אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , קודם כל רציתי לדעת אם המחיר 500 ש"ח , הוא בסדר לרמקולים האלה Northridge N38 של JBL רמקולים למערכת קולנוע ביתית , רמקולים קידמיים. ואם למישהו יש מושג כמה RMS הם , זה יעזור . בכל מקרה , יש לי כאן רסיבר של JVC RX5032V , ועד היום היו מחוברים אליו מקדימה רמקולים של Peerless Magic7 שאם כל מה שאתם אומרים עליהם , נתנו סאונד דיי יפה. (בתמורה לכסף ששילמתי עליהם) בכל מקרה עכשיו , העברתי את המג'יק מלפנים , לאחור , וה JBL , מיקמתי מקדימה. אממ וכמו שאתם מנחשים , המגבר כבר לא היה מסוגל להסתדר עם 4 רמקולים כאלה , והוא מזייף ב 36-38 . (ושומעים דיי חזק וצליל נקי עד שהוא מתחיל לזייף) ב וויליום 42-44 , בסאונד באס וקצבי "בלאגן" כזה.. שומעים כבר ממש לא טוב. רציתי לדעת אם יש איזו אפ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם: - התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה - התקנת דרייברים עברה בקלות - איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE) - כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן - האיכות בסרטים גבוה מאוד - העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה - איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט) - הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה. פינות לא סגורות: - לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים). - לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר ויש לי רעש ברקע מאד מעצבן גם שאני מבצע MUte (הרעש גם קיים כשאני מחבר רמקולים רגילים של מחשב) נסתי להוריד את העוצמה דרך מערכת ההפעלה אולם שום דבר לא עזר.קצת הסטוריה הבעיה התחילה לאחר שכרטיס הקול שלי המובנה התחיל לעשות בעיות ניטרלו לי אותו והתקינו לי כרטיס קול פשוט. ברסיבר קיים כפתור שתפקידו לסנן אותות אנלוגים חזקים ,השתמשתי בזה ואכן פלאים הוריד לי את רמת הרעש לחצי. כלומר כרטיס הקול שלי משדר בעוצמות גבוהות.האם יש אפשרות להוריד את גובה העוצמה שמעביר כרטיס הקול? האם כרטיס קול חדש יכול לפתור את הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף נ.ב. פירסמתי את השרשור בקולנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בעצם השאלה... אני רוצה ליצור קבצים שיהיו כמו גרסאות ה instrumental שאפשר להוריד באימיול. תודה. נדב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלטק שהיו לי (4.1) מתחילים לקרטע אחרי 5 שנים והגיע הזמן להחליף. אני לא משחק במחשב ולא רואה בו סרטים, רק מוסיקה. ככה שה4.1 פחות חשוב לי. אני רק רוצה לדעת שאני קונה משו שאני יודע שאיכותי ואני אהנה ממנו כמו שצריך. שווה להשקיע בזה 350 ש"ח? בכל זאת זה מוצר שכבר לפחות 3 שנים אם לא יותר בשוק...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש רמקולים לסלון כדי לחבר לאקסבוקס (בעיקר רוק בנד), ולראות סרטים. 2.1 נראה לי הכי מתאים בגלל אילוצי הסידור והמחיר. אם יש שיפור משמעותי בשביל עלות נוספת נמוכה יחסית, אשמח לשמוע. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע לי יש Inspire 2400 2.1 עם כרטיס קול מובנה, ALC500 של רילטק. אני רוצה לשדרג ל 5.1, בשביל סרטים ומשחקים. עם זאת- חשובה לי מאוד האיכות במוזיקה (כן, אני יודע שאלו קופסאות אשל , אבל אין לי 3K ומעלה להוציא על מערכת ואני כן רוצה סראונד ). עוצמת השמע- לא משנה לי. אני לא שומע חזק. בכל מקרה, התלבטתי בין: Inspire T6060 ל Inspire T5900 הקריטריון שהכי חשוב לי הוא האיכות במוזיקה. לפי האתר של קריאייטיב ה 6060 הם "Outstanding" במוזיקה ואילו ה T5900 רק "Excellent"........... אבל הכל שם זה שיווק, אז אני מניח שזה שטויות, לא? בכל מקרה: א. מי עדיף מבין שניהם? ב. איך הם בהשוואה למערכות יותר יקרות כגון GigaWorks ProGamer G500 ו Logitech 5300?? האם ההבדל במגוון הצלילים ובע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף אני רוצה לקנות את הטלוויזיה שנותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף שהיא עולה. שמתי עין על כמה דגמים אבל אני די חדש בעניין הזה והמבחר הוא די גדול. הנה כמה דוגמאות 1--LG SCARLET 42 ₪ 5,490 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=1 2- LCD TOSHIBA 42 (42XV500) ₪5,875.00 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 3-LG 42LG50 6076 ₪ http://www.electricmall.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000001696 4- http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=kdl40l4000&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טלויזיהוLCDוBravia KDL40L4000וSonyו40ואינטש - ₪ …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סאן דיסק 256 מ"ב (עוצמת הגברה עד 40), אני כמעט אף פעם לא מרגיש שהעוצמה חזקה מדי, אבל בכל זאת - מה אם העוצמה פוגעת לי באוזן ואני לא שם לב? איך אני יודע עד כמה להגביה את הסאונד מבלי לפגוע באוזן? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , רציתי לדעת אם ניתן לחבר את שידור הטלויזיה למחשב עצמו ? היינו יש לי בממיר פייברבוקס של הוט יציאה HDMI למסך , אז חשבתי לחבר אותה לכניסה של HDMI של הכרטיס מסך ? זה אפשרי ? דבר שני האם ניתן לראות על מסך אחר משהו שאני רואה במסך אחד מה שמוזן ישירות מהממיר פייבר ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים קידמיים כל אחד 100 וואט מאוד חזקים דיי ישנים ככה 6 שנים רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה ויודע עליה משהו הרסיבר מאותה תקופה סתם מעניין אותי לדעת אם מישהו יודע על זה משהו.... מכירים את החברות האלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-