אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ה MX5021 שהיו לי עד עכשיו כהראה מתו.. מחפש תחליף, בעיקר למוזיקה, וגם סרטים. הסיבה שאני רוצה 2.1 ולא סטריאו מדפיים זה הבאסים. כן כן, אני ממש אוהב אותם ובשביל להגיע לעצומה של ה 2.1 אני מניח שצריך רמקולים מדפיים מאוד רציניים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני כרגע משתמש במערכת Logitech X540, ומכיוון שעברתי חדר לאחרונה ולא היה לי כח לסדר את כל הרמקולים כמו שצריך, רק הקדמיים הסנטר והסאב, כמובן, מחוברים. בעבר קניתי את הרמקולים האלה כי הייתי יותר בקטע של משחקי מחשב, אבל היום אני יותר משתמש ברמקולים למוזיקה, ודיי נמאס לי מהם, אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. חשבתי כבר על כיוון אבל יש לי התלבטות, Audioengine A5+, DAC D1, Sub S8 חשבתי שזה יכול להיות שילוב מעניין וטוב, אך מצד שני קיימת גם האפשרות להרכיב מערכת ממגבר רמקולים וסאב בנפרד. מכיוון שאין לי כל כך מושג מה קורה היום בשוק מבחינת איכויות רמקולים סאבים וכו', אני יודע / שמעתי שמגברים של החברות Denon, Yamaha, Harman Kardon, Onkyo הם טובים, אני צריך את המלצותיכם …
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי אנשים. עד כה הייתי בטוח שאקח את ה-Audioengine A5 Black, אבל מכיוון שלא קיבלתי עליהן יותר מדי ביקורות (אלו שקיבלתי היו מצוינות) החלטתי להתייעץ פה, עם המומחים. המערכת לא תשמש כלל וכלל למשחקים. יהיו לי אוזניות ייעודיות בשביל זה. שימושיה יהיו, כפי שצוין, סרטי HD ומוסיקה בסגנונות רוק ומטאל. המערכת ככל הנראה תתחבר לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, אלא אם יש לכם המלצה לכרטיס קול אחר באותו תקציב (1,000 ש"ח) שיותר טוב ממנו במשחקים, במוסיקה ובסרטים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לשמוע מוזיקה בחדר לא גדול, רוצה מערכת איכותית בעלת עצמה גבוהה למרות שבדרך כלל אני שומע חלש. מקור רוב המוזיקה הוא מחשב, כך שהגיוני שהמערכת תחובר למחשב ואז אוכל לנצל את זה גם למשחקים. אפשר לשקול חיבור ממיר של Yes - כרגע אין בחדר, אבל יכול להיות אופציה להוסיף כדי לקלוט רדיו בלי בעיות קליטה. הייתי קונה z-5500 ב-2800 ש"ח וסוגר עניין אבל א. נראה לי שהם בבעית מלאי פה בארץ (מה קורה, מתעדכנים המחירים? יוצא דגם חדש? מישהו יודע?) ו-ב. מעוניין לשמוע אם יש למישהו רעיון יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למערכת סטריאו בסכום של בערך 500 ש"ח- איכותית ככל האפשר. מהמערכות ששמתי עליהן עין: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719224 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401989 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704459 http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=109417&af=10 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593382 אשמח לעזרתכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאבא שלי יש יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת סטריאו עם קומפקט דיסק וטייפ ושלט רחוק. הצלחנו לאסוף 700 ש"ח. מה מומלץ בטווח המחיר הזה ? האם יש גם משהו שיקרא דיסקים צרובים ? אולי אפילו MP3 ? באסים עמוקים זה לא ממש חשוב (הוא כבר לא שומע את הטווח הזה ... :'( ) חשוב שהצליל יהיה נקי עם טרבל ו MID טובים. הגזמתי עם הדרישות ? אנא עזרתכם,HF
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן מיקוו.. טוב אז כניראה שבקרוב (אמן אמן אמן) אני אעבור לחדר גדול יותר, וסוף סוף אוכל להכניס מערכת לחדר. החדר בגודל של 5.60X2.50. הרמקולים ימוקמו על קירות ה2.5... אז הינה הדרישות: 1. רמקולים מדפיים. לצערי אין מקום לרצפתיים... 2. מכיוון שזה חדר יחסית גדול, אז אני מפחד שהצליל "יעלם" פתאום.. ככה שדרושי רמקולים נחמדים.. 3. יש צורך במערת 5.1 וברסיבר. יש לי בקושי שימוש בDVD, ואת התפקיד שלו יכול לעשות במחשב. אבל אשמח לקבל המלצה בכל זאת.. 4. תקציב מאוד מאוד נמוך.. כמה נמוך? לא יודע, אני קוצה שתמליצו על מערכת שלדעתכם תתפקד כמו שצריך, לא Over.. 5. חנות אמינה.. יש לי העדפה ל pompa.co.il *הייתם ממליצים אולי על רמקולים לוויניים? אני לא ממש אוהב אותם, אבל אולי יש איזה מערכת נחמדה.. …
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב. השימוש העיקרי זה מוזיקה וסרטים. התקציב היחסית גבוה זה בגלל שאני רוצה רמקולים איכותיים. אשמח לקבל הצעות.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למערכת שמע סטריאו שתחובר ישירות לטלוזיה בחיבור אופטי (מן מיני מערכות סטריאו), הכוללת ודוק לחיבור אייפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ואני רוצה מערכת שמע למחשב עד 800 שקל מישהו יכול להמליץ לי על מערכת כל שהיא? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-