עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roei88,

מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by sir f,

אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by EG,

אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dr-XP,

בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, ההורים שלי מחדשים עכשיו חוזה מול YES ושוקלים מעבר לHOT. המשך הסטנדרטי של החוזה הוא שנתיים!! כרגע אין TV שתומכת HD בבית, אבל יש טלויזיה 25" בסלון שתמיד היתה קטנה מדי והיא הולכת למות, וסביר להניח שתוחלף בLCD/PLASMA גדולה יותר והבנתי שהיום כבר הכל תומך HD (לפחות 720p) 1- האם יש שיפור באיכות התמונה בממיר HD עבור הערוצים הרגילים - 1,2,10 כאשר צופים בטלויזית HD? 2- האם YES/HOT משדרות תוכן HD משמעותי? למיטב הבנתי ערוצי HD לא זולים ודי עלובים. חבילת תוכן HD עולה כ40 שח אם אני לא טועה. 3- האם לדעתכם שווה להזמין כבר ממיר HD למרות שעוד אין טלויזיה תומכת, בהנחה שאז החוזה בכלל הוא לשלוש שנים? כי למיטב הבנתי על שינויים משלמים תמיד יותר ואם נרצה להזמין יותר מאוחר נשלם יותר, או …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. הוחלט לקנות טלוויזיה חדשה לסלון. טווח צפייה בערך 3.5 מטר- כלומר סובב סביב ה 40 אינץ'. FullHD ללא תלת מימד. אין צורך באפשרות ניגון קבצים על גבי הטלוויזיה (תחובר למחשב, ממיר, OUYA ודיוידי מידי פעם). עדיף משהו שיחזיק הרבה שנים לא יתפרק תוך שנה. מודה לעוזרים מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני מוכן לחרוג ב 1000 ש"ח במקרה והתקציב לא יספיק למשהו נורמלי שיעמוד בהגדרות שהזכרתי מקודם.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  7. שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…

8. Started by RoyShefy,

אבא נוסע לגרמניה והוא רוצה לקנות לי אוזניות בעקבות שריסקתי את הPX200 שלי (פשוט חלום). אני יודע שסנהייזר מתגוררת בגרמניה, אבל אתם מודעים למצב היורו ואני לא יודע אם זה יהיה כדאי לקנות (בפרנקפורד) במקום. אם יהיה עדיף לדעתכם אנא ציינו דגם ומחיר. אני מחפש אוזניות סטייל PX200 שאני לא אלך עם קסדה (סדרת הHD),וצליל עמוק וטוב עם הריפוד הזה שחוסם רעשים במחוץ (שכחתי איך קוראים לו). אפשרות שניה שהיא תלויה באם כדאי לקנות בגרמניה או בדיוטי היא סקאל. הנה דף האוזניות: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=124&Page=1 תודה רבה מראש עריכה: מצד שני, כל מה שאני רוצה זה לשמוע טוב אז מה עדיף? SENNHEISER HD-570 או SENNHEISER HD-497 או הPCX250?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adam1221,

סליחה על הבורות. האם ישנה אפשרות ליצור רצף מוזיקלי שאפל [sFL] לא בתיקייה אחתה עצמה, אלה בתיקייה של אמן שלם. כלומר- ישנה אפשרות להקשיב לכל קבציי המוסיקה של אותו אומן ולא רק לאלבום אחד בצורת השאפל [sFL]? אני מאד מקווה שכן, ואם כן אני מאד מקווה שאני אבין איך זה עובד.

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by aviman,

יש לי סאב אקטיבי שיש לו מגבר ל עוד 4 רמקולים (סט כזה) שמחובר למחשב , אתמול אני מדליק את הרמקולים אני שומע רק טראבל הסאב לא עבד . הגברתי את הסאב שבאקולייזרים במחשב-כלום . נתקתי הכל רק הסאב מחובר - בסוף הווליום שומעים באס חלש חלש . פתחתי מקודם את התיבה, אני רואה הסאב מולחם בסדר , הוא נראה חדש הזזתי את הממברנה הוא זז בסדר גמור . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by visual_boy,

שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by arik89,

היו לי אוזניות ממש טובות של JVC שהלכו =\ ואז אני מחפש אוזניות חדשות בשביל מוזיקה ומשחקים צריך באסים כי אני רוב שומע פסיכודאלי.. אני במגמת תקשורת בתיכון אז הגיעו אלי אוזניות של AKG K55 ,נשמעות לי ממש טובות והמורה שלי אמר שהן עולות סביבות ה200 שקל . יש אופציות אחרות בתקציב? כי הן נראות לי די שבירות + האוזניים ממש מתחממות אחרי שימוש קצר.. תודה

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by eranisra,

כיום בכל לוח אם טוב שקונים יש כרטיס קול מובנה 5.1 לפחות. למה צריכים לקנות בכמה מאות שקלים כרטיס קול טוב? האם זה מוריד עומס מהמעבד? בשביל מה זה טוב?

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. Started by R[a]Tz,

אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  16. והרעש הזה הוא גם כשהמחשב לא מוציא סאונד. וזה לא בא מהרמקולים או מהמגבר. ניסיתי לחבר התקנים אחרים וזה לא קורה. להתקין מחדש את הכרטיס קול? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי OC ללוח ולמעבד? האם כרטיס קול PCI יעזור?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  17. שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by coldstorm,

יש לי רמקולים Altec Lansing דגם 221. החתולה שלי הפילה את אחד מהרמקולים והוא לא עובד - אבל משמיע רעשים קלים. חשבתי לפתוח ולראות מה קורה בפנים אבל הוא נראה סגור, בלי ברגים או אמצעי פתיחה. יש טעם לנסות לתקןבמעבדה או שחבל על הכסף ועדיף לזרוק ולקנות חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  19. אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asilbob,

ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by idani1983,

באיזה חיבור הכי טוב להשתמש בין המחשב למגבר אופטי או קואוקס? והאם שניהם מעבירים 5.1? תודה.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by zion789,

שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  23. היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by ccc,

LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  25. אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות (אפשרי גם פתוחות) בתקציב של עד 200 ש"ח.. הדרישות שלי הן לא גבוהות, האוזניות עתידות להתחבר לנגן SANSA ולהשמיע בעיקר שלמה ארצי, פשוט לא נוח לי לשמוע עם INEAR.. על האוזניות להיות חזקות.. אני הולך לישון עם מוזיקה ובנוסף הן עתידות להטלטל הרבה (צבא..) דרישה נוספת היא שהאוזנייה עצמה/הרמקול העגול (אין לי מושג איך קוראים לזה) תהיה כמה שיותר קטנה, כמה שפחות בומבסטית (מבחינת קוטר עובי וכו'..) מה דעתכם על אוזניות philips SBCHP400? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.