עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני לא מבין גדול בנושא האודיאו אז תיסלחו אם אני לא מובן או מבין מה אני כותב אני צריך מגבר ורמקולים יש לי מחשב עם יציאת HDMI שמתחבר ל LCD יש במחשב גם יציאה אופטית (לא יודע את השם אבל אתם בטח יודעים) גם ה Xbox 360 מחובר ב HDMI לטלביזיה וגם לו יש יציאה אופטית בנוסף כרגע שניהם מחוברים בכבל אופטי לרסיבר ללא מגבר (סתם לדעת, עדין מיצרים כאלה היום?) משם לסט רמקולים 5.1 עם מגבר מובנה משהו שקניתי בנתיים ב 300 שקל אני רוצה להחליף את המערכת הקיימת בגלל שהרסיבר מקטע בסאונד מדי פעם וזה לא המחשב או הכבל האופטי כנראה משהו שם דפוק ברסיבר והרמקולים לא משהו עכשיו אני רוצה סראונד שהיה לסרטים HD ול Xbox שהבנתי שיש לו פורמט חדש בשם DTS Neural Surround, מקור: http://www.thehdroom.com/news/DTS_A…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by Green,

שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by haimamazavs,

שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zorgi,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by ori83,

שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל RCA משני בצדדים (שלוש בננות בכל צד), קבעתי את התצוגה ל B/PAL ואני רואה בטלויזיה בשחור לבן. למישהו יש הסבר או רעיון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  11. עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה דעתכם טובים או לא?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by danielbr,

קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. יש לי זיכוי ב- KSP על סך 1000 שקל והוא נגמר עוד חודש. אני חייב לקחת משהו כדי שלא יתבזבז. נגיד שלא חסר לי כלום במחשב, ויש לי AUDIGY 2 ZS, כדאי לי לעבור - X-FI PLATINIUM? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by br.noam,

אני מחפש מגבר ממוצע לחדר בגודל ממוצע. עד 1500 ש"ח. קיבלתי מספר המלצות לגבי מגברים של DENON, YAMAHA, ו- JVC שמצאתי בהם עניין. השאלה שלי היא בקשר ל JVC. מתוך כל הדגמים לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין RX5032, RX5042, RX5052. יודעים? נ.ב. אני די חסר כיוון בכל נושא המגברים, כך שאם למישהו יש המלצה ספציפית זה יעזור מאוד.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

I am thinking about selling my Creative Inspire 4.1 and ATP3 in order to buy Creative I-Trigue 3350. What do you say? they more quality than ATP3? Worth the replacement? Thanks!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by omrit,

שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by or,

אני מתכוון מבחינה של עוצמה/איכות צליל 1- PHILIPS A3.500 1000W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_233&products_id=674 2- Luxeon lx-998h http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm 3- Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 4- Altec lansing ADA-880W http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_7_156

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mani007,

מישהו מכיר חנות של מגברים יד שניה שהמחירים בא טובים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by natan805,

א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים? ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$ וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר, השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב.. אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. למישהו יש מיידע על נגני וידאו אלו שמתיימרים להחליף בלו ריי אולטרה אלו 3 ספינות דגל של סטרימרים חדשים , שכולם עובדים עם אנדרואיד ( דבר לא כל כך מוצלח ) UHD3000 HIFI 4K Dune HD Max Vision 4K ZAPPITI PRO 4K HDR AUDIOCOM CINEMA EDITION 1. מדהים שאין בארץ הקודש לקנות בלו ריי אולטרה 2. בטח לא מכשיר לנגן סרטים דולבי ויזן או HDR10+ 3. ישנם סטרימרים פשוטים , מאוד לא נראים טוב וסיבות רבות למדוע לא לקנות אותם 4. פשוט כל מסך טלוויזיה מביא איכות סטרימר הרבה יותר טובה מסטרימר זול 5. אין DTS על כל סוגיו במסך דבר שהורס את כל הכדאיות של eARC 6.הבעיה רק מתעצמת שאין חלקי מחשב במחירים ראלים לבנות מחשב

25. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.