אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ומתכוונים להביא לי את נגן הIPOD VIDEO החדש... גם האוזניים שלי וגם איכות הסאונד חשובים לי והבנתי שעם האוזניות הרגילות אני לא אצליח לקבל תמורה מספקת... הנטייה שלי היא לכיוון אוזניות "תעלה" (in ear - לא אוזניות גדולות), אך אין זה אומר בהכרח שלא אהיה מוכן לשקול זאת... כרגע ההתלבטות שלי היא בין ה Shure e3c Westone UM1 Sony Fontopia/Earbud איך הבחירות האלה? מי מהן יותר מומלצת? יש אוזניות שאתם חושבים שהן יותר טובות לנגן? תודה מראש, orrm.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם מברשת לדעת איך מחברים רמקול של הרמן קדרון לטלויזיה. והאם מחברים גם לטלויזיה וגם לממיר של יס. חברתי אני מצליחה לדמוע רק מהאייפון. את הטלוויזיה לא מצליחה לדמוע דרך הרמקול.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, בשבועות האחרונים אני עובד על קייס חדש לאוזניות שלי. הקייס עשוי מגוש ספוג, שאליו מודבקים "קירות" מספוג קשיח יותר. ככה אני מקבל גם קשיחות ושמירה על המבנה של הקייס וגם ספיגה של פגיעות ולחיצות... אני מקווה כל הסיפור הזה יהייה מכוסה ביריעת פלאסטיק שחורה (כמו זה ששמים בתחתית של בריכות ומאגרי מים...) למניעת רטיבות. ומכיוון שזה לא שווה בלי תמונות: (מצטער על האיכות- צולם בעזרת הפלאפון שלי...) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי סאב בבית שיש לו מגבר מובנה עכשיו אני פירקתי תמגבר ואני רוצה לחבר רק את וופרים (יש שם 2) לרסיבר שיש לי (של ימאהה דגם HTR-5640) ברסיבר שיש לי בית יש יצאית RCA אחת לסאב וופר והשאלה שלי היא איך אני מחבר את זה לרסיבר...תגידו לי אם צריך לקנות משהו או לא יודע מה תמונות:
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
i just got it! it is the smalles hard drive player i've ever seen (and i have seen tham all) it is simply amazing! http://forums.ort.org.il/files/30/2076954/6633619.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2076956/3875638.jpg whan i'll get beck to israel i will write a "more" detaild review
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן אחרי שהאוזניות האחרונות שלי נשברון לי...החלטתי שהפעם אני לא אקנה אוזניות 2 ב- 10.....אהם..TEAC אהם.... אז אני מחפש המלצה לאוזניות איכותוית (רצוי 5.1) שכוללות מיקרופון מובנה . התקציב בעיקרון הוא 250 שח..אבל עם יש משהו מיוחד ב-300 אז אפשר לחרוג. תודה לעזורים ולמנסים לעזור.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן mp3 בגודל של 2 אצבעות כזה.. רציתי לדעת אם יש תוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט שיעבדו איתו? ואם יש סוג של קבצי שירים שמתאים במיוחד לנגן mp3? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצתכם. עד היום השתמשתי באוזניות Koss KSC74 Portable, הייתי מבסוטה מאוד מהצליל שלהם, אבל נכון לכרגע הן שבקו חיים (כבר פעם שנייה), אז החלטתי להשתדרג. אני מחפשת אוזניות שהן לא in-ear כי זה לא נוח לי ומציק באוזן, כשהדברים החשובים לי: בס איכותי (אני מאזינה בעיקר למוזיקה אלקטרונית, לרוב טרנס), בידוד טוב מהסביבה (אני משתמשת בהם הרבה בדרכים, וגם ככה השמיעה שלי כבר לא משהו, אז חשוב לי שאני לא אצטרך להשתמש בווליום מטורף), ושיהיו עד כמה שאפשר קומפקטיות וניידות (אני יודעת שזה קצת מתנגש עם הצורך לבידוד, אבל עד כמה שאפשר להגיע לפשרה בין השניים, כי כמו שאמרתי אני משתמשת בהם בעיקר outdoors). התקציב שלי עד 100$ פלוס מינוס. הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. שבוע טוב! עריכה: ל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא "סוחב"... איזה כרטיס קול+מגבר אני יכול לחבר כדי שיהיה לי סאונד חזק מספיק בעלות של עד 200 ש"ח? האם זה אפשרי במחיר הזה? תודה טנגוש
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני בהתלבטות לקנות את הNOMAD של CREATIVE לינק - http://www.americas.creative.com/products/category.asp?category=2&maincategory=2 או את הYEPP של SAMSUNG לינק - http://www.samsungusa.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_search_results.jsp?prod_path=&employeeLogin=&searchType=description&keyword=mp3%20player אני מבקש את המלצתכם - לכל המבינים בעניין. -אני מעוניין במכשיר טוב באיכות מעולה (לא משנה אם אין בארץ) ומבקש המלצה על אחד הדגמים ואפילו אם יש לכם מושג על עוד דגמים יותר טובים אתם יכולים לענות. תודה מראש "SHUTGUN"
-
- 85 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-