עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. Started by bluemail,

כול הנגנים האחרים כן והוא היחיד שלא

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. לכל המעוניינים, כתבתי מדריך חדש, צעד אחר צעד, איך להוריד הכל אוטומטית.... אשמח לשמוע ביקורות http://wp.me/p10rYd-8R

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח לשמוע תגובות http://wp.me/p10rYd-77

• 33 תגובות
    • 24.3k צפיות
  5. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  8. היצרנית הסינית מנסה לראשונה את מזלה בארצו של הדוד סם, דווקא עם מוצר אודיו מעוצב ויקר יחסית אשר מוצע דרך קמפיין מימון המונים Meizu היא יצרנית שצברה לעצמה לא מעט מומנטום בשווקי המזרח הרחוק, וגם כאן בישראל, תודות לסמארטפונים סבירים במחירים משתלמים במיוחד – אך במקביל, לא יהיה זה מוגזם להצהיר שבמערב היא "פשוט לא קיימת", בראש ובראשונה בשל היעדר נסיונות ממשיים לנסות ולשווק את מוצריה. כעת, יכול להיות שאנחנו חוזים בטבילה ראשונה במים העמוקים, אשר עשויה לשנות את הגישה והאסטרטגיה של החברה בעתיד הלא רחוק – מוצר ראשון שמכוון באופן ספציפי לצרכנים האמריקאים (אבל לא רק להם), וגם לא ממש משתייך אל עולם המובייל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Arik.G,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

11. Started by approx,

http://hwzone.co.il/news/1174402334/55866/ מתי הם יגיעו לארץ ואתם תיבחנו אותם באתר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. ואני מת על זה! בכל מקרה פעם היה לי פנטיום 1 עם כרטיס קול סאונד בלאסטר 16 בisa יום אחד קול צליל שיצא מהרמקולים היה מלווה בהד מגניב ויום למחרת זה נעלם :'( בכל מקרה עכשיו יש לי sound blaster live 5.1 וזה חזר! ויש הד מגניב כזה בסרטים ובמשחקים ובמוזיקה והוא לא נעלם אחרי ריסטרט אבל כנראה שזאת איזה הגדרה ברג'יסטרי או משהו ששונתה ואם אני יצטרך לפרמט מתי שהוא ההד המגניב הזה יכול להיעלם אז למישהו יש הסבר ממה ההד נובע? כדי שאם אני יפרמט אני יוכל להחזיר את זה?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. לפי הכותרת,המחשב לא מגיב למיקרופון ואוזניות כאשר אני מחבר אותם מקדימה של המארז אבל מאחור הוא כן מגיב..שיחקתי בדרייבר ללא פתרון. יש לי לוח אם : abip ip35-e

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by johnwoo,

רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by CRYSMAN,

חיברתי את המחשב לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? הכרטיס 4850 HD ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי שהתקנתי SP2 או WMP11 [לא יודע מי מהם הוא בעיה],הוא פשוט לא מזהה את הנגן. אני מישתגע ניסיתי להתקין דרייברים\FrimWire, אבל הוא לא מזהה את הנגן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. טוב אז כך,לפני כמה שבעות פרסמתי את ההודעה הבאה בפורום הIPOD בתפוז,עד היום לא הצלחתי לסדר את הבעיה לכן אני פונה אילכם. אני משתמש באיפוד כבר כמה חודשים בלי בעיות. היום התחילה לי בעיה מוזרה: כאשר אני מחבר את האיפוד למחשב,הוא מתחבר אבל רק נטען,כלומר אי אפשר לעביר שירים אילו,אין הרד דיסק נייד בתוך המחשב וכו... אני משתמש בWIN XP PRO וביחבור firewire . הבעיה התחילה פתאום,אני חושד שזה קשור להגדרות של האיפוד. ניסיתי לעשות לאיפוד ולמחשב ריסט וניסתי לעשות לאייפוד שיחזור הגדרות,שום דבר לא עזר. כאשר אני מחבר אותו למחשב,יש צליל חיבור,אבל זה הכל (האיפוד גם נטען) מקווה שתעזרו לי הנה עוד כמה עובדות : 1)האיפוד שלי - דור 3 , 15 ג'יגה 2)אני משתמש בwindows xp pro 3)שקינתי את האיפוד,קינית גם …

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

19. רמקולים - logitech x540 כרטיס קול של אסוס לוח P5B DELUXE והדרייבר מעודכן... אשמח לקבל עזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  20. שלום, לאחרונה רכשתי מסך LCD של פיליפס והתכוונתי להשתמש במחשב הישן (בן 3.5 - 4 שנים). לצערי, המחשב לא מצליח להציג אפילו סרטי 720P בצורה חלקה (כמה שניות עובד ואז מגמגם , וחוזר כך). בנוסף מאוורר המעבד (שאני חושד שהוא תקול), סובל מתופעת "המטוס הממריא" ועושה רעש חזק בזמן שהסרט מגמגם (מתאמץ). מפרט המחשב: לוח אם : GIGABYTE 8I945GMF מעבד : Intel Pentium 4 3.0 זכרון : 1GB כרטיס מסך : Nvidia 8400 מערכת הפעלה - WINXP הותקנה מחדש (נקייה) הרצת הסרט בוצעה באמצעות התקנה נקיה של VLC 1) אני לא יודע אם אני צריך לצפות ממפרט כזה להריץ סרטי HD. אשמח לחוות דעת. 2) אשמח לקבל הצעות כיצד אוכל לבדוק את תקינות המאוורר. 3) אם לדעתכם כדאי לשדרג רכיב במפרט (בעלות זולה כמובן). תודה אלון

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  21. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום קניתי לא ממזמן את הנגן sandisk sansa m230 אז הכול עבד טוב אז קניתי לאחותי את ה m240 וכשאני מחבר אותו למחשב או כותב לי שאו לא יכול לזהות אותו אז הנגן עצמו מראה שאו מחובר והמחשב כותב בהודעה שאו לא יכול לזהות אז מה אני צריך לעושת תודהנ לעוזרים

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by itays333,

טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??..

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.