עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rad,

אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  5. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום לכולם (: אז ככה, הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המזדקנים שלי, ומאחר וחסכתי מספיק כסף אני מאמין שהגיע הזמן להשקיע אותו בסאונד איכותי. בשלב הראשון אני רוצה לנצל את כל הכסף בשביל זוג רמקולים רצפתיים ורסיבר, בהמשך אני אשלים לסראונד, ואולי אשפר את האקוסטיקה בחדר. השימוש העיקרי לרמקולים הוא מוסיקה, אך הם ישמשו גם לסרטים. אני לא מעוניין בציוד יד שניה, וקניה מחו"ל היא לא אופציה. מהבדיקות שעשיתי שמתי עין על ה- B&W 683, ועל ה- Yamaha RXV863. מה אתם אומרים על הצמד הנ"ל? חשוב לי שהרסיבר יתמוך בפורמטים החדשים, ובסראונד כמובן, מה ששולל המון מגברים סטריאופונים. אני מתכוון לחבר את הרסיבר לכרטיס קול (ALC883) דרך SPDIF, האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול איכותי? בתודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Cyanide,

אני מחפש אוזניות ברמת Entry-level, כאלו שאני אוכל להנות מהם, אך אין זה אומר שהתקציב שלי עומד על 100 שקלים. אם להגדיר את זה כך אלו יהיו האוזניות האיכותיות הראשנות שלי, תמיד השתמשתי באיזה חרא של TEAC. התקציב עומד על עד 500 שקל. האוזניות ככל הניראה יחוברו לiPod Classic ופורמט המוזיקה יהיה ALAC [apple lossless audio codec]a. האוזניות שכיוונתי אליהם היו Grado SR80 והם עומדות בתקציב בידיוק. אשמח לשמוע דעה מקצועית שכן הידע שלי בנושא לא גדול במיוחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by TopSound,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by S3XY,

אני מדבר על הדגם זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 האם הוא שווה קניה ,לצרכים של צפיה בטלווזיה,וגם צפיה ב-HD (סרטים) וחיבור XBOX360 ? אם אתם ממליצים על משהו אחר תכתבו כאן בבבקשה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by Wideblade,

היי אני מחפש המלצה לאוזניות איכותיות למחשב (לא earbuds, אוזניות ששמים על הראש)... אפשר עם מיקרופון ואפשר בלי, לא משנה לי ממש.... חשוב שאיכות הקול תהיה איכותית ושישמעו טוב מוזיקת מטאל וכו'... התקציב הוא עד 300-400 שקל, אבל אפשר משהו ב200 גם כל עוד זה איכותי... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by Ram23,

אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by as_aviram,

שלום ביצעתי פורמט למחשב ודיסק התקנת הדריבר של כרטיס הקול לא טוב כרטיס הקול שזוהה אצלי הוא Device Audio : 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller אשמח ואם תמציאו לי דריבר או מאידך איזה שהוא לינק בברכה הודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. במחשב יש לי 3 יציאות HDMI dvi vga כיצד אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה שיש לי בה רק חיבור של RCA (בננות - אדום,לבן,צהוב) בעבר הייתה לי יציאת S-video ועכשיו אין לי איזה אפשרויות יש לי ? תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by dovrich,

שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. אהלן...קניתיח עכשיו כרטיס קול XTREAME GAMER של קרייאיטב. השאלה שלי: איך אני מחבר אותו לרסיבר בכבל אחד? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. כרגע אין לי כלום חוץ מ.. גיטרות. אני רוצה להקליט בבית על המחשב שלי. יש לי WINDOWS XP כ. קול מובנה מעבד פנטיום 1.8GHZ 512 DDRAM1 333MHZ מחשב ישן אבל זה מה יש ואני לא מחפש להיות מקצועי אלא רק לשמור את השירים שלי על המחשב. במה להתחיל? האם כדאי לעבוד עם מיקרופונים או לחבר בצורה כלשהי את הגיטרות ישר למחשב? תודה. נ.ב. איך הופכים קובץ מפ3 לקובץ מידי ע"מ לנגן אותו בגיטר פרו? (קובץ שהתחיל בתור מידי, ואז הפכתי אותו למפ3, נמחק לי קובץ המידי המוקרי ואני רוצה לשחזר דרך קובץ המפ3) תודה שוב

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  18. אני ינסה להסביר קצת יותר למה אני מתכוון... המצב המצוי כרגע: כבל האודיו של המארז מחובר ישירות לכרטיס הקול המובנה בלוח (שאינו מאופשר בביוס). המצב הרצוי: יש לי כרטיס קול אודיגי 2 שבו אני משתמש ביום יום, אני מעוניין לחבר את הכבל של המארז עם היציאות של הסאונד והמיקרופון בקידמת המארז ישירות אל האודיגי 2 (החיבור של האוזניות ישירות אל כרטיס הקול מאחורי המחשב לא נגיש ), כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים, אלעד. [br]פורסם בתאריך: 1.01.2009 בשעה 21:59:47 לכל המעוניין, הספקתי למצוא את התשובה בגוגל (הכנת מתאם):http://audigy2zshowto.blogspot.com/ תודה לכל מי שניסה לעזור. אגב, יש מספר שיטות אבל זו השיטה הכי נחמדה שמצאתי, אם אתם יודעים איפה ניתן לקנות מתאם כזה מוכן מראש אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by yogev_23,

שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כרטיס טלויזיה עם יציאה אנטנה נקבה ויש לי במחיר AV אנטנה זכר / נקבה שתי כניסות ... איזה כבל אני צריך זכר זכר או זכר נקבה כדי לחבר לממיר YES ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  23. יש חנות של BOSE ממש ליד כדאי לקנות או לחפש משהו אחר ? אם כן אז מה כדאי לקנות ? השימושים הם בעיקר מוזיקה (כל הסוגים) ולפעמים משחקים. עדיפות חברות שזולות בארה"ב, אמריקאיות בעיקר, ואולי יפניות גם הולך..

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4149 איך לחבר כרטיס קול ללוח זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 שימו לב שהקרור בלוח חוסם את התקנת כרטיס הקול http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. הורדתי את הדריבים של דניאל K שזה בעצם כולל את DDL 1.00 לכרטיס קול החדש שקניתי CREATIVE X-FI AUDIO,אבל המשחקים עדיין לא מזהים לי סראונד/דולבי דיגיטל?..מה לעשות? קניתי את הכרטיס רק בשביל זה. כבר שעתיים ניסיתי ולא הצלחתי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים