עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fers,

אז ככה קניתי אותם לפני 4 חודשים מ tms , אחלה רמקולים. עד שלפתע אתמול לא שומעים כלום.. הקטע שאני לא יודע מה לעשות כי אין אחריות על רמקולים מה יכולה להיות סיבת הבעיה? עוד דבר פעם שהייתי נוגע בקבל הירוק הזה שמתחבר למחשב נגיד אז היה נשמע רעש מהרמקולים כאלו של חריקה וזה היה כאילו נורמאלי עכשיו כשאני נוגע בחיבור אין שום רעש אז אני לא יודע אולי זה הבעיה ברמקולים והם הלכו קפוט או שזה אולי בעיה בחיבור.[אני מתכוון לקבל שמחובר ביחד לאדום לבן שמתחברים לבאס וירוק למחשב]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. צריך את המלצתכם ועצתכם .... עד כה מצאתי את אלה - במחיר ממש ממש מוזר: (יש לי סאב של מערכת ישנה יותר, אפשר לחבר אותם אליה) http://www.cinemaaudio.co.il/products/99157 ואת שני אלה: Creative INSPIRE T6060 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 Logitech X-530 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 המערכת צריכה להיות לפחות 5.1, ושלא תעלה על 500 אף על פי שהקריאטיב קצת חורגת אבל זה בערך האיזור. אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dino,

שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avilavi,

אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by דנדן,

http://zap.co.il/search.aspx?keyword=AKG%20K324P

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, יש לי את המערכת קולנוע של LG ht303su וברצוני לחבר אותה לטלויזיה שלי(LG LD330) כרמקולים של הטלויזיה. הדרך היחידה שהצלחתי לחבר בינהם זה לחבר לצורך העניין את הממיר ישירות לDVD RECIEVER או נגיד מהלפטופ בכבל LINEIN ישירות לDVD RECIEVER. איך אני פשוט עושה שאני מחבר את המערכת לטלןיזיה ישירות שהיא תשמש כרמקולים לכל דבר שאני ארצה להציג שם ללא חיבור נפרד לכל מוצר אחר? לצורך העניין, אין לי באמת דרך לשמוע דרך המערכת את הסאונד מהאקסבוקס שלי..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amirn,

הי, אני רוצה להחליף את שני הרמקולים הג'נריים שלי (כרטיס קול SB 128) בשני רמקולים סבירים+ עם סאב רוצה להוציא 300-400 ש"ח לשמיעת מוסיקה + סרטים , *לא למשחקים* אשמח לקבל רשימת דגמים מומלצים אבל גם דגמים שיש בחנויות ושמוטב *לא* לקנות. * האם SB-128 בכלל תומך בסאב? האם סאב צריך יציאה מיוחדת, או שהוא מתחבר ליציאה הרגילה של הרמקולים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Adun,

-תודה-

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MasterOr,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שבארץ עולות כמעט 300 שקל (CX300). עכשיו אני רואה גם את ה CX300 וה400 במחיר זול יותר מהארץ, הפחד היחיד שלי איך אני ידוע שזה לא זיוף? 40$ לCX400 נשמע הגיוני? מישהו קנה משם ויכול להמליץ על מוכר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by super_spam,

איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני כרגע עם אוזניות AKG מסדרת ה K , שמאוד לוחצת על האוזנים - דוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9917&perur=2&t=43&c=563 גם אפשר לשמוע מבחוץ כל מה שאני שומע (לא שזה מפריע לי כל כך). אני מחפש אוזניות נוחות שלא לוחצות ומכאיבות לאחר שימוש ממושך , אוזניות שמכילות את האוזניים (קשת) - כמו זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=377038 השימוש שלי הוא ל: משחקים, מוזיקה וסרטים (אין צורך במגבר כמובן). ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 האם הם עונים על הדרישות ? בדגש על נוחות וכמובן איכות שמיעה - מה מומלץ בטווח ה 600 שקל ? אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dbx22,

שלום, יש לי כרגע רסיבר Yamaha RX-V430 הוא מיועד לסראונד ולקולנוע ביתי יותר מאשר למוזיקה לפי מה שקראתי והבנתי ברשת. משודך לרמקולים Pure Acoustics QX900F. אני מודע שזה לא שיא האיכות אבל כרגע אני לא מעוניין לגעת ברמקולים אז אפשר לא להתייחס אליהם. אני רוצה לקנות פטיפון, הבעיה היא שאין לרסיבר שלי כניסת פונו. השאלה שלי היא כזאת, בעיקרון האם יהיה הבדל גדול בין הרסיבר שלי עם פונו סטייג' חיצוני בסגנון הcambridge audio 540p/551p , לבין רסיבר "רגיל"(הכוונה לא לכל מיני רסיברים עם הגברה יוצאת דופן או דברי וינטג' כמו מרנץ או סנסוי ישנים) שיש בו פונו פנימי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gary224,

יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ido-nava,

כרטיס הקול המשמש אותי עכשיו הוא Creative Xtreme Audio (לא pci-ex) ללא יציאה דיגיטלית (24bit/96kbps) הרמקולים שברשותי הם Logitch Z-5500 5.1 שקניתי מלפני כ 3-4 שנים. רוב השימושים שלי הם 1. סרטים (כל הסרטים הם 1080pבפורמט .mkv בעלי קידוד של DTS). מוזיקה (בעיקר Mp3 320kbps). הייתי רוצה לקבל איכות שמע הרבה הרבה יותר טובה ממה שאני מקבל עכשיו, בעיקר בסרטים... אני מאמין שהרמקולים הם לא צוואר הבקבוק פה אלא הכ.קול שברשותי.. חשבתי על ה Asus Konar למיניהם אך אני ממש לא יודע לאיזה כיוון לבחור מפני כל הפורמטים החדשים שהגיעו (DTS-HD, TRUEHD וכו'....) ואי תמיכת המערכת שלי בפורמטים אלה... התקציב שלי לכ.קול חדש הוא 1000 ש"ח עוד שאלה על הדרך, לפי מייטב ידיעתי, קיימים שני סוגי פיענוח: אנלוגי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לפעמים כותרת שווה 1000 מילים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

24. יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by galedri,

חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים