אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היה לי מכשיר של APEX שנפח נשמתו. מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב. (כלומר לא מסקאל). כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים, ואין לי חשק לרכוש מהוט את המג'יק במחיר מופקע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב מסכן ,אבל זה מה יש , למשחקים ולשיחות . תודה. *אם אין משהו בתקציב הזה אלא קרוב תמליצו לי גם
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים, אבל שיהיה טוב גם לסרטים ומוזיקה. האופציות שמצאתי: Roccat Kave Razer Megalodon Logitech G35 Steelseries Siberia V2 Steelseries 7H אז מה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הLCD יהיה בשימוש בעיקר לצפייה בהוט...שיציג בלי מריחות וכאלה... שימוש נוסף יהיה חיבור למחשב לצפייה בסרטים...דבר חשוב! שתהיה תמונה איכותית ואולי בעתיד תהיה גם קונסולה. ראיתי בפורום שממליצים על דגמים מסויימים של סמסונג, היטאצ'י ושארפ... אני ממש מבולבל ולא יודע איזה לבחור... תודה
-
- 55 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8665 מה שמשך אותי זה האופציה של ה USB האם זה נגן לכל דבר ? האם יש משהו במחיר דומה שכולל את האופציה הנ"ל? האם יש המלצות אחרות טובות יותר ? תודה מראש יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה לLCD לחדר שינה, ש70% הצפייה תיהיה בYES והשאר HD דרך המחשב ואולי ממיר HD של YES. המרחק צפיה הוא 2.5מ', אז חשבתי אם לקנות אז ללכת על 37'. ראיתי את הסמסונג A450 איך היא? ואיזה עוד טלוויזיות מומלצות? זאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696469 טובה? אפשר לחרוג אם באמת לא נכנס בתקציב ל4K ומה כדי לקחת? HD READY או FULL HD? שידורי HD של יס, הם בFULL HD או READY? אריאל
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, החלטנו להשתדרג ולקנות LCD לסלון. תקציב 7 אלף. (אממ חריגה של 300 שקל ...) 42 אינץ' מרחק צפייה משהו כמו 3 וחצי מטר. הטלויזיה תשמש בין היתר לצפייה בתכני HD מהמחשב הנייד שיהיה מחובר בHDMI וכנראה נשדרג את הממיר לHD (עדיין לא ידוע אם נשדרג... אבל היא בעיקר תשמש לצפייה בYES). מה שחשוב בטלויזיה זה החדות. שהתמונה תהיה כמה שיותר "יפה" . כרגע חשבתי על שני דגמים: שניהם 42 אינץ' PHILIPS 8404 LG LH70YR אשמח לחוות דעת על הדגמים שנתתי ומה מהם עדיף ולמה. (ודגמים אחרים יתקבלו גם בשמחה.) תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה לLCD 42' טובה וחדה עם איכות תמונה טובה! הLCD היא לסבתי ככה שחשוב משהו איכותי וטוב. גם אם זה מחיר גבוה. יש יותר מידי דגמים של 42' שאני לא יכול לשים פה משהו שהוא נראה לי טוב, כי כולם טובים. אז אשמח להמלצות! תודה מראש אריאל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין M8S ל טרונסמארט עבור TV BOX להפעלת KODI http://www.geekbuying.com/item/M8S-4K-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0-GHz-Android-4-4-Mini-TV-BOX-2G-8G-Dual-Band-2-4G-5G-WIFI-BT4-0-KODI-Optical-DOLBY-True-HD-DTS-HD-Bypass-364161.html?source=ShareAsale ב - 49 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Telos-Box/dp/B018YVX5GW/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-1&keywords=tronsmart - ב-100 דולר http://www.amazon.com/Tronsmart-Vega-S95-Pro-Pre-installed/dp/B0191MNX9W/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1461658740&sr=1-5&keywords=tronsmart - ב-60 דולר
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות, עד 100 ש"ח, למוזיקה ומשחקים. אם אפשר אני רוצה שיהיה אפשר לקנות אותם באזור הרצליה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה על אוזניות (חוטיות) איכותיות, בעיקר לשימוש ביתי. הדרישות שלי הן - איכות סאונד, אוזניות קשת גדולות (שמכסות את כל האוזן) - עם עדיפות לכך שכל אוזניה תשב על "ציר" משלה, ושיהיה נוח לשבת איתן לאורך זמן. מבחינת מחיר - אני מחפש משהו שלא יעלה יותר מ$85 בארה"ב (שם אקנה אותן). אני לא ממש מבין בתחום, אז אשמח לקבל הכוונה לשמות של דגמים - ומשם אני כבר אחפור לבד בreviews תודה מראש, דודי.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מפש אוזניות שאני יוכל להיסתובב איתם בחוץ תקציב 400 שח חברה מועדפת סנהייזר אבל גם חברה אחרת גם טוב תודה לכל עוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לאוזניות למחשב עם מיקרופון ב100 לא משהו מיוחד
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-