עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אין לי שום ידע במגברי אוזניות אז אין לי שום מושג לגבי טווח מחירים

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sunj,

אהלן חברים , מתכנן להזמין ATH-M50X לסרטים ומוזיקה במחשב והבנתי שמגבר ישפר ביצועים אשמח להמלצות. תקציב גמיש מחפש משהו עם התמורה הכי טובה בגדול.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by דובי770,

מחפש המלצה למגבר לאוזניות Shure SRH940 מהו טווח המחירים למגבר? המלצה למשהו ספציפי? משהו שלא יגביל את האוזניות וינצל אותם תודה אגב, Side note: רכשתי לא מזמן אוזניות Sennheiser momentum free BT ואחריהן Galaxy note 8 עובדה מעניינת: הנוט 8 משדר בלוטות' בעוצמה חזקה יותר מאשר מכשירים אחרים (לדוגמה נוט 4, LG G4 ועוד). הנוט 8 כידוע תומך בבלוטות' 5.0, ומסוגל לשדר למספר מכשירים בו זמנית, מאחר וכך האות חזק יותר. בבדיקה אחד לאחד, האות המשודר חזק יותר, ולכן הווליום באוזניות חזק יותר (בדקתי את זה במספר אוזניות BT נוספות, למי שרוצה אפרט דגמים). בשידור ב-BT למספר התקנים, ככל שמוסיפים יותר התקנים אות הBT נחלש (לא ברמה נמוכה, אלא ברמה רגילה של…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gonen,

שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני צריך המלצה לרמקולים מדפיים למערכת בתקציב הנ"ל. עכשיו פחות חשוב לי האיכות קול של הרמקול(יש לי פירלס עכשיו והם מצוינים לי). אני צריך שיהיה חזק כמה שאפשר למה אני שומע חזק. פחות חשוב הצלילים הנמוכים כי יש לי סאב 12' שעושה את העבודה הקשה. הרמקולים הולכים להתחבר לרסיבר ימאהה RX-V 430

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  6. יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by domiel,

אהלן, אני צריך המלצה על מיני סטראו איכותית, עם טייפ, סידי ואם אפשר גם DVD. מכיוון שהמערכת תהיה של סבתא שלי חובה שתהיה מאוד פשוטה לשימוש (טכנופובית מלידה). התקציב הוא עד 2000 שקל, תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

9. כמו בכותרת אני מחפש מיקסר לשימוש ביתי עם שני ערוצים עד 350 ש"ח.... אפשר לחרוג עד 400 שקל אבל רק אם ממש צריך... תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. יש עכשיו מיקרופון :Muller M007 Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=7883 שלא הכי שומעים בו טוב ויש בוא טיפה רעשים בסקייפ.. עכשיו חשבתי להחליפו למשהו יותר איכותי Philips Clip-on Microphone LFH9173/00 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=13776 האם יהיה שיפור? הוא אמור להיות יותר טוב לא? (בכל זאת פיליפס שזה שם ולא מוצר מדבקה כמו מולר..) מישהו התנסה בפיליפס?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shimon23,

אני מחפש מיקרופון בטווח מחירים של עד 150 ש"ח (עדיף פחות). המיקרופון ישמש בעיקר לשיחות בסקייפ/מסנג'ר. מלבד איכות השמע, חשוב לי שניתן יהיה לדבר אל המיקרופון ממרחק ולא להצמיד אותו אל הפה. (אני לא מעוניין בשילובים של אוזניות ומיקרופונים, אלא במיקרופון בלבד).

12. Started by Joli,

שלום! אני מחפש לקנות מכשיר dvd שיחזיק לי זמן רב, עם חיבור HD וחיבור רגיל למסך - עד 300 שקל. כמה דברים שחשוב שיהיו בו: 1. שיקרא את כל סוגי הקבצים. 2. שיקרא דיסקים צרובים. 3. עם כניסה של usb אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by yosside,

אשמח לקבל מספר המלצות למסך "32 בתקציב מקסימלי של: 3.5K שימושים עיקרים (בהתאמה, 1-השימוש העיקרי ביותר) : 1. HOT 2. DVD 3. PS2 תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. בוקר טוב לצוות הפורום מספר אחת בארץ, אשמח לקבל המלצה ע"פ הכותרת, התקציב כמעט ואינו גמיש, אני סטודנט בחיפה והמטרה היא להוציא את המקסימום מהסכום הכתוב מלאה ללא חריגות העולות על 50 ש"ח. אני פתוח לאופציה של תצוגה או יד 2 במידה והתקציב אינו מספיק כדי לענות על כלל הדרישות הטכניות מהמסך. כמו שציינתי אני מעוניין שתהייה לי אפשרות לחבר את המחשב ישירות למסך לצפייה של סרטים ובכלל לעבודה בשולחן העבודה באיכות בינונית כמו של מסך מחשב סטנדרטי. רוב הסרטים שבהם אצפה הם באיכות רגילה, לעתים רחוקות אני צופה בסרטים ברזולצייה של 720P ובשאר המקרים מדובר בסרטים מקודדים בנפח של 700MB לסרט. אני אשמח אם תהייה כניסת USB כדי שאוכל פשוט לחבר DOK ולצפות בסרטים, בנוסף אשמח אם תהייה אפשרות צפייה בשידורים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 26" לצפייה בעיקר בסרטים, HD, עם איכות סאונד טובה. כניסת HDMI וכמובן USB. נועד לעמוד בקצה המיטה, מרחק צפייה קצר. תודה רבה, מרב.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. ישמש להצגת סרטים מהמחשב כמעין מערכת בידור ביתית...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by kalda01,

מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by orengore2,

שלום לכולם אני צריך המלצה לטלווזיה לסלון קודם כל שאלה - לא מצאתי שום סטיקי שמדבר על יחס מרחק וגודל טלווזיה (למרות שאני יודע שיש), אשמח לדעת מה היחס של 32 ו37 עכשיו לגבי הטלוויזיה, הולכת בעיקר לשידורים רגילים של יס וDVD, לעיתים סרטי HD מהמחשב ואולי קצת משחקים מראה - שלא יהיה מכוער רק יציאות - כמה שיותר ויותר טובות כמובן. HDMI כמובן, SCART וכו'. חשוב מאד - מכיוון שאין מערכת סטריאו בסלון או כל דבר אחר, אז שהרמקולים יהיו טובים אחרון - מעדיף FULL HD אלא אם תשכנעו אותי אחרת אין העדפה ללחברה מסויימת, מחבב קצת את סמסונג וLG תציעו מה שאתם חושבים, כמובן שבסוף אלך לראות את הטלוויזה במו עיני. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by kalda01,

אני מחפש מסך 37 לחדר שינה שיחובר לממיר הוט ומזרים מדייה IOBOX. ראיתי שסמסונג A450 מומלץ בכמה מקומות אבל העדר כניסת SCART קצת מפריע לי. מה הייתם ממליצים בתקציב עד 4K ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  23. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.