עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Happy End,

הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by B0necrack3R,

אוקי אז להלן העדכונים! התקציב שלי התרחב ל 500-600 שקל אבל אני לאחרונה חשבתי שאולי אני בעצם לא צריך אוזניות כאילה.. הצרכים שלי זה: -שמיעת מוזיקה וסרטים במחשב האישי יש לי AUDIGY 2 -וכמו כן האוזניות אמורות לשמש אותי גם בצרכים הניידים (IRIVER IMP-250 ,בקרוב H10 ) חשוב לי שיהיו די איכותיות,נוחות,באסים טובים,צלילים חמים,כמה שפחות noise.. אני בדקתי את ה GRADO SR60 אבל לא כל כך אהבתי אותן מבחינת נוחות ומראה, אז אני חושב שאנ י אלך בכוון של SENNHEISER (אני פאנאט של טכניקה גרמנית ) אז כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות עם צליל באמת איכותי ועם זאת לא במחיר מופרז ושיהיה נוח גם ללכת איתם ברחוב! אני מקווה שנוכל למצוא לי את הזוג האופטימלי! תודה מראש. ועוד משהו.. אולי כדאי להזמין מחול? או שאחר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by QQQ,

כאלה: http://cgi.ebay.com/10-EAR-FOAM-PAD-COVER-IPOD-IPHONE-MP3-EARBUD-EARPHONE_W0QQitemZ270504754333QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3efb56fc9d#ht_2099wt_1165 פשוט נראה לי אבסורד להתעסק עם משלוחים בשביל כזה דבר קטן... איפה בארץ יהיה אפשר למצוא דבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by IdanS,

שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by spitzi,

היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by arkins,

חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by g1zey,

יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ofir,

הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by piro,

הי רציתי לשאול, מה ההבדל בין אוזניות פתוחות וסגורות ולמה כל כל סוג עדיף. ותוכלו תוכלו להמליץ לי על זוג אוזניות במחיר סביר? תודה piro

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by blackbimer,

האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Asus Xonar D2X PCI-E‎ http://uk.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK כרטיס קול שהתקנתי על WIN7 כלנגן שמנסה לנגן בו רושם שיש בעיה ולא מנגן . רק VLC עם מקודדים משלו משמיע קול דרך הכרטיס הקול התקנה חוזרת של הנגנים או מקודדים לא עוזרת עצה ?

16. Started by aquarius,

מאיפה אפשר להוריד ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by The Ball,

שלום לכולם אנימ חפש כרטיס קול עד 500 שקלם אני רוצה שלפחות יהיה בו אפשרות ל- 5.1 ויציאה דיגיטלית... לא אכפת לי מאיזה חברה העיקר שישמעו טוב ושלא יעשה בעיות.. ד"א אני שמעתי על ה- HERCULES GAME THEATER 6.1 אבל דבר אחד לא זה כרטיס קול כאילו שהוא פאנל? שהחיבורים שלו יוצאים מקדימה כאילו איפה שה- CD ROM? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Stanly,

שלום אני רוצה לקנות את ה zen. מה המקום הכי בטוח לקנות אותו באינטרנט והאם המכשיר שווה ביחס למכשירים אחרים כמו הrio carbon וכו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות

21. מעונין לקנות ב100 שקל או כתרומה תודה

22. אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה דרך מכשיר פלאפון (Galaxy S2) בעיקר לרוב מוזיקת ג'אז , רוק ,עברית אבל מדי פעם פופ R&B וקיצר מגוון רחב.... אטימה ונוחות מרבית יכל לעזור את האוזניות אני קונה מחו''ל אז מחיר 500ש''ח = 100יורו = 130דולר..... כמו כן עיצוב נעים לעין יבורך בחיפוש קל ראיתי את הsony v55 שמצאו חן בעניי ואשמח לקבל חוות דעת עליהם או חלופה טובה יותר תודה על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by parker,

היי, אני כבר זמן מה רוצה לקנות רמקולים חדשים ולאחר קריאה של הביקורת על הרמקולים הנ"ל כאן באתר החלטתי לקנות אותם. בדקתי בזאפ איפה ניתן להשיג אותם והחיפוש לא העלה יותר מדי תוצאות. האופציה היחידה שנראית סבירה היא חנות בשם kingpc. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החנות, או לחילופין אם יש חנות אחרת באיזור אשדוד או מרכז תל אביב שמוכרת אותם. תודה רבה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.