אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש מזדמן בלבד לצפיה בסרטונים וקצת SKYPE בחדר קטן (מ"מד) ושקט. לצרכים שוטפים יש לי אוזניות BT מצויינות אבל מדי פעם יושבים אצלי אנשים 2-3 אנשים לשיחת ועידה קצרה או יוצא שאני רוצה להראות לבנות שלי איזה קליפ מ-YOUTUBE למשל ואז חסרים לי הרמקולים... אני רוצה מינימום חוטים ומינימום גודל - איכות השמע ממש לא קריטית. נתקלתי באלה שגם מאפשרים התקנה על המסך (DELL 2407WFP) וכך חוסכים לי מקום (אבל מפריעים ל-PIVOT). מה דעתכם? מכירים חלופות דומות/עדיפות בטווח המחירים הזה (~100 ש"ח וקצת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה, משדר אוזניות איכותי עבור כרטיס קול חיצוני . אני רוצה שהמשדר יתאים לכול האוזניות אלחוטיות הקיימות ולא רק לאוזניות של חברה מסויימת . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי creative nomad zen xtra של 60 גיגה ויש לי בעיה עם ההאד דיסק והיבואן של קריאטיב בארץ (איסטרוניקס) לא מוכן לקתן לי כי הוא לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. מה עוד אפשר לעשות על מנת לתקן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מערכת רמקולים למחשב שמאוד מאוד ישנה CREATIVE Inspire 2.1 2400 ה- Volume Control שלי הוא כזה: הווליום קונטרול שלי בנוי בצורת חוט שמשני צדדיו יש חיבורים (שאחד מתחבר ליציאה של הכ. קול והשני לסאב כמובן) ובאמצע יש את הבקר עוצמה שאיתו אני מנמיך/מגביה... מה שקרה אצלי זה שנדפקו לי המגעים של החוט (ועוד משני הצדדים) ובמקום לשמוע Stereo אני שומע MONO בעבר היה עוד אפשר לשחק קצת עם החוט וזה היה מסתדר אבל היום זה כבר לא עובד.... כעיקרון אני יכול לחבר כבל רגיל אבל אני לא מעוניין בזה כי זה לא נוח להגביה ולהנמיך דרך המחשב... אני רוצה חיבור נוח עם בקר עוצמה באמצע כמו שהיה לי עד עכשיו... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסקמן MP3 עד 250 ש"ח יש אפשרות לחריגה עד 300 ש"ח אבל אני ממש ממש לא רוצה לחרוג. חשוב שהדיסקמן לא יזלול סוללות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מערכת ה-5.1 של לוג'יטק Logitech X-530 איך האיכות שלה ? ראיתי ביקורות טובות עליהם (למרות שבחול הם עולים בהרבה יותר זול מהארץ, 80$)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לאוזניות In-Ear אלחוטיות לשימוש עם הטלפון. התקציב הוא עד 400 ש"ח, ואני מעדיף כאלה שניתן לרכוש בארץ מאחר ונמאס לי ממאפיית המכס שרוצים לזיין אותי בתחת. עדיפות לאוזניות נוחות שניתן לשמוע בהם שעות ארוכות בלי שיתחיל לכאוב באוזניים. תודה רבה, כל עצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מסתדר לי כל כך... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קניתי לא מזמן אייפוד טאצ' וכדי להנות מהאיכות החלטתי לרכוש אוזניות חדשות ואיכותיות. במסגרת תקציבי הומלצו לי 2 האוזניות הללו ואני ממש בהתלבטות על איזה מהם ללכת... אם אתם יכולים להמליץ באמת ולתת לי סיבות למה לקנות את הדגם שאתם חושבים עליו ולא דווקא הדגם השני... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-