אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט לי תוכניות שהפסדתי ישירות למחשב (מהממיר) במחיר הנ''ל ושאלה לי אליכם: אפשר להשיג כבל קומפוזיט באורך של משהו כמו 12 מטר? והאם זה יוריד מאיכות שלו? פשוט המחשב רחוק מהנקודה של הממיר. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה התחיל ככה: רציתי להפסיק לשמוע מוסיקה מהרמקולים בנייד שלי (Pavilion 6412ej) כי הצליל היה מתכתי ומציק. שאלתי כאן בפורום על רמקולים 2.1, ואז ראיתי את הסטיקי של Anatoli (תודה רבה!! אגב) על מערכות וינטאג'. למרבה ההפתעה גיליתי שאני בעלים די גאה של אחת כזו: ROTEL RX-845 ורמקולים POLK AUDIO שאני לא מצליח לגלות איזה דגם בדיוק (מאחורה כתוב MONITOR SERIES 4 47439) לא יודע מה המשמעות של הרכיבים, אבל נחמד לשמוע ממנה. כרגע היא מחוברת למחשב ועדיין מרגיש שחסר משהו אני לא מתקרב להיות אפילו רבע אודיופיל, או מתיימר להבין מה אומרים מושגים כמו "במה" ו"עומק", ולכן אני אנסה להסביר במילים אחרות ואקווה שזה יעזור: הבאסים מעולים, אבל כל השאר מרגיש, שוב, מתכתי. בשירים של Jamirokuai הבאסים מורגשי…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד במדיה סנטר של ויסטה את המדריך תוכניות אני מקבל את זה: failure attempting to download new guide data. code: 13 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
טוב אחרי שיטוט רב כאן בפורום החלטתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. כרגע אני משתמש בכרטיס ONBOARD של REALTEK וממש מאוכזב מהסאונד של המערכת. אני יודע שאתם ישר תשאלו אותי באיזו מערכת אני משתמש כדי לדעת אם תהיה השפעה לכרטיס אז אני כבר אומר שהמערכת לא פשוטה, לא רמקולים למחשב או משהו כזה למעשה המערכת היא: רסיבר ONKYO TS 576 שמחובר למערכת רמקולים 5.1 של CAV DT220 כך ששיפור בסאונד בהחלט אמור להיות. הדרישות שלי ממנו הן שיפור במשחקים שיפור דחוף למוסיקה בסטריאו והעברה של סאונד ב HD ולכן החלטתי ללכת עליו. מישהו יודע האם לכרטיס יש באגים כלשהם? האם הוא מעביר את פורמטי הסאונד החדשים בHD ללא בעיות? ומאוד מאוד חשוב לי איכות הסאונד של מוסיקה בסטריאו.. קראתי כאן שמישהו בפורום רשם שהכרטיס החדש פחות ט…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. תודה!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז רציתם לנגן וידאו HD אבל יש לכם מחשב חלש? אל דאגה, כל עוד המחשב שלכם נמצא מעל הדרישות האלו לא תהיה שום בעיה. דרישות מערכת: 480p video at 24 frames per second * 1.4 GHz Intel Pentium 4 or faster processor * At least 256MB of RAM * 64MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 720p video at 24-30 frames per second * 2.2 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 512MB of RAM * 128MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP 1080p video at 24-30 frames per second * 2.8 GHz Pentium 4 or faster processor * At least 1GB of RAM * 256MB or greater video card * Windows 98, 2000 or XP למה תזדקקו? (לא להוריד ולהתחיל להתקין עדיי…
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? חבר שלי מעוניין לקנות LCD 37" עדיפות לFHD, אבל אם התקציב לא יספיק, אז HD READY. יש המלצות? הטלויזיה תחובר לממיר של הוט. ובנוסף לחיבור HDMI של DELL 1537. אשמח להצעות.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 500 חשבתי על creative inspire t6100 ועל logitech x-530 מה עדיף? ואילו עוד אפשרויות עוד יש לי?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב שולחני שתומך בFHD עם יציאת HDMI. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך 42 אינטצ' במרחק 10 מטרים. איך אני עושה את זה בעלות מינמלית ובאיכות סבירה? איפה ניתן למצוא כבלים שיענו לדרישה זו? האם יש למישהו רעיון לאלטרנטיבה? תודה, mlunker
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתאום אני מחבר את האוזניות וממשיכים לשמוע דרך הרמקולים. החיבור בסדר, האוזניות בסדר. כשאני עושה בדיקה בדרייבר של הכרטיס קול, שומעים צליל בשמאל ואז צליל בימין(ע"פ הבדיקה - שמאל\ימין). אבל שומעים רק את הבדיקה, לא שומעים שירים לא מוזיקה פשוט שום דבר, כאילו האוזניות מתות. מה זה הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו אני רוצה לעשות איזה מודינג שכולל להכניס את המקולים לקופסת עץ מסוימת הבעיה היא שמן הסתם להוציא את הרמקולים פיזית מהאריזה שלהם תפגע בתהודה/אקוסטיקה שלהם. איך אני יכול להוציא אותם מהאריזה שלהם ולשמור על האיכות של התהודה? סתם דוגמא: ממצב כזה- למצב הזה- אשמח גם להסברים כללים על העניין של התהודה של הסאב והרמקולים הרגילים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-