אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי.. התקלקלו לחבר שלי האוזניות ואני בשמו מבקש המלצה לאוזניות בתקציב של 200-250 שקל הוא רוצה אוזניות למוזיקה ושיהיו נורמאליות לגיימינג ומשחקים. אבל בעיקר למוזיקה. ושיהיו להם באסים טובים.. למישהוא יש המלצות? האחוזים הם 60% מוזיקה 40% משחקים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש מדריך למשתמש/הוראות הפעלה של הרסיבר הישן הזה אשמח לדעת (ברשת ניתן להשיג את ה-SERVICE MANUAL שזה משהו אחר), תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב חברים אני צריך עזרה ברכישת רסיבר חדש הצרכים : בעיקר נטפליקס אך גם סרטים מהרשת באיכות גבוהה עם הפורמטים של הסראונד החדשים הרסיבר ישב בתוך מזנון בגובה 30 עומק 40 אז המידות חשובות אם יש אפשרות לשלט שעובד בלוטוס אז עדיף ( גם אם לא לא בעיה אפשר לשים עין פשוט) 5.1 ( סט של TANNOY TFX 5.1) רשום שההספק של כל רמקול 100W חשוב לי מאוד שיעבוד כמו שצריך ב ARC אני קונה טלווזייה של סמסונג חדשה QE75QN90B תקציב די גמיש אבל הייתי שמח לא לעבור את ה3000 חשוב לי גם תמיכה טובה בחיבור ל PS5 תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי אותם לפני 4 חודשים מ tms , אחלה רמקולים. עד שלפתע אתמול לא שומעים כלום.. הקטע שאני לא יודע מה לעשות כי אין אחריות על רמקולים מה יכולה להיות סיבת הבעיה? עוד דבר פעם שהייתי נוגע בקבל הירוק הזה שמתחבר למחשב נגיד אז היה נשמע רעש מהרמקולים כאלו של חריקה וזה היה כאילו נורמאלי עכשיו כשאני נוגע בחיבור אין שום רעש אז אני לא יודע אולי זה הבעיה ברמקולים והם הלכו קפוט או שזה אולי בעיה בחיבור.[אני מתכוון לקבל שמחובר ביחד לאדום לבן שמתחברים לבאס וירוק למחשב]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה.. יש לי את האוזניות הנ"ל http://www.marshallheadphones.com/headphones/major/major-black אני מחבר אותם לפלאפון נוקיה די פשוט, והסאונד ממש מוזר, יש מן הד כזה, או שלא שומעים ממש את הזמן לפעמים, אבל שאני לוחץ על הכפתור במן שלט (יש שם מן מיקרופון קטן עם כפתור לידו) הזה שיש שם זה מסתדר.. מישהו יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקול נייד ופצפון לנגן נייד. אפשר אפילו שיהיה מונו, העיקר שיהיה קטן מאוד ובלי סוללה. משהו הסגנון הזה: http://www.akihabaranews.com/en/news-11017-Pioneer+PCR-ST10+speakers.html תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative שש ערוצים של 16 ביט ורמקולים של קריאייטיב T5900 אם אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס של קריאייטיב 6 ערוצים של 24 ביט אני ארגיש איזשהו הבדל באיכות של מוזיקה או רק במשחקים או מה?<?<
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, נדפקה לי היציאת HDMI של ה-PS3 כשפגע ברק ליד הבית בסערה שהיתה והקפיץ את החשמל... ממה שקראתי, זו בעיה נפוצה, והקומפוננט ממשיך לפעול למרות זאת (המכשיר עצמו פועל, חיברתי בבננות לטלוויזיה ישנה ויש תמונה). הבעיה היא שבמסך הנוכחי שלי יש רק כניסת HDMI, ולפי מה שהבנתי בגלל שקומפוננט אנלוגי וHDMI דיגיטלי אני אצטרך ממיר ביניהם שיעלה יותר מכבל רגיל. אז כמה שאלות: א. יהיו הבדלים באיכות? רוב המשחקים רצים על 720P, אז זו הרזולוציה שבה אני אשתמש. ב. ממה נובעים פערי המחירים של הממירים? ג. יש פיתרון אחר? ד. איפה אפשר לקנות ממיר טוב בארץ במחיר סביר? או שאולי כדאי להזמין בחו"ל ולחכות למשלוח שיגיע? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote>שלום. אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את את התקציב . עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר? אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה? חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב. אפשר גם יד2 מחניות בלבד בברכה מתן (l) </blockquote>
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה המחשב שלי בחדר מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים (720,1080) כבר הרבה זמן ובלי בעיות לפני יומיים הורדתי כמה פילטרים למחשב ומאז יש לי בעיה עם הכתוביות לא משנה באיזו תוכנה ניסיתי זה מציג לי כתוביות כפולות כאילו כתוביות בקטן ממש ועליהן את הכתוביות שאני אמור לראות עכשיו גם אם אני כביכול מבטל את הכתוביות בתוכנה (ומשאיר את הקובץ) זה עדיין יראה לי את הכתוביות הקטנות. ככה זה נראה וזה ממש משגע אותי ואין לי שמץ של מושג למה זה קרה... בבקשה עזרה אם מישהו יודע למה זה ככה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-