עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. שבוע טוב, אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ' לסרטים בלבד. מרבית הסרטים הם באיכות SD ומעט מאוד ב720P כך שאני כלל לא צריך full hd. התקציב שלי גמיש. כמובן שאני מעדיף לחסוך, אבל בין 2,000 ל-5,000 ש"ח נומר. על איזו טלוויזיות אתם ממליצים ועל איזו טכנולוגיה? תודה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  4. Started by UBS,

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by 11GnR,

יש לי רסיבר קצת ישן אבל טוב , RX-V995 , מה גם שיש לו כניסות אופטיות ויש לי רק כרטיס קול מובנה , אז זה יהיה גם יתרון לא להשתמש בכרטיס קול שלי ... חשבתי לפרק את הרמקולים ולהוציא מהחור של הפורט או משהו כבלים שהולכים ישר לרמקול, ולנתק את מה שמחובר אליהם כרגע כמובן... הרעיון הזה אמור להיות טוב, או שיש אזשהו אקולייזר או סתם התאמה בין המגבר (מעבר לעכבה) שמפשיעה על הצליל?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by idoodi,

יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום לכולם, ככל שאני קורא יותר חומר, כך אני מבולבול עוד יותר בנושא... ??? ברשותי רסיבר של סוני, מדגם STR-DE635 שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב בעזרת כרטיס קול, ולהשתמש בחיבור דיגיטלי. עד אתמול, היה לי כרטיס SoundBlaster Live! עם יציאה דיגיטלית שחובר לרסיבר ועבד מצויין, עם איכות שמע מעולה. הבעיה היחידה שהוא עבד מול הרסיבר עם שני רמקולים בלבד, ימין ושמאל, ושלושת הרמקולים האחרים שלי נותרו מיותמים. אתמול הכרטיס התפגר, ועכשיו אני מחפש כרטיס חדש שיוכל לעשות את כל מה שעשה הLive! הקודם שלי, ובנוסף יוכל להשמיע ברסיבר בכל חמשת הרמקולים. התקציב, אגב, עומד על לא יותר מ 500 ש"ח. בחיפוש זריז מצאתי את הכרטיס הזה: http://us.creative.com/products/product.asp?catego…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by g1zey,

יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4870 ואני רוצה לחבר ממיר HOT למחשב, איך אני בעצם מבצע את זה ? האם אני צריך כרטיס טלוויזיה ? יש לי עכשיו מסך LG L1970HR שאני בכל אופן מתכנן להחליף ל22 אינץ' .. האם אני צריך משהו ספציפי במסך ? מצטער על השאלה הכללית הזאת .. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  11. היי חברה, באופן כללי- על מה אני צריך להסתכל במפרט של טלויזיה לפני שאני קונה ועד כמה חשוב מאיזה חברה היא? יש לי אפשרות לקנות את הטלויזיה הזאת: AOC l42w98h במחיר של 3,500 כאשר בזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=731230 המחיר הזול ביותר הוא 4,400 אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת כי בזמנו קניתי טושיבה כי חשבתי שהיא חברה טובה והאיכות תמונה הייתה גרועה ביותר. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

12. *עודכן 19.02.07 מדריך למתלבט: אז לכל המעונינים במידע לגבי CX300 מזוייפות , הנה הלינקים : http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698 http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=11598&page=4 שימו לב בלינק השני יש תשובה מסנהייזר עצמה לגבי זיופים. מדובר שם בין היתר על העובדה שלא סנהייזר מייצרת את האוזנייה אך גם מוזכרת העובדה שהCX300 עוברות ביקורות של סנהייזר ואי אפשר לדעת איך בדיוק מיוצרות האוזניות האחרות (שנמכרות לחברות אחרות) , תחת אילו תנאים והקפדה , ואיזה דריברים יש בפנים (משהו שכדאי לראות בלינק הראשון). ציטוט של סנהייזר: אז מה ניתן לעשות ? - צריך להפעיל חוש בריא ומזל. אם אתם רואים באיביי את האוזניות ב6 דולר כשאתם יודעים שהן מתומכ…

• 80 תגובות
    • 27.5k צפיות
  13. Started by iNtro7,

חברה אשמח עם תוכלו לעזור לי לבחור אוזניות IN EAR עד 400 שח.. בינתיים חשבתי נגיד על אלה: http://www.amperel.co.il/products/191940

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by yaronre,

האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by OmEr8,

שוב שלום לכולם! נחמד לחזור... גם אם זה לנושא אחד או שניים בלבד. אז ככה, יש לי את סט הרמקולים של אלטק ה-ATP5. לסאב האקטיבי יש חיבורים דיגיטליות ואנלוגיות. בנוסף, יש לי את האודיג'י הפשוט. כשאני מחבר הכל בדיגיטלי לא שומעים כלום. לא עובד. האנלוגי, לעומת זאת, עובד מצויין, יחסית לאנלוגי... האם למישהו יש נסיון אם הרמקולים או יודע מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הרמקולים לדיגיטלית? תודה רבה, עומר

• 20 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. אחים שלי, חיפשתי בהרבה חנויות בירושלים אבל באף חנות לא מצאתי את הרמקולים שאני רוצה במלאי או במחיר נורמלי. אתם יודעים אולי על חנות טובה וגדולה שאני יוכל למצוא בה את הרמקולים במלאי ובמחיר נורמלי (700 ש"ח)? הרמקולים: Creative T5400 תודה רבה רבה לכל עוזר ועוזר!!! זה דחוף!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש למחשב החדש.. השאלה איזה אני קונה את הרמקולים Hercules XPS210 איזה כרטיס אתם מציעים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני לא יודע אם בטללויזיות החדשות יש דברי םכאלה מאז שיש כבר כבלים ולווינים (לא הייתה לי טלוויזיה בבית כמה שנים טובות כבר) אבל רצויי שיהיה שם טיונר פנימי ( לקלוט ערוץ 2 וכאלה) הממ אפשרות של חיבור מחשב לטלוויזיה. דיווידי וכאלה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

במידה ויש אחד.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. שלום ידידיי חובבי הנוסטלגייה, במהלך שיטוט בחנויות תקליטים ישנים טוען דוד שלי אספן תקליטים מושבע שהוא ראה פאטיפון בעל קריאה שנראית לו מתבצעת ע"י קרן או משהו דומה לכך אבל אין מגע פיזי כלל בתקליט! רציתי לשאול אותכם אם אכן יש כזה דבר ?!

• 45 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

23. Started by overload,

http://www.audio-technica.com/cms/headphones/3959bcea6976f903/index.html מישהו יודע מה המיקום של האוניות האלו ביחס לאוזניות כפטור של סנהיסר או ה CX300? אם אני יכל לקנות אותם במחיר של CX300, מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. שלום! אני מעוניין לרכוש raspberry pi, ויש ברשותי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אפשר לחבר אליו, הארד דיסק חיצוני שאין לו מקור חשמל, אלא מתחבר רק דרך USB? 2. אם אני קונה כרטיס זיכרון Ultra או Xtreme (שניהם class 10), יש הבדל בין שני הכרטיסים מבחינת המהירות שבה ירוץ ה- raspberry pi, או אולי מבחינת היעילות שבה הוא יעבוד? 3. האם זה אפשרי להריץ על ה- raspberry pi, את התוכנה uTorrent ולהוריד את כל הסרטים שאני רוצה ישירות אל ההארד דיסק שיהיה מחובר ל- raspberry pi? 4. אם כל רצוני, זה לצפות בתכנים באינטרנט, להשתמש ב- XBMC, ולהוריד קבצים דרך uTorrent, איזו מערכת הפעלה אני צריך להתקין, ובשביל זה איזה נפח של כרטיס זיכרון אני צריך לקנות, כרטיס זיכרון 2GB מספיק, או שצריך 4…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.