אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרמקולים, הם עושים רעש חזק,מין כמו "פוווו" כזה.. אתם יודעים,מה ששומעים ברמקולים. זה ממש מציק,לפעמים,בלילות,כשאני מדליק אותם,חצי בית יכול להתעורר מהרעש. רמקולים : CREATIVE SBS 2.1 SPARKS
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש למשחקים. המחשב טרם הגיע אבל יש לי שאלה.... אני מתכנן לחבר את מערכת הרמקולים שקניתי (CREATIVE Inspire T5900) לכרטיס הקול שיש על גבי לוח האם (GIGABYTE GA-K8NPro-SLI(nforce4SLI MCPs 1394)ATX). האם לדעתכם הסאונד שאני אקבל בשילוב כזה הוא סאונד טוב? (אם אני לא טועה כרטיס הקול שיש על גבי הלוח הזה אמור להיות כרטיס קול טוב). האם אני אוכל לשמוע כמו שצריך בכל 5.1 הרמקולים שלי? תודה, רם
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לא צריך שהוא יהיה טוב או משהו זה בשביל המחשב הישן של ההורים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). טנקס :-*
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בתודה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם שפתחתי, בזכותכם החלטתי ואני הולך על הנגן הנ"ל. : ) ישנה אפשרות לקנות בארה"ב, אך הבנתי שהקושחה שם שונה ואינה מעודכנת, מה גם שהאחריות אינה כלולה בארץ בעקבות זאת? אנא עזרו לי. ומכאן גם נשאלת השאלה, האם לקנות בארה"ב או שמא לחסוף עוד כמה שקלים ולקנות באירופה? בתודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן כול הכבוד על האתר נראה מרשים מאוד. אז ככה קיבלתי במתנה את הרמקולים של wharfedale valdus 400 היתי רוצה לחבר אותם...אבל אני לא יודע לאיזה נגן/ריסיבר/רדיו דיסק. אין לי טלויזיה בבית ולכן זה לא הולך להיות קולנוע ביתי. היתי שמח לשמוע מוזיקה בעזרתם מה צריך כדי שזה יצליח. המון תודה בונו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות לאוזניות שיכולה לתקן אוזניות? והאם חנות אדר בתל אביב יכולה לתקן אוזניות שלא נירכשו על ידה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לריצה (הרבה ריצה....) עד היום רצתי עם סנהייזר, הזוג הישן שלי החזיק 3 שנים, והיה מדהים, השני - אוזניות שנכנסות לתעלה, לא משהו, התפרקו די מהר. האמת שאשמח לאפשרות גם לדבר בפלאפון תוך כדי (רמקול קטן וכפתור ANSWER) הבעיה שהאוזניות שמגיעות עם הפלאפון החזיקו בדיוק שתי ריצות והאיכות לא היתה משהו. אשמח אם משהו מכיר אוזניות איכותיות שיעמדו בריצות ארוכות (וכבונוס גם יאפשרו שיחה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיים איזה נגן mp3 שיכול גם לקלוט רדיו לוויני? (נגיד את התחנות של XM) פשוט שמעתי שמועות שiRiver עומדים להוציא נגן כזה, ורציתי לדעת אם כבר קיים אחד. כי אם כבר לקנות נגן מוסיקה, אז למה לא אחד שבאמת קולט רדיו איכותי?...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות... ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש.. האם יש לזה פתרון? כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גודל החדר 4x4. המחשב נמצא בפינה אחת של החדר, הטלויזיה בפינה הסמוכה. המרחק ביניהם 3 מטרים בערך. אני מעוניין לנגן סרטים במחשב ולצפות בטלויזיה, כלומר הטלויזיה תשרת אותי רק בשביל הצגת המחשב ולא לצפיה בשידורי yes\hot (אין ממיר\אנטנה וכד'). הכ.מסך תומך בחיבור מס' מסכים לאותו מחשב. אני רואה כל מיני משדרים אלחוטיים באזור ה200 ש"ח. זה אמין?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלוויזיה שאפשר לחבר לנייד בעת הצורך התקציב הוא עד 2K ואני רוצה 32 אינץ הבנתי שLED הוא הרבה יותר טוב ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=786338 רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש לכם משהו אחר להציע? תודה חשוב לי שיהיה אפשר לחבר HD
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hello ppl, heres my dilema, i have SB Live and Logitech Z560 which are the most amazing set of speakers i've heard, now this speakers really ROCKS and i mean REALLY ROCKS so i thought to add an Audigy 2 to it. the question is, will getting this card really make a diffrence to my ear ?? or am i just spending money. ADVERTISMANT : for all u ppl looking for speakers, save same money and go get Logitech Z560. yes yes i know thay are expensive but thay worth the investment Thank you.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי... בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום שלום... אני צריך עזרה בקשר לחיבורים של דיוידי שהגיע אליי... Some Prosound DVD בכל זאת.. אני אנסה להסביר את זה בצורה נוחה יש לי 3 מגברים.. 1 שולט על 2 קדמיים.. 1 שולט על 2 אחוריים.. 1 שולט על הסאב.. עכשיו אני רוצה לחבר את כולם לדיוידי מאחורה... ובדיוידי יש חיבור אופטי כזה... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את כל המגברים לדיוידי.. וכשאני אראה סרטים.. זה יהיה בסדר.. ולחבר את היציאה אופטית בדיוידי.. ללוח שלי שיש גם שם יציאה אופטית.. ואז זה יהיה בסדר... הלוח שלי - NF7SL מקווה שהבנתם.. תודה רבה מראש..
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-