אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את ה zen. מה המקום הכי בטוח לקנות אותו באינטרנט והאם המכשיר שווה ביחס למכשירים אחרים כמו הrio carbon וכו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי 100$ , ואני רוצה להשקיע אותם בכרטיס קול איכותי .. הכרטיס יחובר ל ATH-900 ( ול ADA880 , לא שזה משנה .. ) . בעתיד הכרטיס כנראה יועבר למחשב HTPC , כך שהוא צריך להיות איכותי ולתמוך ב 5.1 כמובן .. תודה מראש :>> עריכה - איך שכחתי ! הכרטיס יוזמן מארה"ב . לא צריך להתחשב במחיר של המשלוח ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים, מערכת רמקולים כלשהיא. אני חושב שעדיף 2.1. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים HD בגלל שהמחשב מחובר לטלוויזיה LCD. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם(ASUS M2N-E). האמת שמישהו המליץ על JBL Creature 2 או SonicGear EVO8 אבל אני עוד לא הלכתי לשמוע אותם ואני לא סגור על זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול כי פשוט הכרטיס שמגיע על ה IS7 הוא בדיחה עם יציאות\כניסות שלא עובדת. אני בעיקרון משתמש ב MIC IN ו SPDIF OUT. אני מתחבר לרסיבר RXV-520 של ימאהה מהכרטיס קול אז כנראה שהכרטיס קול לא צריך לעשות את הפענוח אלא רק לשלוח אות דיגיטלי \ AC3 \DOBLY'DOBLY PROLOCIG'DTS ? או שמא הכרטיס חייב את המפענחים ההלו בישביל לעבוד עם הרסיבר? אם הכרטיס לא צריך לעשות את הפענוח אז איזה כרטיס אתם ממלצים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-