עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית שתהיה לי לחדר לשמיעת מוזיקה, סרטים, וכו'. לחבר למחשב או לטלוויזיה (לא SMART). לא משנה לי surround או לא, העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי ומתאים לחדר ולשימוש. תקציב של עד 500-600 ש"ח. יכול להתגמש אשמח לעזרה בבחירה ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Happy End,

הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tall-Guy,

שלום, לא מזמן רכשתי את ה Ultrasone HFI-500 בארצות הברית. אני עדיין לא בטוח אם אני כל כך מרוצה מהם - עם הדיסק דמו הם נשמעים מצוין. אבל שאני מחבר אותם ישירות למחשב או ל Ipod האיכות סאונד לא נשמעת מדהימה. אולי זה בגלל שהכרטיס סאונד שלי כבר על הפנים (Sound Blaster Live! Value) ואולי צריך לקדד את השירים שלי מחדש (כנראה שמים לב לאיכות סאונד ירודה יותר מאחר והאוזניות יותר איכותיות?). בכל אופן, יש לי בעיה. לפעמיים אני רוצה להקשיב למוזיקה דרך האוזניות, ולפעמיים דרך המחשב. מאחר וזה בעצם שני Outputs שמתמשים באותו כניסה יש לי בעיה. כל פעם שאני רוצה להחליף אני צריך להתחיל להזיז את המחשב. האם ישנה קופסת ניתוב שניתן בעזרתה להחליף בלחיצת כפתור (או משהו דומה) בין האוזניות לרמקולים? יש לי …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by solaric,

מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oren88,

אין לי כח להתעסק יותר מדיי אני רוצה לקנות רמקולים, טובים, שתומכים לפחות באיזה טכנולוגיה טובה כמו THX או DOLBY ונותנים חווית משחק ומוזיקה ממש טובים, ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח. הרמקולים שאני מחפש הם רמקולים שנותנים חווית משחק ומוזיקה מלאה. 4.1 או 2.1 הרמקולים שלי פשוט נדפקו, הסאב וופר נדפק ואני צריך חדשים, והיה לי יומולדת שלא קניתי בא מתנה, אז אני רוצה לנצל את זה תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

11. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה. סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים! לפירוט: באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד. מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Holography,

אהלן, המליצו לי ללכת על רמקולים של Microlab מדגם solo7, יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא על רמקולים ויש סיכוי טוב שאני יביא את ה-altec lasing fx 6021 הבנתי שמחירם בדיוטי פרי הוא 200$ המיקרולאב מהווים בכלל תחרות עם האלטק לייסינג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idodi10,

האם צריך משהו מיוחד במחשב בשביל זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום יש את האייפוד MINI ו אייפוד רגיל ו אייפוד נאנו ועוד ..... מה הכי כדי לקנות מהם ??

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. צריך את המלצתכם ועצתכם .... עד כה מצאתי את אלה - במחיר ממש ממש מוזר: (יש לי סאב של מערכת ישנה יותר, אפשר לחבר אותם אליה) http://www.cinemaaudio.co.il/products/99157 ואת שני אלה: Creative INSPIRE T6060 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 Logitech X-530 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 המערכת צריכה להיות לפחות 5.1, ושלא תעלה על 500 אף על פי שהקריאטיב קצת חורגת אבל זה בערך האיזור. אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, קניתי לפני שבועיים Raspberry Pi 2 בארה"ב דרך אמזון. לצערי, יציאת ה-HDMI התקלקלה אחרי שבועיים. ניסיתי לשנות הגדרות קוניפגורציה, עדיין לא עובד. עם זאת, ה-Pi זמין ב-SSH. ידוע לכם האם זה נזק מכוסה באחריות, ואיך אני יכול לממש אחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Linkin Park,

מישהו מכיר חנות באיזור חיפה והקריות שמחזיקה את הרמקולים האלה במלאי?? תודה לעוזר!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by piro,

הי רציתי לשאול, מה ההבדל בין אוזניות פתוחות וסגורות ולמה כל כל סוג עדיף. ותוכלו תוכלו להמליץ לי על זוג אוזניות במחיר סביר? תודה piro

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by netanel38121,

שלום לכולם. Hello. i want to know why i don't get sound (when do test) on 3D effect when i am on optical modei get DTS OR DDL and it is working. but when on anology on 3d effect i get sound on test only from right and left spekers all the rest are not pass the test , not on windows, and not on any other software like SBX from creative. i have sound blaster Z 5.1 sound card, thank you אני מנסה להבין הכל פועל מצוין אבל שאני נמצא במצב של אפקט 3די אני מקבל סאונד בבדיקה רק מהרמקול השמאלי והימני כל השאר הסנטר ו2 הרמקולים האחוריים לא עוברים בבדיקה שאני עובר למצב בלי אפקט או שאני מנסה אפקט של 2.1 או 4.1 הכל פועל . מה שאני מנסה להבין האם זה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Headspin,

אני צריך כרטיס קול כי פשוט הכרטיס שמגיע על ה IS7 הוא בדיחה עם יציאות\כניסות שלא עובדת. אני בעיקרון משתמש ב MIC IN ו SPDIF OUT. אני מתחבר לרסיבר RXV-520 של ימאהה מהכרטיס קול אז כנראה שהכרטיס קול לא צריך לעשות את הפענוח אלא רק לשלוח אות דיגיטלי \ AC3 \DOBLY'DOBLY PROLOCIG'DTS ? או שמא הכרטיס חייב את המפענחים ההלו בישביל לעבוד עם הרסיבר? אם הכרטיס לא צריך לעשות את הפענוח אז איזה כרטיס אתם ממלצים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Gosha,

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The Ball,

שלום לכולם אנימ חפש כרטיס קול עד 500 שקלם אני רוצה שלפחות יהיה בו אפשרות ל- 5.1 ויציאה דיגיטלית... לא אכפת לי מאיזה חברה העיקר שישמעו טוב ושלא יעשה בעיות.. ד"א אני שמעתי על ה- HERCULES GAME THEATER 6.1 אבל דבר אחד לא זה כרטיס קול כאילו שהוא פאנל? שהחיבורים שלו יוצאים מקדימה כאילו איפה שה- CD ROM? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MoFo,

אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים