עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה למסך LCD או 46 או 47 אינץ' FULL HD התקציב הוא בערך 10-11 אלף קיבלתי המלצה ל LG 47LH70YR , היא 100HZ ונראת לי מצויינת, ההמצלה השניה היא על SONY KDL-46V5500 אני צריך גם שיהיה למסך Native Rate כרגע אני חושב ללכת על הLG תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

אחרי 5 שנים עם השור הגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות IN EAR עד 150 דולר וכבר לא ממש מעודכן מה מומלץ היום. השימוש שלי זה רוק מכל מני סוגים, חלק כבדים וחלק פחות וכל מני דברים מסביב. אני רוצה אוזניות מאוזנות כמה שיותר שנשמעות טוב ב"ALL AROUND". אז מה כדאי לקנות?

4. שלום חברים. לאחרונה חזרתי לאונליין גיימינג וגיליתי שסאונד טוב ותקשורת במיקרופון זה מצרך נחוץ בשביל להפיק את המירב. כרגע אני משתמש בהד-סט זול של חברת מו?לר, איכות המיקרופון טובה ואין לי תלונות על איכות השמע (על אף ששוב, זה באדג'ט ולא איכותי) - הבעיה היא שאני מרכיב משקפיים, והאוזניות לא נוחות בעליל. אחרי שעה, נניח, של משחק, באמת יש כאב בתנוך האוזן, צריך לשחק עם האוזניות ולפעמים פשוט להוריד מרוב שהכאב מעצבן. אני מחפש אוזניות גיימרים בתקציב עד 450 ש"ח (מוכן להתפשר על 500), עם מיקרופון מחובר (לא נפרד, כמו הסיבריה של סטיל-סרייס), סאונד איכותי במשחקים, אבל לא ברמה אודיופילית כי אינני כזה, אבל פשוט - הכי חשוב, נוחות נוחות נוחות! לא משהו שילחץ ת'אוזן יותר מידי. אשמח להמלצה ממרכיבי…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by חן מ,

שלום לכולם מה בעצם התפקיד של כבל HDMI?האם הוא משפר את איכות הצפיה גם בערוצי טלוויזיה רגילים בשידור חי הכוונה לאיכות הרבה יותר טובה ממה שיש כיום? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי דיסק שרכשתי ואני מעוניין לעשות RIP של כל השירים ממנו. השאלה שלי היא מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת מבלי לאבד מהאיכות בכלל? (עם זה אפשרי כמובן) תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by No23,

שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by No23,

שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  10. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. האם יש אוזניות עם 7.1 סראונד או שזה סתם גימיק?? [br]פורסם בתאריך: 21.05.2009 בשעה 21:44:04 אם יש למישהו לינקים עם הסבר על סאונד ואוזניות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי פה, אני מחפש את הכרטיס WinFast PxDVR3200 H (כרטיס האמת די ישן יצא לפני כשנה-שנתיים) למורות שהוא די ישן יש לו איכות מדהימה ונראה שהמחיר שלו פשוט לא יורד, אני מחפש איזו חנות טובה שמוכרת אותו בפחות מ450ש"ח(איפה שלא מצאתי אין מחיר יותר נמוך מ450ש"ח למורות שקניתי אותו לפני כשנה וחצי הוא עלה כ300ש"ח בבאג אם אני לא טועה)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by papushka,

עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. שלום קניתי לא מזמן לפטופ ורציתי לחבר אותו לטלויזיה(רגילה 21 אינץ') האפשרות היחידה היא בעזרת VGA אז קניתי כבל VGA צד אחד וצד שני יציאה של RSA(כחול/ירוק/אדום) למיטב ידיעתי מתשתמים בכחול חיברתי לטלויזיה עולה התמונה בערך..אבל רואים בשחור לבן והתמונה ממש קופצת בצורה שאי אפשר בכלל לתפעל ככה איך אני פותר את זה? חשבתי אולי להגדיר על PAL ואז אולי יסדר את הבעיה אבל לא מצאתי איפה אני מגדיר את זה(כ.מסך 9600GTM) תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  15. זה הפורום הכי מתאים שמצאתי לשאלה שלי עכשיו אני יודע שזה אפשרי לחבר קלידים למחשב דרך חיבור ה GAMEPORT מה שאני צריך זה תוכנה רצוי דיי מקצועית שתאפשר לי להשתמש בשילוב הזה כסינטיסייזר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב אז עד עכשיו היו לי רמקולים של CREATIVE INSPIRE T3030 רמקולים מעולים ששירתו אותי טוב מאוד במשך 6 שנים והתקלקל לי השלט לכן אני צריך רמקולים חדשים,יש לי תקציב של 400 שקל וזה המקסימום אני לא צריך משהו מיוחד,רק שהיו בעלי באס איכותי ואיכות קול מצויינת ואיכותית שהיו 2.1 אפשר גם 5.1 עם יש משהו איכותי בסכום וגם תרמקולים אני רוכש בחנות http://www.tmsfox.co.il אז על תציעו משהו שלא קיים בחנות,מה שחשוב בשבילי שהרמקולים ישמיעו מוסיקת רוק ומטאל ברמה טובה ובלי כל קולות הרקע המעצבנים וזהו תודה על העזרה חשבתי על אלו מה דעתכם ? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2001

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by חן מ,

שלום לכולם יש לנו בבית טלוויזיה LCD 37 LG. הבעייה היא שהיא מחוברת למדיה סנטר.סרטים רואים בצורה מלאה והכל טוב ויפה,וגם המחשב נראה באופן מלא רק בערוצי טלוויזיה,במקום לראות על מסך מלא,רואים על מסך לא מלא,כאילו אני מסתכל על טלוויזית CRT מה הבעייה?איך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by kobi122,

נפתר : בעיה בכרטיס.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. הבעיה היא כזאת שאני צופה בסרט במחשב את הדיבור בקושי שומעים ואת האפקטים, המוזיקה ברקע שומעים רגיל אם מישהו יודע מה הבעיה או איזה מקודד אולי חסר לי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. אם כן-כמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לחבר GTX260 לטלויזיה (HD ready) באמצעות מתאם הקומפוננט שמגיע עם כרטיס המסך. שאלותיי: - מרחק הטלויזיה מהמחשב כ-10 מטר האם הדבר ישפיע בצורה משמעותית על איכות אות התמונה? - מה בדבר אות הקול ? (בהנחה שמדובר בחיבור RCA) - באיזו רזולוציה הטלויזיה שלי תציג את האות שמגיע מהמחשב? אשמח לתשובה מקצועית, תודה דובי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זקוק להמלצה על רסיבר זול ואיכותי - יחסית למחיר. שמעתי כי דנון וימאהה, כחברות נחשבים טובים ובזאפ יש מספר רסיברים שלהם בטווח הכספי http://zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Amplifier&DB57913=129177&DB394257=394261&DB394257=394282 יש משהו מומלץ במיוחד ? ואם כן, למה? תודה

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by danidin1313,

כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. שלום חברים, ברשותי LCD מסוג סקארלט של LG (עם הגב האדום) בגודל 42. מאיזושהי סיבה מישהו חכם ב-LG חשב שזה יהיה מגניב ליצור צליל הדלקה קבוע לטלווזיה שמושמע באופן אוטומטי בעת ההדלקה. יש לציין שמדובר בצליל מרעיש במיוחד שגורם לכך שכל פעם שאני רוצה להדליק את המכשיר בלילה אני מעיר מישהו. הם כ"כ חכמים שם ב-LG שאפילו לא חשבו על אופציה בתפריט לבטל את הצליל המעיק הזה. אולי מישהו כאן מכיר איזה קוד טכנאי או משהו שיאפשר לי לבטל הנ"ל ?? (גם אם לצמיתות העיקר לבטל !!) תודה רבה חברים ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים