אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, יש ברשותי טלוויזה 32" מהדגם הנדון. טלוויזיה נהדרת - רק שהתקלקלה לי רואים את המסך מאוד כהה ושום ניסיון לתקן זאת על ידי שינוי של הפרמטרים של הבהירות, הנגודיות ואחרים לא עזר... מי שמכיר את הטלוויזיה יודע שהיא מאוד כבדה וביקור טכנאי + העברה לישפאר, בהנחה שהוא לא יצליח לסדר את הטלוויזיה, תעלה 390ש"ח - בלי לתקן בכלל.... האם למישהו יש רעיון מה התקלקל בטלוויזיה ? והאם בכלל היא ברת תיקון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את ממיר היס למחשב בחדר שלי ואני צריך עזרה, יש לי כרטיס TV ישן של pinnacle pctv pro analog 110i. ובדיקה באתר של pinnacle גילתה שאין להם תמיכה לTVCENTER לויסטה 64 (יופי -.-) השאלה שלי, היא האם יש תוכנה צד שלישית שכן תומכת בכרטיס (עברתי כבר על כמה תוכנות ואף אחת לא הצליחה) ואם אין כזאת, אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני רוצה שתהיה לו כניסת RCA בשביל שאני אוכל להשתמש בממיר הקטן של יס, וחובה שיהיה לו שלט. חיצוני או פנימי לא משנה, ומחיר סביר של עד 400 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו בכותרת מתלבט בין הדגמים הללו: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=1102&ProductID=14130&VariantID=14131 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A3500&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he וסמסונג: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=996 - אם אצליח להשיג אותה במבצע או הנחה... השימושים: חיבור לממיר YES, בלי משחקים ובנתיים גם בלי DVD - נטו YES, לחדר שינה, מרחק של בערך 3 מטר קצת פחות. הקנייה מתוכננת להיום (הודיעו לי עכשיו), תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה לדעתכם הגורם? פנטיום 4, 3 ג'יגה-הרץ 256 מגה-בייט זיכרון כרטיס מסך FX5200 יש לציין כי סרט אחד של 720P רץ חלק ללא שום בעיית סנכרון אבל כל השאר גם 1080P וגם 720P יוצאים מסנכרון ברוב זמן הניגון. אני לא רואה תיקון ידני כאופציה משום שהפרש הזמן בין הוידאו לאודיו כל הזמן משתנה thanks in advance נ.ב. נעשה שימוש ב-BSPlayer, עם ערכת מקודדים K-Lite Mega (הכי גדולה).. שכוללת בה את CoreAVC ששמעתי המלצות על המקודד ל-HD במערכות חלשות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש אצלי בחדר טלוויזיה 27" של PILOT בת 5-6 שנים, שמשמיעה כל הזמן צפצוף מעצבן. (כמו מתי שמדליקים, רק הרבה יותר חזק) זה לא קשור לרמקולים כי בכל רמה של ווליום זה עושה את הצפצוף באותה עוצמה - אבל מה שמאוד מאוד מוזר, זה שהטלוויזיה מצפצפת רק מתי שהיא בזווית נורמלית (מול הצופה), כאשר מסובבים אותה כמעט עם הצד לצופה הצפצוף מפסיק. בדקתי מס' פעמים את החיבורים, הכל בסדר... היא מפסיקה את הצפצוף לכמה שניות גם אם נותנים לה מכה חזקה ליד הרמקולים. למישהו יש רעיון\פתרון? כי הצפצוף ממש גורם לכאבי ראש, ומעיק במיוחד בלילה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם ....יש לי נייד מדגם HP DV2815NR ואני לא מבין מדוע סרטי HD מקרטעים ל? יש לי את חבילת הקודקים של CCCP וסרטים רגילים פועלים כמו שצריך, כאשר אני נכנס למשאבים אני רואה שהסרט גומר לי את כל משאבי המעבד...תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום =] ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי הכניסות והיציאות הם PL (גדול רגיל..). אני מחפש רמקולים שיש להם חיבור שכזה כדי שאוכל לחברם אל כרטיס הקול שלי. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. תודה לכל העוזרים מראש !! =] sUP.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עד ליום חמישי עבדתי עם רסיבר סניו סטריאו ישן שהיה מחובר לזוג רמקולים גדולים של מערכת סטריאו AIWA ישנה. השילוב הזה עבד טוב מאוד והאמת שמבחינת סאונד ועוצמה הייתי די מרוצה. הרמקולים תלויים על זרועות מהתיקרה ודיי אהבתי את איך שהם ניגנו. עכשיו לבעיה - מיום חמישי התחילו רעשי "פיצוצים" מהערוץ הימני במגבר (לא משנה איזה רמקול מחברים לשם). החלטתי שהמגבר הזה כניראה "עשה את שלו" והגיע הזמן להשתדרג. היות וכבר לא יכולתי לסבול את הגודל שלו והמקום שהוא תפס לי על שולחן העבודה החלטתי שאולי עלי ללכת על סט 2.1 שיספק מספיק עוצמה ומספיק איכות (לעומת מה שאני רגיל) - מקריאה כאן בפורום חשבתי על Z-2300 רק שאני לא בטוח ממש שהוא יתאים לי מכמה סיבות: 1. אני לא יודע אם אוהב את הסאונד שנותנים רמקולים כ…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום השקעתי עכשיו תיקון על מגבר ישן עכשיו שמתי לב שחלק מהמגעים שתופסים את החוטים של הרמקולים חלודים (המגבר שכב שנתיים במחשב עם קצת טחב) אני אציין שמדובר על חיבור קפיצי שהוא כמו "תנין" לוחצים על אחד ואז מכניסים את החוט והוא ניסגר (קיים קפיץ שמפעיל את המלתעות). חשוב לציין שאלה מגעים מהסוג הישן והמגבר חזר מתיקון אלקטרוני טוטלי. אני רוצה לדעת כיצד אפשר לנקות את החלודה הזו ללא גרימת נזק כלשהו. חשבתי על מסיר אבנית אבל אני קצת חושש.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה , רציתי לשמוע את הדעות של האנשים שיש בפורום על כמה דברים קודם כל אני עוסק בעריכה ויצירה בקיובייס אני מחפש רמקולים טובים בשביל סאונד מדוייק ואיכותי ומודגם בכל התדרים (לא חייב להיות חזק במיוחד) התחלתי לבדוק את האפשרויות בחלילית (חנות למוסיקה) , הדבר היחידי שמצאתי זה מוניטורים קטנים של M-AUDIO AV40 . הם נחמדים , אבל הבעיה שהם לא יורדים לתדרים שאני צריך (?! איך זה יכול להיות אם זה רמקולים מקצועים של אולפן) התחלתי לחפש הלאה , ומצאתי ביקורת על 5 הרמקולים הכי טובים לבית. ביניהם עצרתי על Z2300 או SOUNDSTICKS או הAV40 איזה לבחור אין לי מושג ... התקציב במקרה הוא עד 1000 ש"ח עכשיו הבאיה השניה היא מיקום הרמקולים , הנה תמונה של החדר סימנתי 2 אפשרויות ה…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, האם ה z5500 הם עדיין הבחירה האידיאלית לסראונד ברמה מצויינת יחסית לכסף? (הבנתי שכדי להגיע לנתונים של הרמקולים האלו במערכות מוגברות צריך לשלם, והרבה...) אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול מתאים לרמקולים אלו. (או שפשוט הכרטיס קול onboard עם החיבור האופטי מספיק להם?) אם לא, אשמח אם תמליצו לי על קומבינצייה דומה במחיר ובתמורה. תודה רבה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות את ה42X3000 אבל כעת אני מתלבט בין ה42X3500 לבין ה42XV500. הם לא קיימים בארה"ב אז אין לי מושג במה מדובר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מחפש המלצות לאוזניות שמשומשות למחשב (משחקים וסרטים)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני משתמש בHD595 שמתי לב שמשום מה הם דביקות עכשיו לקחתי את הזמן והסתכלתי על רצועת הראש, החלק המרכזי בה הרוס, הוא לא קרוע אלא נהיה "גומי" גמיש כזה. מאיפה אני משיג תחליף במחיר נורמלי? הרמתי טלפון ל"קילים" היבואנים של סנהייזר בארץ והם זרקו לי מחיר של 95+- ש"ח על חלק שעולה 15$. הבעיה היא שהחלק שמצאתי באתר של סנהייזר לא מצויין שהוא מתאים ל595 יש למישהו מושג אם זה מתאים ל595 שלי (אני מאמין שכן)? והאם לדעתכם שווה לעשות הזמנה מחו"ל או פשוט לשלם את ה95 וזהו ועוד דבר אחד, איזה סטנד לאוזניות יש לכם אם בכלל
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
או in ear או כפתור העיקר זה איכות שמע ובס נורמלי אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401961 או cx300 ?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי השבוע קניתי מחשב ואני קצת מסתבך עם כל עניין ה HD יש לי מסך של LG דגם w2261v,למסך יש חיבור DVI RGB ו HDMI יש לי לוח אם של MSI P6NG עם יציאת HD. למה אני לא מצליח לבחור באופציית ה HDMI במסך? הוא אומר לי NO SIGNAL כשאני מחבר את RGB יחד עם ה HDMI ובמסך בוחר RGB אני רואה בתפריט של nvidia control panel T את כל האופציות של HDMI ואני גם יכול לבחור ברזולוציה (1080P יכול להיות שאני מדבר סינית אבל אני אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-