עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Or05230,

אחרי שימוש בטלוויזיות CRT מעולות הגיע הזמן לרכוש עקב אילוצים של פינוי מקום טלוויזית LED. אני צריך 32 לדעתי והמרחק צפיה הוא 2/2.5M התקציב הוא 1500 ואני מעדיף הרבה פחות אני מחפש טלוויזיה איכותית עם תמונה טובה-, שתציג את השידורים של HOT HD בצורה טובה. השאלות הן: -צריך FULL HD בגודל הזה או שמספיק HD RDY? 1.חברה מוכרת עדיפה? או ש FUJICOM טובה? ראיתי ביקורות טובות על דגם מסויים של החברה. 2.מישהו מכיר מבצע כלשהו? כאמור יש חנויות שעוקפות במבצעים את מחירי ZAP. 3.מומלץ LED? או שאפשר LCD? 4.טלוויזית FULL HD של Thomson, כדאי או לא כדאי? מישהו מכיר את החברה? הסיבה לתקציב הנמוך זה כי אני לא צופה הרבה בטלוויזיה, לא חושב שצריך להשקיע על SMART TV (מקסימום אקנה דונגל) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by o_O,

אהלן רציתי לשאול מה אתם אומרים להשתמש בכרטיס קול אונבורד שהוא בעצם CMEDIA 5.1 או בסאונד בלסטר לייו 4.1? רציתי לשאול גם האם שניהם תומכים ב EAX? ועד איזה גירסה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברים, עד היום הייתי נעול על הAD700, אך מאחר ואני נעול עליהם כבר תקופה מכובדת ולא בדקתי יותר מדיי אפשרויות אחרות אני שואל שוב לפני הרכישה. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת סרטים בשעות הלילה (בעיקר DTS 5.1 \ DD 5.1) - רגישות לסביבה לא רלוונטית כיוון שהדלתות בבית אטומות. המתחרים: Audio Technica ATH-M50, מחיר כולל משלוח: 125$ Audio Technica ATH-AD700, מחיר כולל משלוח 135$ - מודע לכך שזה יקר יחסית, לא מצאתי חנות זולה יותר שמאפשרת משלוח לישראל. Sennheiser HD555, מחיר כולל משלוח: 120$ האוזניות יחוברו לרסיבר YAMAHAA ישן RXV-557 שמחובר לHTPC דרך כבל אופטי של מונסטר. אשמח לדעתכם, אשמח גם לשמוע על עוד דגמים שעליי לבדוק, בדקתי את הGRADO SR80I אבל בעייתי להשיג אותן במחיר שפוי מחו"ל א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Fetalo,

אם אתם יכולים תגידו לי בבקשה גם איפה מצאתם... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lamer4ever,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה והבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים בHDCP שמאפשרים להעביר דרך כבל אחד גם סאונד וגם תמונה זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AleXGanGSteR,

היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bitwise,

אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by McLarenF1,

שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי מערכת LUXEON 4.1 וגם מערכת של CREATIVE 2.1 יהיה בעיה אם אני יחבר את שניהם למחשב ע"י מפצל? כרטיס קול משולב בלוח P67 UD3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נראה לי שה CREATURE שלי עשו את שלהם, כרגע כל פעם שאני מגביר את הבאס הם מזייפים ורועשים כאילו שזה הולך להשבר. על איזה רמקולים אתם ממליצים? שישתנו לי באס נעים בסביבות 600-700 שח? יש לי חבר שיהיה השבוע בדיוטי פרי. האם שווה לי לקחת את ה Harman-Kardon-Soundsticks במחיר שימכרו בדיוטי פרי? הם יהיו שיפור רציני ל JBL?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by scorpions,

קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lino,

hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Iko89,

קצת תמונות עוצרות נשימה לכל חובבי הוינטאג' .. בחור שהוציא למכירה את כל האוסף שלו .. החליט לצלם בגינה .. גם מלהיב איפה הבחור גר וגם האוסף מרשים בהחלט http://www.faktiskt.se/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19196&postdays=0&postorder=asc&start=390 גלריה של תמונות http://homepage.mac.com/ikecarumba/Menu4.html **ערכתי את הלינק הראשון.. דפדפו קדימה בעמודים כדי לראות את התמונות המעניינות (עמ' 14 עד עמ' 18 אני חושב) ** תהנו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nazgull,

שלום לכום, אני מחפש המלצה על טלויזיה (עדיפות ל samsung או שארפ) 32 אינץ' במחיר של 1500-1600(מעוניין לרכוש 2 כאלה לחדרי שינה ) ללא חריגה מהתקציב, הכי חשוב שהטלויזיה תהיה אמינה קלה לתפעול ושתיתן תמונה כמה שיותר טובה, כמובן במסגרת התקציב. אם יש המלצה לחנות כלשהי אני אשמח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים