עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, ברשותי מחשב נייד מדגם HP G60 125NR http://reviews.cnet.com/laptops/hp-g60-125nr/4505-3121_7-33360964.html אני מתכוון לחבר את המחשב הזה למסך LCD ולמערכת קולנוע ביתית, בכדי לצפות בתכנים של HD הרסיבר (ימאהה) הוא מדגם ישן שלא מכיל כניסת HDMI לקחתי את המחשב למספר חנויות מחשבים ובכולם אמרו לי שבמחשב הזה אין יציאת קול דיגיטלית (S/PDIF ) , שזה בעצם אומר שהוא לא יוכל להוציא שידור אודיו רב ערוצי (DTS, DD) מישהו אמר לי שהדרך היחידה להוציא מהמחשב הזה אודיו רב ערוצי, זה באמצעות כרטיס קול חיצוני, ובגלל זה אני מפנה את העניין לפורום הזה. השאלה, האם באמת כרטיס קול חיצוני יעשה את העבודה ויוציא לרסיבר DD, DTS אמיתיים? ובמידה והתשובה חיובית, מה ההבדל בין כרטיס קול חיצוני זול, למשל …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך המלצה לטלויזיה, השימוש העיקרי יהיה לצפות בסרטים\תוכניות מהמחשב יש לי כרטיס מסך http://www.bfgtech.com/bfgr88640gtseeoce.aspx BFG GeForce 8800 GTS 640MB Video Adapter) חשבתי על SAMSUNG סידרה 6 40 אינץ' אך כל המלצה אחרת תתקבל בברכה.... אני מחפש משהו איכותי שגם עוד שנה שנתיים יהיה סבבה, יש לי YES מבחינת כבלים ללא ערוצי HD. בנוסף הייתי רוצה לדעת איך ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלויזיה DVI? מה לגבי הסאונד... המרחק הוא 7 מטר בערך איזה כבלים אני צריך? עוד שאלה למה בעצם עדיף לקנות LCD ולא פלזמה? תודה מראש לכל העונים ומצטער אם לא פירסמתי במקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  5. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. למי שיש את חוברת ישראכרט זה עמוד 30, אין לי כוונה לקנות מכשיר אלקטרוני מהחוברת אלא אם כן מישהו מכיר ויכול לאשר. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by MsP,

מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Overkiller,

אהלן; לאחרונה סבא שלי החליט שאין לו צורך במערכת עתיקת היומין שלו והחליט לתת לי אותה. אחריי סבלות של שעתיים בערך העברתי את הכל (עדיין לא חיברתי, אני מחכה לעזרה מאחי). החלטתי בינתיים לברר גם מה שווה הציוד, ואין יותר מדיי פרטים באינטרנט. רסיבר: AKAI AA-R22L אקולייזר: JVC SEA-60 נגן דיסקים: KENWOOD DP-R3080 פטיפון: SANYO TP B2 ובינתיים משודך לזוג מדפיים מבית פיליפס (דגם לא ידוע) מה דעתכם? עריכה: התקבל גם נגן תשלילים. נוספו תמונות http://img139.imageshack.us/img139/476/img0209bm9.jpg http://img266.imageshack.us/img266/8955/img0211sh5.jpg http://img266.imageshack.us/img266/2057/img0212dj5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/9640/img0215ru9.jpg

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by gggil,

יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD. המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ ספק 520W ג'נרי כרטיס מסך 9500GT לוח אם ABIT IG80 אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. האוזניות ישמשו אך ורק לגיימינג. הן יחוברו לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series. אני לא "מוכרח" להוציא 850 ש"ח או משהו בסגנון.. אני פשוט מחפש ת'אוזניות הכי טובות שאפשר לגיימינג. אם אין הבדל גדול בין אוזניות ב-400 ש"ח לאוזניות ב-850 ש"ח, אז תמליצו לי על אוזניות ב-400 ש"ח.. אפילו שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, כי בתחום האודיו אתה משלם בדיוק על מה שאתה מקבל. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by Evilized,

יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by gevAA,

שלום לכולם : ] אני מחפש מערכת 2.1 למחשב , דגש על האיכות בשמיעת שירים ובמשחקים! תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by PrinceofMadness,

שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.

17. Started by moshmushon,

אהלן. מחפש 32'' לסלון. מרחק הצפיה הוא בין 2 ל-2.5 מטר. רואה בעיקר טלוויזיה בכבלים (בדר"כ לא HD) וגם לפעמים סרטים מהמחשב. בעתיד רוצה לחבר גם media center. מקריאת ההודעות בפורום ראיתי שיש תמימות דעים על ה-32A450. אני צודק? תגידו, ומה עם פלזמה? אני לא מבין בזה כלום. תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  18. אני מתבלט כרגע בין הדגמים האלה inear: AKG K324P sennheiser cx 300 כפתור sennheiser MX55 sennheiser MX 500 sennheiser MX 51 האוזניות הם להאזנה לסרטים בעיקר... יש למישהו המלצות לתת??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by eranaviv,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by see4,

מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. אני קונה את הרמקולים Z5500, ואין לי מושג אם אני צריך כרטיס קול , אני לא מבין בהם, ואין לי מושג אם בכלל יש לי כרטיס קול =SS צריך עזרה... תודה לכם בכל מקרה. לילה טוב.

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. איך אני שומע מהטלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by אבשה,

הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  25. שלום לכולם, כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז... החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...) העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח... אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ו…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים