עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by coldplay,

קפצתי היום לבאג כדי לראות את שני הנגנים. כבר המון זמן לא יצא לי לשחק עם נגנים חדשים אז בקשתי מהמוכר שיראה לי את ה iAudio 6. והתכוונתי לקנות אותו גם אם הוא יראה לי טוב. ולא האמנתי כמה שהוא קטן. וגם המסך.. ראיתי תמונות שלו ליד הU3 אבל שום דבר לא הכין אותי לכמה שהוא קטן. אבל מה הוא בנוי ממש יפה וטוב. אהבתי את העובי שלו, נותן הרגשה שהנגן קשיח ויציב כזה, בסופו של דבר דחיתי את הקנייה כדי לעשות חושבים. בקשתי גם לראות את הZVM, שכחתי עד כמה הדברים האלה קטנים יחסית לאיך שהם נראים בתמונות. בכל זאת שניהם נגנים ממש יפים. הi6 מאוד קל, מרגיש טוב ביד. המסך די קטן כצפוי אך משטח המגע והעיצוב שלו ממש נראים טוב. בקשר לZVM, יש בבאג (ובשאר החנויות שמוכרות אותו בארץ נראה לי) רק את הצבע הש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mula,

סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mavi,

שלום! בשעה טובה החלפנו את הממיר שלנו לממיר HD. הבעיה היא שיש לי גם סטרימר ולו יש HD גם. לטלוויזיה שלי יש כניסת HD אחת. מה עושים? ניסיתי לרכוש מפצל HD בהום סנטר. חיברתי את שני המכשירים, אולם גם כשכיביתי את הממיר לא הצלחתי לראות מהסטרימר כלום. למישהו יש פתרון ? אני יודעת שזו טלוויזיה יחסית ישנה (LG. בת 6... HD READY). היא תוחלף בקרוב.. אולם עד שתוחלף אני ממש רוצה למצוא פתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by naykenn,

התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by deluxe,

אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ELiA,

יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26188&Ref=285 מה דעתכם על המוצר באופן כללי,מחיר, כדאי? משמש גם כטייפ מנהלים- כמה שעות ניתן להקליט?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shibby15,

אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מארז לכונן קשיח שידע להפעיל ישירות סרטים שעליו(רצוי אפילו עם תמיכה בכתוביות)-כמה שיותר זול ומותג מדבקה מצידי. במידה ועידף מסיבה כלשהי אז מארז שמגיע ישירות עם הארדדיסק גם יהיה נחמד המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש קישור לרמקול שנותן צליל היקפי.... למי שלא הבין מה אני אומר זה בעצם נראה כמו רמקול סנטר רגיל אבל בתוכו יש עוד כמה רמקולים והזוויות השונות (או משהו כזה) נותנות צליל היקפי. פשוט התערבתי עם חבר שלי שיש כזה דבר אבל לא הצלחתי למצוא קישור לכזה רמקול ואני חייב לנצח בהתערבות. אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר בבקשה תנו לי לינק לאחד כזהץ

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Vidati,

אנחנו מחפשים לקנות טלוויזיה חדשה לסלון, אני לא ממש בקיע בנושא ולכן אני שואל כאן, מה שהכי חשוב לי זה קישוריות, שתיהיה הכי מתקדמת.. איכות תמונה טובה, 1080פ. לא ממש חשוב התלת מימד כי אני לא ממש מתלהב מזה כל עוד זה עם משקפיים. אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

היה זה יום סתיו נעים...הרוח הקרירה ליטפה את פני בעוד אני וחברי צ' צעדנו לנו לחנות אודיו במרומי הכרמל. מצוידים בדיסק Depeche Mode - Singles 81-85 (מקורי, למי שתהה) היו מוכנים לבחון מערכות סטריאו! נכנסנו פנימה והמוכר הנחמד הציע לנו לשבת. עם כניסתי לחדר, לא יכולתי שלא להתרשם ממה שיש שם: קופסאות מלבניות כסופות, בנויות לתלפיות, מסודרות בשורה באמצע הקיר הקידמי ומסביבן זוגות רמקולים שנראה כי עברו בקרת איכות נוקשה... המראה היה מהמם! אז מה היה לנו שם? Audio Analogue Puccini: מגבר איטלקי מדהים ביופיו, כסוף ובעל slick design. המראה שלו הרשים אותי במיוחד. המגבר פשוט "צעק" איכות: אפילו ממרחק מספר מטרים הוא נראה בנוי כמו טנק, והפאנל הקידמי שלו היה עשוי אלומיניום מוברש עבה במיוחד. שני …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moti200,

שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by manticore,

עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים