עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות קשתיות שאשתמש בהן בצבא בזמני הפנוי. יש כמה דברים שחשוב לי שיהיו באוזניות. א. שיהיו אטומות לרעשים. ב.שיהיו עם ווליום לא חזק מדי (כי יש לי אוזניים רגישות). ג. איכות sound גבוהה. כמה דגמים שעומדים על הפרק: Sennheiser HD201 AKG K26P KOSS PortaPro וחבר שלי שדי מבין באוזניות המליץ לי גם על: AKG K81 AKG K518 תקציב עד 300 שקל. תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות: ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT) אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lior4543,

אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום שלום אמנם ניסיתי לחפש בפורום בפוסטים ישנים אבל לא ממש מצאתי נכון להיום אני חושב על Altec Lansing 4121 או על ה ATP3. ממה שקראתי רוב אנשים טוענים שהאלטק נשמעים הכי טוב. אני רוצה את הרמקולים בעיקר למוסיקה וגם קצת למשחקים. חשוב לי במיוחד צליל טוב (הרבה יותר מעוצמה). תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ShaySolomon,

מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Talon,

היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by abarbotel,

קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי כרטיס 7.1 מה זה ואיך אני מנצל את היכולות שלו? מה צריך לחבר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי לברר איך לחבר את הרכיבים הבאים בצורה האופטימלית. מחשב עם לוח אם: X58-USB3 וכרטיס מסך: Redeon HD 5700 רסיבר: ONKYO TX-NR1008 מסך: SAMSUNG LED Smart TV דגם-UA40D5500 השאיפה היא לאפשר בנוסף לגלישה רגילה במחשב דרך המסך הראשי בסלון גם את האפשרות לסראונד בסרטי קולנוע ומשחקים. בנוסף לא ברור לי איך אפשר להעביר את תכני הוידאו של טלויזית הסמארט (ממיר עידן והאפליקציות של הטלויזיה) לרסיבר כך שיהיו משויכים לכניסה אחת יחד עם הקול. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tzion,

קודם כל רציתי לשאול שאלה שכבר מעסיקה אותי זמן רב ראיתי שבמערכות כמו 5.1 מעץ של ג'ניוס, ADA880 של אלטק, כדי לעבור למצב דולבי דיגיטל צריכים ללחוץ על כפתור שיש על המערכת... אבל מצד שני, לא ראיתי כפתור כזה במערכות רבות אחרות, כמו Z560/540 של לוגיטק, ZXR-500 של וידאו-לוג'יק ובטח יש עוד שאני לא מודע לכך... * אז מה צריכים לעשות, או יותר נכון- איך מפעילים את הדולבי דיגיטל במערכות כאלו??? * והאם כדי לשמוע בדולבי דיגיטל, צריך להיות מקודד כזה בתוך הרמקולים??? (ובאיזה יש עוד חוץ מהADA880??) * והאם כרטיס קול יכול לפענח לדובלי דיגיטל??? ועוד שאלות בקשר לפרו-לוג'יק: * האם כרטיס קול יכול לפענח לפרו-לוגי'ק??? * האם חייבים בשביל זה שיהיה בתוך הרמקולים מקודד??? (ובאיזה רמקולים יש מקודד כזה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני כל הזמן מנסה לזהות בסרטים קטעים חזקים של סראונד. מן הסתם רובכם תגידו שב"מטריקס" אפשר לבדוק את האיכות. אבל האם מצאתם איזשהי סצינה ספציפית מסרט מסוים שאתם חושבים שהוא החזק ביותר לבדיקת איכות הסאונד או הסראונד שלכם? כשכל אחד מאיתנו יגיע לרכוש מערכת קולנוע, הוא יוכל להשוות לפי זה. בעיקרון לענייני סראונד יש לי שני קטעים ממש איכותיים (ששומעים את הסראונד בבירור). 1. Sin City - כשMARV בורח מהמשטרה, הוא נכנס לביוב וצולל שם ואז הוא יוצא, אז יש מסוקים שמחפשים אותו.. ממש איכותי ובולט. 2. Man on Fire (נקמה בוערת) - בחלק שדנזל וושינגטון דוחף להוא דינמיט לתחת מתחת לגשר, יש גם מסוקים שחגים מסביב, ובו אפשר להרגיש את הסראונד בצורה מושלמת... יש לכם סצינה כזאת? רפי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום! 1) מחפש המלצה לרמקולים שמתחברים למחשב ב-USB. יש כל מיני דברים נחמדים כמו FC-520U של מיקרולאב, אבל אלה לדעתי מיועדים רק למדיה, כלומר רק לDOK ועוד כמה מהחבר'ה האלה, תקנו אותי אם אני טועה. 2) לחילופין, אביזר המרה מומלץ מUSB לRCA או לחילופין אפילו לפלאג סטריאו 3.5mm רגיל, כמובן יפתח לי את האפשרויות הקיימות בשוק, למרות שחושש מעולם הממירים הרגישים. אשמח לעצתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gili222,

קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by external,

שלום לכולם, אני קורא ותיק של הפורום אבל זו פעם ראשונה שאני מפרסם פוסט. הייתי מעוניין לדעת האם משהו נתקל ברמקולים הללו וניסה אותם כרמקולים למחשב? חיפשתי עליהם ברשת ומצאתי ביקורות טובות מאד. http://www.audioengine.co.il/ ראיתי שמוכרים אותם בהנדי בת"א במחיר של 2400 ש"ח, מחיר שנראה לי יקר לרמקולים של מחשב. אולם יש לזכור כי המחיר הזה אינו גבוה במיוחד כאשר משקללים זוג רמקולים מדפיים ומגבר איכותיים. בכל מקרה, אני עו"ד ומחפש רמקולים שישמשו לשמיעה של מוזיקה בזמן שאני עובד במחשב (לצערי מדובר בשעות ארוכות...) חשוב לי בעיקר האיכות ועל כן נראה לי כי רמקולים מסוג מוניטור עשויים לתת את התוצאה הטובה ביותר. סוג המוזיקה נע בין ג'אז לבין מוזיקה ווקאלית ולעיתים גם פופ. בכל מקרה, אשמח לקבל את…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Or ei,

החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Omri Shmaya,

שלום, איני מצליח להבין מהתמונה הנ"ל מאיזו חברה ודגם הרמקולים האלה. אם מישהו יוכל לזהות אני אשמח :)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפני כחודש קנו לי כמתנה את ה-AKG K430 שכלל לא מתאימות למטרה הנ"ל (ולכן מוצעות כעת למכירה, חדשות באריזה המקורית למי שמעוניין). אני מחפש אוזניות שיתאימו בעיקר לריצה (על מסלול - לא בחוץ) עד 300 ש"ח: 1. קלות ונוחות ככל האפשר 2. עמידות לזיעה ולחות 3. איכות אודיו טובה עם דגש על אטימת רעשים מבחוץ. תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ELiA,

יש לי סאב וופר של רוקפורד ועד שאני יוציא רשיון (שנה וחצי) אני רוצה לחבר אותו למחשב.. אין לי בכרטיס קול כניסה של סאב זה כרטיס קול מובנה. מהסאב יוצא כבל + - איך אפשר לחבר? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RJ1,

קניתי טלוויזיה חדשה והרמקולים שלה דיי חלשים. אני מתכנן לקנות HTPC ולעבור לממיר HD. כדי להשלים את החוויה אני רוצה לקנות רמקולים בתצורת 2.1 ולחבר את כל הסיפור ללא מגבר. ניסיתי לחשוב איך אני הולך לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר לרמקולים ומה שחשבתי עליו זה, לחבר את הממיר HD ל-Optical In שב-HTPC בעזרת כרטיס קול, CLARO halo: http://www.htomega.com/clarohalo.html ואת הרמקולים ליציאה של אדום-לבן סטנדרטית שיוצאת מהכרטיס קול - ניסיתי לחפש ולא ממש הצלחתי למצוא, האם יש רמקולים שיודעים להתחבר לחיבור כמו אדום-לבן? יש לכם אולי רעיון אחר בו אני אוכל לחבר גם את ה-HTPC וגם את הממיר HD לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים