עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Drek Boy,

אני לא יודע איפה לשאול אבל זה הכי קרוב... בכל מקרה הציעו לי לשים את הHOT HD בטלויזיות בבית במקום הממיר הישן שיש לנו ... יש לנו 2 טלויזיות HD READY אחת LG 37'' והשניה סמסונג חדשה עדיין באריזה 26 '' האם לדעתכם כדי להצתרף לחבילה? יהיה שינוי משמעותי נראה לעין? באתר של הוט כתוב שכיום הם משדרים בחצי מיליון פיקסלים ובהצתרפות הם ישדרו 2 מיליון פיקסלים... ומה שיש לי זה רק מיליון...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  2. תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by EAD,

אני קצת לא מבין וצריך עזרה האם כל כרטיס ממוצע בשוק כיום מכיל יציאות אופטיות? מדובר ב SPDIF, נכון? ולמה יש כאלו שאומרים שמדובר ביציאה משולבת שיכולה להיות אופטית מצד אחד וקוקסיאילת מצד שני (בעזרת מעביר נניח), מה ההבדל ומה המשמעות של זה? בתודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. אני קונה עכשיו כרטיס טלויזיה שכתוב בדרישות שלו: Intel PentiumR 4 2.4GHz (Hyper-Threading) ואני קונה אחד גם לאחותי שיש לה Intel PentiumR 4 1.60GHz חבר שלי שמבין אמר לי שזה יעבוד, אבל אני לא רוצה פתאום להתקע עם כרטיס מיותר ו147 שקל שהלכו סתם. מבינים? תגידו לי רק אם אתם בטוחים ב100%! תודה =]

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. לפי הבנתי, הכרטיס קול במחשב מעביר את האותות הדיגיטליים - as is לרסיבר, והרסיבר אמור לעשות את הפיענוח. אם כך, בעצם, אין משמעות לכרטיס קול איכותי, כל עוד משתמשים ביציאה הדיגיטלית. אז מה הסיבה לקנות כרטיס קול איכותי יותר? חיצוני? החיבור שלי הוא מהמחשב לרסיבר באמצעות כבל אופטי. בעקרון לרסיבר יש כניסת HDMI, שבשביל להשתמש בה, עליי לשדרג או את כרטיס המסך, או לקנות את ה Xonar. אך אם באמת אין הבדל.. מה הטעם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מתישהוא סט של שני רמקולים ומגבר סטארו טוב (1500 שקל יושקעו להערכתי) ברשותי לו גיגהבייט GA-880GM-UD2H עם כרטיס קול מובנה - Realtek ALC892 codec - High Definition Audio האם הכרטיס מוציא סאונד נקי וטוב? אין לי שום צרכים אחרים מהכרטיס חוץ מזה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת מה הם כרטיסי Full Duplex והאם הכרטיס קול שלי (של nForce2, מובנה על לוח האם שלי, עם Soundstorm) הוא כרטיס כזה? אני שואל כי אני זוכר שרציתי פעם לערוך עם המחשב הנוכחי (הישן) שלי מוסיקה ולעבוד עם כמה ערוצים, ואז התוכנה הודיעה שהכרטיס לא תומך בכך היות והוא אינו Full Duplex אז אני מקווה עכשיו שבמחשב החדש שלי, הכרטיס החדש הוא כן Full Duplex.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. שלום, האם כרטיס מסך ATI4850 שמוגדר כHD(רשום על הקופסא HDMI ready) מסוגל להעביר אותות קול בחיבור כבל DVI-HDMI למסך LCD סלוני?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by master af,

לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי רמקולים של קריאטיב SBS 370 2.1 אם איני טועה... והשאלה היא, אם אני אקנה כרטיס קול איכותי, האיכות או העוצמה של הרמקולים תשתנה? (כרגע יש לי כרטיס קול מובנה.) בתודה, תמיר.

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  15. הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. האם הכרטיס קול : Creative SB Live! Valu משנת 99, יתאים לרמקולים ADA880, והאם יהיה הבדל באיכות השמיעה ברמקולים אם אני אחבר אותם לכרטיס קול Creative SB Live! 5.1 Digital? ודרך אגב איך אני מחבר את הרמקולים דרך היציאה הדיגיטלית? זה כבל אחד שמחתחבר ליציאה הדיגיטלית וזהו? ואם זה אנלוגי אני מחבר נגיד 3 מגברים ל3 כניסות?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. יש לי עכשיו בבית Auditek 4.1 (הסוובפר כמו מגבר), ומתכנן לקנות עוד מערכת -2. ויש לי לוח GIgabyte NF4 ULTRa-9 עם כרטיס קול בנוי של .REALTEK השאלה אם אני יקנה את ה AUDIGY 2 אוו את ה X-fi XtremeMusic אני ירגיש שיפור שיהיה שווה תהשקעה?? וווליום חזק ואיכותי יותר במוזיקה ובמשחקים, אוו שלא שווה.

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש למשחקים. המחשב טרם הגיע אבל יש לי שאלה.... אני מתכנן לחבר את מערכת הרמקולים שקניתי (CREATIVE Inspire T5900) לכרטיס הקול שיש על גבי לוח האם (GIGABYTE GA-K8NPro-SLI(nforce4SLI MCPs 1394)ATX). האם לדעתכם הסאונד שאני אקבל בשילוב כזה הוא סאונד טוב? (אם אני לא טועה כרטיס הקול שיש על גבי הלוח הזה אמור להיות כרטיס קול טוב). האם אני אוכל לשמוע כמו שצריך בכל 5.1 הרמקולים שלי? תודה, רם

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  20. פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה

21. אני מפעיל אותם באמצעות לפטופ.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה: לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by evman007,

אני מת לקנות את המערכת הזאת ,אבל אני חייב כניסה לאוזניות!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by Holy,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר חד משמעי

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  25. כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.