עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, יש לי הנחה לטלויזיה MAG BJ42FHD LCD ‏42 ‏אינטש, רציתי לבקש את דעתכם על הדגם הספציפי הזה. אני לא יודע מה לבדוק ומה חשוב במפרט. לי חשוב שיהיה חיבור USB שיתמוך בפורמטים של AVI ו- MKV ובכתוביות (בקובץ נפרד) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by EVGA,

הלכו לי האוזניות הקודמות של SS 5HV2 , ואני רוצה לקנות משהו חדש בעיקר למשחקי יריות , לשמוע צעדים ויריות ומאיפה האויוב יבוא.. חשבתי ללכת לדגם החדש של steelseries 7H , יש דברים יותר מומלצים ?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by x-pert,

אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  5. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 עם ההבדל הוא משמעותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. Started by jeet87,

שלום ברשותי אוזניות CX200 של סיינהייזר שכבר גוססות(בקושי שומעים מהן כבר) על כל פנים הם שירתו אותי שנה וחצי ואני די מרוצה מהן, חפשתי אוזניות בתקציב שלי ואז נתקלתי באתר הבא: http://e-buy.co.il/pl_products~5026.htm כאשר כל הדגמים של סיינהייזר ושל קרייטיב זולים בצורה ממש חשודה ממה שראיתי בחו"ל המחירים לא קרובים למה שהם מבקשים למשל על CX400 (גרסה 2) למשל פה הם עולים 80$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106261&cm_re=CX400-_-26-106-261-_-Product בכל מקרה אשמח לדעתכם בנושא, והמלצה בנוגע לאוזניות תודה עריכה: האוזניות ישודכו לIAUDIO I7 ואני מעוניין באוזניות IN EAR

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. שלום, מחפש לקנות אזניות קשת לשמיעת מוזיקה, נורא חשוב לי שיהיו מבודדות רעש, נוחות על הראש למשך זמן ממושך. התקציב שלי עומד על 1000-1500 שקלים. מעדיף לקנות בארץ באזור הצפון ואם יש אפשרות להאזין להן לפני הקניה זה יהיה עדיף. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי... : יש לי סט אוזניות MEDUSA 5.1, אני צריך לקנות סט נוסף של אוזניות, המחירים של שני האופציות שציינת למעלה דיי קרובים... מי מהם עדיף ? לא מצאתי השוואה ישירה בניהם, תודה :-*

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by beitaron,

שלום לכולם , אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות , ויישמעו בהם ממש טוב. יש לי עדיפות לEARPHONES אבל רק אם הם נוחות באוזן ולא נופלות. אני מצאתי headphones של סוני שאני חושב שהם לא רעות [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] NEW SONY MDR-V6 V6 STEREO MONITOR PRO HEADPHONES איך הם? שווה את המחיר שלהם?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אני רוצה לקנות רמקולים למחשבים עם סאב רק בגירסא 2.1 הסכום המקס' שאני מוכן להשקיע זה 500 ש"ח מצאתי ב ZAP אלה SonicGear EVO3 רמקול למחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519660# איך הם? יש הצעות נוספות? אני צריך אותם למשחקים תודה

14. אהלן, אני מחפש אוזניות נוחות ואיכותיות לשמיעה רציפה של מוזיקה אוזניות On Ear לא חשוב לי אם מהארץ או מחו"ל אני שומע רוק, פופ, פולק, ג'אז ובלוז חשבתי לקנות את Sennheiser Momentum 2 On-ear G

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by ashram,

תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by matvey99,

אני צריך את עזרתכם כי עוד כמה שעות אני יוצא מהבית לקנות אוזניות חדשות. עד עכשיו אני תמיד השתמשתי ב HEADSET ואני חושב הפעם ללכת על אוזניות ומיקרופון בנפרד לאחר שאמרו לי שאוזניות בלי מיקרופון בדרך כלל יותר עמידות ואיכותיות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש אוזניות קשת שיביאו לי דיי חוייה כשאני שומע מוזיקה או רואה סרטים ושלא יעלו יותר מ200 שקל כי עוד חצי חודש אני חייל קרבי ואני כמעת לא יראה את הבית ואני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על דבר שלא יהיה בו הרבה שימוש. ד"א חשוב לי גם שהם לא יהיו ממש אטומות וגם אם הם כן אז שלא יהיו מבד בפנים תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  18. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition (טווח המחירים הוא בין 300-400 ש"ח) אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zoyaniv,

אני מחפש סט רמקולים 2.1 חשבתי על altec ax3021 או על teac mp-600 רציתי לדעת איך המוצרים האלו לגביי האלטק רשום שהוא מיועד לטלוויזיות ומשחקי מחשב רציתי לדעת אם תהיה בעיה לחבר אותו לכרטיס קול ואם יש לכם המלצות על מוצרים עדיפים בטווח של עד 600 ש"ח בעיקר למוזיקה דרך המחשב ומשחקים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. התוכנה היא בעצם אקולייזר דינאמי שרץ בתור פלאגאין המתאים לנגן המדיה שבו אתם משתמשים. ומכווננת את הסאונד בצורה שונה לכל שיר בנפרד, תוך התחשבות בbit rate שונה, volume בסיסי שונה וכו'. המוזיקה באמת נשמעת הרבה יותר טוב, האודיאופילים יקפצו ויגידו שזה לא כפי שהאמן רצה שנשמע אותה אבל אין מה לעשות. הסאונד נשמע הרבה יותר חיי ועמוק, התוכנה עושה הפרדה טובה יותר בין התדרים וצלילים שבד"כ נבלעים פתאום קופצים אליכם לאוזניים. בlossless ההבדל הוא בכלל מפחיד. http://www.octiv.com

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  23. אז ככה, השלטים של הוט (נוסה על האדום והכחול) הם שלטים אוניברסלים לומדים. כדי ללמד את השלט פעולות של שלט אחר בצעו את הפעולות הבאות: 1. לחיצה על מקש השליטה הרצויה (TV, VCR), לחיצה ארוכה על מקש ה-SETUP עד שמהבהבת הנורה פעמיים (בשלט האדום פשוט לחיצה ארוכה על מקש ה-TV,VCR,DVD). 2. לאחר ההבהוב, הקשת הספרות - 975 (הקוד שמכניס את השלט למצב למידה), הנורה שוב תהבהב פעמיים. 3. לאחר ההבהוב, בחירה במקש אותו רוצים ללמד (לדוגמא בחירה בהגברת ווליום), הנורית תתחיל לרצד ברציפות- זה אומר שהשלט מחכה לאות אינפרא כדי להכניס אותו לאותו מקש, במצב הזה שמים את השלט ממנו אנו רוצים ללמוד מול השלט של הוט ולוחצים על הכפתור ללימוד (לדוגמא כפתור הגברת ווליום בשלט של הרסיבר). במידה והשלט קיבל את האות הנו…

• 19 תגובות
    • 64.1k צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני מחפש טלוויזיה "42 בסביבות 5000-5500 לסלון. ועל הדרך עוד שאלה מקווה שזה מתאים לפה. המפרט שבצד במידה ואני מחליף לו את המעבד למעבד כפול ליבה(2Ghz) יכול לשמש כHTPC לצפיה בסרטי F.HD או שהוא חלש מדי(במידה והוא מחובר למסך שאתם תמליצו אליו)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by mistaarvim,

אני מחפש טלוויזיה בגודל 37-40 אינצ' לצפיה של תכני SD וHD רצוי שיהיה התקן USB שקורא MVK, מרחק צפיה 3מטר~ תקציב 3500~ הצעות יתקבלו בברכה תתודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.