אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני רוצה לשים מערכת בחדר! ויש לי שאלה: מה כדאי לי לשים מערכת קולנוע ביתית שתיהייה מחוברת ל-טלוויזיה,סוני ומחשב.. או לקנות כרטיס קול למחשב ולקנות רמקולים למחשב... תודה! ZoZiK
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן רסיבר Pioneer VSX-D508 (ישן...) והוא מחובר למחשב כמו בתמונה 1 - לבן אדום(RCA) לרסיבר, ירוק(AUDIO) למחשב, מה שאומר שהוא מחובר בצורת 2.1. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יהיה מחובר ב5.1? תמונה 2 מראה את היציאות של הרסיבר, תמונה 3 מראה את היציאות של הלוח-אם. אם צריך להוסיף עוד פרטים, תגידו, אני אוסיף. תמונה 3 - http://www.gigabyte.com/fileupload/product/2/3809/4121.jpg תודה מראש חבר'ה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!! לאיסיקיו 306334962 או לאימייל d-a-n12@smile.net.il דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, האם כאן זה הפורום לשאול על מדיה סנטר? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים בבקשה. : אם כן יש לי מספר שאלות בנוגע למדיה סנטר... אני מעוניין במחשב בסלון שדרכו אני יכול: 1. לראות סרטים בטלויזיה 2. לראות שיעורים באינטרנט (יש נקודת רשת ביתית) 3. שהמחשב יתחבר למגבר (כי אני רוצה לשמוע מוסיקה באופן בלתי תלוי בהדלקת המחשב) והמגבר יתחבר לטלוויזיה. השאלות הם: 1. מה המפרט שאני צריך למדיה סנטר? 2. האם המחשב יכול להיות כל הזמן דלוק? 3. המחשב יהיה בסלון ולכן מה מידת הרעש שהוא יעשה? 4. האם יש פתרונות אחרים למדיה סנטר? בברכה ותודה על העזרה הראל
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הנה הסדרה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1746 שני דגמים (DAH-1500/1700) כשבכל דגם נפח של 512MB ו-1GB. ראיתי את סדרת הנגנים האלה במקרה בפנדה, ואני חושב שהם חדשים. סקרן לדעת מה אתם חושבים עליהם, על האיכות והשוואה לעומת נגנים דומים.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, האוזניות יחוברו לאייפון ב- 90% מהזמן ולמחשב נייד בשאר. השימוש העיקרי הוא מוזיקה. תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש את הנגן שתומך בהכי הרבה פורמטים, יש לי אייריבר 120 כה שכל שאר הדברים לא ממש חשובים. ניתן לצאת בהנחה והנגן ישמש רוב הזמן רק לסרטים. מסך על הנגן כמעט ולא חשוב יציאה לטלוויזיה-מאד מאד חשוב. גודל-לא חשוב מחיר-חשוב מאד כמובן. בינתיים ראיתי את הניורוס 442, שיש לי קצת בעיה עם הפורמטים שבהם הוא תומך, כנ"ל ארקוס 402. ראיתי את הקריאייטיב וויזן (וויזן M) והבעיה שלי איתם זה כל העניין של מעבר דרך תכנה אני מעדיף UMS. ראיתי מכשיר שנראה דיי גנרי שעונה לשם iamm DRT-25, אין לו מסך, הוא זול מאד ותומך בהרבה פורמטים. גם זול מאד ועם הארד דיסק מתחלף... ויש את ה A2 שהוא הכי יקר אבל כנראה הכי טוב... אפשר תגובות? הצעות וכו?? אגב אני קונה מארה"ב...
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלם חברים לאחרונהרכשתי מחשב נייד יש בוא יציאת HDMI חשבתי לחבר אתו לפלזמה אבל אני לא בטוח איזה כבל אני צריך בשביל זה (בפלזמה יש גם חיבור HDMI) ראיתי את הכבל הזה : http://cgi.ebay.com/Premium-1-3-Gold-HDMI-Cable-for-PS3-Sony-1080P-1M-3FT_W0QQitemZ370301531122QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5637b0f3f2 האים הוא יתאים לי? כמה שהבנתי לכל כבל יש מהירות משלו על מה זה משפיע ? יש לזה חשיבות בכלל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות לוח אם חדש של ASUS: P5N32-E SLI והוא בא עם כרטיס קול (לא פנימי) חיצוני אשר נראה ככה: אבל השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב? כי אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים. ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי). מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול). תודה
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם יציאת מיני USB . הטלוויזיה בעלת כניסת HDMI . השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את הדיסק קשיח לטלוויזיה בעזרת כבל מסויים והאם יש דבר כזה בכלל כבל לחיבור HDMI לUSB MINI
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שבארץ עולות כמעט 300 שקל (CX300). עכשיו אני רואה גם את ה CX300 וה400 במחיר זול יותר מהארץ, הפחד היחיד שלי איך אני ידוע שזה לא זיוף? 40$ לCX400 נשמע הגיוני? מישהו קנה משם ויכול להמליץ על מוכר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז איזה נגן? את הקליפ יש לי, נתתי אותו לאחי אז נראה לי שאני אלך על משהו אחר אלא אם כן הוא העדיף ביותר. ומה ההבדלים בין הסנסה אקספרס לסנסה קליפ? הנה ההבדלים במחירים. Sandisk 1GB Sansa® Express MP3 Players מחיר 165 ש"ח Sandisk Sansa Clip MP3 1GB Black מחיר 143 ש"ח או Sandisk Sansa C240 1GB מחיר: 159 ¤ ואשמח לראות הסבר מדוע נגן X עדיף על נגן Y .
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Altec lansing ATP3 יש לי אפשרות לחבר אותם ל LCD עם מתאם כלשהו? ללא רסיבר! אם כן אפשר הסבר על החיבור וכיצד נראה המתאם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי מאד מעונינת במערכת רמקולים למחשב שיש לה בחדר, רוב השימוש שם הוא כמובן ל-MP3 שונים והיא רוצה מערכת רמקולים סבירה שלא תעבור את ה-350 שקלים, מכיוון שבתחום הזה אני לא הכי טוב אני אשמח אם תעזרו לבחור משהו סביר במחיר זה... ובהחלט אגב לא צריך יותר מ-2.1 איכותי...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן iRiver H340 אבל מאד התאכזבתי כשראיתי את השלט שהגיע איתו, שהוא פשוט יותר מדי בשביל נגן כזה מתקדם. אני רוצה לקנות שלט כמו שמגיע בסדרת ה H1XX, רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש את זה ובכלל ציוד היקפי של iRiver.. אני גם מעוניין לדעת איזה אוזניות טובות לנגן במחיר של עד 100 שקל... עשיתי כבר חיפוש בפורום אבל לא ממש מצאתי מידע שעזר לי. אני חדש במערכת הפורומים כאן וממה שראיתי התרשמתי מהחברים פה לטובה, אני מאד מקווה שתעזרו לי. תודה מראש. עריכה: ועוד שאלה אחת לגבי ההטענה של הנגן.. כמה זמן מומלץ להטעיו אותו והאם כדאי לחכות עד שהוא מתרוקן לגמרי? והאם זה טוב להשאיר אותו בהטענה בזמן שאני לא משתמש בו? שוב, תודה רבה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים. שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה. ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה. תמיכה בדיסק SATA II . מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח. המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-