עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by huber,

http://www.sakal.co.il/products.asp?CatID=1356 בלינק למעלה ישנם מגברים וישנם רסיברים. סמנטיקה בלבד? ד"א מה דעתכם על הראשון ברשימה?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by devek,

לא מזמן הורדתי וידאו למחשב ב3D וראיתי אותו במסך אחד מטושטש. היום ניסיתי להוריד סרט HD ב3G ולצפות במחשב ולהפתעתי קיבלתי את הסרט במסך כפול. השאלה היא מה ההבדל בין שני המקרים? המחשב שלי לא תומך ב3D בשום מצב אז אין זה שבשני מקרים שונים קיבלתי צורת שידור אחרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itayze,

אני מתלבט בקנייה , הz680 עולה 300 דולר , והz560 עולה 145 . אני צופה בהרבה סדרות במחשב , שבאות בפורמט mpg כvcd וכן גם בסרטים שמקודדים ב5.1 , אך רוב הזמן אני שומע מוזיקה וחלק מן הזמן משחק משחקים . השיקול שלי הוא שיקול כספי , אני רק בן 15 ושאר הכסף יבוזבז כנראה במהרה ואין לי כ"כ הרבה כסף להוציא , אז האם ההבדל בין השתיים שווה את ההפרש הכספי ( פי 2 ) , עוד דבר , אני לא אודיופיל , אבל אני רק רוצה שיהיה צליל נקי בווליום גבוה ( במיוחד שלא יהיה צליל מתכתי ) , אז אם תוכלו לציין בפני את ההבדלים ודעות שלכם , אני אעריך את זה מאוד .

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Arik.G,

או קיי עברתי על מספר דיונים שומים אבל באף אחד מהם לא מצאתי תשובה חד משמעית. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=38104 בדיון הזה הבנתי שכדאי ללכת על ה ATP5 , אבל אין להם סנטר :-\ . ובמחיר הרבה יותר נמוך יש את ה: Creative Inspire 5200 5.1 מה מהם עדיף. והאם חוסר רמקול סנטר ב ATP5 ישפיע? ואני בהחלט הולך לשמוע לפני קניה. אבל אני רוצה לקבל כיוון.

• 46 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by Itamarro,

אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  7. רק מפחינת חשמל

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by nore0,

היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני כבר המון זמן מכחה לסדרת הH300 של אני נהר כי אני מת לקנות את הH340....... אני משוטט מדי פעם באתר שלהם (בעיקרון האתר הנורווגי שלהם כי הוא הכי מועיל מכולם)...... והופתעתי לגלות שיש שם הודעה 2004 06 23: H320 in stock We are shipping H320. האם זה אומר שהם מוכרים את הH320 כבר? והאם זה אומר שבקרוב ימגרו את הH340?? כדאי לי לחכות לו ולא לקנות את הJUKEBOX של קריאטיב נכון? '>http://nordic.iriver.se/#

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by mor873,

הווליום במחשב יורד לבד, אני מעלה ויורד לבד , כרטיס קול של כראטיב התקנתי WIN7 לא מזמן, עדכנתי דרייברים . ולא עוזר . הקול כל הזמן יורד ל 0 למשיהו יש מושג ? תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by ToyMan,

יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by EG,

אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. חיברתי את הממיר של הוט למערכת (z-5500), ולטלוויזיה (ua40d6000), ומשום מה הקול והווידאיו לא מסונכרנים. אני חושב שהקול בא באיחור, ראיתי שיש אפשרות בהגדרות של הממיר לעשות דילאי לקול, אבל אין אפשרות לתמונה. כשאני שומע מהטלוויזיה הכל נשמע בסדר גמור. מה לדעתכם אפשר לעשות? אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by psychuil,

קניתי את הטלויזיה, ובכל פעם שאני גורר את Splash Pro אליה כדי לנגן משהו, זה נראה מעוך. שמתי לב שעם תכני SD ב4:3 אין ממש בעיה, אבל ברגע שמריצים HD כלשהו ב16:9, הכל קצת מעוך. עכשיו אני יודע שבVLC למשל יש את האפשרות לשנות את הaspect ratio, אבל מאד חבל לי לוותר על הupscaling שsplash pro עושה. יש פתרון כלשהו? אולי דרך הדרייברים של הכרטיס מסך? או דרך הגדרות הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -ohad-,

זהו? זה הסוף של הH320? חבל מאוד.... כתבה: http://www.webitpr.com/release_detail.asp?ReleaseID=2356

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. http://www.apple.com/ipodshuffle/ אחרי חודשים של שמירת סודיות ותביעות, הוכרז היום רשמית ה IPOD SHUFFLE, נגן ה FLASH הראשון של APPLE: היתרון הכי גדול שלו, האינטגרציה החזקה עם ה ITUNES, דבר שיאפר לכם תוך שניות להטעין PLAYLIST חדש לתוך המכשיר לפי כל מני פרמטרים (כל פעם שתחברו תוכלו לקבל משהו אחר), וגם DRAG & DROP יהיה. עיצוב מינימלי ופשוט, ולא שוקל כלום, והגדול כמו חבילת מסטיק... 12 שעות פעולה, מנגן MP3, ACC, AUDIOBOOK וגם סתם USB ON KEY.... ואין לו מסך.. 100$ לדגם של ה 512MB ו 150$ ל 1024MB

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Avivo,

שמעתי תיאוריה לפני כמה ימים- שטוענת שכל היצרני אלקטרוניקה בעולם היום מייצרים את המוצרים שלהם עם אורך חיים קצר בכוונה בהתחלה זה נשמע מופרך, אבל אחרי שהסבירו לי את הסיבות, אני חייב לציין שזה נשמע הגיוני לחלוטין. התאוריה אומרת, שהחברות הבינו, שכדי להרוויח כסף לאורך זמן עליהן ליצור מוצרים מתקלים, כך שכל כמה שנים נאלץ לקנות טלויזיה\מקרר\פלאפון חדשים מהם, כי אם המוצר שלהם יחזיק יותר מידיי לא נצטרך אותם יותר... הרי למי לא היתה טלויזיה ישנה שעבדה כמו שצריך במשך 15 שנה לפחות? או איזה מזגן עתיק שעדיין עשה את העבודה נאמנה.. ולעניינינו- רמקולים "חדשים" כל החפירה המוקדמת הזאת נבעה מזה שנזכרתי פתאום, שפעם, למורה שלי לפסנתר, היתה מערכת מדהימה, ישנה מאוד, אני לא זוכר של מי, שהיה לה צליל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by spitzi,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by jeyjey,

שלום יש לי כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם ואליו מחוברת מערכת 2.1 קנינו לסלון מערכת סראונד ועכשיו אין לאף אחד שימוש במגבר הישן + 2 הרמקולים שלו אז חשבתי לחבר אותם למחשב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by LAPTOPS,

היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by blue_wolf,

אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה או בכלל אפשרות כזאת ברמת התוכנה להוסיף הד (ECHO) למיקרופון תוך כדיי דיבור ולא לאחר הקלטה ? חיפשתי בכל GOOGLE ולא מצאתי תשובה ענינית וממוקדת , בתודה מראש....

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.