5-2 מטר בערך. אני יכול לקנות טלוויזית FHD ב1000 ש"ח יותר מHDR, השאלה מה עדיף, למחשב זה ברור שהFHD. השאלה איך יראו בה כבלים מדובר ב SAMSUNG L32A550 אשמח לעזרה+המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שממירה פורמטים של אודיו כגון wav, mp3, ogg, mpc, wma לכל שאר הפורמטים. מתוך רצון לפנות כמה שיותר מקום על ההרדיסק, איזה פורמט הוא הכדאי ביותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים דודי ביקש ממני לקנות לו מכשיר בעל קיבלות של לפחות 5000 שירים כלומר 20 ג'יגה בייט שיוכל לגשת בקלות לכל שיר וליצור רשימות מוכנות מראש . לטענות התקציב כמעט בלתי מוגבל ובלבד שיוכל לעשות זאת בקלות. בתחילה חשבתי על מכשיר ה nomad 1 20 giga\nomad 3 אך הבנתי שמחירם הענק הולך בעיקר על הניידות , ודוד שלי מעוניין לשים את המכשיר בסלון, כלומר נייח לחלוטין. וכך בעצם הnomad מתגלה כמכשיר מסובך לתיפעול ולמציאת שירים , כלומר לא מתאים משום בחינה. לאחר מכן התחלתי לחשוב על הצבת מחשב נייד בעל הרד דיסק גדול , ומערכת תיפעול xp יחד עם תוכנה מצויינת (לא פחות ממצויינת ) וכך , ב 4200 שקלים לערך , לפתור את העניין . אך יש לי כמה שאלות . א. האם אפשר לקנות מסך שטוח ברמה נמוכה ובלבד שיתחבר…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צורב סרטים לדיוקס שלי כבר כמה חודשים בכול הפורמטים ליפני כמה ימים צרבתי איזה סרט והוא כותב שהוא לא תומך בפורמט עכשיו השאלה האם אפשר להתקין לו מקודדים? אני צורב א, הסרטים דרך NERO DATA cd
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם הנ"ל לשן חיבור למחשב ולקונסולה? איזה חיבורים יש להם? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לאוזניות קשת למוסיקה (רק - חיבור למחשב מידי פעם בלבד) טובות. אני שומע בעיקר רוק, בלוז וקצת קלאסי בסגנון סאונדטרקים של שודדי הקאריביים, שר הטבעות וכול אלה. עד עכשיו היו לי רק אוזניות in ear ולא יודע למה אני כבר ממש לא והב אותם, היו לי CX300 ו hf5. הHF5 אמורות להיות ממש טובות (אומנם וניטוריות) ובהתחלה באמת נורא אהבתי אותם, אבל המחסור החזק בבאס מאוד מורגש לי ויש שירים (במיוחד ברוק) שהמצילות צורמות לי לאוזן כבר (הגבוהים) ומשום מה כבר לא נוח לי לשים אותם, אני מרגיש שהם לא יושבות לי טוב באוזן. לכן אני רוצה לנסות לעבור לקשת ואני פשוט לא מבין בזה יותר מידי וקונה על פי המלצות בלבד. אין לי אפשרות ללכת לחנויות להאזין. מכיוון שיש עכשיו את מבצעי BF אני אשמח להזמין …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי אוזניות steel series siberia elite למי שלא מכיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19589 אגב, אשמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת קצרה על האזניות בכל מקרה, לאחר התייעצות עם חבר הוסבר לי שהאזניות האלה מיועדות לגיימינג כבד ולא מתאימות לצרכיי... צרכיי הם 100% מוזיקה, כוללת באסים ומשחקים שלא כוללים יכולות גבוהות של שמע, ובאמתהדגש הוא על חווית מוזיקה מדהימה, (יכול להיות שהאזניות האלה דווקא יעבדו טוב וישמיעו מוזיקה טובה ולכן אני גם מתייעץ כאן מכיוון שלא שמעתי אותם עדיין..) התקציב שלי הוא בערך המחיר של האזניות האלה (כ800 ש"ח) ויש לי יומיים להחליט האם להחזיר את האזניות ושתמליצו לי על אזניות איכותיות למוסיקה או להישאר עם האזניות האלה ושתגידו לי אם באמת אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב נתקלתי בחנות הבאה באיביי המוכרת את ה-PX-100-ii של סנהייסר ב-37 פאונד כולל משלוח (יוצא כ-$60) http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-BLACK-PX-100-II-FOLDABLE-HEADPHONES-iPOD-MP3-/130492981443?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1e61fce0c3 בסה"כ יש לחנות רקורד גבוה של 99.4% מ-37 אלף פידבקים, אבל מה שחשוד לי זה שהאוזניות האלה עולות 70$ בחנויות בארה"ב בלי משלוח (B&H או אמזון למשל) מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-