אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש כיום כרטיס טלויזיה עם יציאת HDMI שיודע להקליט בHD? אם יש אפשר הצעות? יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI שיהיה מחובר גם התמונה וגם הקול?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מלאה,אלא שלצערי ,עקב הנסיבות אני לא יכול להפעיל אותה בשעות הנוחות לי בלילה. אני מבין טוב מאוד ששום אוזניות טובות ככול שיהיו,לא מסוגלות להחליף מערכת קולנוע ביתית ואפילו לא להגיע קרוב אלייה. הקצבתי לכך עד 1000 +- שקל ואני יכול להזמין מאתרים בחו"ל. על האוזניות להיות מצד אחד אטומות לרעשים מבחוץ אבל מצד שני עליהם להיות קלות ככול האפשר על מנת שהן לא יעיקו אחרי זמן שימוש ממושך ולא יגרמו לי להזיע. הכי חשוב זה שהן יצטינו בתחום המיד מפני שאני לא סובל אוזניות שמדגישות תדרים נמוכים (באסים). אני לא מסוגל להשתמש באוזניות שנותנות "בומים" לאזניים וגם מבחינה רפואית אסור עליי להיחשף לבאסים גבוהים מפני שזה עלול לגרום לי לאבד את השמיעה באוזן שמאל (ניפגעתי בצבא מפיצ…
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטלויזיה לפעמים מכבה את עצמה לגמרי אי אפשר לשלוט עליה לא כלום פשוט מכבה כאילו הוציאו אותה מהחשמל ואחרי איזה 20 דקות היא נדלקת בעצמה!!! :-\ מה זה? ואיך ניתן לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דוד שלי מצא לפני כחצי שנה מערכת של KENWOOD KA-2000A (שנת 1968!!!) והוא אמר שהוא לא רוצה אותה לפני כן לא הכרתי את המערכת ועכשיו התענוג הגדול של חיי. אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשקיע במערכת יותר חדשה כמו ה-KA-9100 למרות שלי לא אכפת מהווליום העיקר הוא האיכות ואם ההבדל גדול אז אני אקנה משהו מכיר את שתיהם? ורציתי לדעת אם משהו יודע איפה אפשר להשיג את הרכיבים TA-80W או TA-100W
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD 42 של PHILIPS FULL HD דגם 5603d אני מנסה לחבר לטלויזיה מחשב עם קבל HDMI-DVI אבל מה שקורה שהתמונה כל כמה שניות נעלמת כרטיס מסך 8800GT sonic 512 mb בהתחלה חיברתי עם מתאם DVI HDMI וקבל HDMI וגם אז היה אותה בעיה הקבל הוא 3 מטר כשאני מחבר לכרטיס מסך דרך RGB אני מקבל תמונה קבוע בעיה שאז הרזולוזיה היא 1080i ולא 1080p תמונה פחות ברורה יש למשהוא מושג מה סיבה שיכולה להיות לבעיה של HDMI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח ההתלבטות שלי היא מבין השלושה הנ"ל מבאג: akg k311 jbl reference 210 pioneer se-cs22 מבאג הכי נוח לי לקנות ולא נוח לי על אוזניות in-ear לכל המגיבים.. אשמח לתגובה ממישו שהתנסה בהם או מכיר.. השימוש הוא עם איפוד. לילה טוב ותודה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש ערכת אוזניות+מיקרופון, למטרות גיימינג בלבד, משחקי FPS/MMORPGS כאלו ואחרים, ושימוש במיקרופון בתוכנות VOIP כג'ון VENTRILO/TEAMSPEAK תוך כדי המשחק. חשוב שיהיה איכותי עם מיקרופון סביר+, וכמובן שיהיה בנוי טוב ונוח לשימוש. אין הגבלת תקציב כל עוד זה שווה את זה, לא לזרוק את ה- "הכי יקר" רק בכדי... משהו שיענה על הצרכים הנ"ל ותו לא. *שיהיה זמין לרכישה בארץ... תודה מראש על כל עזרה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לפצל את הוידאו והאדיו בלוח שלי (P5N7A). אני רוצה להעביר את ה AUDIO מה HDMI ואת הVIDEO מה DVI. (אני יודע שאי אפשר להעביר וידאו משתי היציאות האלו בו"ז)
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-