אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תמליצו לי על דגמים טובים, חשוב שיהיה FHD כי ינוגנו עליו סרטים ב1080p דרך המחשב. בינתיים אין עוד תקציב, מכיוון שאני רוצה לדעת פחות או יותר את המחירים.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רק בקשה מיוחדת אחת והיא מאוד מאוד קריטית אני צריך רסיבר עם חיבור HDMI חובה (דיי הסתבכתי עם מערכת שיש לי אבל זה סיפור אחר) אני צריך שיהיו לרסיבר את כל היציאות ושיהיה מומלץ כמובן... בגלל זה באתי לפורום הזה אני דיי סומך פה על אנשים
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, קראתי די הרבה מהשרשור הארוך על אוזניות אך לא מצאתי שם איזשהו מידע רלוונטי עבורי. אני מחפש אוזניות - 1. איכותיות - שייתנו צליל כמה שיותר "נכון" ובריא לאוזן. 2. חזקות - מבחינת ווליום, אני בטח אתקל במקרים בהם ארצה לשמוע מוסיקה כשהסביבה הכללית היא די רועשת. 3. נוחות - משהו שלא יכביד \ יעיק \ יציק \ יכאיב לאוזן גם אחרי שימוש של שעתיים-שלוש. אני לא כ"כ בקיא במחירי אוזניות ולכן אין לי מושג לגבי תקציב, אבל הייתי מאוד מעדיף שזה לא יעבור את ה-300-400 שקלים. בפורום גאדג'טים המליצו לי על אוזניות In-Ear בגדול, בשביל הטיול, אך לא על איזשהו דגם ספציפי. יש לי אופציה מאוד טובה לרכוש את האוזניות בחו"ל (ניו-יורק, ארה"ב) במידה ואצליח לגבש החלטה עד ל-29.2. תודה רבה, גל
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכונן לקראת טיול ארוך למזרח, אני מחפש המלצה לרמקולים - 1. די זולים, עד 200 שקל. יש אפשרות לחרוג לעד 250. 2. עם תושבת ל-iPod Classic 120GB, שתטען את ה-iPod. 3. שיהיו נוחים לנסיעה, קומפקטים ועדיפות גדולה למזוודה כזו שהם נכנסים אליה, עם ידית. המליצו לי בפורום גאדג'טים על Logitech mm22 או mm32. 1. מה אתם אומרים על הדגמים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? 2. הם יש דגמים מומלצים אחרים יותר \ פחות ? תודה רבה, גל
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי למערכת (רסיבר hk avr135 ורמקולים טרינגל קומט) ואני לא מרוצה מהצליל, לא בחיבור דיגיטאלי ולא בחיבור אנאלוגי. חשבתי לקנות את הכרטיס קול ASUS Xonar D2 אבל בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt78036 הצליחו לבלבל אותי ואני לא בטוח אם זה יהיה הדבר הנכון לעשות. מישהו שמבין יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם כרטיס קול (ומסך) מובנים בלוח אם, ויש לי כרטיס קול (ומסך) ממחשב ישן יותר, שטובים מאד ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש. אני בטוח שכרטיס הקול יכול להתחבר לחדש אבל יכול להיות שכרטיס המסך לא. אז נדבר רק על כרטיס הכל. נגיד ואני יודע לחבר אותו ויש לי את הדריברים הנכונים. מה עוד צריך לעשות? צריך איכשהו "לבטל" את הכרטיס קול המובנה בלוח אם? אם כן, איך עושים את זה? במנהל חומרה? פשוט לבטל אותו שמה? או מה? תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד במדיה סנטר של ויסטה את המדריך תוכניות אני מקבל את זה: failure attempting to download new guide data. code: 13 מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ומדובר על BT (לא חושב שיש משהו אחר) שיכלול גם מתאם למחשב. יתרון אם ניתן יהיה להשתמש בה גם לסלולרי, אך לא הכרחי. מוכן לחרוג מהתקציב אם החריגה משתלמת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2009 בשעה 17:50:24 מישהו ???
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים + סאב למחשב עד 1000 שקל, השימושים העיקרים שלי זה הרב מוזקיה סרטים וקצת משחקים. אני יותר מחפש איכות שמע ורמקולים יפים שיקשטו לי טיפה את החדר, מאשר רמקולים מגושמים. ביינתים מה שבכיוון זה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או Logitech Z-2300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו אני רוצה לעשות איזה מודינג שכולל להכניס את המקולים לקופסת עץ מסוימת הבעיה היא שמן הסתם להוציא את הרמקולים פיזית מהאריזה שלהם תפגע בתהודה/אקוסטיקה שלהם. איך אני יכול להוציא אותם מהאריזה שלהם ולשמור על האיכות של התהודה? סתם דוגמא: ממצב כזה- למצב הזה- אשמח גם להסברים כללים על העניין של התהודה של הסאב והרמקולים הרגילים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-