עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aaviran,

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון. כעת יש לי מספר אופציות: - לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?) - לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$. - לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך. בכל אופן, אשמח להמלצה על …

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by Gimel,

מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חיברתי את המחשב שלי למערכת (רסיבר hk avr135 ורמקולים טרינגל קומט) ואני לא מרוצה מהצליל, לא בחיבור דיגיטאלי ולא בחיבור אנאלוגי. חשבתי לקנות את הכרטיס קול ASUS Xonar D2 אבל בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt78036 הצליחו לבלבל אותי ואני לא בטוח אם זה יהיה הדבר הנכון לעשות. מישהו שמבין יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by yiftach2,

שלום לכולם, מלפש רמקולים למחשב חדש (משחקים) בעלות של 200 - 300 ש"ח, מישהו מכיר את - MicroLab M-880 2.1 Black 40W RMS ? אנא המלצתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי 2 ממירים אחד ג'וניור הפשוט בלי VOD והשני רגיל ADB או איך שקוראים לו הפשוט בלי כל השאר והשטויות האם יש להם קודים שאפשר לשנות בהם כל מיני דברים ?! כאלה שאנחנו לא רואים ככה ?!

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  9. למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  10. שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by giloman,

1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ykg,

ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.

13. הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by ONKYO,

אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  16. http://www.target.com/gp/detail.html/ref=bxgy_cc_img_b_11087861/602-8702786-3072628?asin=B000ETLPEC

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by marvje,

הייתה לי בעיה בכרטיס קול המשולב שבלוח אם שהחיבור למיקרופון נדפק, גרדתי כסף קניתי כרטיס קול חדש היום ב 70 שקל :[ חיברתי הכל וזה אני מחבר תמיק לא שומעים כלום, רק שאני נותן נשיפה חזקה על המיק רואים כזה משהו קטן ברשמקול.. איך אפשר לסדר את זה ? (ניסיתי דרייברים הכי חדשים 5.12.01.0644 [ניסיתי גם את של ווידנוס], והעוצמה על הכי גבוה בדקתי אלף פעם... וגם במיקסר הכל על הכי גבוה). הכרטיס קול זה CMedia PCI CMI-8738. תודה אני כבר נואש :<<

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. שלום, נתקלתי בכמה מקומות אשר מוכרים את הרמקולים CERWIN-VEGA V5-M מתצוגה במחיר של 679 ש"ח. האם כדאי לרכוש את הרמקולים הנ"ל? והאם המחיר הזה הולם אותם או שמא יש כאן קאצ' כלשהו(חוץ מהעניין שהם מתצוגה)? מעבר לזה, יש ברשותי מגבר ישן, מלפני 25-30 שנה, יש מצב שהוא לא יסתדר עם הרמקולים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

20. שלום,אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית. מה שאנחנו צריכים זה שהמערכת תהיה כוללת הכל (מגבר,סאבוופר וכל זה),בעקרון התקציב לא מוגבל אבל לא צריך להגזים (בו נגיד 30k זה המקס') היא תמש בעיקר לסרטים עטורי אפקטים ופיצוצים (סרטי פעולה :>) תודה

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום, יש לי אפשרות שיביאו לי רמקולים למחשב, כרגע יש לי מערכת עתיקה : Creative Cambridge SoundWorks DeskTop Theater DTT2500. ראיתי את ה- Logitech Z-5300e במחיר מצחיק של 117$ : http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=360413 קראתי הרבה ביקורות על המערכת, אבל רציתי לשמוע מאנשים שיש להם את המערכת או שמכירים אותה היטב, מה דעתם אליה ואם יש מערכת יותר טובה באותו טווח מחירים. שימושים : משחקים ומוזיקה (לא ברמת Audiophile). יש לי את המחשב שני שמחובר למערכת סטריו רצינית בשביל מוזיקה וסרטים. תודה.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by rico,

שלום לכולם, קודם כל לא מצאתי תשובה בפורום, חיפשתי Blu-Ray מצאתי רק בתת-שאלה, לא תשובות מלאות כל כך, מקווה שפה המקום המתאים לשאול. פשוט ראיתי שיש סרטים חדשים שמשתמשים באיכות גבוהה מאוד כגון Blu-Ray 25GB דיסקים וכו', חדש לי וטוב לדעת עוד. עכשיו הבנתי שכדי לצפות דרך המחשב צריך להוריד תוכנות, להיכנס לאתרי אינטרנט, להוריד ולהתקין כו' וכו'... ככה שאם הדיסק של הסרט (עצמו) שקונים עולה כסף, ועם צורב DVD לא ניתן לראות את הסרט ללא התוכנות והפעולות הנילוות... בנוסף שהתוכנות לצפייה ב- Blu-Ray עולות כסף כעבור חודש ניסיון וכדומה. עכשיו, אני שואל אם קונים צורב שמיועד ל- Blu-Ray כמו: http://ksp.co.il/?uin=22600 הצורב יכול לקרוא ולצרוב גם דיסקים של DVD (נניח גם דיסק CD של שירים)? …

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. התקנתי אתמול משחק (Assassin's Creed, אם זה משנה משו) והתחלתי לשחק. לאחר כמה דקות גיליתי שאני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע ורעשים אחרים, אבל לא את הסאונד של הדיבור. יש לציין כי חבר שלי, שהתקין את אותם קבצים, לא סובל מהבעיה, והוא יכול לשמוע את הדיאלוגים. זה ממש מעצבן לשחק במשחק כמו AC בלי סאונד של דיאלוגים ולכן אני מבקש עזרה. הדבר לא קרה לי במשחקים אחרים. אגב, כבר ניסתי להוריד דרייברים לכרטיס קול, ללא תוצאה. (כרטיס הקול הוא כרטיס משולב שמגיע עם לוח האם Asus P5LD2 SE) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, ברצוני לקבל המלצות לרמקולים, התקציב שלי הוא בין 200 ל-300 ש"ח, הרמקולים בעיקרון מיועדים למחשב, יש לציין שיש לי חדר לא גדול במיוחד, בנוסף, יתכן ואני ירצה לחבר את הרמקולים מידי פעם גם לטלוויזיה (HD ready) שיש לי בחדר.. תודה רבה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.