אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי לצורכי מוזיקה. מחפש המלצה לאוזניות וכרטיס קול בתקציב של כ-1200 שקל (גמיש) לשניהם יחד, מכיוון שאין לי מושג מהו החילוק היעיל ביותר של התקציב בין שני הדברים. אני מעוניין באוזניות סגורות עם ביצועי באס טובים, ללא טרבלס מודגשים. כאלה שמפיקות צליל "עגול", כמו שאומרים. וכמובן כרטיס קול שלא יעשה "טסססססס" כמו המובנה שיש לי עכשיו. תודה רבה! עריכה: חיפשתי קצת ברשת, וראיתי שה-Asus Xonar D1 Dolby 7.1 מאוד מומלץ (ועולה 375 שקל ב-KSP) מה אתם אומרים עליו? בהנחה שאני צריך את הכרטיס לסטיראו בלבד. נשארו כ-800-900 שקל לאוזניות, מחכה להמלצות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סט של 5.1 ( אחוריים קידמיים סנטר וופר) המערכת מצויידת במגבר פינימי עם כל הכניסות והיציאות על הסאב וופר . עכשיו יש אצלי כרטיס קול 6 ערוצים בסיסי על הלוח ואני יודע שיש שיטה להפוך את הכניסות ליציאות או משהו בסיגנון כדי לחבר את כל הרמקולים לסראונד, יש לציין שהלוח מבוסס NFORCE 2 ויש את האפשרויות הסאונד של NVIDIA..מישהו יכול לעזור ? אם צריך לקנו מפצלים או מתאמים ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26188&Ref=285 מה דעתכם על המוצר באופן כללי,מחיר, כדאי? משמש גם כטייפ מנהלים- כמה שעות ניתן להקליט?
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסך לטלויזיה 40" סמסונג שבסלון באמצעות כבל VGA רגיל המטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים. הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך, וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן. הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו. אשמח לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרמקולים של הטלויזיה. את כבל הSPDIF חיברתי מהכרטיס מסך ללוח אם לפי הוראות שמצורפות עם הלוח אם. המחשב מחובר לטלויזיה בחיבור HDMI, עכשיו השאלה שלי האם כבל HDMI יכול להעביר סאונד כשהוא מחובר לכרטיס מסך בעזרת מתאם לDVI??? נ.ב כרטיס מסך gigabyte nvidia geforce 9800GTX+ 1GB לוח אם asus p5kpl-cm תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הטלויזיה הזאת: http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=732 מה שאני רוצה לעשות זה בסה"כ לחבר אוזניות ולשמוע את הסאונד דרך האוזניות. הבעיה היא שהטלויזיה מחוברת לכבלים ע"י חיבור אנאלוגי (כבל RF של אנטנה רגיל) ועל פי הנסיונות שלי, היציאת קול מהטלויזיה לא מוציאה קול אלא אם החיבור הוא חיבור RCA/ חיבור דיגיטלי אחר. השאלה שלי היא: 1. האם נתקלתם בבעיה דומה? או מכירים פתרון 2. ידוע לי שניתן לפתור את הבעיה בעזרת חיבור של מכשיר וידאו שאליו תחובר ה RFוהוא יוציא RCA לטלויזיה, אך אני לא רוצה לחבר וידאו רק לצורך זה. תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי iMac למגבר ישן של מערכת סטריאו והכל עובד. אני שוקל לשדרג את המגבר. האופן העיקרי בו אני שומע מוזיקה הוא Spotify דרך המחשב. כדי לשמוע מוזיקה באופן הכי איכותי בקונפיגורציה הזו, עד כמה חשובים הרכיבים האלה מ-10-1 (10 הכי חשוב). הכבל שמחבר בין המחשב למגבר, 10-1. המגבר, 10-1. הרמקולים, 10-1. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בחיפושים אצל ההורים (דקה לפני שעמדו לזרוק לרגל נקיון פסח...) נמצאו הפריטים הבאים שמקורם במערכת סטריאו נשכחת משנות ה-70: מגבר Scott R316 פטיפון BSR Belt Drive Series P163 מה דעתכם? שווה? יכול להוות בסיס למערכת טובה (עם תוספת רמקולים טובים וכו')? אם כן, איזה ציוד נוסף יכול ללכת עם זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעונין לקנות ב100 שקל או כתרומה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שהוא יחסית חדש ועוד לא הגיע לשוק בארץ רציתי לדעת אם יש עונים לקריאה זו בעיקר משום שזו תהיה הכרטיס קול הייעודי הראשון שאני קונה מזה כמה שנים כבר. רכשתי את הכרטיס הנ"ל דרך האינטרנט וחבר יביא לי אותו עוד כשבועיים, ראיתי המון ביקורות שמשבחות אותו אל מול הAsus Essence STX והוא יצא לי הרבה יותר זול. בכל מקרה, איני אודיופיל גדול לכן אני די בור בכל ההגדרות שבהן ניתן להשתמש ורציתי אם יש צורך בלהגדיר דברים מסויימים באופן ידני. יחד עם הכרטיס צפוי גם להגיע האוזניות Sennheiser HD555 וכרגע יש לי בשימוש גם Harmon Kardon SoundSticks II (אולי ישודרג לZ-5500). אודה לכם אם תוכלו לתרום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-