עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by solaric,

מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Zakash,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by scorpions,

קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צריך את המלצתכם ועצתכם .... עד כה מצאתי את אלה - במחיר ממש ממש מוזר: (יש לי סאב של מערכת ישנה יותר, אפשר לחבר אותם אליה) http://www.cinemaaudio.co.il/products/99157 ואת שני אלה: Creative INSPIRE T6060 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 Logitech X-530 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 המערכת צריכה להיות לפחות 5.1, ושלא תעלה על 500 אף על פי שהקריאטיב קצת חורגת אבל זה בערך האיזור. אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by scorpion,

וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בהמשך לרשימה הזו, אשמח לשמוע על אלבומים או קטעים שמעבר לערך המוזיקלי שלהם בעיניכם, יכולים לאתגר רמקולים ואוזניות ולאפשר להבדיל בין האיכותיים יותר והאיכותיים פחות. גם קטעים פחות מאתגרים אבל עם הקלטה/סאונד מרשימים במיוחד יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by super_spam,

איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Or94,

היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Iko89,

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Razor,

אלה רמקולים 5.1 של די וי די , כלומר מערכת קולנוע ביתית ... עכשיו הבעייה שאני שומע מוזיקה הסב וופר לא משמיע.. כי הוא בעצם מחובר (עם אותו כבל) עם הסנטר... והסנטר לא משמיע מוזיקה הוא משמיע רק ב 5.1 דיוידי... עכשיו אני צריך לעשות שישמעו בכל הרמקולים כשאני שומע מוזיקה... חבר שלי אמר לי שיש פאץ כזה.. מאיפה אני משיג אותו ? או שיש דרך אחרת לעשות שהרמקולים ישמיעו כולם במוזיקה ...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ob,

היי ! אני מחפש אוזניות אלחוטיות לאייפון , טובות לריצה ובעיקר למוזיקה . מחיר בערך 500 ש"ח . יש את ה - Plantronic BackBeat GO , אבל הבנתי שהבטריה די חלשה ...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ONKYO,

אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Holography,

מה מצב...!? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים... העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים) אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד... אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htm נ.ב איך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא מסתדר לי כל כך... מישהו יכול להסביר לי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה דרך מכשיר פלאפון (Galaxy S2) בעיקר לרוב מוזיקת ג'אז , רוק ,עברית אבל מדי פעם פופ R&B וקיצר מגוון רחב.... אטימה ונוחות מרבית יכל לעזור את האוזניות אני קונה מחו''ל אז מחיר 500ש''ח = 100יורו = 130דולר..... כמו כן עיצוב נעים לעין יבורך בחיפוש קל ראיתי את הsony v55 שמצאו חן בעניי ואשמח לקבל חוות דעת עליהם או חלופה טובה יותר תודה על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים