עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום ברשותי לוח אם עם כרטיס קול מובנה REALTEK ALC889 שמחובר דרך SPDIF לרסיבר DENON 1311, לרסיבר מחוברים 5 רמקולים ללא סאב. בהגדרות של הכרטיס קול לא מתאפשר להעביר ל5.1 מתקבל ERROR -format not supported by the device והיציאה נשארת על STEREO. עברתי על מספר מדריכים באתר אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הדרייבר של הכרטיס קול מעודכן. שומעים רק ב STEREO מהרמקולים הקדמיים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי רמקולים קריאיטיו2.1 אינספייר2400 יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 ואני שומע בו יפה עם אני יחליף לaudigy2 העם אני ישמע הבדל גדול ועם כן מה ההבדל העם שווה להשקיע או להישאר עם אותו כרטיס קול? עלי לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מהרמקולים.יש לי פנטיום 3 733 זיכרון 512 מערכת xp pro כשהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול אז שמעתי טריבל מעולה אבל הבסים היו על הפנים גם כשנכנסתי להגדרות של הכרטיס אז אני שומע כרגע מהמדייה פלייר.אז שווה את ההשקעה? ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Armageddon,

I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

Terratec Pci 512i או הפוטיסימו 2 דיגטל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by piro,

הי רציתי לשאול, מה ההבדל בין אוזניות פתוחות וסגורות ולמה כל כל סוג עדיף. ותוכלו תוכלו להמליץ לי על זוג אוזניות במחיר סביר? תודה piro

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by soulriver,

שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Or05230,

אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED. אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M התקציב הוא 1500 ואני מעדיף הרבה פחות אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה-, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה. השאלות הן: -צריך FULL HD בגודל הזה או שמספיק HD RDY? 1.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה. 2.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP. 3.מומלץ LED? או שאפשר LCD? 4.טלוויזית FULL HD של Thomson, כדאי או לא כדאי? מישהו מכיר את החברה? הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אני משחק במשחקים ב-multi עם חברים ורוצה לדבר במיקרופון, חיברתי אחד ( שהמוצרף לאוזניה ) למקום הנכון במחשב, אולם זה לא עושה כלום, אני לא יכול לדבר איתו, אני מניח שהמחשב קלט אותו כי כשחיברתי הוא שאל אותי מה חיברתי ולחצתי מיקרופון והוא אמר לי שזה המקום הנכון, אבל זה לא עושה כלום, בבבקשה תעזרו לי. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם , החלטתי לקנות נגן MP3 . בהתחלה הקצבתי לעצמי 1000 שקל אך מתברר שבסכומים האלה צריך להתפשר על הרבה דברים , או לקנות מוצרים בעלי שם לא משהו במילים עדינות. לכן החלטתי לקנות משהו יותר רציני בסכום של 1500 שקל. כרגע יש שניים או שלושה נגנים בערך שאני מתלבט לגביהם. 1. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-micro&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 2. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 3. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 לגבי השניים הראשונים של CREATIVE המליצו לי דווקא על השני. אין לי ממש מושג מי עדיף . גם על הנגן של RIO יש ביקורות מצויינות לפי מה שקראתי. בכל מקרה א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spitzi,

היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asilbob,

אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Agono1ze^,

הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Toxin II,

אהלן תנו לי לספר את סיפורי, ורק לאחר מכן לקפוץ עם הצעות: לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מערכת 4.1 ג'נרית, של החברה WINNER...להפתעתי- איכות הסאונד של המערכת הזו היא ללא פשרות, והחלק היותר מצחיק הוא- שלא נתקלתי באף מערכת עם העוצמה, הבאס והאיכות של המערכת שיש לי. [ראיתי מס' מערכות של Creative, של JBL והיחידה שהתעלתה על שלי היא מערכת של BOSE...], קצת מפתיע בהתייחס לכך שזה מערכת ג'נרית... בכל מקרה, לאחרונה המערכת שלי התחילה לחרוק...במשחקים ובסרטים הוא "מורידה" צלילים, כאילו לא היו היו ועוד כל מיני בעיות מוזרות, ומכיוון וגם ככה בא לא להשתדרג [יום ראשון קונה מסך LCD רחב 20" ;D ], החלטתי שאני רוצה להחליף גם מערכת. התקציב הוא 300 ש"ח, ואני מחפש מערכת 2.1 או 4.1 טובה, עם עוצמה, עם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org. עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא. סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 30…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tania131,

במחיר כזה MP3 בגודל של 256 מגבייט יהיה איכותי? אני לא רוצה משהו יוקרתי וממש איכותי, אבל שלא יהיה בין ההכי זולים, בקיצור אפשר שמות של חברות/MP3 שעם גודל 256 מגבייט ומחירם עד 300 ש''ח והם מומלצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ONKYO,

אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים