עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dorman2,

אני מעונין לקנות מקלט אודיו אלחוטי תואם בלוטוס ע"מ לקלוט מוסיקה מהמחשב הנייד לרמקולים. ראיתי מקלט בקישור הבא: http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=14172&FragmentId=40982&MR=5 האם יש למישהו ניסיון עם המקלט הזה? האם האיכות של המוסיקה לא נפגעת כתוצאה מסוג הדוחס של ההתקן: SBC ? אשמח לשמוע אם יש מוצרים איכותיים אחרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by benor,

יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Guy950,

שלום, בתור לקוי שמיעה אני אוהב לשמוע מוזיקה עם אוזניות שאני מחבר למגבר שהגיע עם המערכת רמקולים הנוכחית שלי (פרטים על המערכת והמגבר) והמגבר ספציפית התקלקל מכיוון שאני מגביר את הווליום עד הסוף ושומע נורא חלש. הבעיה היא לא באוזניות מכיוון שאני עדיין מסוגל לשמוע היטב דרך הסמארטפון. לכן במקום להחליף את כל המערכת רמקולים ולהסתפק במגבר שמגיע עם רמקולים החלטתי לקנות מגבר איכותי. את המגבר אני רוצה לחבר למחשב ושאוכל לחבר אליו אוזניות ולשמוע צליל איכותי עם ווליום נוח. לא חזק מדי ולא חלש מדי. אני לא מבין דבר בתחום הזה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מגבר טוב נוח לתפעול. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shahal,

היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amir69,

איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AVENGER,

אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF. לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי מערכת קולנוע משולבת של פנסוניק http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=scpt75&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=he בהתחלה לא עבד לי כל הרמקולים רק 2 שיקחתי בהגדרות .. עכשיו יש לי בעיה קודם אני שומע בסאב חלש .. ובסרטים אני שומע רק מהסנטר ..! מזה חייבעזרה דחוף לגביי הסנטר הזה .. זה משגע אותי תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by day-V,

יש לי כרטיס קול creative שש ערוצים של 16 ביט ורמקולים של קריאייטיב T5900 אם אני אחליף את הכרטיס קול לכרטיס של קריאייטיב 6 ערוצים של 24 ביט אני ארגיש איזשהו הבדל באיכות של מוזיקה או רק במשחקים או מה?<?<

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שם לב שהמון המון הולכים היום על הגראדו S60 בגלל המחיר הנוח שלהם והאיכות הטובה שהוא מספק. אמרו לי בחנות שצריך קצת להתרגל לסאונד של הגראדו כי הוא שונה מהסנהייסרים. אני אישית מאוד אוהב את האוזניות של סנהייסר ולא בהכרח רוצה להחליף, הייתי שמח לשמוע איזה אוזניות של סנהייסר משתוות לאיכות ובעצם לכל היתרונות שיש לגראדו S60. * לא מחפש משהו מפלצתי, אבל משהו איכותי שאולי יהיה שווה להחליף בו את ה-HD457 הוותיקות והאהובות שלי. * אם בכל זאת כן כדאי ללכת על הגראדו, אז האם שווה להוסיף ל-S80 ומה בעצם ההבדל בינהם? * חשוב לציין שהאוזניות האלה הם רק לבית, ככה שלא אכפת לי אם הם יהיו ענקיות. * גם AKG נראים לי אחלה אופציה, אבל שוב אני דיי פאנבוי של סנהייסר (בלי שום סיבה, אני לא מבין מי-יודע-כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן היום קיבלתי את האוזניות הנ"ל. יש טיפים לברן אין? האם בכלל יש טעם לכך? טיפים בכלל לאוזניות חדשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי לוח asus p4p800 se קניתי מיקרופון וחיברתי בחיבור השמאלי בכרטיס קול מחובר קבל aux למערכת ולחיבור של האוזניות במערכת מחוברות אוזניות סטיראו שכוללות מיקרופון אבל תכבל שלו לא חיברתי קניתי מיקרופון בנפרד וניסיתי לחבר גם לחיבור האמצעי והימני אבל לא עבד שאני נכנס לתוכת ventrilo ואני מדבר הרמקול בתוכנה לא מראה שיש דיבור למיקרופון מה לעשות ????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by smisrael,

אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי אנשים. עד כה הייתי בטוח שאקח את ה-Audioengine A5 Black, אבל מכיוון שלא קיבלתי עליהן יותר מדי ביקורות (אלו שקיבלתי היו מצוינות) החלטתי להתייעץ פה, עם המומחים. המערכת לא תשמש כלל וכלל למשחקים. יהיו לי אוזניות ייעודיות בשביל זה. שימושיה יהיו, כפי שצוין, סרטי HD ומוסיקה בסגנונות רוק ומטאל. המערכת ככל הנראה תתחבר לכרטיס הקול של Creative, ה-PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series, אלא אם יש לכם המלצה לכרטיס קול אחר באותו תקציב (1,000 ש"ח) שיותר טוב ממנו במשחקים, במוסיקה ובסרטים. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש לי כרטיס טלויזיה WinTV-PVR-150 מי שמכיר הצלחתי להגדיר הכל אבל יש לי מספר בעיות : 1) אני רואה מקוטע את הערוצים וכמובן גם הסאונד מקוטע מה אפשר לעשות (זה מחובר דרך מחברים של Composite) פשוט זאת היציאות שיש לי בממיר של YES (האם מישהו מכיר ממיר מ S-video ל- Composite ???) פשוט הכל מקוטע גם הסאונד וגם הוידאו 2)דבר שני שאני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה זה שכאשר אני נכנס ל- windows media center(הוא בא עם שלט ויכולת שליטה על הממיר של YES או HOT ) האינטרנט שלי מתנתק,(פשוט מתנתק ולא רואה רשתות שאליו הוא יכול להתחבר, רק לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב רק אז הוא מצליח להחבר מחדש לרשת ) במחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי אז אולי זה מתנתק בגלל התנגשות עם השלט או משהו כזה ) אם מישהו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם. מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום. התקציב הוא עד 700₪. הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי. חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים