עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Iko89,

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MoFo,

אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by coldplay,

קפצתי היום לבאג כדי לראות את שני הנגנים. כבר המון זמן לא יצא לי לשחק עם נגנים חדשים אז בקשתי מהמוכר שיראה לי את ה iAudio 6. והתכוונתי לקנות אותו גם אם הוא יראה לי טוב. ולא האמנתי כמה שהוא קטן. וגם המסך.. ראיתי תמונות שלו ליד הU3 אבל שום דבר לא הכין אותי לכמה שהוא קטן. אבל מה הוא בנוי ממש יפה וטוב. אהבתי את העובי שלו, נותן הרגשה שהנגן קשיח ויציב כזה, בסופו של דבר דחיתי את הקנייה כדי לעשות חושבים. בקשתי גם לראות את הZVM, שכחתי עד כמה הדברים האלה קטנים יחסית לאיך שהם נראים בתמונות. בכל זאת שניהם נגנים ממש יפים. הi6 מאוד קל, מרגיש טוב ביד. המסך די קטן כצפוי אך משטח המגע והעיצוב שלו ממש נראים טוב. בקשר לZVM, יש בבאג (ובשאר החנויות שמוכרות אותו בארץ נראה לי) רק את הצבע הש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפשת המלצה לרכישת מערכת שמע בעלת צליל נקי ובס מתכוונן איכותי ואפשרות סוראונד טובה , עם כניסות לדיסק און קי /נגן , ואם יש חיבור אלחוטי למחשב בחדר אחר, ובנוסף יציאה המאפשרת חיבור למחשב להקלטה והמרה של הקלטות הישנות שברשותי. רצוי מאוד שתהא בעלת מימדים קטנים ככל האפשר... תודה מראש לכל העוזרים :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal,

נתחיל בכך שהחלפתי לוח אם. ללוח המשולב ELITEGROUP K7SEM היציאה של הסאונד מהמחשב שלי היא של אוזניות כמובן,ומחוברת למערכת סטריאו שנמצאת 4 מטר מהמחשב החיבור הוא ממש מאולתר כי התקמצנתי על חוטים, וחיברתי כמה חוטים אחד לשני עד לקבלת האורך הרצוי, והתאמה ל RCA שזה הכניסה במערכת סטריאו שלי עד שהחלפתי לוח אם הכל עבד יופי יופי, ולמרות החיבור הרופף שמעתי מצוין בלי שום תקלות. מרגע שהחלפתי יש לי בעיות. וחשוב לציין שהכרטיס קול הוא מובנה הבעיה הראשונה היא שהווליום נמוך. כלומר אני צריך לתת ווליום גבוה יותר במערכת בשביל לשמוע את אותם צלילים, וגם לאחר בדיקות מעמיקות במערכת ההפעלה לא נמצא פתרון במחשב בשום אופן. שנית,בעיה חמורה מאוד ומוזרה: קורה לי המון, שכשמישהו מדליק את האור באמבטיה שצמודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני כרגע עם אוזניות AKG מסדרת ה K , שמאוד לוחצת על האוזנים - דוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9917&perur=2&t=43&c=563 גם אפשר לשמוע מבחוץ כל מה שאני שומע (לא שזה מפריע לי כל כך). אני מחפש אוזניות נוחות שלא לוחצות ומכאיבות לאחר שימוש ממושך , אוזניות שמכילות את האוזניים (קשת) - כמו זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=377038 השימוש שלי הוא ל: משחקים, מוזיקה וסרטים (אין צורך במגבר כמובן). ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 האם הם עונים על הדרישות ? בדגש על נוחות וכמובן איכות שמיעה - מה מומלץ בטווח ה 600 שקל ? אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

Terratec Pci 512i או הפוטיסימו 2 דיגטל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי את הכתבה החדשה שהוכנה לא מזמן, והיא עדיין לא ענתה לי על כל מיני דברים. למשל אני עדיין לא יודע בדיוק איך לסדר את הרמקולים כמו שצריך. לפחות הרחקתי אותם מהקיר. השאלה אם זה יעזור הרמקולים לא ממש ברמה גבוהה אבל אני מרוצה מהם. אם אני אראה סרטון / תמונות של החדר תוכלו לעזור לי איך למקם את הרמקולים בצורה נכונה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by HoT-DoG,

אני יודע שזה קצת אידיוטי לפתוח את הת'רד אחרי הקניה אבל בכל זאת. ידעתי שבסך הכל SD זו חברה איכותית ומוכרת וראיתי את הנגן, לא תאמינו איפה, בבאג ב399! ולאחר בירור בזאפ התגלה לי שזהו מחיר היקר ב14 שח מהמחיר הזול ביותר בארץ (בזאפ לכל היותר). אז שאלתי היא איך הנגן, איך המחיר וכו' תודה רבה! גיא.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by N N C,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by מאור247,

אני רוצה לקנות את המערכת logiteck x530 ולחבר אותם לנייד שלי...אבל יש לי כרטיס קול מובנה (הרגיל שמקבלים עם כל נייד)....רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המערכת לנייד ולקבל את כל האפקט של הרמקולים (מבלי לחבר את הבננה הכתומה והשחורה).... או אולי יש איזה מתאם כלשהו????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

הבעיה היא במחשב חדש, בן יום. הלוח אם Asus P5B DLX לפי מה שהבנתי, הכרטיס קול המובנה שלו הוא 7.1, וכשמחברים אליו אוזניות אז האיכות היא ממש לא משהו, אם מחברים ליציאה אחת, שומעים לא טוב יציאה אחרת - שומעים רק בצד אחד יציאה אחרת - שומעים רק בצד שני אמרו לי משהו שצריך לנתב את הכל ליציאה אחת או משהו כזה.. מה עושים? (אין מצב שהבעיה היא באוזניות, אלה אוזניות יקרות מאוד שפועלות טוב) תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kawaii,

היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש. ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר. היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי. קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי. כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by manorking,

שאלות בנודע לנגן ipod 20GB איזה כבל צריך בשבילו ? (שם מדויק בבקשה) ועם איזה תוכנה הוא מגיע? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by McLarenF1,

שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Holography,

אהלן, המליצו לי ללכת על רמקולים של Microlab מדגם solo7, יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא על רמקולים ויש סיכוי טוב שאני יביא את ה-altec lasing fx 6021 הבנתי שמחירם בדיוטי פרי הוא 200$ המיקרולאב מהווים בכלל תחרות עם האלטק לייסינג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. נראה לי שה CREATURE שלי עשו את שלהם, כרגע כל פעם שאני מגביר את הבאס הם מזייפים ורועשים כאילו שזה הולך להשבר. על איזה רמקולים אתם ממליצים? שישתנו לי באס נעים בסביבות 600-700 שח? יש לי חבר שיהיה השבוע בדיוטי פרי. האם שווה לי לקחת את ה Harman-Kardon-Soundsticks במחיר שימכרו בדיוטי פרי? הם יהיו שיפור רציני ל JBL?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by scorpions,

קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המרחק מהתצוגה משתנית.. פעם מטר אחד וכשאני שוכב על המיטה זה 3 מטר.. איזה מסך הכי מומלץ לי למחשב לראות סרטים בהפרדה גבוהה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.