אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מגבר 6 ערוצים ישן (PIONER MX5700D) וזוג רמקולי מדף מדגם BOSE 301V אכשיו אני כבר מיואש לא יודע מלעשות עם עצמי אני לא יודע איך אפשר לחבר את הרמקולים למערכת כדי לקבל איכות שמע טובה כי במערכת אין פונקצייה של 2 רמקולים יש רק 2.1 וכאשר אני מפעיל אותה חסר לי הבאס פשוט לא קיים וכאשר אני מחבר תרמקולים לבאס חסר הצליל הרגיל =\ מישהו יכול לעזור בבקשה ולהסביר איך לחבר נכון כדי לקבל את ה100% מהרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי MP3 של D.C. Tech עם האוזניות הרגילות שמקבלים איתו.. עכשיו אני שומע מוזיקה בזה ולפעמים שאני מיים ממש כואבות לי האוזניים (בבתוכו שלהם) אני ראיתי פעם (ולא מוצא את זה) טבלה שלפי הDB של האוזניות אפשר לדעת כמה זמן לשמוע בלי להרוס את האוזניים (וכמה צריך להיות הווליום?) בקיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה בלי להרוס תאוזניים, איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס ואיכות שמיעה צלולה לאייפוד, לא משהו מופרז אבל שתיהיה איכות שמע טובה, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שהתחלתי לעסוק קצת בסרטונים הבנתי שאני חייב מיקרופון טוב שיעשה את העבודה ... אין לי ממש ידע בזה ואני אשמח לעזרה התקציב שלי עומד בין 150-300 שקל בכיוון לכמה שיותר זול רק אם יש שיפור ניכר בביצועים אין לי בעיה להוסיף יחובר ליציאה מהלוח אמ .. תודה לעוזרים! גיא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייל אז אני מנסה לחסוך כמה שיותר.. אני הרבה זמן בונה על LCD לחדר שלי בעיקר בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שידורי כדורגל ושידורי HD מהמיר של הוט(כדורגל בעיקר). עד היום הייתי נעול על 32 אינצ',המרחק שאני אצפה הוא משהו כמו מטר-מטר וחצי לכל היותר,אני בעיקר רוצה טלויזיה שאני אוכל להנות משידורי HD וגם משידורי SD רגילים,והכי חשוב זה לחבר את המחשב לטלויזיה כשאני רואה סרטי HD. חשבתי עד היום על דגמים של סמסונג(32 אינצ') שעולים סביב ה1.5K אבל מישהו הציע לי את הדגם הבא של סמסונג .la40b530 ב2000 שקלים,אחריות עד סוף השנה של סמליין שהבנתי שהם לא כ'כ טובים.. מה אתם אומרים על הדגם ועל המחיר בכללי?,מדובר על דגם חדש יחסית או דגם ישן?,יתרונות וחסרונות מבחינת מה שציינתי למעלה?(אני …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהייתי תיכוניסט, אהבתי לשמוע מוזיקה במערכת הסטריאו שלי. עדיין לא היה יוטיוב ודיסק און קי אבל יכולתי לחבר את המערכת למחשב ולשמוע מוזיקה באיכות טובה. היום כבר אין לי מערכת סטריאו כי כשקניתי מחשב חדש כבר לא הייתה לי אפשרות לחבר אז יש לי במקום זה סט רמקולים קטן ונחמד. המחשב נמצא בחדר שלי וחשבתי אולי לקנות סטריאו לסלון ושמוע מוזיקה כשאני בסלון. אני פשוט אעביר מוזיקה דרך דיסק און קי. מצד שני, האם זה מיותר בימינו? אני לא הכי מעודן בכל הנוגע לטכנולוגיות, עדיין יש לי פלאפון שאינו סמארטפון, לא מתלהב מהדברים האלה. מה הייתם ממליצים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך האזניות האלו Vivanco SR-900? כמה הם שוות בערך?..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים קריאיטיו2.1 אינספייר2400 יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 ואני שומע בו יפה עם אני יחליף לaudigy2 העם אני ישמע הבדל גדול ועם כן מה ההבדל העם שווה להשקיע או להישאר עם אותו כרטיס קול? עלי לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מהרמקולים.יש לי פנטיום 3 733 זיכרון 512 מערכת xp pro כשהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול אז שמעתי טריבל מעולה אבל הבסים היו על הפנים גם כשנכנסתי להגדרות של הכרטיס אז אני שומע כרגע מהמדייה פלייר.אז שווה את ההשקעה? ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר. המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!). שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש. סוג אוזניות:קשת. בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות . סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח מסוג GIGABYTE EX58-UD בעל כרטיס קול Realtek ALC885/889A/890 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller PCI את המחשב אני מחבר ישירות למוניטורים מוגברים של חברת LEM, ע"י חיבור PL מהמחשב ביציאה אנלוגית, ל-2 PL אשר מתחברים לסאב מוניטור אקטיבי, וממנו שני יציאות XLR לשני מוניטורים מוגברים (לכל רמקול מערכת הגברה פנימית) לפי בדיקה שערכתי הבנתי שאני צריך להוציא חיבור סאונד מהמחשב ע"י היציאה של השקע קואקסיאלי (co-axial), אשר קיים בחיבורי הלוח של המחשב. על הסאב אשר משמש כמגבר אליו מחובר המחשב וממנו יוצא הסאונד לרמקולים ישנם רק כניסות ויציאות לחיבורי RCA L/R ו- XLR L/R . אז לפי הבנתי אני לא יכול להוציא סאונד בפורמט DTS האם זה נכון? והאם ישנה דרך …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מרחק צפייה של קצת פחות מ3 מטרים, עדיפות לאיכות תמונה גבוהה על פני סאונד, סטרימר פנימי שקורא MKV בלי בעיות תאימות של סאונד או תמונה זה פלוס גדול. מצאתי כמה מסכים של כמה חברות שמתאימים פחות או יותר לדרישות, איזה מהם מומלץ? ואם אפשר גם לפרט למה. SAMSUNG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755053 LG http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786135 עוד אחת של SAMSUNG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797880 האם יש משהו שלא ראיתי וכדאי להסתכל עליו? אלה פשוט החברות שאני מכיר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה מתאים לפה (טלויזה מתקשרת לקולנוע ביתי) אז ככה... אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר ושתיהיה זולה אני לא ממש מבין מה ההבדל בין טלוויזיות זולות ליותר יקרות אני מתכונן לחבר את הטלוויזיה למחשב ולראות סרטים עליה מקווה שתוכלו לעזור לי ולהמליץ על דגמים טובים וזולים (ואם אפשר אז גם מאיפה לקנות את הדגם - זה מאוד יעזור)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 4 followers
-
-
אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את איכות הסאונד במחשב שלי ואני לא יודע מה עדיף להחליף: כרטיס קול או רמקולים?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם. המחשב שלי מחובר לרסיבר אז הז אני שומע דרך רמקולים מהרסיבר רמקולים ממש טובים אבל יש לי רק 2 קדמיים אז אני רוצה שיהייה לי סאונד 5.1 או 4.1 אז מה להחליף: כרטיס קול או רמקולים? ואם מחליפים אז לאיזה כרטיס קול ולאיזה רמקולים? תודה,טל.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ! אני מחפש אוזניות אלחוטיות לאייפון , טובות לריצה ובעיקר למוזיקה . מחיר בערך 500 ש"ח . יש את ה - Plantronic BackBeat GO , אבל הבנתי שהבטריה די חלשה ...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-