אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה עם השלט הנ"ל: לפני כחודש עברתי מHOT לYES ומשום מה בשלט לט מתפקד כמו שצריך מול הממיר של YES (ממיר רגיל, לא YES MAX), התופעה המוזרות הן: כפתורי החיצים, הOK,עוצמת השמע והחלפת הערוצים מתפקדים כאילו כל לחיצה היא כפולה ולמשל זה עובר 2 ערוצים בכל לחיצה. לעמת זאת עם אני עובר ערוצים בלחיצה על מספר הערוץ אז זה עובד בסדר וגם כפתורי הGUIDE ,MENU ,EXIT וINFO מניבים פעולה תקינה. מה שמוסיף למוזרות היא העובדה שמול הממיר בסלון (שהוא YES MAX) השלט מתפקד כמו שצריך. אגב ומול הממיר של HOT הוא עבד פרפקט מישהו אולי יכול לעזור לי.......
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע משולבת של פנסוניק http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=scpt75&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=he בהתחלה לא עבד לי כל הרמקולים רק 2 שיקחתי בהגדרות .. עכשיו יש לי בעיה קודם אני שומע בסאב חלש .. ובסרטים אני שומע רק מהסנטר ..! מזה חייבעזרה דחוף לגביי הסנטר הזה .. זה משגע אותי תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה נימאס לי כבר מי המובנה המעפן הזה שלא שווה כלום, אז החלטתי ליקנות כרטיס מיקצועי שיתחבר בנתיים למערכת 2.1 ובעוד כחודש למערכת 5.1, עכשיו אני גיימר ואני רוצה את מלוא הביצועים מי המערכת לכן כרטיס הקול יוכל לספק לי את זה בצורה הכי טובה, בנוסף אני ממש אוהב מוזיקה אלקטרונית לכן הכרטיס ישמש אותי גם בעיקר למוזיקה, גיימנג משהו כמו 40% ומוזיקה סביב ה60% לכן אני צריך כרטיס כמה שיותר טוב לצרכים שלי, התקציב עומד על 500-600 שקל שזה המקסימום ורק עם יהיה הבדל משמעותי אני יקנה תיותר יקרים העיקר איכות!!! אינה הכרטיסים שחשבתי עליהם, מה אתם אומרים ? 1- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=7307 הכי זול שמצאתי דווקה יצא בKSP אבל זה לא משנה איפו תתבצא הקניה. 2- http://ksp.co.il…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית אודות Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box: Review | Ugoos AM6 Plus Amlogic S922XJ TV Box אם אהבתם, אשמח אם תעזרו לשתף!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאחרונה הרכבתי את הרמקולים של ה- Z5500 שלי על הקיר, ולכן אני צריך להחליף את החוטים שלהם מצבע שחור לצבע לבן, ולהדק לקיר. קניתי כבר כבל (מסתבר שלא מספיק) ולפני שאני קונה עוד אני רוצה לוודא שהוא באמת מתאים לרמקולים. האורך המקסימלי של כל כבל הוא 15 מטר. הכבל שקניתי קצת עבה יותר מהמקורי- המקורי הוא 18 Gauge ומה שקניתי לפי מה שאני מבין הוא בסביבות ה-15 (קניתי בעובי של 1.5 מילימטר) 1. האם העובי הזה אמור להיות מספיק טוב לרמקולים? חיברתי אותו כבר לאחד מהם והוא נשמע בסדר גמור.(הבנתי שככל שהכבל עבה יותר כך יותר טוב) 2. כשאני חותך את הציפוי של הכבל כדי לחשוף את הנחושת ולחבר מאחור, כמה מהחוטים של הנחושת נקרעים (2-3). האם זו בעיה? אם כן איך כדאי לחתוך את הציפוי מבלי לפגוע בחוטים הפ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מכשיר של APEX שנפח נשמתו. מחפש מכשיר אמין בתקציב עד 1500 שקלים עם או בלי דיסק קשיח. הדגש על אמין ומבית עם שרות טוב. (כלומר לא מסקאל). כל מה שאני צריך זה אפשרות להקליט מהממיר של הכבלים, ואין לי חשק לרכוש מהוט את המג'יק במחיר מופקע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, הגיע תורי לבקש מפורום האוזניות הטוב בארץ (ואני לא אומר את זה כדי לצאת ידי חובה) עצות בנושא שהוא בבחינת נעלם מבחינתי. אני מחפש זוג אוזניות בראש ובראשונה למוסיקה ובחשיבות פחותה לסרטים. יהיה נחמד אם הן יהיו יכולות להיות סלחניות גם עם מקורות נחותים כדוגמאת youtube. סוגי מוסיקה עיקריים הם רוק מתקדם וג'אז. האוזניות יחוברו לכרטיס קול Realtek HD Audio שבמחשב נייד. רוב המקורות יהיו דחוסים, לצערי (192kbps בממוצע). אין כוונות להשתדרג בעתיד ל-DAC חיצוני או הגברה ייעודית. חשוב לי שהרפרודוקציה תהיה "נייטראלית-על הצד החם"; אני אוהב את הקסם השפופרתי הסטריאוטיפי המתבטא במתיקות וקטיפתיות באזור המיד-מיד עליון (טבעיות, הרבה אוויר לכל כלי, טבעיות, דעיכה מוקפדת, טבעיות כבר אמרתי?) והיית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לכרטיס קול, הכי פשוט וזול שקיים. שיהיה פנימי ושיתמוך בוינדוס 7. לא משנה לי אם זה לקנות מהארץ או מחו"ל. מה שיותר זול, יותר טוב. כל השאר המאפיינים לא רלוונטים בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הישן המיקרופון עבד, ובחדש פתאום לא! למה? >: ניסיתי הכל, כשאני נכנס להגדרות הVOLUME אי אפשר לגעת שם בMICROPHONE, כשאני מחבר אותו למחשב זה מראה לי בכרטיס קול שחיברתי, ועדיין, המיקרופון בקושי, בקושי בקושי עובד, אני חייב לקרוע את הגרון בשביל שישמעו אותי חלש. ניסיתי את המיקרופון שלי ועוד מיקרופון ב20 שקל, בדיוק אותו דבר בשניהם! התקנתי ת'דרייבר שקיבלתי עם הדיסק [HD AUDIO] ועדיין לא עובד >: PLZ HELPPP!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי PVR 150 ואני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה יש לי כרטיס מסך על הלוח שאין לו יציאה S VIDEIO אז רציתי להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הנ"ל וזה לא עובד איך אני גורם לזה לעבוד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! הדבר היחיד בינתיים שמנע מנגני ה-iAudio המדהימים שזכו לשבחים בכל רחבי העולם היה המחסור בתמיכה בעברית. עכשיו, האתר www.tgp-il.net מדווח כי גם לנגני iAudio, וגם לנגני Archos, תהיה עברית בקרוב. בהחלט בשורות טובות לקהילה הישראלית. http://www.tgp-il.net/News/EEFlVVEylpAGQKAfXw.php - עברית ב-iAudio http://www.tgp-il.net/News/EEFluVykFyVrbXHQGb.php - עברית ב-Archos http://www.tgp-il.net/News/EEFlVulAulJnuopcWV.php - עברית ב-Archos - עדכון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי. השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד. בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: LeadTek WinFast TV2100. או Aver Media AVerTV Super 007 FM אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם. אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-