עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arkady,

שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. כמובן שאם המחיר יהיה פחות אני אשמח אבל בעיקרון 3500 זה המקסימום שאני יכול לשים אני רוצה מערכת רמקולים טובה ורסיבר איכותי המטרה: מעט מוזיקה ובעיקר סרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר

9. לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

13. היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?

14. שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tzion,

קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gjook,

שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by levke,

שלום לכם. השאלה היא כזאת, הבנתי שיש דגם ישן של המערכת ודגם חדש, אז איך מבדילים? ראיתי שיש דגם שהרמקולים מתחברים עם כבל חשוף כזה קליפס שחור ואדום ויש סתם חוט שיוצא מהרמקול. אז מה מהם הדגם החדש? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. <blockquote>שלום. אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את את התקציב . עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר? אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה? חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב. אפשר גם יד2 מחניות בלבד בברכה מתן (l) </blockquote>

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Itzik 007,

ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by doronpascal,

שלום. נתקלתי בתעלומה בנגן Vista Media Center. לאחרונה שדרגתי למחשב חזק מאוד: Q6600, 2gb, כרטיס חזק 8600GTS וכו'. ואני נתקל בתעלומה שלא מוצא לה פיתרון. כאשר אני מנסה לנגן קבצי MKV של 1080p אני רואה תקיעות קטנות שנראות כמו קפיצות של הסרט. לציין כי לאחר שחקרתי קצת מצאתי שמתי שהוידאו אינו הדבר היחיד שמוצג אז הסרט מנוגן תקין לחלוטין - לדוגמה, כאשר תוך כדי ניגון הסרט אני מזיז את העכבר ועולים הכפתורים של PAUSE, אחורה וקדימה... לציין כי בנגן WMP11 הסרטים מנוגנים תקין לחלוטין גם במסך מלא. לצייטן גם שפורמט 720p תקין לחלוטין. משתמש בקודקים: 1. haali splitter - לפתיחת הקובץ. 2. coreAVC - לוידאו. 3. ffdshow - להדבקת תרגום. 4. ac3filter - לסאונד SPDIF. האם מישהו מכם מכיר את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זאת בעצם השאלה... אני רוצה ליצור קבצים שיהיו כמו גרסאות ה instrumental שאפשר להוריד באימיול. תודה. נדב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.