עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ONKYO,

אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tal,

נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם , החלטתי לקנות נגן MP3 . בהתחלה הקצבתי לעצמי 1000 שקל אך מתברר שבסכומים האלה צריך להתפשר על הרבה דברים , או לקנות מוצרים בעלי שם לא משהו במילים עדינות. לכן החלטתי לקנות משהו יותר רציני בסכום של 1500 שקל. כרגע יש שניים או שלושה נגנים בערך שאני מתלבט לגביהם. 1. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-micro&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 2. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 3. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 לגבי השניים הראשונים של CREATIVE המליצו לי דווקא על השני. אין לי ממש מושג מי עדיף . גם על הנגן של RIO יש ביקורות מצויינות לפי מה שקראתי. בכל מקרה א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי רמקולים קריאיטיו2.1 אינספייר2400 יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 ואני שומע בו יפה עם אני יחליף לaudigy2 העם אני ישמע הבדל גדול ועם כן מה ההבדל העם שווה להשקיע או להישאר עם אותו כרטיס קול? עלי לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מהרמקולים.יש לי פנטיום 3 733 זיכרון 512 מערכת xp pro כשהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול אז שמעתי טריבל מעולה אבל הבסים היו על הפנים גם כשנכנסתי להגדרות של הכרטיס אז אני שומע כרגע מהמדייה פלייר.אז שווה את ההשקעה? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by scorpion,

וובכן בעת שוטטות משיעמום כרוני נתקלתי במספר כתבות די מעניינות באינטנרט הכתבות כולן באנגלית ומיועדות גם לאודיופולים וגם לחדשים בתחום האודיו שבינכם, הקריאה מומלצת ביותר! DVD LISTENING TEST THE (NOT SO FUNNY) PAST OF DVD AUDIO הסבר קצר על תחום תדרים- מאוד מומלץ! כיצד למקם רמקולים קריאה מהנה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by blackbimer,

האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eran256,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר. המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!). שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש. סוג אוזניות:קשת. בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות . סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KobiHo,

אני מחפש מכשיר DVD שיכול לקרוא את כל סוגי הקבצים (DIVX ,XVID) נרו ועוד. על איזה מכשיר אתם ממליצים? תודה קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tania131,

במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Friend,

כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום ... תודה מראש לעוזרים.. אם מישהו מבין בנושא אשמח לחוות דעת /עזרה.... לאחר שקיבלתי NAD 7130 החלטתי לקנות זוג רמקולים קדמיים שכן הרסיבר הזה הוא סטריאו בלבד.. השידוך עלה נחמד.... אבל רציתי לדעת אם יש לךכם רעיונות לשיפור הצליל להחליף רסיבר אולי... המגבר מוציא 4X100 ב8 אום גבוה עם מפסק להורדה לנורמל והספק הרמקולים הוא 6אום 140W כל אחד... לסיכום יש רעיון איך לשפר את הצליל ושהרמקולים לא יחנקו בווליום הגבוה מהבאס כמו שקורה עכשיו....? אשמח לייעוץ או לביקורת מה עשיתי לא נכון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by artyom,

Hey guys today my dad bought these speakers and i was wondering if they worth something... http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041 he bought them from Best-buy just for 990... thanks

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים