עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zoloboy,

אני מעונין לקנות את avr-130 של herman kardon שמעתי ממשהו שאין מכס אם מזמינים מארהב למישהו יש מושג אם זה כדאי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז תמיד רציתי מגבר מנורתי לאוזניות שלי, אז הזמנתי את המגבר הזה. לכל הדעות ומכל מי ששמעתי שמשתמש בו, הוא נחשב מעולה. מה עוד שריי ידוע כבחור שבונה מוצרים באיכות בניה מעולה ותמיד מקבל ביקורות מעולות. המגבר הזה בדומה למגברי מנורות אחרים פועל טוב יותר עם אוזניות בעלות התנגדות גבוהה, כמו נניח הHD650 שלי (גם כן בדרך) שבעלות 300 אום. כמו כן, אני מתכון להחליף לו מנורות לכאלו הרבה יותר טובות וחזקות, המליצו לי כבר על כמה וכמה סוגים, ואמרתי לריי שיספק לי אותו עם סוגים שונים של מנורות. וגם לשים לו "מבודדי רעשים" למנורות (כמו שיש בתמונות, עיגולים קטנים כאלו למניעת ויברציות). החסרון היחידי - יקח כשבועיים לפחות עד שריי יבנה אותו עבורי למי שרוצה לראות איך ה"חיה" הזאתי נראית, קישו…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים ? 500 ש"ח כולל משלוח אחרי תשלומים.... היה שווה ? כדיי להחליף למשהו אחר לפני שיהיה מאוחר מידי ? כי לפי מה שהבנתי זה הרמקולים הכי טובים למחיר הזה...

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  5. הזמנתי מגבר למחשב PHONIC XP 1000 http://www.phonic.com/partner/modules/product_explor/products_detail.php?product_id=96 ושני רמקולים מוניטורים JBL http://jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=K2%2ES9800WG&SerId=K2&sCatId= 11000 ש"ח יום ראשון זה מגיע אליי מה דעתכם השימוש מישחקים בעיקר BF2 ומוסיקה קלאב..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ^DaGoN^,

כן, הזמנתי בסוף את הנגן המצויין הזה, קראתי עליו כל כך הרבה ביקורות טובות! לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת! פשוט נגן מצויין, נקווה לטוב, אמור להגיע תוך משהו כמו 4 ימים. 560 שקל עלה. צפו לביקורת גדולה, עם תמונות (כמעט בטוח). :]

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

מה דעתכם? איך האוזניות? למוזיקת הארדקור, טראנסים, דאנסים וכו' והן אטומות וזה חשוב לי.. מישהו התנסה? למישהו יש ממה לומר עליהן? לפרטים : http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500093

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  8. אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Roshos,

הזמנתי אוזניות חדשות מסוג ep630 של creative עוד פעם לאחר ששלי נגנבו אחרי חצי שנה של שימוש... (לא יודע למה הזמנתי עוד פעם אוזניות יקרות כאלה בטח התמכרתי לצליל) והחלטתי שאני אעלה לכם סיקור וביקורת עליהם...(למי שאין אותם שיידע מה הוא מפסיד,ולמי שיש שייזכר למה הוא קנה) אז את הביקורת אני אעלה מחר אבל בינתיים כמה נתונים בסיסיים על האוזניות. Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz Impedance: 16ohms Sensivity: 106dB Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable) Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug Net Weight: 9g (without packaging) באריזה מקבלים עם האוזניות(מניסיון קודם) ארבעה אטמים במידות שונות(שניים גדולים,שניים קטנים) והוראו…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sbhtkK7,

http://www.amperel.co.il/products/194096

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. טוב יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 רציתי לדעת אם הם יהיו טובים לכרטיס תודה לעוזרים. :

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  16. שלום חברים, אשמח לקבל המלצה עבור פתרון אלחוטי שבאמצעותו ניתן יהיה להזרים מדיה מהמחשב הנייד אל הטלוויזיה מדובר בטלוויזיה שאינה סמארט אבל כמובן שהיא בעלת כניסת HDMI חשוב שההזרמה האלחוטית תאפשר הזרמת סרטים ברזולוציית FHD ידוע לי שיש כיום המון סטרימרים שונים בשוק אך אשמח להמלצה על סמך ניסונכם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אהלן, שאלה שמרגישה לי קצת דבילית אבל לא הצלחתי למצוא עבורה תשובה. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך שהרזולוציה המקסימלית שלו הוא 1600p, האם בחיבור למוניטור או לטלויזיה באיכות 4k, אני אצליח לראות וידאו בכמות פיקסלים כזאת? (2160p). בנוסף האם לכל הטלויזיות החדשות והסטרימרים שתומכים ב-4k יש יכולת להעביר שידורים של נטפליקס ב-4k? והאם הרוחב פס של האינטרנט לא יכול להוות מחסום עבור השידור?.

18. Started by Peri228,

שלום לכולם! לאחרונה התחלתי להתעניין באפשרות של הזרמת אודיו בדירה, ונתקלתי בכמה וכמה מוצרים שלצערי כולם מכוונים לשוק High End יוקרתי במיוחד. אני מחפש אפשרות של הזרמת אודיו זולה יותר, ואשמח לעזרתכם. הדרישות שלי הן אפשרות הזרמה ממספר מקורות, למספר יציאות שונות. כלומר אפשרות לבחור מוזיקה שנמצאת בטלפון, לפטופ או בכל מקום אחר שמחובר לרשת (יש לי שרת מוזיקה עם כמה מאות אלבומים מגובים למשלם). מבחינת יציאות - אני מעוניין לחבר רמקולים בשלושה חדרים בבית, ורוצה להיות מסוגל לשדר את אותה מוזיקה בכל החדרים, או לחלופין לבחור מוזיקה שונה בכל חדר. השליטה צריכה להיות נוחה דרך סמארטפון או מחשב, אין צורך בשלט אחר. הדרך הכי זולה שמצאתי לעשות את זה היא באמצעות שימוש ב Apple Airport Express שעולה…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. יש לידידתי הענייה טלוויזיה CRT ישנה (כניסת SCART) שהיא רוצה להזרים לה וידיאו ב WIFI מהמחשב שיושב בחדר השני: סרט DVD, קבצי DIVX שהורידה, וגם, אם אפשר, תוכן בסטרימינג ישירות מהאינטרנט (למשל YOUTUBE). איזה סטרימר/רכיב אחר, זול, יכול לשבת ליד הטלויזיה, להתחבר לWIFI, לקבל תוכן מהמחשב ולהוציא אותו לכניסת הSCART של הטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by CyberBot,

אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Angello,

שלום, אני רוצה לדעת כמה עולה בערך סטרימר או אקסטנדר - (אני לא הבנתי בדיוק איך קוראים לזה) אל-חוטי. בקיצור מה שאני רוצה לעשות זה לראות בטלויזיה את הסרטים שיש לי במחשב ב-HD באופן אל חוטי, בלי צפייה בתכנים באינטרנט או משהו כזה (בינתיים כל מה שראיתי היו יחד עם צפייה באינטרנט). איך בדיוק קוראים למה שאני מחפש? ומה הטווח מחירים שלו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חיברתי את הכרטיס בחיבור קאוקסאלי לריסיבר שלי ושאני שומע מוזיקה אז או משחקים נדלקת לי המנורה של PCM . ואם אני בודק דרך המחשב סאונד שישדר לאחוריים או לסנטר אני לא שומע כלום אבל עם אני שם את הריסיבר על 5 CHANEL אז שומעים דרך האחוריים . האם תקין ? ואם לא מה אני צריך לעשות ... בבקשה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by Killer Storm,

עד עכשיו הסאב 8' שלי מחובר מהיציאות ימין ומשאל של המגבר סטריו לתוך הכניסות שלו (חוטים כמו של רמקולים) ויש שם אופציה לRCA אבל במגבר סטריו יש לי כניסה מAUX אחת וכל מיני דברים אחרים ואני לא מבין מה אני צריך לחבר בצד של המגבר בRCA בשביל שהסאב (אקטיבי) יקבל רק אות' אבל יבצע את הוואליום בעצמו בלי פקודות מהמגבר אני לא חושב שיש לי יציאות לזה תעזרו לי מה לעשות בשביל להפעיל AUX שמקבל אות מהכרטיס קול ביחד עם יציאה RCA לסאב אני באמת לא מבין איך להפעיל את 2 הדברים ביחד ואיפה לחבר את היציאה של הסאב בכלל בRCA.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.