אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב לכולם מעוניין לשדרג שני מסכי מחשב של סמסונג בגודל 22 אניץ במסך 4K 4 בגודל 40 אינץ ומעלה מרחק ישביה חצי מטר.המסך מיועד לצפייה בגרפים בתוכנה שנקראת מטה טריידר האם מסך 4K רגיל של טלוויזיה מתאים לזה? או שצריך מסך מיוחד ? אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת סטריאו של JVC דגם MX-J10 שמחוברת למחשב בסביבות השנה. עד לפי שבועיים המערכת עבדה מעולה וכעת ישנם רעשי רקע כמו גשם אפילו טיפה "רעש לבן". אשמח לעזרה אם אפשר להציל את המערכת או בעצם מה הבעיה?. אני מקווה שלא אצטרך להחליף את המערכת הזו כי אני אוהב את הצליל והבאס ככה שאשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 3.5' ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כעיקרון יש לי בבית 5 רמקולים של 5.1 ואני צריך רסיבר כדי לחבר אותם למחשב\DVD כדי להפיק מהם משהו. תקציב בערך אלף+- יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הרמקולים ATP3 המצוינים אבל לאחרונה שמתי לב שכשאני עולה לרמות ווליום מסוימות (אפשר לומר גבוהות, אבל לא מעבר לגבול ובהחלט הגיוניות לדעתי) נהיה פידבק מהסאב וופר של בס עצבני שנפסק רק כשאני מוריד את הווליום. הרמקולים אצלי נמצאים על השולחן משני צידי המסך והסאב וופר מתחת לשולחן צמוד לקיר. רמת הבס ברמקולים היא על החצי, ורמת הטרבל היא איפשהו באמצע בין הסוף לחצי. למה זה קורה? זה קורה רק לי? יש משהו לעשות? ניר.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, כל אחד יתן תמונה של המערכת שלו ואת המפרט שלה. בבקשה לא לשלוח הודעות ספאם כי הודעות כאלו ימחקו מידית! נשמח לפירוט ודעה על המערכת שלכם. תודה, ניצן. אני יתחיל: אז לצערי אין לי עדיין מערכת רציית אלא סתם צעצוע אבל בהחלט יש תוכניות לאחת כזאת אבל לצערי זה יקח זמן של בערך שנה :'( עד שאני עובר לעליית הגג שלי ;D ועכשיו תורכם ידידיי! [br]פורסם בתאריך: 27.06.2007 בשעה 22:41:20 מישהו?
-
- 96 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מדבר על עיברית בשמות הקבצים והטאגים ולא על תפריטים בעיברית.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום רשתי נגן מסוג iriver h340.. ויש לי מס' שאלות...איך אני מעביר תמונות מין המצלמה <שהיא אגב canon a80> לנגן?.. העברתי קובץ טקסט והוא לא קורא לי אותו והוא בפורמט TXT..מה לעשות? תודה מראש לכם העונים!...וסוף שבוע נעים!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לרמקולים 2.1 או 5.1 בתקציב של עד 350 לשמיעת מוסיקה וסרטים (לא למשחקים) מומלץ שיהיה שלט רציתי לשאול על הדגמים הבאים : 2.1: -Sven MS-1060 -SVEN SPS-820 -Microlab M-930 -Microlab M-880 -Microlab FC 550 -Microlab M-700U -Microlab M-910 5.1: -Microlab M-960 -Logitech Z506 -Logitech X-530 -Microlab M-700U 5.1 -microlab M 860 ראיתי שממש ממליצים על X13 וX16 אבל האם יש באמת סיבה לחרוג בתקציב לטובת הדרישות ? האם יש דגמים נוספים מומלצים בתקציב? ואיזה מהדגמים הוא המומלץ ביותר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חבר שרוצה לרכוש מערכת דנדשה פנה אלי כדי לקבל ייעוץ ומכיוון שגם אני מחפש לי מערכת בתקציב דומה, החלטתי להצטרף אליו "על הדרך"... קומפקט דיסק: Cambridge Audio 540C - 2,500NIS מגבר משולב: Audio Analogue Primo Settanta - 3,200NIS חומר האזנה: Dire Straits - Brothers In Arms Pink Floyd - DSOTM הנבחנים: System Audio SA505 - 2,700NIS התחלנו עם ה-System Audio SA505, מחליפו של ה-SA205 שהרבתי בשבחו. כבר כשהפעמונים בשיר Time מילאו את החדר בצילצולים, הרגשתי שמשהו כאן לא בסדר. הרמקול השמיע מוסיקה באופן "מאולץ" משהו - כאילו מנסה להרשים את הקונה בכל כוחו עם מיד שמנמן וגבוהים בשפע. הבמה הייתה גדולה אך שטוחה למדי, עם הפרדה סבירה בלבד בין הכלים. התעייפתי ממנו די מהר... Ca…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LM-M140&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq=&aff=bazman רוצה לשמוע מכם. ;D תודה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-