עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by german103,

דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by shai_123,

יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום, כרגע יש לי מערכת G51, של לוג'יטק ואוזניות IceMat Siberia של Steelseries. יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח EX38 של ג'יגאבייט. איזה כריס קול כדאי לי והאם אני ארגיש הבדל. תקציב : עדיף שיהיה עד 500 למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Spider - Mike,

שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול חיצוני בתווח מחירים של 700-1000 ש"ח נוטה יותר לכיוון ה700.. אם אתם צריכים עוד נתונים תבקשו.. תודה מראש מיכאל..

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. אז ככה, אני על תקציב מוגבל, בערך 2500 ש"ח ורציתי לדעת מה הפתרון הכי טוב למצב שלי: אני קונה רמקולים לחדר ובנוסף כרטיס קול טוב. את הרמקולים אני מחבר למחשב. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה וסרטים ופחות משחקים. אז ממה שהבנתי, למוזיקה: 2.0, לסרטים: 5.1 מה עושים כשרוצים את שניהם מבלי לאבד מהאיכות?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  8. אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. צריך שהכרטיס ייעבוד טוב על vista 64 bit. כיום יש לי כרטיס של FlyTv ואין לי סאונד על המערכת. תודה למי שייעזור

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  10. בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  11. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. היי אנשים. אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לגיימינג, שיהיו נוחות עד כמה שאפשר. הן יתחברו לכרטיס קול ONBOARD. גם רציתי לשאול, איך ה-Z-2300 יתפקדו בשמיעת מוסיקה עם כרטיס ONBOARD? אה כן, תהיה לי יכולת לחבר גם את הסאב-וופר של ה-X-230 הישנים שלי ל-Z-2300 החדשים?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by QV88,

אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות במיוחד, מטרתן היא למשחקים וגם למוזיקה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by hadar84,

אין יותר מדי מה להוסיף אני רוצה לקנות את הטלוויזיה שנותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף שהיא עולה. שמתי עין על כמה דגמים אבל אני די חדש בעניין הזה והמבחר הוא די גדול. הנה כמה דוגמאות 1--LG SCARLET 42 ₪ 5,490 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=1 2- LCD TOSHIBA 42 (42XV500) ₪5,875.00 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 3-LG 42LG50 6076 ₪ http://www.electricmall.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000001696 4- http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=kdl40l4000&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טלויזיהוLCDוBravia KDL40L4000וSonyו40ואינטש - ₪ …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. דוד שלי ביקש שאני אפרמט לו את המחשב, פירמטתי עשיתי הכל ,התקנת XP ,במערכת הקודמת הוא טוען שחיבר רסיבר ליציאה אחת ורמקולים רגילים ליציאה נוספת, זה היגיוני? כי זה מחובר כמו קודם ושומעים רק ביציאה העליונה ,ז"א לא שומעים את שניהם במקביל כמו שהיה, אני לא ניתקלת בכריס ON BOARD פשוט שמוציא פעמיים שמיעה, מה אני יכול לעשת כדי להחזיר לו ,הוא שיגעעעע אותייייי יש לו לוח של ASROCK לדעתי עם צ'יפסט של INTEL ,יש איזה אופצייה שאני אמור לשנות אולי? השתגעתי כבר.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by hal,

להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson ) מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן... צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון. יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd. חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה. לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות. אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...). תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  25. היי אני ממש ממש בהתלבטות עוד מהדיון הקודם שלי. יש את הMicrolab SOLO4 ב500ש"ח הMicrolab SOLO 6 ב600ש"ח הMICROLAB PRO 2 בכמעט 800ש"ח רוצה לקחת את הטובים ביותר מבינהם שיתנו סאונד נקי ובאס טוב ללא פשרות במחיר הנ"ל,שישבו על השולחן. לא מעוניין במערכת 2.1 או 5.1. הנה ביקורת על הסולו 6 http://www.modsynergy.com/review175.html

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים