אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה בבחירת כרטיס טלוויזיה למחשב תומך WIN7 32BIT (באופן מלא!) לחיבור של ממיר הוט. תקציב: 400 שקל. אם אפשר שיכלול כמה שיותר יציאות איכותיות כדי שהתצוגה תיהיה טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לשפץ את הסלון ולהביא מערכת קולנוע ביתית. התכנון הוא שכל העסק יהיה שקוע בתוך הקיר (גם הטלויזיה וגם הרמקולים) רכשתי טלויזיה "42 של טושיבה ואני לא בטוח שכדאי לתלות את הטלויזיה על הקיר ולצפות אותה בקיר גבס כי אמרו לי שזה יחנוק אותה. מחכה לתגובות .. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי דיסקמן mp3 בן כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל "לקפוץ" הרבה בשירים. שמתי לב שזה קורה רק שהדיסקמן נמצא במצב משופע, כלומר לא נמצא ישר יחסית לקרקע. אם לדוגמא אני שם את הדיסקמן בפאוץ' או תיק אז הוא במשופע וקופץ בלי הפסקה. אם אני מחזיק אותו בידיים באופן ישר, אני יכול ללכת בהליכה מהירה בלי שיקפוץ אפילו פעם אחת. ניסיתי להחליף בטריות, לשים דיסק ניקוי למשך יותר משעה, וגם ספריי לחץ אוויר. כל אחד מהדברים עזר בטיפה לקפיצות אבל עדיין לא מספיק. האם יש עוד משהו שניתן לעשות בעניין או שאני צריך לקנות מכשיר חדש? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמעתי שהדריברים של קריאטיב הם לא ממש טובים ושיש דריברים טובים יותר לכרטיס הזה, אבל אני לא יודע מאיפה אפשר להוריד אחד כזה. אז אם מישהו מכיר אחד כזה מומלץ מוזמן להביא קישור . תודה מראש.
-
אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש עם לוח של Gigabyte דגם H77-DS3H במחשב הישן שלי אני משתמש בכרטיס PCI של Creative Audigy http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469869אני לא משתמש בכלל ב 5 ערוצים. אני משתמש במגבר סטריאו שמחובר לרמקולים. איזה מבין כרטיסי הקול נחשב יותר איכותי? המובנה או ה Creative?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, ההורים עוברים בקרוב דירה ולכן יתחדשו גם במע' קולנוע חדשה. תהיתי אם כדאי להרכיב להם מחשב HTPC שיודע לשדר HD ולהקליט לפי לוח שידורים מיס (לחקות את הפעולה של יס מקס). משום מה, אני לא מוצא שום מקום באינטרנט שבאמת מדבר על זה או אפילו מציע לך לקנות דרכו כך שאני לא יודע אפילו על איזו הוצאה מדובר והאם זה משהו ששני ההורים שלי ידעו להסתדר איתו מבחינת תפעול. א) יש חיה כזאת בארץ? מדיה סנטר שמקבל לוח שידורים מיס? ב) כמה יעלה לי מוצר כזה, עם מארז טוב ושקט ויכולות ניגון HD על המעבד של כרטיס המסך? ג) הקלטת HD חי היא תוספת יקרה? ד) איפה קונים? בגלל שזה להורים הייתי מעדיף לקנות את הכל במקום אחד שיתן להם שירות לשלוש שנים. ה) מישהו התנסה? למישהו כאן יש חוויות לחלוק? תודה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הי חברים, אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתי שכרגע תחובר למחשב (שם רוב עיסוקיי - שזה בעיקר מוזיקה ולעיתים גם סרטים בבלו-ריי). בעתיד מערכת זו תחובר לטלויזיה מן הסתם. אני צריך רסיבר ורמקולים. אין לי צורך בווליום מטורף או פיצ'רים שלא אשתמש בהם לעולם. כל מה שאני מבקש זה איכות צליל טובה! תקציב: 2500~ שקלים חדשים (אם עוד 500 שקלים יעשו את ההבדל אז על הכיפאק). תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/microlab-200-sub-sat-remote-phones-aux-black-40w-rms-p-8245?language=he http://ksp.co.il/?uin=12987 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות. מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים. הדרישות שלי פשוטות: * אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי... * עיצוב שחור/אפור * מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות. * ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה. * אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'. * חיבור לאוזניות משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים. ויש לי שאלה: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול 4.1 שקיבלתי עם המחשב. ואני רוצה לחבר גם רסיבר וגם סאב אקטיבי. כל אחד ליציאה אחרת בכרטיס אך אחת מהיציאות אינה פועלת.. היציאה הירוקה פועלת אך היציאה השחורה מהכרטיס קול לא פועלת. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הנמצאים. מצבי כדלקמן: וידאו (סוני) מת בגיל 14, מי יתן מנוחתו עדן. מאז נקנה, השוק השתנה ואין לי מושג מי החברות המובילות ומה הישומים הראויים. מחפש מכשיר אמין, שיחזיק שנים (כנראה לא אזכה לקנות שלישי) בעל איכות טובה: סדר גודל למחיר - סביבות 1,500 שח'. שאלותי הן: 1. ניקוי פנימי - יעיל או עוד רכיב עם פוטנציאל קילקול? 2. מה משמעות כמויות הראשים? האם הם מאריכים את חיי המכשיר? 3. מה הם חיבורי SCART ? 4. האם יש חברה הנחשבת כיום כמתמחה במכשירי וידאו? אודה על כל עצה. שבוע טוב, ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה אוזניות הן הכי טובות למשחק Counter-Strike ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חשבתי על אלה: INSPIRE GD580 Creative GT5051R Altec Lansing V998 Luxeon H500 MicroLab זה לא חייב להיות 5.1 אבל חייב להיות בין 1000 ל1500 ש"ח ולא יותר (כמה שיותר קרוב ל1000 יותר טוב) השלט חייב להיות בלי חוט!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום : יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 של JBL, רסיבר של JVC וממיר דיגיטלי של הוט... עכשיו אני מאוד מאוד מאוד מאוד מתוסבך על כל החיבורים האלה !!! איך אני מחבר את הדיוידי לרסיבר ולקבל איכות שמע 5.1 DOLBY, שהטלוויזיה תתחבר לרסיבר, ואני אקבל בטלוויזיה את הדיוידי... דרך אגב יש לי 3 כבלים, אחד מהם 41 פינים עם יציאה של OUT LEFT ,OUT RIGHT, IN RIGHT, IN LEFT, VIDEO IN, VIDEO OUT כבל שני ושלישי אותו דבר... צהוב לבן אדום בשתי הצדדים... אלוהים זה כל כך מסובך :nixweiss: מי שיכול לעזור כל עזרה תתקבל בברכה ובנשיקה גדולה ! בתודה מראש לכולם והמשך יום נעים =] ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר שגיליתי שחיבור הSPDIF לא יכול להעביר לרסיבר שלי DOLBY DIGITAL הפנו אותי הנה כדי לבחור כרטיס קול מפני שיש כאן הרבה מומחים בעניין, http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28789&postdays=0&postorder=asc&start=0 (משם הפנו אותי הנה-תיקון יש לי לוח אם P4S800D-X), בקיצור, השימוש שלי בכרטיס יהיה בכך שאני אראה סרטים מהמחשב בדולבי עם רסיבר PIONEER VSX-516... אז לכרטיס קול צריך להיות חיבור SPDIF ובלי התעסקויות איתו, כל פעם שאני אפעיל סרט בדולבי הרסיבר יהפוך למצב דולבי דיגיטל ואותי יהפוך למאושר, תודה למי שיעזור-אגב, ראיתי את הכרטיס הבא: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold הוא מסוגל לעשות את העבודה? נ.ב-הכרטיס גם צריך …
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוציא סכום נכבד על סט אוזניות מלא שכולל אוזניות ומגבר אוזניות (וכמובן DAC במידה וזה לא משולב בתוך המגבר). אני לא מבין גדול מדי, אבל אני כן מאוד מאריך סאונד טוב ואיכותי ולכן אני רוצה להשקיע. נכון להיום, יש לי אוזניות סבירות Sennheiser HD555 שמחוברות לרסיבר שהוא בכלל נועד למערכת קולנוע ביתית של Denon. הרסיבר מחובר עם חיבור אופטי למחשב, והרסיבר בעצם זה שמגביר לי את האוזניות וכמובן זה שממיר את הסאונד עם ה-DAC המובנה. התקציב שלי מאוד נע. אני מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אם "לא תהיה ברירה" אוציא הרבה יותר. לכן נכון לעכשיו, ממה שחקרתי באינטרנט (יש כמות גדולה מדי שלי מגברים ו-DACים), הגעתי למסקנה שההתלבטות שלי הולכת כך: בתחום האוזניות --- או Sennheiser HD650 או S…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-