אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי Samsung 40" ו PS3. כרגע כל האודיו שאני שומע יוצא מהרמקולים של הטלווזיה. אם להגיד את האמת זה ממש לא הפריע לי בשידורי טלווזיה, סרטים ובמשחקים. רק כששמעתי דיסקים של מוזיקה בהחלט יכלתי להבין בירידיה באיכות הסאונד. לא מזמן הייתי אצל חבר שלי שיש לו מערכת סאונד דיי ישנה עם רסיבר ורמקולים שמחוברת ל PS3 - ומה להגיד לכם, I was blown away. כל יריה וזריקת רימון ב Warhawk קיבלו גוון והרגשה אחרת לגמרי מאיך שאני משחק בבית. אני מעוניין לקנות מערכת אודיו (לפי מה שאני מבין זה רק רסיבר ורמקולים, אבל אני לא בטוח - אז אני משאיר את זה לכם) לחבר ל PS3 ולטלווזיה כדי לשדרג את חווית הצפייה והמשחק. כרגע זה הולך לחדר הלא גדול יותר מדי שלי, אבל אני מקווה לסחוב את המערכת הזו שנים קדימה גם לסלון …
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איפה אפשר להוריד טראקים של סאונ שעושים טסטים לסראונד?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אם יש לי מסך מחשב בלבד, האם אני יכול לחבר לו ממיר ולקלוט את הערוצים החינמיים? כדי לחדד את השאלה: אין מחשב, רק מסך והכוונה לקנות ממיר KONKA בחיבור מתאים....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בהמשך לשידרוגים שאני עושה בחדר החלטתי גם לקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב ובשלב יותר מאוחר גם לשים ממיר HD בחדר..כרגע אין לי נקודות טלויזיה בחדר רוב השימושים יהיו שהטלויזיה תשמש כמסך נוסך למחשב כדי לראות סרטים לשחק משחקים בכיף התקציב שלי הוא גג 2300 ש"ח ובתקציב הזה ראיתי שני דגמים שניראו לי מתאימים וטובים הראשון הוא של סמסונג LA32C530 והשני הוא של LG 32LD460 - בקשר למסך הזה התקשרתי לחנות היי פיי כדי לברר אם קיים אצלם במלאי והוא אמר לי משום מה שהמסך ממש לא טוב והאיכות של המעבד הגרפי שלו גרועה. (בקשר לסמסונג לא שאלתי) תודה רבה למי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי כולם, יש טלויזיה נהדרת 55 אינץ תלת מימד עם מערכת סראונד ממש חביבה אבל.. יש לי ילד קטן ועם כל האהבה שלי אליו, לצערי מאז שנולד אני כבר לא יכול לראות סרטים בכיף ולכן אבקש את עזרתכם במציאת אוזניות איכותיות שיתנו חוויה של קולנוע אולי אפילו יש אפשרות לסוג של סראונד (אני לא מבין בתחום) אלחוטיות מן הסתם לדעתי עדיף אני יכול לרכוש גם באיביי או אליאקספרסס אז לינקים יתקבלו בברכה, אודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האלה בכותרת בעיקרון אני מעשיג אותם ב 460 שקל (חדשים) אם יש רמקולים 5.1 עדיפים?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בשעה טובה הורי החליטו לקנות LCD 37 אינץ. אני יודע שTOSHIBA מאוד מאוד טובות. וראיתי טלוויזיה אחת שטפסה את העין שלי. שתומכת בFULL HD. ורזולוציה של 1920X1080 רציתי לשאול את דעתכם עליה. ואם יש אפשרות למשהו יותר זול ואותה רמה גם טוב. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490870 וגם רציתי לשאול איך הרמקולים שלה? טובים? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1) האם יש דרך להעביר קבצי MP3 ל WAVE ואם כן האם ישמע שיפור באיכות. 2) האם אחרי שצורבים דיסק DTS נשאר עדיין פורמט הסראונד כששומעים ברסיבר. תודה חבר'ה למי שעונה!!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה כדאי למוזיקה ה i-trigue l-3500 או ה altec ATP3 ?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לשימוש לא כל כך סטנדרטי. הרמקולים האלה ישמשו למחקר כלשהו שקשור לאקוסטיקה. הם מיועדים לעבוד בשטח פתוח מחוץ למבנים ולשמש כמקור נקודתי פחות או יותר (כלומר לא רלוונטי כל מיני מערכות מרובות רמקולים למיניהן). בגלל שזה למחקר הם צריכים להיות עם כמה שפחות עיוותים בתחום רחב ככל האפשר בכל תחום השמע (נניח 20-20K הרץ). אני יודע שיש הרבה רמקולים מטורפים למיניהם אבל מגבלה נוספת היא שהם צריכים להיות קטנים (משהו כמו עד 30 ס"מ גובה נניח). ברור לי שכל הדרישות ביחד יוצרות הרבה מגבלות אבל אם אתם מכירים בכל זאת משהו קומפקטי ועדיין איכותי יחסית אשמח לשמוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו איכותית מאד (מגבר NAD C320 ורמקולים M12 של EPOS). כרגע כרטיס הקול שאני משתמש בו הוא HERCULES GTXP. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול איכותי יותר (למרות שגם עכשיו האיכות מצויינת) ומקצועי יותר שיתאים למערכת כזו.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בתקציב של מקסימום 350 זה כרטיס טוב(יש לי רמקולים T6060 של קריאייטיב)? ראיתי תכרטיס ב270 בKSP השימוש הוא משחקים ומוזיקה טוב תודה רבה בכל מקרה הלכתי על creative 2 zs ב380 שקל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה ילך על ה mznh 600, עכשיו רציתי לשאול אותכם אם יש משהו באותו תקציב יותר טוב? (בערך 1000 ש"ח) לדעתי המינידיסקים החדשים של סוני הולכים לעשות מהפכה אז מה דעתכם? מישהו יודע אם זה כבר הגיע לארץ?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-