אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכמה סוגי מגברים: The M³ Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/mmm The Cavalli-Kan Kumisa III Stereo Headphone Amplifier http://www.amb.org/audio/ck2 PPA v2 Headphone Amplifier http://elvencraft.com/ppav2 מה מומלץ מבינהם? והאם ניתן לקנות מוצר מוכן?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קטנה של 4 רמקולים וסאב של קריאטיב וכרטיס קול AUDIGY 2 של אותה החברה. הבעייה היא בכך שבגלל שזה 4.1 אז אין לי סנטר ובסרטי AC3 הדיבור חלש והסאונד חזק. מה שיוצא שאני משחק רוב הזמן עם הסאונד. ניסיתי בקידוד ה AC# FILTER כדי להרים את הVOICES או לחזק את הסראונד (שמה שהבנתי מהניסיון שזה 2 הרמקולים האחוריים). בכל מיקרה מה שאני רוצה זה סטריאו לשניהם, בלי שום סראונד של 4 רמקולים. אני רוצה ימין ושמאל. אין שום דרך לסדר את זה בדרייברים ואי אפשר לסדר את זה ב BSPLAYER שבו אני משתמש. בבקשה תמצאו לי איזה תוכנה שתיתן לי שליטה בכל אחד מהרמקולים כדי שאוכל לעשות בסאונד מה שנוח לי. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש איזה תמונה שמצאתי פעם באינטרנט שמסבירה כיצד למקום מערכת סאונד 5.1 בפירוט. היא מראה בדיוק זוויות ומרחקים , למשל שהרמקולים הקדמים צריכים להיות במשולש שווה שוקים עם המאזין ובינהם מרחק 2X כאשר מכל רמקול למאזין יש X. אני חושב שזה היה באתר של טום ואני לא מצליח למצוא!!! אם מישהו ימצא זה יהיה מעולה , תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף אני רוצה לקנות את הטלוויזיה שנותנת את התמורה הכי גבוהה לכסף שהיא עולה. שמתי עין על כמה דגמים אבל אני די חדש בעניין הזה והמבחר הוא די גדול. הנה כמה דוגמאות 1--LG SCARLET 42 ₪ 5,490 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?productid=1 2- LCD TOSHIBA 42 (42XV500) ₪5,875.00 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 3-LG 42LG50 6076 ₪ http://www.electricmall.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000001696 4- http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=kdl40l4000&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טלויזיהוLCDוBravia KDL40L4000וSonyו40ואינטש - ₪ …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי הרב נשרף לי הנגן :'( הכנסתי אותו ל- USB ופתאום ראיתי עשן ואז שלפתי אותו מהר וכשחיברתי אותו שוב המחשב זיהה אותו והוא עובד אבל כשאני רוצה להשתמש בו כנגן ללא מחשב הוא לא מגיב..כנראה נשרף. יש לי אחריות עד 9.2006 ויש לי קבלה עם חשבונית השאלה אם יחליפו לי את הנגן..מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות: ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT) אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לקנות אזניות מתנה לחבר שאוהב לשמוע מוזיקה, ואני ממש לא מבין בתחום. אני חושב על אזניות קטנות בעלות של בערך עד 200 ש"ח. אשמח להמלצות, הארות. התקציב גמיש ואשמח ליחס מחיר איכות טוב. תודה. עריכה: מדובר על אזניות לנגן נייד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שה-Altec Lansing שלי החלו להשמע "צרודים", החלפתי אותם ב- H/K Soundstick III והבעיה נותרה כשהיתה. הכרטיס קול שלי הוא Realteck O/B. נסיון לשנות בו את הגדרות הסאונד גם לא הניב דבר. האם החלפת הכרטיס תעזור? מוכן להשקיע באחד בסיסי וטוב להאזנה למוסיקה. אודה על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא השתמשתי בכבל כמו זה שנועד לחבר בין הרמקול הימני והשמאלי, לא רוצה לקחת סיכונים. אפשר בבקשה הוראות לחיבורם ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן המיקרופון עבד, ובחדש פתאום לא! למה? >: ניסיתי הכל, כשאני נכנס להגדרות הVOLUME אי אפשר לגעת שם בMICROPHONE, כשאני מחבר אותו למחשב זה מראה לי בכרטיס קול שחיברתי, ועדיין, המיקרופון בקושי, בקושי בקושי עובד, אני חייב לקרוע את הגרון בשביל שישמעו אותי חלש. ניסיתי את המיקרופון שלי ועוד מיקרופון ב20 שקל, בדיוק אותו דבר בשניהם! התקנתי ת'דרייבר שקיבלתי עם הדיסק [HD AUDIO] ועדיין לא עובד >: PLZ HELPPP!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס P5LD2 וכל אתר שאני נכנס אליו ויש בו צליל לא חשוב מאיזה סוג,שיר סרט או סתם צליל לא מושמע, ניסיתי כל דריבר אפשרי,שיחזרתי ברירות מחדל של הדפדפן,בדקתי בהגדרות הקול של הכרטיס,ולא מצאתי כלום,אשמח מאוד לעזרה או רעיונות מה עוד אפשר לעשות או לבדוק.תודה רבה. זה הכרטיס קול שיש לי כרגע- http://rotter.name/User_files/nor/459fe7816107e7e3.jpg תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים לסלון כדי לחבר לאקסבוקס (בעיקר רוק בנד), ולראות סרטים. 2.1 נראה לי הכי מתאים בגלל אילוצי הסידור והמחיר. אם יש שיפור משמעותי בשביל עלות נוספת נמוכה יחסית, אשמח לשמוע. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר ויש לי רעש ברקע מאד מעצבן גם שאני מבצע MUte (הרעש גם קיים כשאני מחבר רמקולים רגילים של מחשב) נסתי להוריד את העוצמה דרך מערכת ההפעלה אולם שום דבר לא עזר.קצת הסטוריה הבעיה התחילה לאחר שכרטיס הקול שלי המובנה התחיל לעשות בעיות ניטרלו לי אותו והתקינו לי כרטיס קול פשוט. ברסיבר קיים כפתור שתפקידו לסנן אותות אנלוגים חזקים ,השתמשתי בזה ואכן פלאים הוריד לי את רמת הרעש לחצי. כלומר כרטיס הקול שלי משדר בעוצמות גבוהות.האם יש אפשרות להוריד את גובה העוצמה שמעביר כרטיס הקול? האם כרטיס קול חדש יכול לפתור את הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מרגיז אותי תמיד כשאני לקראת הפעלת הסרט, אחרי שכבר הושבתי את כולם, והסרט באופן פתאומי לא עובד! למשל זה: http://i.imgur.com/Ng1CK.jpg מדוע הוא לא עובד? דאגתי שהוא יהיה בעל פס קול AC-3 ועדיין אני מקבל שגיאה. כמו כן, מה הקריקטיון המדויק שפועל כראוי על הנגן הפנימי הנ"ל? שאני אדע להבא!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות נגן חדש, אחרי שנעלם לי המטען של ה-X5, וגם חשבתי שהוא התקלקל (חשבתי כך, בגלל שחיברתי את הנגן למחשב עם USB HOST והוא לא נדלק). היום הלכתי לבאג, וקניתי ערסל טעינה לנגן (מתאים לגרסת ה-X5 שיש לי), שעובד על USB2. חיברתי למחשב את ערסל הטעינה ושמתי בתוכו את ה-X5. המחשב בכלל לא מזהה את ערסל הטעינה או עושה איזה שהיא פעולה כשאני מחבר את הנגן! הוא אמור גם להטעין, וגם להראות את המחיצה של ה-X5, מה שלא קורה. USB הצליח לעבוד לי על העכבר MX510 שיש לי, כל היציאות הצליחו להפעיל אותו, רק את ה-X5 אני לא מצליח להעלות דרכם. יש לי שני כבלים לחיבור הערסל למחשב (מצד אחד USB, מצד שני חיבור קטן כזה שנכנס לערסל), ועם שניהם הערסל לא מזוהה. מה זה אומר? הנגן התקלקל וסתם ביזבזתי כסף על ערסל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-