עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ScreameR,

אני משתמש TVOUT מכרטיס GF MX 220 (בקרוב כנראה R9500) איך אפשר לשפר בצורה מקסימלית את איכות התמונה? אני לא בטוח איך להגדיר את הצבעים יש איזהו מדריך או דרך מיוחדת לדעת ? ואיפה אפשר לקנות כבל באמת אבל באמת איכותי של AV ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הגרף: http://www.headphone.com/buildAGraph.php?graphID[0]=393&graphID[1]=2841&graphID[2]=2941&graphID[3]=&scale=20&graphType=0&buttonSelection=Update+Graph כבר קראתי את ההסבר לגבי הגרף, מאז שפרסמתי את השאלה; אז פשוט הייתי רוצה לדעת מה לדעתכם הגרפים אומרים על שלושה זוגות האוזניות האלה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Fetalo,

אם אתם יכולים תגידו לי בבקשה גם איפה מצאתם... תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן. קניתי כרטיס סאונד של CREATIVE AUDIGY שתומך עד 7.1 והתקנתי כמו שצריך - התקנה מלאה. חיברתי את הרמקולים שלי - מערכת 5.1 ויש סאונד. אבל גיליתי שיש 3 רמקולים שלא משמיעים כלום. עשיתי בדיקה דרך התוכנה של הכרטיס - וכל הרמקולים עובדים - יש את האישה הנחמדה שעוברת אחד אחד ואומרת איזה רמקול עובד עכשיו וכולם תקינים! אבל כשאני מנגנת מוסיקה - רק חלק עובדים. אני ממש לא יודעת מה לעשות - שיחקתי במיקום של 3 הפלגים אבל מצאתי שרק הירוק משמיע קול - שני האחרים שחור וורוד בכלל לא עושים כלום. תודה רבה למי שיוכל לתת עצה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kaboonkal,

כבר כמה שנים שיש לי את הcreative inspire m2600 שמבחינתי עושים עבודה מעולה כל הזמן הזה. הבעיה היא שהשלט ווליום נדפק קצת עם הזמן והרבה פעמים צריך לשחק איתו עד לרמה של תסכול עד שאפשר לשמוע כמו שצריך (פעם אחת שומעים בשמאל ולא בימין ולהפך וגם לא בשניהם). בקיצור אני רוצה רמקולים חדשים למחשב שישמשו למוזיקה סרטים ומשחקים. אני לא בטוח אם הכי כדאי לי 2.1 או מדפיים, אני אשאיר לכם את זה (למרות שאשמח לפירוט לגבי ההחלטה). תקציב: 400 שקל, אם יש הבדל מאוד משמעותי 500 זה גם אפשרי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by arkady,

שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by external,

שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by combody,

יש לי Mp4 עם מסך והכל ....אבל אני לא יודע איך אני מריץ עליו סרטים והכל כאילו מאיפה אני משיג קבצים שתומכים????? יש איזה תוכנה שלוקחת סרט רגיל והופכת אותו לזה..? דבר כזה נורא יעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by morx,

יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HORADRiM,

בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TheTNT.COM2,

היי אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי למטרות משחקי FPS, (לשמוע צעדים, הוצאת רימון וכו..') התקציב הוא 400.. *הזמנתי כבר אוזניות של סאנאייזר ב- 270 שקל אם זה משנה משהו לגבי הכרטיס עצמו... תודה לעוזרים.. :>

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shahal,

היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by magafaim,

שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shai Grossman,

אני רוצה לקנות טלויזיה חכמה אבל שיהיה לה ממיר מובנה. לאיזה טלויות יש? ואיזה טלויזיות צריכות ממיר חיצוני?

18. אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yehudaa,

http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי מערכת קולנוע משולבת של פנסוניק http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=scpt75&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=he בהתחלה לא עבד לי כל הרמקולים רק 2 שיקחתי בהגדרות .. עכשיו יש לי בעיה קודם אני שומע בסאב חלש .. ובסרטים אני שומע רק מהסנטר ..! מזה חייבעזרה דחוף לגביי הסנטר הזה .. זה משגע אותי תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים