אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
1000 ש"ח http://www.productwiki.com/sennheiser-ie-7/ למי שלא מכיר בנתיים מאוד מרוצה, סאונד חם ומלטף, נוחות בטירוף,מקבלים case מעולה. עכשיו אני מריץ אותם טיפה אז הסאונד עוד ישתפר. מומלצות בחום!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרגע טלויזית LCD של חברת MAG מדגם BF32-XP 3200 32 אינצ הביאו לי עכשיו טלויזיה נוספת שטוחה של חברת HAIER מדגם haier HTR-192 37 אינצ (אין לי מושג אם זה אלסידי או פלאזמה) תיקון טעות לדגם של חברת HAIER: על השלט רשום HTR-192 ובגב של הטלויזיה רשום: דגם L37A8A-A1 על שני מסכי הטלויזיה רשום HDTV אבל על חברת האייר רשום גם HDTV READY אני צריך לבחור מה נשאר אצלי, אני בקטע של ה37 אינצ אבל לא רוצה לרדת באיכות, אם כבר יש איכות באחת מהן אשמח לקבל תשובה איזה דגם עדיף בלי להתיחס לגודל תודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/search.aspx?keyword=AKG%20K324P
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאחר ולמדתי שאין לי צורך ב FULL HD אז אלך על HD READY ראיתי את הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736219 ויש לה תמיכה ב 1080p שזה מספיק עבור ה PS3, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש טלויזיה לחדר ואשמח להמלצה כי אין לי ממש ידע בעולם הזה. טני צריך טלויזיה שתיהיה full hd, אני יוכל לחבר אליה מחשב, פלייסטישן וכמובן את המיימיר. ראיתי המון טלויזיות של סמסונג למשל כולם full hd ו32 אינצ׳ אבל עדיין יש הבדל במחיר, האם מישהו יהיה מוכן להסביר לי למה והאם באמת כדי להשקיעה עוד כמה גרושים בשביל זה? אגב, אם לא אשמח לרכוש טלויזיה ב2000 ולא ב2500. מחכה לשמוע את המלצתכם והסברכם! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם..רציתי לדעת מזה הסטרימר הזה.. מימה שראיתי זה דבר מדהים וגם יחסית זול.. האם הבנתי נכון זה יכול להיות מחליף לבלוריי המכשיר שכל כך יקר בארץ? ניקח דוגמא יש לי lcd מחשב רסיבר ורמקולים מימה שהבנתי הסטרימר מתחבר איך שהוא או מזהה תמחשב תקבצים שבמחשב למשל יש לי במחשב סרט בלוריי. הסטרימר מזה אותו מהמחשב שלי ומקרין אותו על עlcd ? זה נכון? או שלא הבנתי לגמרה נכון אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר הזה [=
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היו לי אוזניות עם מיקרופון של לוג'יטק שאבא שלי קנה לי בארה''ב לפני כמה שנים. לפני כמה ימים האוזניות נשברו לי ועכשיו שומעים רק בצד אחד שלהם. לא ניסיתי לפנות לשירות של לוג'יטק כי אני די בטוח שאין אחריות. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון בתקציב של עד 200 שקל. אני צריך שישמעו באוזניות טוב וחזק שיחות בסקייפ ובמסנג'ר ושהמיקרופון יהיה איכותי וחזק. אני שומע רק את הסקייפ והמסנג'ר באוזניות. כל השאר אני שומע ברמקולים. אני אקנה את האוזניות מKSP בחיפה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שנרשם בכותרת, אני מחפש מערכת סראונד לסלון בשביל סרטים, אני לא מבין כלום בסאונד ותהיתי אם זה אפשרי לקנות ציוד נורמאלי במחיר הזה? הסלון שלי הוא 5.5 על 6 (בערך), אבל צד אחד פתוח לגמרי לפינת אוכל ולמטבח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקנייה של אוזניות. חשבתי על Beyerdynamic DT 990 PRO מה אתם אומרים? אם תוכלי להמליץ לי על אוזניות טובות יותר עד 200$ אני אשמח. האוזניות לשימוש במחשב נייד בעיקר... חשוב שהחנות תשלח לקנדה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב , יש לי שאלה למומחים לפני כ-9 שנים קנית את הציוד הבא: 2 רמקולים DM602S3 B&W 1 סנטר LCR 60 S3 B&W 1 Bass -PSW-10 Polkaudio מגבר DENNON AVR1907 ועוד 2 רמקולים קטנים שלא שווים הרחבה נדמה לי warfdale פשוט עברתי דירה וצבעי הרמקולים לא מתאימים לסלון שלי ולכן אחרי כעשור אני עושה הערכת מצב מחודשת מה שאני שואל זה מספר שאלות: 1.כשקניתי לא ידעתי מה אני קונה,אך הציוד שמור ביותר. כמה לדעתכם שווים שלושת הרמקולים של B&W וכמה הBASS? כמה המגבר? 2.האם הציוד נחשב איכותי היום ? האם נחשב בעבר איכותי? 3.אני בעקרון מחפש רמקולים לבנים, מה המלצתכם? האם רק לשים עליהם טפט? האם לקנות חדשים ? 4.בקיצור מה להשאיר מה להעיף תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעודי מתקרב לרשיון חשבתי כבר על איזור המוסיקה והסאונד. באוטו של אמא שלי יש רדיו דיסק של פיוניר. איך אני יכול לחבר מקור אחר כמו נגן MP3?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איאודיו F1 חדש יצא לשוק בעיצוב ק-ט-ל-נ-י וכדרך איאודיו לא רק הקנקן יפה אלה גם מה שבתוכו 22 שעות עבודה BBE MP3E ועוד כמה סוכריות http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/f1/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של מקסימום 350 זה כרטיס טוב(יש לי רמקולים T6060 של קריאייטיב)? ראיתי תכרטיס ב270 בKSP השימוש הוא משחקים ומוזיקה טוב תודה רבה בכל מקרה הלכתי על creative 2 zs ב380 שקל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לרשימה הזו, אשמח לשמוע על אלבומים או קטעים שמעבר לערך המוזיקלי שלהם בעיניכם, יכולים לאתגר רמקולים ואוזניות ולאפשר להבדיל בין האיכותיים יותר והאיכותיים פחות. גם קטעים פחות מאתגרים אבל עם הקלטה/סאונד מרשימים במיוחד יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי שני זוגות בKSP : audio technica t500 מצויינים ו sennheiser HD429 , ממש התאכזבתי לא מכסות את כל האוזן ולא הכי נוחות , אבל מה שהכי מפריע זה שהם מאוד חלשות , האם יש משהו שאני יכול לעשות , להגביר אותם איכשהו ? שמעתי יש מגברי אוזניות לא יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מדוד שלי לפני כיומיים רסיבר חדש ישן ( הוא ישן אבל לא השתמשו בו ) מסוג IHOO MT5.1 ולריסיבר מובנה סאב וופר שמעתי שירים על הכי גבהה ואני לא יודע מה בדיוק קרה אבל הבאס עכשיו לא עובד אפילו לא קצת בדקתי שהסאב על בינוני - גבהה הכבלים תקינים וכול מה שצריך דולק אבל הסאב לא עובד ואני שומע בכול שאר חמשת הרמקולים וגם ניסתי להחליף את הכבל ושום דבר לא עובד ! אשמח לעזרה ומה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיימות אוזניות טובות עם מיקרופון בתקציב הזה? אני לא מדבר על האוזניות גיימינג האלה שנחשבות לזבל. מה לגבי סנהייזר GSP 300? עדיף אוזניה פתוחה.. זה באמת קריטי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-