עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. פרט לעיצוב, האם יש שינוי מסוים בין הדגם החדש לישן? תודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by coldstorm,

יש לי רמקולים Altec Lansing דגם 221. החתולה שלי הפילה את אחד מהרמקולים והוא לא עובד - אבל משמיע רעשים קלים. חשבתי לפתוח ולראות מה קורה בפנים אבל הוא נראה סגור, בלי ברגים או אמצעי פתיחה. יש טעם לנסות לתקןבמעבדה או שחבל על הכסף ועדיף לזרוק ולקנות חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. השאלה היא: למשל, האם עדיף במערכת 5.1 שהסאב יהיה מאותו יצרן/סדרה כמו שאר חמשת הרמקולים? האם יש לזה משמעות? בגלל הכיוונון של הרמקולים, או טווחי התדרים שלהם? תודה

5. היי לכולם לפני כמה זמן שאלתי כאן על רמקולים של מיקרולאב, עכשיו יש לי את אותה שאלה לגבי רמקולים מסוימים של Edifier. האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Edifier R1280T? https://www.amazon.com/dp/B016P9HJIA אני לפני הזמנה שלהם מחו"ל, וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, אני מעוניין להאזין לאוזניות הנ"ל על סט מאוזן\לינארי\שטוח (יכול להביא את שלי) במידה וזה אפשרי. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, אני מאוד סקרן להאזין לאוזניות האלו מסיבות שהן די ברורות ואני תוהה האם יש חברי פורום שבבעלותם אחד (או יותר) מהדגמים הנ"ל. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  9. ערב טוב, אני כרגע בחיפוש אחר מגבר וממיר D\A עבור ה-HD800 העצובות שלי (כבר קרוב לשנה אני משתמש בהן עם ה-PICO...) ואני מעוניין לקנות אחד מבין השניים ומאוד אשמח במידה ואוכל להאזין להם לפני שאבצע את הרכישה. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה להאריך את הסטליטים של הREAR אז יש או אין ??? ודרך אגב זה משנה איזה מבין הארבעה אני שם על FRONT ואיזה מהם על REAR??? כלומר אם חיברתי שניים כקדמיים אז אני יכול להחליף ולשים אותו כאחוריים???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Fighter,

כי אני צריך בשביל משהו

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by Aner,

אשמח לדעת ולשמוע מנסיונם של אחרים ;D

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. האם השדה האלקטרומגנטי שיוצר הסאב עלול לגרום נזק לטלויזיית LCD ו\או לממיר של כבלים שנמצאים סמוך אליו? אם כן,מה המרחק המומלץ שיש לשמור בינו לבינם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by gandolf,

האם יש מישהו שמבין בנגני PVP לסוגיהם.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. יש לי כבר רשת מהמחשב בחדר לסלון .. אני מעוניין לשים בסלון סטירמר שמאפשר להשמיע מוזיקה ולהראות סרטים שנמצאים במחשב . יש דבר כזה ...איך קוראים לזה ?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.