אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך שתגידו לי מה דעתכם לגבי שני המסכים האלו: (מסכי טלויזיה) *חשבתי שיתאים גם לכאן הראשון:LM340Y (לחדר שלי) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825407 השני:LS570Y (לסלון) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=821728 אשמח לתשובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר ויש לי רעש ברקע מאד מעצבן גם שאני מבצע MUte (הרעש גם קיים כשאני מחבר רמקולים רגילים של מחשב) נסתי להוריד את העוצמה דרך מערכת ההפעלה אולם שום דבר לא עזר.קצת הסטוריה הבעיה התחילה לאחר שכרטיס הקול שלי המובנה התחיל לעשות בעיות ניטרלו לי אותו והתקינו לי כרטיס קול פשוט. ברסיבר קיים כפתור שתפקידו לסנן אותות אנלוגים חזקים ,השתמשתי בזה ואכן פלאים הוריד לי את רמת הרעש לחצי. כלומר כרטיס הקול שלי משדר בעוצמות גבוהות.האם יש אפשרות להוריד את גובה העוצמה שמעביר כרטיס הקול? האם כרטיס קול חדש יכול לפתור את הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי שירטוט של כל המערכת הביתית שלי, חיברתי בין הממיר למחשב לטלויזיה הוספתי מפסק בחירה כדי שאני יבחר מה לראות בטלויזיה (מחשב/ממיר) למה שומעים רעש סטטי בטלוזיה? עוד דבר, הוספתי לחדר רמקולים שמחוברים לפי הציור ל audio בקטגוריה טלוזיה אני לא שומע בהם נקי כל כך.......יש נראה לי השראה מה אודיו ממיר יש דבר כזה שמסנן גלי קול?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והחיפושים הראו שהאוזניות MDR-EX71 מומלצים בקרב המשתמשים כאוזניות איכותיות שנכנסות בתוך האוזן. השאלה שלי איפה אפשר לקנות כאלה בארץ? כמה הן עולות? והאם הן באמת כאלה איכותיות ונוחות? בקשר לאיכות: אני מחפש אוזניות שיספקו איכות שמיעה פחות או יותר כמו הרמקולים שיש לי (ATP3) כי אני ממש התרגלתי לסאונד שלהם ואני לא יכול לשמוע סאונד פחות טוב מהם. תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יכול להמליץ לי על אוזניות טובות באזור ה200 שקל היה לי עד עכשיו JVC HA-G55 אבל הם הפסיקו לעבוד לי אחרי שנתיים בגלל שהם כל הזמן היו נתקעות לי בין הגלגלים של הכיסא של המחשב עד שנהרסו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על אחת מהמערכות הבאות: Logitech G51 מחיר: 1000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692838 Creative G500 מחיר: 1450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 Altec Lansing FX5051 מחיר: 1140 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=fx5051 כרגע יש לי מערכת ישנה של קריאטיב נראה לי 560 שאני ממש לא מרוצה ממנה ומחפש להרגיש שינוי אם תוכלו לעזור לי להכריע בין המערכות הנ"ל אני ישמח מאוד [=
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפתור ת'בעיה הזאתי הרמקולים תקינים כי חיברתי אותם לאייפוד. הכבלים תקינים מין הסתם (חדשים+בדיקה שעשיתי עם האייפוד) זה רק משהו במחשב. מה לעזאזל הבעיה של המחשב הזה ? למה רמקול שמאל פועל רק ? נשבע לכם אני יורד למי שעוזר לי בבעיה הזאת מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש, בדקתי ב-MASTER שהכל על האמצע ולא רק שמאל. בבקשה אני אובד עצות עריכה: שאני ממש מגביר עד הסוף, ומסמן למחשב שישמיע לי רק את רמקול ימין (הרמקול הלא פעיל) אז הוא משמיע לי צליל ממש ממש ממש נמוך ממנו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלויזית פיליפס 47 FULL HD ו-HTPC עם 8600GT ואני לא מרוצה כל כך מהתצוגה של 720P למי שמבין...ה-1080 נראה סבבה וטוב למדי ב-720 יש טיפה "השתקפויות" וגם סוג של מריחות...אולי בגלל ה-UPSCALLING שלו ל-1080 ?בכל אופן אני רוצה לראות 720P מכרטיס שיתן לי תצוגה טובה מאוד ובלי להוריד רזולוציה בטלויזיה,האם ה-8600GT מספיק טוב לטלויזיה שלי? מהן ההמלצות שלכם ואיזה טלויזיה יש לכם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתיח את הקודק של NVIDIA PURE VIDEO, ויש לי AC3 FILTER גם. כאשר אני מפעיל את הקודקים בעזרת KMPLATER יש דיליי בסאונד. כאשר אני מבטל את הקודק של הוידאו הסאונד בסדר... :-\ מישהו יכול להסביר לי איך לסדר בדיוק את הקודקים לניגון TS 1080P ב KMPLAYER או MEDIA PLAYER CLASSIC? או אולי נגן אחר? ב-POWERDVD יש תמונה מעולה של PUREVIDEO אבל אין סאונד בכלל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסית לחבר IPOD של חבר שלי עם אותה גירסה לחיבור USB למחשב על מנת לעשות סינכרון אך המחשב לא זיהה את הנגן שלו אבל כן מזהה את הנגן שלי. האם יש משהו שניתן לעשות שיאפשר סינכרון של המחשב עם ה- IPOD השני?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של בערך 55 אינץ'. תקציב: בסביבות 7500. מרחק: בסביבות 3 מטרים. מטרה: סדרות, סרטים וספורט (הכל בסטרימינג מהמחשב). יש המלצות לדגמים ולהתאמת הגודל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפצל שמע עבור מחשב - כדי לחבר אותו לאוזניות ולרמקולים בעת ובעונה אחת. (כדי לא לנתק ולחבר את הכבלים כל פעם שאני עובר ביניהם) קניתי מפצל שמע פשוט ב-10 שקלים, וראיתי שהוא יוצר לי בעיות מגעים, וכל פעם שהוא זז טיפה, באחת או שתי היציאות הסאונד נחלש מאד. יש פתרונות יותר אמינים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך להמלצה שקיבלתי כאן, אני רוצה לקנות פלזמה 50". משום מה, אני רואה המון פלזמות שהרזולוציה שלהן היא 1024x768p שזו, עד כמה שידוע לי, רזולוציה של מסך מרובע ולא של מסך רחב. למשל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955433&af=2510&olcamp=120X600_new מישהו יודע מה המשמעות של זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-