אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה: - כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (15 דולר כולל משלוח לארץ) - כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (17 דולר כולל משלוח לארץ) הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי). אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב חיברתי את הטלויזיה אשר יציאת האודיו היחידה שלה היא אופטית, עם כבל אופטי לממיר דיגיטלי לאנלוגי, וממנו עם כבל RCA רגיל למגבר סטריאו. התוצאה שמתקבלת היא שרק אם אני מגביר את הווליום במגבר מאוד גבוה אני שומע משהו, וגם אז עם הרבה רעש סטטי ככה שהפתרון הוא די גרוע... האם למישהו יש נסיון דומה ? האם זה יכול להיות עניין של הגדרה בטלויזיה ? ניסיתי לשחק עם זה כמה שאפשר וזה לא ממש עזר... אנא עזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות את הסטרימר הזה כדי לחבר לטלוויזיה 4k בסלון אבל אני רואה שהוא כבר ותיק. מצד שני אני לא מוצא דגם חדש יותר. מישהו יודע איך ואיפה אני מברר אם עומד לצאת מכשיר חדש יותר בקרוב ואם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לא מזמן קניתי איפוד מיני התקנתי את האיטונס עכשיו יצא עדכון לאייפוד, עדכנתי וכל השירים נמחקו עכשיו יש לי 2 מחשבים, העברתי ממחשב אחד שירים לאייפוד תפס 50 מגה במחשב השני פתחתי את האייפוד עפ האייטונס וזה רשם שהאייפוד ריק, מלאתי אותו במחשב השני בג'גה וחצי, פתחתי במחשב ה1 והוא הראה לי רק את השירים שהעברתי ממהמחשב הזה, 50 מגה. ונכנסתי לאייפוד וזה גם הראה לי 10 שירים. למה? 2. איך אני מעביר קבצי רדיו של האייטונס לתוך האייפוד? 3. כשאייפוד מחובר למחשב ולאייטונס, יש סימן של האייפוד של באייטונס ושאני נכנס כל השירים שיש לי באייפוד, אך הם באפור, כלומר לא ניתן לסמן אותך או לשנות שם או ליצור תיקייה, למה? תודה compman112
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז החלטתי להתקדם אל העולם ורכשתי לי רסיבר חדש בעל חיבור דיגיטלי (RXV-465 של ימאהה), חיברתי את כ.הקול בכבל קואקסיאלי לרסיבר. הבעיה היא שלא משנה מה אני עושה ואיך אני מגדיר, הרסיבר ממשיך לזהות 2 ערוצים בלבד בסטרים הדיגיטלי. ניסיתי כ.קל נוסף, ניסיתי לחבר באופטי, ניסיתי לשחק עם קצב הדגימה ועדיין הרסיבר מזהה רק 2 ערוצים, כמובן שהגדרתי את הכרטיס ע"מ שיוציא 5.1... משהו שלא חשבתי עליו? בעיית תוכנה? בעייה ברסיבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך מפורט של התוכנה הזו ? איך לקנפג שמה הכל ? אני מחובר עם המחשב לרסיבר שלי בחיבור אופטי, וחלק מהסרטים שאני מוריד עושים לי בעיות ב AC3, אז אני רוצה לסדר זאת אחת ולתמיד
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב, רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר, על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל? השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות). אשמח להמלצות, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי H300 מארצות הברית ובעידכון האחרון שלהם הוא אומרים Device purchased in North America is NOT compatible with this firmware שזה אומר לכול חסר שלא ניתן למי שקנה בצפון ארוצות הברית (מצטער אם זה לא מדיוק ) ביקוצר מישהו יכול להגיד למה ???? ומה עושה מישהו שקיבל אחד כזה מאצות הברית ????? http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchString=&searchProductIdx=42&searchCategoryIdx=&page=1&idx=624 ועוד שאלה מישהו ניסה את העידכון הזה ?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לכרטיס קול, הכי פשוט וזול שקיים. שיהיה פנימי ושיתמוך בוינדוס 7. לא משנה לי אם זה לקנות מהארץ או מחו"ל. מה שיותר זול, יותר טוב. כל השאר המאפיינים לא רלוונטים בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הATP3 באמת אחלה סט איכות סבבה יותר טובה מהAIWA שהיתה לי מקודם הווליום שלה לא חזק כמו ה AIWA (קצת חסר לי בבוקר שאני יוצא לצחצח שיניים במקלחת ורוצה להמשיך לשמוע) אבל נדמה לי שזה היה shibby שאמר שיש "ברייק אין" וזה ישתפר עם הזמן אני קצת מפחד לשים את הסאונד על כמעט מקסימום כי נראה לי שהסט יהרס והוא לא בנוי להיות על מקסימום - אני צודק או טועה ? והמטרה של התארד: הATP מחובר רגיל לline out - speakers ורציתי לחבר את המערכת AIWA ל line in (היציאה הכחולה) שיהיה סראונד ניסיתי גם דרך הלוח בקרה של מיקרוסופט וגם דרך ה SOUND MAX להפוך ל "קוואדרופוני" ראו בתמונה 4 רמקולים אבל בתחלס עבדו רק הATP גם במוזיקה וגם בטסט של הלוח בקרה\סאונד מקס מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש . בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה . 1) יפעל .. חח 2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן .. אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' .. אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמ…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. ברשותי זוג רמקולים של jamo e640 מחוברים למגבר yamaha rxv-565 אני רוצה לדעת מהו המיקום האידיאלי לתליית הרמקולים(מרחק ביניהם, וגובה מהרצפה), ומה המיקום האידיאלי לתליית הטלויזיה(פלזמה 42 אינטש של סמסונג) (לא יודע אם שני הסעיפים קשורים לפורום, אולי לפורום אקוסטיקה או קולנוע ביתי) החדר בנוי כך שיש קיר גדול (עליו יתלו הרמקולים והטלויזיה). רוחבו כ-5 מטר (חלונות בשני הצדדדים) הצד הרביעי (מול הקיר המיועד לתלייה)- פתוח לגמרי עד למטבח. עוד שאלה קטנה: לצערי לא נחפרו תעלות בקיר בעת הבנייה לצורך העברת כבלים של רמקולים. האם יש איזשהו פתרון אסטי אחר? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במצב סאראונד הוא נותן 70WX5 ב 6 אום (שזה מעל ומעבד תכלס ) כמה הוא נותן בסטריאו של רק שני הרמקולים הקדמיים ? (SURROUND OFF) (מחוברים רמקולים 120W 6 אום ) תודה ... פשוט לא מצאתי מידע על זה באנטרנט בכלל ולי מה שידועה לי במצב הזה הוא נותן יותר ... לא ?
-
- 5 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מערכת סאונד 5.1 , כנראה של קריאטיב - Gigaworks 5500 , מערכת ברמה במחיר של 200 שח. מישהו מכיר או מנוסה עם מערכת זו? מישהו יודע אם מספיק כרטיס הקול שיש לי בלוח ABIT-NF7-SL או שכדאי לקנות גם AUDIGY 2 ? תודה ! Kfir.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-