עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Arik.G,

ניסיתי לשמוע מוזיקה שמשודרת דרך BLUETOOTH ומאוד התאכזבתי מהאיכות. מכאן השאלות שלי: מה איכות האות שמשודר? האם האות משודר כמו שהוא בצורתו הדיגיטאלית ומפוענח בעזרת D\A במקלט? או שהאות עובר עיבוד כל שהוא לפני שהוא משודר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Styx,

יש לי מיקרופון מובנה באוזניות של רייזר ועשיו עשיתי פירמוט ובשום דבר אני לא שומע אתה מקירופון כאילו רואים בהגדרות של הוידנוס שהוא עובד אבל נגיד בסטים כלום יש לי וינדוס 7 אולטמייט וREALTEK HD DRIVER

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Guy King,

הבנתי שבעבר היו בעיות תאימות והכרטיס לא עבד. יש לי WIN7 ואני חושב לקנות את הכרטיס, האם הבעיות עדיין קיימות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shai Grossman,

אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?

7. Started by DimaX,

הי! אז יש לי את הנגן H10 באו איתו אזניות סנהייזר MX400... עכשיו, מי שראה אותן - יודע שהן יחסית גדולות... אחרי איזה 30 דק' של שמיעה, מתחיל לכאוב לי חלק אחד בסחוס של האוזן השמלאית.. לא יודע למה זה קורה... נראה לי האוזן השמאלית שלי משהו שם טיפה יותר קטן או שונה מהימנית, ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הסחוס. כשאני מוציא את האזניה אז אחרי חצי דקה זה כבר לא כואב.. לא קשור לווליום. גם אם אני סתם שם את האוזניה לחצי שעה בלי מוזיקה זה כואב(כן, ניסיתי ). הקיצר רציתי לדעת אם למישהו זה קרה פעם ואם יש לזה פיתרון או - אם מישהו גם יכול להמליץ לי על אזניות טובות(לא יקרות מידיי) כפתור בעלות שם טוב והכי חשוב(כמעט) - קטנות ככל האפשר. תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by roeioved,

היי, אני ממש מתלבט בין שני המכשירים... ??? מי עדיף יותר? מה ההבדלים הבולטים? תמיכה בעברית? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by idoodi,

שלום קודם כל מה נישמע טוב אז ככה קניתי את מערכת ה-x530 כמו שהמליצו לי רבים אבל הופתעתי לגלות שרק שתיים עובדים התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים ואמרו לי שצריך להוריד איזה תוכנה שקוראים לה kx משהו והמחשב שלי ינגן בכל הרמקולים כיאילו עכשיו הוא מנגן בצורה מסויימת וצריך לשנות תהגדרות ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לעזור לי או לתת פתרון לבעיה... בתודה מראש עידו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SilentD.M,

מכיוון שאני לא מבין כלום בזה אז רציתי לשאול אותכם על איזו מערכת אתם ממליצים למחשב ,למוסיקה ובעיקר למשחקים. אני לא בטוח אבל נראה לי 2.1 התקציב הוא 500שח אבל ניתן לחרוג אם זה שווה את זה. שהיה איכותי, כמובן סאוונד טוב , ומאוד חשוב לי גם העיצוב רצויי שהיה שלט אבל ממש לא חייב. אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dudimalka,

אז ככה אני רוצה ללכת לקולנוע לראות סרט בHD שמעתי שזה נקראט הקרנה דיגיטלית ואני לא מוצא איפה יש... אם יש לכם אתר שמראה איפאה יש הקרנות דיגיליות ולאילו סרטים אז תכתבו תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by J S Bach,

היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dddddd,

אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים Canton MOVIE 60 Boston MS8000 Boston MS4000S Morel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד? או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הכותרת דיי שואל הכל , אני בקרוב מתכנן לקנות מסך 40 אינטש' ומעלה ,כמובן העדיפות היא למסך שיוכל גם להתחבר למחשב ...(LCD) אבל האיכות באה מעל הכל . התקציב עד 6000 שקל וכמובן אם יש יותר נמוך אז יאללה לא לשמור סודות .. אז מה ההבדלים באמת בין LCD לפלסמה ומה באמת חשוב לבדוק לפני שקונים אחד מהסוגים ..? אגב איך המסכים של פיילוט ? מישהו מכיר ? אני זורק פה 2 דגמים .. הם פשוט ממש זולים ... Pil 47 VS LCD PIl 42 GS HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Elven Archer,

הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.

17. Started by overload,

האם כדי לחבר את המחשב ל5.1 רמקולים ולשמוע סראונד אני חייב כרטיס שתומך ב5.1 או שאפשר לחבר כל כרטיס פשוט למגבר והמגבר יהיה מחובר לרמקולים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. דוד שלי מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית והוא בוחן מס' אפשרויות. הוא ראה שתי מערכות קולנועיות ב- P1000 ומתלבט האם ללכת על אחת מהן, ואם כן - אז איזו. החלטתי לנסות לעזור לו ולשאול אתכם, כי לדעתי אתם מבינים עניין ואפשר לסמוך עליכם... אז בקיצור, הייתי רוצה חוות דעת כללית על שתי המערכות הבאות: מערכת קולנוע ביתית מבוססת Yamha - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1082573 מערכת קולנוע ביתית מבוססת JVC & Pioneer - http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=1079201 א) מה אתם בכללי חושבים על המערכות הללו? ב) האם המחיר טוב? ג) איזו מהן עדיפה? תודה רבה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום,לא מזמן שאלתי אם שווה לקנות את הכרטיס CREATIVE SB LIVE 5.1 24BIT, כי לי יש כרטיס קול שמובנה על הלוח ALC650 שנאמר שלי הוא לא מצטיין באיכותו. הלכתי לחנות ושם אמרו שאין טעם להחליף אין שום הבדל כמעט,למעט אם זה יהיה כרטיס כמו AUDIGU2.מה לעשות? ראיתי ב KSP כרטיס מסדרת AUDIGY VALUVE ב 250 שקל? שווה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by erans101,

שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.

22. Started by ישראל אופרק,

אני רוצה לקנות אוזניות הסתכלתי על שלוש סוגי אוזניות: https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real=https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..14310..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=131654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersec…

23. אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Dima67,

אהלן, אני זקוק לכרטיס קול, הכי פשוט וזול שקיים. שיהיה פנימי ושיתמוך בוינדוס 7. לא משנה לי אם זה לקנות מהארץ או מחו"ל. מה שיותר זול, יותר טוב. כל השאר המאפיינים לא רלוונטים בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים