אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא שהנגן יוכל לשדר רדיו\שירי MP3 ישירות לנגן של האוטו... עם משדר מסויים אני יודע שיש כזה לאייפוד אבל העם יש חברה אחרת עם נגן כזה? (רצוי של creative) שבא עם משדר שמשדר לטייפ\סידי של האוטו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני כבר זמן מה רוצה לקנות רמקולים חדשים ולאחר קריאה של הביקורת על הרמקולים הנ"ל כאן באתר החלטתי לקנות אותם. בדקתי בזאפ איפה ניתן להשיג אותם והחיפוש לא העלה יותר מדי תוצאות. האופציה היחידה שנראית סבירה היא חנות בשם kingpc. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החנות, או לחילופין אם יש חנות אחרת באיזור אשדוד או מרכז תל אביב שמוכרת אותם. תודה רבה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שה CREATURE שלי עשו את שלהם, כרגע כל פעם שאני מגביר את הבאס הם מזייפים ורועשים כאילו שזה הולך להשבר. על איזה רמקולים אתם ממליצים? שישתנו לי באס נעים בסביבות 600-700 שח? יש לי חבר שיהיה השבוע בדיוטי פרי. האם שווה לי לקחת את ה Harman-Kardon-Soundsticks במחיר שימכרו בדיוטי פרי? הם יהיו שיפור רציני ל JBL?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלטתי לקנות נגן MP3 . בהתחלה הקצבתי לעצמי 1000 שקל אך מתברר שבסכומים האלה צריך להתפשר על הרבה דברים , או לקנות מוצרים בעלי שם לא משהו במילים עדינות. לכן החלטתי לקנות משהו יותר רציני בסכום של 1500 שקל. כרגע יש שניים או שלושה נגנים בערך שאני מתלבט לגביהם. 1. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-micro&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 2. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 3. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 לגבי השניים הראשונים של CREATIVE המליצו לי דווקא על השני. אין לי ממש מושג מי עדיף . גם על הנגן של RIO יש ביקורות מצויינות לפי מה שקראתי. בכל מקרה א…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי H10 ויש לי די הבעיה עם התכונה הזאת לאירגון המוזיקה שבא עם הנגן היא לא ממש נוחה במילים עדיונות. האם אפשר איך שהוא סתם להכניס מזויקה לנגן בלי התוכנה ולהכין לבד PLAYLISTS? ובלי להשתמש בQUICKLIST אלה שיהיה קבוע כל הזמן את הLIST שיהיו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בררתי על ה-iAudio X5L אלו הפרטים שלו: {תקנו אותי אם אני טועה} 35 שעות השמעה, תומך בתמונות jpeg, תומך בוידאו mpeg4. השאלות שלי הן כאלה: 1.האם הוא תומך בעברית? 2.מה העוצמת שמע שלו לכל ערוץ?{wm}[לדוגמא של ה-ipod הוא 30 לכל צד, של ה-iriver הוא 20 לכל צד] 3.מה המחיר העדכני שלו?{אני מתכוון גם ל20 וגם ל30 GB} {תקנו אותי אם אני טועה iAudio X5L 20 GB: 379 EUR,iAudio X5L 30GB: 419 EUR} 4.האם אפשר להקליט מהרדיו שלו? {אם אפשר להקליט אפשר אחר-כך להעביר למחשב?}
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין ברמקולים האלו: http://wellcome.co.il/catalog/product_info.php?cPath=35&products_id=8328 אני מחפש רמקולים שינגנו מוזיקת רקע בזמן שאני עובד שעות מול המחשב, סתם מתחשק לי להשתדרג מהרמקולים המובנים במסך שלי. אז אני לא צריך משהו בומבסטי, אין צורך בעוצמה גבוהה ובאס חזק. רוצה לקבל תמורה גבוהה למחיר. התקציב הוא 200 ש"ח בערך ואם אפשר להסתפק בפחות בשביל צרכיי, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מאחר והמיקרופון באוזניות שלי שבק חיים ואני משחק קבוע עם אנשים, החלטתי שלא לגרום להם סבל ובמקום להשתמש במיקרופון של הלפטופ- להתחדש באוזניות חדשות. תקציב- עד 500 ש"ח (חריגה קריטית יכולה להיות מקסימום עוד 100 ש"ח). אפשרות להזמין מחו"ל אבל רק משהו אמין יחסית (גם אני לא מאמין במיתולוגיית ה"אחריות"). עדיפות ל 5.1/7.1 (אבל עם חיבור USB, משום שבלפטופ יש רק 3 חיבורים- אוזניות, SUB ומיקרופון. מה שלא נכנס באופציית SURROUND אמיתי עם כמות חיבורים כאלה). אני יודע שסוס טוב לא תמיד כדאי להחליף, אבל אני רציתי לשמוע על אופציות נוספות לפני שאני חוזר לדגם הישן מחוסר ברירה(וכן אני יודע שה siberia באמת מומלצות ברחבי הפורום). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! מתוכננת קנייה בחו"ל של ה Sennheiser HD555 ורציתי לשמוע את דעתכם אם יש אוזניות אחרות באותו טווח המחירים שגם כן מומלצות, טווח המחירים המדובר הוא בסביבות ה 70$-100$ דולר והקנייה נעשית בארה"ב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה CRT הישנה מתה פתאום, וזאת סיבה טובה להתקדם ל LCD (או דווקא פלזמה?). מרחק הצפיה המקסימלי יהיה באיזור ה 3 מטר, בדרך כלל 2.5 מטר. בהתחלה חשבתי בכלל על 26", אבל חפרתי קצת בכל מיני אתרים וראיתי אנשים שממליצים אפילו 37" למרחק כזה. אני קצת מבולבל, נראה לי ש 32" יתאים, גם מהבחינה של התקציב. אני אחבר את הטלויזיה ל DVD של פיוניר ולממיר של HOT VOD (אני מאמין שבעתיד יהיה ממיר HD אבל כרגע לא) מה שלא מובן לי זה שאין בהרבה טלויזיות לא זולות חיבור SCART, וצריך להתפשר על יציאת S-VIDEO to SCART במקום SCART to SCART. השימושים יהיו בערך 60% שידורי SD רגילים של HOT, ובשאר סרטים באיכות DIVX, ומדי פעם איזה סרט HD ככה כדי להתפנק... שמתי עין בעיקר על הסמסונג A450, אבל חבר אמר לי שהיטאצ'י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-