עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DaniLp5,

כנ"ל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אני יודע שיש בנעוץ נושא על אוזניות, אבל הוא די מבולגן, ולא ראיתי שם יותר מדי המלצות.. ובחיפוש אני מוצא הרבה תוצאות, אבל הרוב זה דברים לא מעודכנים, בני שנה ויותר, ככה שהמחירים וההמלצות לא הכי רלונטיים... קניתי אוזניות לפני בערך חצי שנה..ב50 ומשהו שקל, הם החזיקו את החצי שנה, אבל עכשיו שומעים בהן רעש חשמלי כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל בכל מקרה אי אפשר לשמוע איתן. השימוש הוא לשמוע מוזיקה מהאמ פי 3/דיסקמן, תלוי במצב רוח בבוקר...[בעיקר רוק ומטאל אם זה משמעותי..אני באמת לא יודע] כמו שכתבתי, התקציב הוא פלוס מינוס 100 שקל, ואני באמת לא יודע כמה איכותי אפשר להגיע בזה, אבל אם יש, זה יהיה טוב.. אה, ועוד משהו, ההורים נוסעים לחו'ל בעוד כשבוע[מדריד אם אני לא טועה] ככה שאם יש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות Koss PortaPros, בתור אוזניות איכתיות (יחסית) ראשונות, מישהו יודע איפה אני יכול לשמוע אותם לפני שאני קונה? וגם איפה קונים בארץ? (או דרך איפה) נ.ב- אני לא סגור על האוזניות האלה בדיוק יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב?- בערך 40 $? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה בדיוק המקום.. אבל אני מחפש מערכת לרכב הכוללת: 1. רמקולים- אני לא יודע ממש כמה ואיזה צריך (כמובן את כל התדרים כמו בכל מערכת אחרת) אבל לא יודע בדיוק איך זה מתחלק באוטו 2. cd+mp3 ו די וי די אם אפשר....- שוב רצויי משהו איכותי יותר, העוצמה לא בהכרח הדבר הכי חשוב! האיכות של המוזיק עדיפה לי. 3. מקום להתקין בו את כל זה (רצויי באזור הצפון) שיודע מה הוא עושה, ולא ישחט אותי יותר מידיי במחירים שוב, להבדיל מהרבה אחרים, אני לא רוצה להפוך את האוטו שלי ל"אוטו ערסים" גם בבית יש לי מערכת איכותית מאוד (לטעמי) (של jamo למי שמתעניין) הדגש הוא על האיכות ולאו דווקא על העוצמה התקציב שלי דיי גמיש- אני מוכן להשקיע, אבל בוא לא ניסחף- זאת בכל זאת מכונית.... תודה מראש לכל מי שעו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by g1zey,

יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by ofir,

הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by HoT-DoG,

אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Bug2000,

מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by talmAn,

אני רוצה לשפר את איכות הסאונד במחשב שלי ואני לא יודע מה עדיף להחליף: כרטיס קול או רמקולים?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם. המחשב שלי מחובר לרסיבר אז הז אני שומע דרך רמקולים מהרסיבר רמקולים ממש טובים אבל יש לי רק 2 קדמיים אז אני רוצה שיהייה לי סאונד 5.1 או 4.1 אז מה להחליף: כרטיס קול או רמקולים? ואם מחליפים אז לאיזה כרטיס קול ולאיזה רמקולים? תודה,טל.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eran256,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר. המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!). שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש. סוג אוזניות:קשת. בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות . סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Asus Xonar D2X PCI-E‎ http://uk.asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK כרטיס קול שהתקנתי על WIN7 כלנגן שמנסה לנגן בו רושם שיש בעיה ולא מנגן . רק VLC עם מקודדים משלו משמיע קול דרך הכרטיס הקול התקנה חוזרת של הנגנים או מקודדים לא עוזרת עצה ?

12. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guylederer0,

אז אחרי שהתחלתי לעסוק קצת בסרטונים הבנתי שאני חייב מיקרופון טוב שיעשה את העבודה ... אין לי ממש ידע בזה ואני אשמח לעזרה התקציב שלי עומד בין 150-300 שקל בכיוון לכמה שיותר זול רק אם יש שיפור ניכר בביצועים אין לי בעיה להוסיף יחובר ליציאה מהלוח אמ .. תודה לעוזרים! גיא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עקב הגבלת תקציב , הגעתי לשני הרסיברים הנ"ל , עכשיו אני מנסה להבין מה יותר חשוב בראיה קדימה התמיכה בפורמטים החדשים (HD למיניהם) או התמיכה ב 7.1 ערוצים? למרות שלא רשום בכותרת מה עם ה-663? הוא בעצם תומך ב 7.1 וגם בתכנים ולא יקר משמעותית, דעתכם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כבר שנים שאני משתמש במערכת מיני סטריאו שלי בתור רמקולים למחשב. מדובר במערכת "סטנדרטית", פחות או יותר כמו זאת: http://www.mustbuyelectronics.com/catalog/images/CDbk133w%5B1%5D.gif אני לא יכול להגיד את הנתונים של הרמקולים והמגבר(המערכת עצמה) כי אני פשוט לא יודע, אבל אני מניח שמדובר באיכות סטנדרטית למערכת לא מקצועית בעליל. יש לי זוג רמקולים, בלי רמקול נוסף לבאס או משהו בסגנון. במושגים החובבניים שלי הם איכותיים. השאלה היא כמה בערך עולה זוג רמקולים(או לכל היותר 2.1) יעודיים למחשב, שלא מצריכים מגבר, שייתנו לי בערך את אותה איכות שנותנים הרמקולים הקיימים שלי. האם קיים בכלל דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by T.K,

לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

Terratec Pci 512i או הפוטיסימו 2 דיגטל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by liho,

יש לי בבית בסלון מגבר מבית technics שלא היה בשימוש... אני רוצה לדעת איך המגבר נחשב?איך החברה? המגבר יחסית ישן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by nineball,

ערב טוב לכולם הרמקולים שלי שווקים חיים, התעורר הצורך בחדרשים. אני צריך מערכת 5.1 סבירה, שתענה על הדרישות הבאות: -סאונד סביר -חוטים ארוכים לסאטלייטים -מגבר standalone ושלט רחוק עם כל השאר אפשר לשחק. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lucky,

וכיום האם יש רמקולים באותה קטגורייה שבגללם התחרטתם שקניתם את האלטק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nice-1,

אהלן, ההורים עוברים בקרוב דירה ולכן יתחדשו גם במע' קולנוע חדשה. תהיתי אם כדאי להרכיב להם מחשב HTPC שיודע לשדר HD ולהקליט לפי לוח שידורים מיס (לחקות את הפעולה של יס מקס). משום מה, אני לא מוצא שום מקום באינטרנט שבאמת מדבר על זה או אפילו מציע לך לקנות דרכו כך שאני לא יודע אפילו על איזו הוצאה מדובר והאם זה משהו ששני ההורים שלי ידעו להסתדר איתו מבחינת תפעול. א) יש חיה כזאת בארץ? מדיה סנטר שמקבל לוח שידורים מיס? ב) כמה יעלה לי מוצר כזה, עם מארז טוב ושקט ויכולות ניגון HD על המעבד של כרטיס המסך? ג) הקלטת HD חי היא תוספת יקרה? ד) איפה קונים? בגלל שזה להורים הייתי מעדיף לקנות את הכל במקום אחד שיתן להם שירות לשלוש שנים. ה) מישהו התנסה? למישהו כאן יש חוויות לחלוק? תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ob,

היי ! אני מחפש אוזניות אלחוטיות לאייפון , טובות לריצה ובעיקר למוזיקה . מחיר בערך 500 ש"ח . יש את ה - Plantronic BackBeat GO , אבל הבנתי שהבטריה די חלשה ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.