עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nick1986,

נגנים ומגברי אוזניות שתומכים באוזניות עם התנגדות גבוהה מ-300 אוהם ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nick1986,

נגני מוזיקה כלשהם, שנמכרים בארץ ויכולים להניע אוזניות עם התגדות של למעלה מ-150 אוהם ? נגנים של FIIO אולי ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  5. 2 הצדדים S.Video (או S-VHS אם תרצו). MSI 9800 Pro בצד אחד. טושיבה לא רעה בצד שני. יש לי כבל S-VHS של 5 מטר, וזה עבד חלק... הבעיה שהמחשב שינה מיקום והמרחקים התארכו (עכשיו זה 7 מטר). אז קניתי כבל מאריך S-VHS עם שרשור של 2 נקבות של החיבור. חיברתי - אבל רואים רק שחור לבן. אני מניח שזה בגלל השרשור (=צומת נוספת=הפרעה) של הכבל הנוסף. השאלה: האם כבל אחד של 10 מטר יעבוד באיכות של כבל של 5 מטר? (ואני לא צריך הסברים טכניים של החזרת האות וכו'...) פשוט כבל כזה עולה בסביבות 100 ש"ח לפחות, אז אני לא רוצה לקנות סתם. תודה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בוקר טוב חיברתי את מערכת הסטריאו הישנה שלי (AIWA 2.0) לטלוויזית ה LCD שלי בסלון כדי להנות מאיכות שמע טובה יותר מזה של הרמקולים המובנים בטלוויזיה. החיבור נעשה על ידי העברת כבלי RCA בין הממיר(yesmaxtotal) לבין מערכת הסטריאו. קיימת כניסה אופטית במערכת הסטריאו ורציתי לשאול, אם אני יחבר כבל אופטי בין המערכת לממיר במקום כבל RCA, האם אני יבחין בשיפור בסאונד? שאלה נוספת, אם אני מכבה את הטלווזיה, הסאונד מהממיר ממשיך להישמע. כיצד אוכל לגרום לכך שבלחיצת כפתור אחת של כיבוי הטלווזיה אוכל גם לגרום להשתקת הקול/כיבוי הממיר/כיבוי המערכת. כנראה שאני עצלן מכדי לכבות/להדליק שתי מכשירים בפעולת ההדלקה/כיבוי.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by liran2003,

האם חיבור אוזניות(פשוטות, CX300) בכבל מאריך מהכ. קול, פוגע באיכות השמע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. האם אני ארגיש בהבדל לעומת הכרטיס און בורד? אם כן, על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. היי. יש לי נגן מוזיקה פשוט ואני שומע בו בעיקר פסקולים מסרטים (שאם אני לא טועה זה נחשב למוסיקה בעל המון פרטים קטנים, כמו מוסיקה קלאסית). האם כדאי לי להוריד מוסיקה לנגן ב-MP3 או ב-WAV? חשוב לציין שיש לי אוזניות די טובות של JBL ויש לי מספיק מקום אחסון בנגן. תודה.

12. דוד שלי (ארה"ב) עוד מעט מגיע לפסח ויש את הגראדו 225 ב200$. שווה או לא? אני שאלתי כבר כמה חנויות (גדולות) ואף אחת לא נותנת לשמוע אותן בתצוגה... מה עושים? והאם הן שוות את המחיר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס onboard שלי (על הלוח הזה), כשמחוברים אליו רמקולים Cambridge FPS2000 4.1 בעזרת שני חיבורי 3.5 סטנדרטיים (קדמיים ואחוריים). עכשיו נפל לידי ה-Aurilium שראיתי ביקורות חלוקות עליו, חלקן אומרות שהוא לא מדהים בסראונד וחלקן טוענות שהוא לא רע בכלל. שאלתי היא האם כדאי לי לפתוח את האריזה (המפתה) של ה-Aurilium ולהשתמש בו? האם אני ארוויח סאונד טוב יותר במוזיקה/ משחקים/ סרטים/ משהו? או שאולי כדאי לי להשאר עם מה שיש ולהרוויח כקצת כסף במכירתו ב-ebay או משהו כזה? האם למישהו יש נסיון אישי עם ה-Aurilium? ובלי קשר: איך עובד כל הקטע של כרטיס קול חיצוני? האם יש לי סיבה לחשוש מפגיעה בביצועי המחשב עקב שימוש בו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EMYNEM,

הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אני שומע בעיקר שירים מיוטיוב ומ-MP3. האם יהיה הבדל בין אוזניות איכותיות לכאלו שהם פחות איכותיות? ראיתי מבחן שהמליץ מאד על SteelSeries Siberia V2. יופי טופי אבל אני אמנם רוצה אוזניות טובות יותר ממה שיש לי (משהו עלום מ-DX) אבל אני לא בטוח שכדאי לקפוץ מעל לפופיק. עוד משהו. למעט עניין הכסף (שהוא כמובן חשוב) יש גם את עניין המשקל. האוזניות שיש לי די כבדות אז חשבתי אולי לעבור לאוזניות קטנות יותר, אולי כאלו או כאלו? חשבתי לקפוץ לאיזו חנות ולנסות אבל לפני כן הייתי רוצה לצמצם אפשרויות בעזרתכם. בגדול, אני לא מחפש את הטופ שבטופ. אני מחפש משהו טוב במחיר סביר. למשל, האם יש אוזניות קטנות שקיבלו גם "מומלץ" וגם "הקניה הטובה ביותר" כמו ה-SteelSeries Siberia V2? חיפשתי ולא מצאתי. תודה מר…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. למי שיש ניסיון או שמכיר את הרמקולים האלה, האם כדאי לחברם לטלויזיה כדי שיהוו תחליף לרמקולים המובנים? הבנתי שהם מיועדים בעיקר למוזיקה ולא לסרטים, האם זה נכון? האם בתקציב של עד 700 ש"ח הם יכולים להוות פיתרון טוב למטרת סרטים וכו'? הבנתי גם שלא יהיה להם באס מי יודע מה כי אין להם סאב אקטיבי. מדובר גם בטלויזיה שנמצאת בסלון ולא בחדר שינה קטן. עדיף ללכת על רמקולים כאלה או אולי על ה- MICROLAB X16 שמגיעים עם סאב ובעלי הספק של 72WAT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הי חברים, חג שמח! בימים אלה התחלתי להרכיב את המערכת סטריאו שלי. נכון לעכשיו יש לי מגבר סטריאו חדש של Pioneer דגם A209R. אני גם בודק רמקולים מדפיים מיד שנייה בסדר גודל של עד 2000 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך לשדרג את הכרטיס קול מהמובנה למשהו טוב יותר. השאלה שלי היא האם יש טעם, עם המערכת שלי, להשקיע בכרטיס כה יקר או שאפשר להסתפק בדגם "זול" יותר של Asus Xonar? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. כרגע הכרטיס קול שלי זה מה שיש על הלוח אם (onboard). זה מחובר אצלי למגבר, ומשם ל-5 רמקולים ולסאב. כל זה לא מהחברה הכי טובה, וגם די ישן (3-4 שנים בערך). השאלה שלי זה אם אני אקנה את הכרטיס קול שהזכרתי בכותרת (X-Fi XtremeMusic), האם זה ישפר משמעותית את הביצועים? ובכלל האם זה כדאי? אני אוהב לשחק, לשמוע מוזיקה, לראות סרטים... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  22. היי, קניתי לפני מספר חודשים את המערכת 5.1 של סמסונג (HT-THX22), עכשיו, כרטיס הקול שיש לי הוא און-בורד. לוח האם שיש לי הוא של אסוס - M2N-E, עם הפירוט הזה באודיו: ADI 1988 8-channel High Definition Audio CODEC Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking S/PDIF out on back I/O port לא ממש מבין מה כל זה אומר לי. האם שווה לי לקנות כרטיס קול טוב יותר? אפשר בכלל להפיק סאונד טוב יותר מהמערכת הזאת עם כרטיס קול טוב יותר? ואם כן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות (סרטים ומוזיקה הם ההעדפה על פני משחקים). תודה רבה =]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.