אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כיום יש בתי קולנוע תלת מימדים, בהם יש פשוט שני מקרנים שמקרינים בפאזות אחרות(נדמה לי, עשיתי פיסיקה כבר מזמן) ועם משקפיים מקטבות מבדילים בין כל תמונה של כל אחד משני המקרנים לכל עין בנפרד. השאלה שלי, האם יש מקרן תלת מימדי ביתי? מה האיכות שלו? והאם אפשר ליצור מקרן תלת מימדי משני מקרנים כ"עשה זאת בעצמך"?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי עובדת בחברה שמפתחת את המחשב הזה: http://fit-pc2.com/wiki/index.php?title=Main_Page שיצא לא מזמן וכמתנה הביאו לה את המחשב. עכשיו יש לי בבית טלויזיה סוני 42 אינטץ שההורים שלי רוצים לחבר אליו את המחשב אבל אם תישמו לב במפרט המחשב : היציאה לחיבור מסך היא DVI-D ובטלוויזיה SONY שיש לי SONY BRAVIA יש רק חיבור VGA וגם יש לי מסך MAG רק עם חיבור VGA אז אין לי מושג עכשיו מה לעשות עם המחשב אלא אם כן יש כלשהו מפענח כדי לחבר את זה לחיבור סטנדרטי של VGA ?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני לאו דווקא באמת צריך טלויזיה חדשה אבל מצד שני אני כן אשמח להחליף את הסוני 720P שלי... בכל מקרה שלשום קיבלתי הצעה לטלויזיה של LG וסאונד באר שלהם במחיר של 6590 שקלים. רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות או לא? הטלויזיה LG 49UB829Y http://www.lg.com/il/tv/lg-49UB829Y/technical-specifications הסאונד בר NB3531A http://www.lg.com/hk_en/sound-bars/lg-NB3531A האם זה מבצע שווה ב6590 או שעדיף לי להמשיך לחכות עוד כמה חודשים לירידת מחירים נוספת? תודה רבה ויום טוב.
-
- 22 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני עורך וידאו וחשובה לי איכות הסאונד אבל הבנתי פה בפורומים שאם אני לא בעניין של משחקים או עריכת סאונד אז אני לא חייב כרטיס קול נוסף האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בימינו כבר כמעט ואין אנשים שמשתמשים בנגני מוזיקה כמו של חברת סאנדיסק, ועדיין בשבילי זה יותר נוח מאשר לחבר אוזניות לסמארטפון. יש לי אוזניות חוטיות טובות ונגן סאנדיסק ישן. אם ארכוש נגן חדש וקצת יקר, נניח של חברת FIIO, זה ישפר את הסאונד או שזה לא ישנה לי יותר מדי?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מבחינת השימוש במעבד??.. קיצור מה יותר טוב?? בהנחה שהכרטיס OB הוא Realtek ALC850..??
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רכשתי מערכת Logitech Z5500. בטלוויזיה אני צופה ממיטה, כך שגובה הצפיה הוא כמטר. כרגע הגובה של הרמקולים האחוריים הוא כמטר וחצי וכך גם הרמקולים הקדמיים. האם יש טעם להגביה את הרמקולים הקדמיים לגובה של 2.5 (לתקרה)? מישהו פעם אמר לי שהרמקולים אמורים להיות צמודים לתקרה ולא באמצע הקיר. האם זה משנה שהגובה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים שונה? אין לי אפשרות להגביה את הרמקולים האחוריים מעבר למטר וחצי. תודה..
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שככל שהעכבה ( OHM ) באוזניות גבוהה יותר, כך האוזניות יותר איכותיות ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תמליצו לי מהאתר הזה על אוזניות גיימינג https://www.bestbuy.com/ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G... אז זהו אין יותר מה לעש…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כרטיס מסך GIGABAIT HD 3650 PRO. אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך חיבור DVI TO HDMI. עכשיו עם הכרטיס קיבלתי דרייבר קול של ATI שכמו שהבנתי הוא מעביר קול דרך הכרטיס(תקנו אותי אם לא) אז את הקול אפשר להעביר דרך החיבור שבו עובר הווידיאו (כלומר הHDMI?) או שהאופצייה הזאת רק ל S-VIDIO? תודה מראש..... אגב המסך טלוויזיה הוא LG 32LC41 ?... ניסיתי להכנס לקונטרול פאנל -אודיו ולשנות את הדרייבר מהדרייבר של ריאלטק לדרייבר של ATI ולא עזר אין קול עזרו לי בבקשה... ואם זה נחוץ אז אני מפעיל סרטים דרך BSP PLAYER אולי הבעייה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI שעד היום לא השתמשתי בו, אני מעוניין לקנות נגן DVD כדי להריץ עליו דיסקים פשוטים בפורמט AVI, האם חיבור HDMI יתן לי תמונה טובה יותר מאשר חיבור אנאלוגי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
פשוט אנ רוצה לחבר את המערכת למחשב ואני לא יודע אם זה החיבור שמתכוונים בנושא הקודם.... יש חור אחד אדום ואחד לבן שכתוב מעליהם MD.... האם זה חיבור ה-RCA שיש צורך בו כדי לחבר את המערכת למחשב? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת ההתנגדות שנוצרת, האם האוזניות יכולות לדרוש התנגדות ברמה כזו שתפגע ברכיבי ההגברה הפנימיים של האייפון (כמובן שאני מדבר על חיבור בלי מגבר חיצוני).
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות) השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא) רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות) זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד? המכשירים הם: 1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de 2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-