עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kiril,

אף פעם לא השתמשתי בכבל כמו זה שנועד לחבר בין הרמקול הימני והשמאלי, לא רוצה לקחת סיכונים. אפשר בבקשה הוראות לחיבורם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gsheepmaster,

רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כשאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב בטלויזיה, שומעים את הסאונד מהרמקולים של המחשב. יש לי כבל סאונד שמחבר מהטלוויזיה למחשב, אני לא יודע להגדיר את זה או שאני מחבר אותו למקום הלא נכון... איך מסדרים את זה? יש לי את הטלוויזיה הזאת: LG 32LC43 תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מבקש המלצה לכרטיס קול משובח אבל לשמיעה בסטריאו בלבד. עם EAX כמובן. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benor,

יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gili222,

קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם ! יש לי מחשב עם כרטיס קול SB LIVE 5.1, ומגבר ימאהה 5.1 עם כניסת קואקס. הבעייה שהם רחוקים ואני רוצה לדעת מה המרחק המקסימלי לכבל ביניהם, ומה האיכות הנדרשת. (הרי זהו אות דיגיטלי שנשלח, אין איבוד של איכות, או שקולטים או שלא, לפחות ככה אני חושב) אני מדבר על מרחק של כ-20 מטר. אם אני קונה כבל טוב ומלחים את החיבורים בקצוות, יש איזושהי הגבלה ידועה ? תודה על כל תגובה שגיב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב לחברי הפורום! מה שלומכם? אז ככה אני עובר לדירה חדשה (לבד) ויש לי בה (בין היתר) חדר שינה - וסלון. הואיל והמחשב שלי הוא מרכז הבידור שלי, וכן כל המערכת תופסת כ-3 מטר לרוחב, נראה לי הכי טבעי למקם אותו במרכז הסלון. שזה דיי בסדר, סך הכל המסך הראשי שלי (מבין 2) הוא בגודל 24", ומערכת הסאונד (שהתייצתי כאן איתכם כשרכשתי אותה ואני ממש מרוצה ממנה) שלי כוללת מגבר היי-פיי סלוני למהדרין (Musical Fidelity A-1) וזוג רמקולי מדף על סטנדים (Epos ES11). אבל בכל זאת, סלון וכאלה, אתה יודעים - אז חשבתי להוסיף גם טלוויזיה בגודל סביר של איזה 42", שיהיה אפשר לראות סרטים/לשחק משחקים בכיף (המחשב די חדש ואפשר לשחק במשחקים חדשים על הגדרות מקסימליות ב-Full HD) מהספה. השאלה - היכן למקם אותה. אופצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות של AKG אני מעוניין בדגם הסגור שלהם . הדגם הוא K414P הבעיה היא שאני מצאתי את הדגם הקודם שלהם שהוא K26 P הישן והטוב ... השאלה היא כזאתי מישהו אולי יודע מה ההבלדים ולמה שונה שם של הדגם יש שוני כולשהו באלמנטים של האוזניה שזה שווה את זה .. כי את הK26 אני יכול לקנות במחירמבצע וזול יותר המדגם החדש תודה רבה לכולם ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by urifff,

מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AVENGER,

אני צריך המלצות לסאב וופר לחיבור עם DENON 1602 ו- JBL CONTROL 1X. התקציב 1000-1500 ואפשר גם פחות עדיפות למוזיקה אבל גם סרטים. בתודה מראש לעונים AVENGER

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mani007,

אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EG,

אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by trocker,

שלום, מישהו אולי יכול להמליץ לי על אוזניות טובות באזור ה200 שקל היה לי עד עכשיו JVC HA-G55 אבל הם הפסיקו לעבוד לי אחרי שנתיים בגלל שהם כל הזמן היו נתקעות לי בין הגלגלים של הכיסא של המחשב עד שנהרסו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.