אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול onboard על לוח של gigabyte s3 הכרטיס הוא realtek hd audio ויש לו יציאה אופטית ודרך כבל אופטי אני מחבר אותו לרסיבר. רציתי לדעת אם אני יקנה כרטיס קול גם אם יציאה אופטית האם יהיה הבדל באיכות לטובה במידה והכרטיס יהיה יותר איכותי? או שבגלל שזו אותה יציאה האיכות תהיה אותו הדבר? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין כרטיס קול מובנה על הלוח לכרטיס קול חיצוני ממוצע למשתמש הממוצע לשמיעת MP3 בעיקר? ואם כן, איזה כרטיס קול במחיר המינימלי ניתן לרכוש כדי לשפר את חווית הקול וההנאה? האם באמת כרטיס קול חיצוני עדיף משמעותית על פני כרטיס קול מובנה ומשתלם להשקיע את הכסף? (נתייחס לMP3 בעיקר)? כי כמו שהבנתי MP3 זו מוזיקה עם דחיסה שמורידה את איכות השמע. בכל מקרה. אם אכן אבקש לראות הסבר קצרצר כדי לסבר את האוזן והמלצה לכרטיס קול במחיר המינימלי ביותר שיתן חוויה/שיפור לעומת כרטיס קול מובנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם זה משפיע על הבאסים אם הממברנה פלסטיק או קרטון? יש הבדל משמעותי ביניהם ? הסאב עשוי פלסטיק יעמוד אורך זמן יותר מהעשוי קרטון ? כי יש לי סאב פיוניר 1000 וואט W306 ואני כמעט מוכר אותו ורוצה לקנות סאב לנזר 1600 וואט MaxPro124D עשוי מקרטון ואני מתלבט לקנות או לא בגלל ממברנת הקרטון . בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שמעתי שיש טענות, שאם מחברים DAC (איכותי ככול שיהיה) ישירות לכרטיס קול, אז מאבדים מן האיכות כתוצאה מרעשים פניימים שיש במחשב מה דעתכם לגבי זה? והאם זה בכלל רלונטי כשמדובר ביציאות אופטיות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)? מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הכוונה היא לא בתחום הפיזי (קיפול, אופן ההלבשה וכו') אלא בתחום הסאונד. והאם PORTAPRO\SPORTAPRO יותר טובות מהן?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל תשובה בנושא מחשב HtPC שמריץ מדיה פורטל. כרטיס מסך MMX400. אם אני יחליף את הכרטיס בRADEON 9600 האם אני ירגיש בהבדל מבחינת מהירות הרצת סרטים ושיפור באיכות. תודה פנטיום 4 2.4 512 זיכרון כרטיס טלויזיה hapuge 150 זיכרון 2700
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התוכנית המקורית שלי היתה לקנות משהו סביר יותר ב200 פאונד (אני גר בבריטניה) אבל אחרי כמה הוצאות לא מתוכננות (מיסו אותי ביתר ואלוהים יודע מתי אני אראה את הכסף בחזרה) החלטתי ללכת על סידור קצת יותר פשוט כרגע ולקנות solo6c בשביל התחלה ואחרי זה נראה. למיטב הבנתי יש דור ישן וחדש, ההבדל במחיר ביניהם די משמעותי,90 פאונד מול 120, האם יש הבדל ממשי בחומרת הרמקולים שמצדיק הפרש של 30 אחוז?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כבל של 2 מטרים כדי לחבר את ה-Z5500 ומתלבט בין שלושת אלה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7816 http://exp.shopy.co.il/products/94741 http://exp.shopy.co.il/products/101837 אשמח להמלצות. תודה
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, האם יש הצדקה לרזולוציה של FULL HD בגודל של 32 אינץ' כאשר מרחק הצפייה הוא כשני מטרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לקריאייטיב יש את סדרת ה inspire,sbs,lx,i-trigue האם יש הבדל בינהן מבחינת איכות הצליל, מיועדות למטרות שונות או הבדלים אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ראיתי ששאלו על חנויות כאלה בכלל (לא רק בחיפה) אבל לא ממש נתנו שם תשובה וסטו מהנושא. חשוב לי שהחנות תהיה בחיפה. יותר ספציפית, אני מחפש אוזניות In-Ear או E71 של Sony או משהו דומה ברמה ומחיר. אם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת אוזניות אלו או כל אוזניות איכותיות אחרות, זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. לאוזניות שלי (KOSS UR 40) נקרע הכבל מאחד הרמקולים. אני יכול להלחים אצל חבר את הכבל בחזרה. הקוטביות משנה באוזניות? אם כן, איך אני יכול לשחזר את הסידור המקורי של הכבל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש מסך (האמת שלא טלויזיה) אך ורק לצפייה בתוכן מהאינטרנט. הם יש טלויזיות רגילות שמסוגלות לקרוא כל סוג קובץ מהwifi או מ disk on key? כמובן שעדיף wifi אבל גם DOK זה סבבה ואני מוריד הרבה HD ואני יודע שwifi לא תמיד זורם על זה (סטוגודוש). הייתי ממש מעדיף לא לקנות סטרימר ולא לנסות למצוא פיתרון של HDMI over WIFI אלא שהמסך יטפל בקריאה של כל סוגי הקבצים. ספציפית אני מסתכל על מסכים 42-46 עד 3K אם טיפה אופצייה לגלוש מעבר אם צריך. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע ברשותי IRiver H120 ( רוקבוקס מותקן כמובן ) , יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ככה .... אולי תהיה לי הזדמנות לקנות קצת בזול נגן Mp3 אחר , אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג , עכשיו השאלה המתבקשת היא : האם יש טעם לזה בכלל ? חשבתי על הIaudio X5l, בעיקר בגלל חיי הבטריה הארוכים שלו ( 35 שעות ) והמסך הצבעוני נראה נחמד + ה10 ג'יגה הנוספים מאוד יועילו ... האם יש טעם לשדרג את הMp3 ואם כן , אז לאיזה נגן ( וד"א אני לא אוהב את שיטת הId3 Tag של האייפוד , אני מסתדר רק עם השיטה שבה המכשיר מציג את התיקיות במכשיר ) . הדרישות שלי : * הצגת קבצים * לפחות 30 ג'יגה * חיי בטריה ארוכים
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-