עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ido-nava,

ישלי במחשב כרטיס קול 7.1 (מובנה על לוח gigabyte k8n pro sli) ועכשיו אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאני יוכל למצוא במחיר של כ1400 שקל ... (CREATIVE LOGITECH) ועכשיו השאלות שלי, האם מערכת 7.1 זה יותר מדי ? או שמספיק 5.1 ? האם הכרטיס קול המובנה שיש לי כדאי ? או שצריך לקנות כרטיס חדש ואיזו מערכת תיהיה הכי משתלמת לי (מבחינת עוצמה, איכות וכו') תודה רבה !!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני כרגע עם אוזניות AKG מסדרת ה K , שמאוד לוחצת על האוזנים - דוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9917&perur=2&t=43&c=563 גם אפשר לשמוע מבחוץ כל מה שאני שומע (לא שזה מפריע לי כל כך). אני מחפש אוזניות נוחות שלא לוחצות ומכאיבות לאחר שימוש ממושך , אוזניות שמכילות את האוזניים (קשת) - כמו זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=377038 השימוש שלי הוא ל: משחקים, מוזיקה וסרטים (אין צורך במגבר כמובן). ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 האם הם עונים על הדרישות ? בדגש על נוחות וכמובן איכות שמיעה - מה מומלץ בטווח ה 600 שקל ? אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! יש לי נגן h10, אני נהנה ממנו מאוד אבל הנפח איחסון עומד להיגמר במיזה ואני ארצה למכור אותו, איזה מחיר עלי לדרוש? קניתי אותו באוגוסט אבל הנגן שיש לי כרגע הוא נגן חלופי (חדש שקיבלתי אחרי שהקודם התקלקל), יש לי את האוזניות המקוריות, כריות-הריפוד שלהן עדיין בשקית ולא עברו שימוש מעולם והאריזה המקורית (כולל החוברות באנגלית ובעברית) עדיין בידיי. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן, הלכו לי הרמקולים, אז אני מחפש רמקולים חדשים. השימושים שלי הם 50% משחקים ו50% מוזיקה. חשוב לי שהרמקולים יהיו עם חיבורים כמה שיותר ארוכים, ואם זה אפשרי שהחיבורים שמתחברים לרמקולים יהיה אפשר לנתק אותם (אני רוצה לקדוח חורים בספרייה ולהעביר דרכם את הכבלים). כמו כן שלט אלחוטי יהיה יתרון אבל ממש לא חובה. ובעדיפות לרמקולים קומפקטים (שוב, לא הכרחי). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Or05230,

אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED. אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M התקציב הוא 1500 ואני מעדיף הרבה פחות אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה-, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה. השאלות הן: -צריך FULL HD בגודל הזה או שמספיק HD RDY? 1.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה. 2.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP. 3.מומלץ LED? או שאפשר LCD? 4.טלוויזית FULL HD של Thomson, כדאי או לא כדאי? מישהו מכיר את החברה? הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך לדעת איזה דגם של ה-IRIVER יותר טוב : ה-IMP 550 או ה-IMP 400 ? ובבקשה אל תתנו תשובות מתחכמות כמו : אתה לא שם לב לפי המספר ? וכדומה... מפני ששמתי לב שהמחירים של ה-IMP 550 בחו"ל שווים ואף יותר זולים מהמחירים של ה-IMP 400 (בחו"ל).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tal,

נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ברשותי לוח אם עם כרטיס קול מובנה REALTEK ALC889 שמחובר דרך SPDIF לרסיבר DENON 1311, לרסיבר מחוברים 5 רמקולים ללא סאב. בהגדרות של הכרטיס קול לא מתאפשר להעביר ל5.1 מתקבל ERROR -format not supported by the device והיציאה נשארת על STEREO. עברתי על מספר מדריכים באתר אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. הדרייבר של הכרטיס קול מעודכן. שומעים רק ב STEREO מהרמקולים הקדמיים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zivg,

אוקיי, זה הנגן הראשון שאני קונה... אני לא מחפש פוזות. אני מחפש נגן בעל קיבולת נפח גדולה, יכולת לשמש כדיסק נייד לכל דבר, איכות שמיעה מצוינת, זמן בטריה ארוך, ממשק נוח ויעיל, פיצ'רים כמו הקלטה ורדיו, תמיכה בעברית, פשטות, מוסיקה נטו. עיצוב נעים ומינימליסטי זה יתרון חשוב בעיני. צג צבעוני ואפשרות להציג סרטונים הם בעיקר גימיק בעיניי - ואפילו חיסרון, שכן היכולות הזו באה לידי ביטוי במחיר ובגודל הנגן. בהתחלה התלבטתי בין אלו: iRiver h320/340 VS iRiver h10 20g VS iPod g4 20/40 g VS iAudio m3l VS iAudio x5l קראתי כאן חלק נכבד ממה שניתן, ואלו המסקנות והשאלות שלי: iPod לא מעניין. הלאה. iRiver נפלאים... חסד נעוריהם - הh120 - יזכר לעד, מכיוון שהוא עדיין טוב מרובם המוחלט של הנגנים, אבל מאז…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lioryb,

שלום. אני שוקל להרכיב מערכת HTPC בתוך מכשיר וידאו ישן. מכיוון שאני מעוניין שתהיה אפשרות הקלטה לאות נכנס (ממיר דיגיטלי של HOT/YES לצורך העניין), אני צריך להרכיב כרטיס טלוויזיה. האם מישהו מכיר כרטיסי טלוויזיה (ובאופן דומה, גם כרטיס מסך) עם חיבור בצורת 'ר',כך שבעצם הכרטיס שוכב במקביל ללוח האם? כרטיס עומד לעולם לא יכנס בתוך מכשיר וידאו תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מסך LCD(של מרנטס - מדבקה ..) בכל אופן קניתי כבל של DVI ל HDMI חיברתי...ואני רואה את הסך של המחשב אבל יש שם בנוסף לתמונה הרגילה ./ כמה נקודות ירוקות וכמה נקודות סגולות ...השאלה של למה לקנפג את התדר והרזולוציה ...כנראה שזה צריך להיות תואם למסך על המסך כתוב HD READY .. למשהו זה קרה ? קישור למסך :http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1593&CategoryID=138&Page=1

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

25. היי אנשים.. יש לי את כרטיס הקול המובנה של Realtek משום מה שאני נכנס להגדרות שלו, אין לי אופציה להגדיר רמקולים... מספר של רמקולים וכו' כמו בתמונה בלינק : http://www.vistax64.com/attachments/sound-audio/9114d1230900158-realtek-digital-out-rca-only-2-channel-sound-rca-digital-into-reciever-realtekhdaudiocontrol.jpg כל מה שיש לי זה Digital input / Digital output בחלק העליון של הדף, ובכרטיסיות למטה יש לי Soundeffects ו Default format מישהו יודע למה זה ככה? המחשב מחובר בכבל אופטי למגבר.. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים