אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לגיימינג עם סראונד סאונד 7.1 או 5.1 אני לא כזה מבין בזה בעקרון אני רוצה במשחקים שאני אשמע הכל מסביבי עם זה משהו מתפוצץ מאחוריי או חייל מאחוריי כאלה דברים ובנוסף שאני אוכל לשמוע בהם מוזיקה באיכות טובה אני יודע שזה בעייתי אבל כמה שיותר איכות טובה לשמיעת מוזיקה חשבתי על משהו כזה http://ksp.co.il/?uin=13430# אין לי כרטיס קול תואם אבל אני מוכן לקנות או 7.1 וירטואלי כמו זה http://ksp.co.il/?uin=20480 אני מוכן לשלם מקסימום 600 ש''ח, אשמח להמלצות ולדעה שלכם
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות אוזניות גיימינג כך שיוצא לי 50% גיימינג כבד כמו BF3 ו 45% שירים (טריקרים כמו Dj bl3nd ) ו 5%סרטים חשוב שיהיה להם מיקרופון לדיבור ב skype. התקציב הוא עד 580 שקל ועם יהיה אבדל ב 20 שקל ל 600 אז זה יהיה בסדר העם אלו עונים על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..309.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19404&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לגיימינג, מוזיקה וסרטים נדרש מיקרופון. ההגבלה ל - 75$ היא בגלל הגבלת המכס בארץ, אם מישהו מכיר איזה דיל טוב שרץ עכשיו באינטרנט אני ישמח פשוט לא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג (בעיקר למשחקי יריות, אבל גם מירוצים) עד 400 שקל בערך, עדיף פחות אני לא צריך אוזניות ברמה גבוהה אלא כאלה שיהיו מספיקות בשביל לשמוע צלילים שאי אפשר לשמוע ברמקולים שלי (למשל צעדים של אוייבים שמתקרבים בCOD) ראיתי שיש הרבה המלצות על SteelSeries Siberia v2, השאלה האם שווה להשקיע סכום כזה למישהו שלא מחפש איכות גבוהה מדי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש דגם מסוים שראיתי מה דעתכם עליו? Asus VULCANAN תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני אהיה בארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות לקנות כמה דברים שאני צריך משם. כי הדולר וכל השטויות האלו. עקיצר.. אני צריך אוזניות. יש לי אקסבוקס וזה יהיה השימוש העיקרי של האוזניות. עכשיו, האוזניות יתחברו לרסיבר. לרסיבר הזה האקסבוקס מחובר עם כבל אופטי. האוזניות האלו קרצו לי מאוד (מאוד!): http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=3566390&sku=T26-1098&srkey=TRITTON%20AX51%20Audio%20Xtreme%205.1%20Headset למה? 5.1 באוזניות! מה זה החרא הזה?! נשמע לי מטורף ומגניב לאלללללללללללללללללה! זה נפוץ? ואיך החברה הזאת? אף פעם לא שמעתי עליה את האמת... יש המלצות לאוזניות אחרות? ואיך אוזניות ב-5.1 מתחברות? יש לי באקסבוקס יציאה אופטי או 2 RCA ויש י…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מבקש המלצה לאוזניות גיימרים 7.1. התקציב הוא 800-900 אבל אם יש משהו יותר זול אני רק אשמח. האוזניות הן רק לשימוש של משחקים (FPS בעיקר והעדפה לאוזניות עם מיקרופון), מוסיקה וסרטים לא מעניין אותי. חשבתי על ה- Razer Tiamat 7.1 אבל אשמח לכל המלצה ודעה.. תודה רבה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד עם כל ההיצע הזה בשוק. לא רוצה להשקיע כסף יותר מדי אבל רוצה איכות נורמלית כרטיס קול שיתן 5.1 באיכות טובה יותר מהאונבורד אוזניות הייתי משקיע יותר אבל כל האוזניות גם היקרות יותר מלאות חסרונות לכן אני מבקש המלצה לאוזניות בערך ב250 שח עם מיקרופון טוב עם ביטול רעשים וסאונד כמובן שלא יבייש את הפירמה
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, ברצוני לבצע הקלטות (סטייל פודקאסטינג) ברצוני לקנות אוזניות משולבות מיקרופון בגלל נוחיות על הראש ולא מיקרופון בסטנד. האוזניות יתחברו למחשב נייד, יש משמעות אם האוזניות יתחברו בUSB או בחיבור אנלוגי? כי קראתי כמה ביקורות סותרות בנושא והייתי רוצה לקבל תשובה סופית בעניין.. כמו כן, אשמח לקבל המלצות בטווח מחירים של עד 300-400 ש"ח ( עדיף פחות אם זה לא יפגע משמעותית באיכות). האם יש משמעות אמיתית למה שמוסיפות החברות לגבי ה"סינון רעשים"?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות ומיקרופון בתקציב של עד 250ש"ח עם חריגותי של 15 ש"ח לא יותר. אני רוצה "איכות" כי נמאס לי מהאוזניות ב-60 שקל שקניתי כל הזמן ונהרסות אחרי 3 חודשים. מטרות: 1.האוזניות מיועדות בעיקר למוסיקה אבל גם למשחקי רשת(TF2 ו-CS)כל השאר פחות מעניין אותי 2.חשוב שהאוזניות יהיו אטומות. 3.שהמיקרופון יהיה איכותי(שישמעו כמו שצריך במשחקי רשת)ולא שולחני!!! שמעתי ביקורות טובות על הHD 457 איך הם ביחס ל-HD202? על המיקרופון אני סגור לכחת את של זלמן. אם יש למישהו להציע משהו יותר טוב מוזמן. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מחפש אוזניות בתקציב של בין 200 ל 300 שקל ,שיהיו כמה שיותר טובות ביחס למחיר רק מבעלי נסיון. תודה
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לאחר שהאוזניות שלי, Sony EX51 נהרסו, והאוזנייה השמאלית פועלת חלש מאוד (יש דרך לתקן את זה?) וגם בגלל שער הדולר הנמוך, אני רוצה להתחדש באוזניות. דרישות: מוזיקה בעיקר, ניידות (ספורט, יומיום), סאונד חמים, פרטים. אני שומע בעיקר פרוגרסיב רוק ומטאל (Queen, Pink Floyd, Yes, Dream Theater, Between The Buired and me ועוד) חשבתי על: JBL Reference 220 Sennheiser PX100 Koss KSC35 UE Super.Fi 3 Studio מה אתם אומרים, ואיפה אפשר לשמוע את האוזניות הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש זוג אוזניות חוטיות להשמעת מוסיקה. אני רוצה אוזניות קשת over ear, למרות שאני משקפופר שזה קצת הורס. אין לי דרישות מיוחדות בתחום האודיו, חשוב רק שהן לא ישמעו גרוע. יתרון אם הן מתקפלות וככה נוחות לנשיאה (ולנסיעה), אבל זה לא ממש קריטי. אני לא הייתי רוצה שיעלו יותר מ-200 שקלים, אבל אפשר לחרוג אם זה נותן יתרון מהותי. אין לי עדיפות לקנות בארץ או בחו"ל. חשבתי על משהו כמו ה-AKG K44 למשל, אבל ההבנה שלי בתחום בסיסית מאוד. תודה מראש לכל הממליצים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות פשוטות אבל איכותיות(במסגרת התקציב כמובן) יחוברו לI7 אני שומע בעיקר טראנסים האוס וכ"ו... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות לIPhone עם כזאת גלגלת שיהיה נוח להוציא ולהכניס אותם, בנוסף שיהיה אפשר לשלוט בסאונד ולהעביר שיר הבא\קודם מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-